Kenny Posted October 12, 2010 Posted October 12, 2010 [quote name='Topi']Niestety, czekałam na próżno.[/QUOTE] ehhh....:/ Quote
Basia1968 Posted October 13, 2010 Author Posted October 13, 2010 Zuzia zamieszka w Poznaniu!!!!! Musze dogadać na sobote transport. Nie wiem jak mi sie to uda ale mam nadzieje, że wykombinuję to wszystko dobrze. Ati dam Ci namiary na domek drugi. Jak masz w typie wyżełka sunieczkę, to jest super Pani. Quote
Basia1968 Posted October 13, 2010 Author Posted October 13, 2010 ok - kurcze u missiek jest ten Ruficzek, o którym nie moge przestac myslec Quote
kaskadaffik Posted October 13, 2010 Posted October 13, 2010 Ale wieści, bardzo sie cieszę , a Zuzka szaleje, nie dała sobie ładnego zdjęcia zrobić, filmik wgrywam, a zdjęcia psów Ci Basia na maila wysyłam powoli :) Quote
Basia1968 Posted October 13, 2010 Author Posted October 13, 2010 tak Kasieńko widziałam już Zuzięęęęęęęę Ati nie mogę Ci PW wysłać Quote
Kenny Posted October 13, 2010 Posted October 13, 2010 cieszę się, że Zuzia znalazła domek i nie poszła do tego faceta. jednak z tego co wiem zabrał innego psiaka ze schroniska :( oby tylko nie skończył źle tamten psiaczek...ehh :( no ale nic nie mogłyśmy zrobić. najważniejsze, że i Zuzia i mj Max znaleźli domki. a suczka od missieek rozumiem zostanie polecona innemu domkowi ? :D przydałoby się...tam u missieek coraz więcej psiaków i nikt nie dzwoni :( 3mam kciuki! Quote
Basia1968 Posted October 13, 2010 Author Posted October 13, 2010 a może znajdziemy kogoś w Sulechowie. Nie wiem jak duża ta miejscowość. Może ktoś z nk? trzeba pośledzić gościa. Quote
Ati Posted October 13, 2010 Posted October 13, 2010 kontakt idzie do missiek , dla suczki podobnej do Zuzki Quote
minia913 Posted October 13, 2010 Posted October 13, 2010 jakie dobre wieści na dobranoc :) Zuzia życzę kochającego domku Quote
Kenny Posted October 13, 2010 Posted October 13, 2010 [quote name='Basia1968']a może znajdziemy kogoś w Sulechowie. Nie wiem jak duża ta miejscowość. Może ktoś z nk? trzeba pośledzić gościa.[/QUOTE] no można by było, ale nie wiem czy to nie syzyfowa praca...i tak jakiegoś psiaka będzie miał. nie będziemy go całe życie pilnować przecież. jedyne co możemy to dać na czarne kwiatki chyba. Quote
Kenny Posted October 13, 2010 Posted October 13, 2010 [quote name='Ati']kontakt idzie do missiek , dla suczki podobnej do Zuzki[/QUOTE] super, oby się udało ;) Quote
kaskadaffik Posted October 14, 2010 Posted October 14, 2010 Zuzka szaleniec :) http://www.youtube.com/watch?v=ryNE3vJeGn8 Quote
minia913 Posted October 16, 2010 Posted October 16, 2010 Zuzia szczęśliwej podróży i kochającego domku życzę Quote
kaskadaffik Posted October 16, 2010 Posted October 16, 2010 Zuzanka juz pojechała? czy już dojechała, mam nadzieję, że Basia nam zdradzi tajemnicę :) :) Quote
Luzia Posted October 17, 2010 Posted October 17, 2010 Wczoraj miałam przyjemność poznać nowych właścicieli Zuzi :) Sunia bardzo przypadła państwu do gustu szczególnie pan był nią zauroczony. Jak odjeżdżali wpakował się z nią na tylne siedzenie samochodu bo nie chciał żeby sama jechała :) Przekazałam im książeczkę i powiedziałam podstawowe info ;) resztę pewnie już im przekazywała Basia. Quote
kaskadaffik Posted October 17, 2010 Posted October 17, 2010 Super, kochanie trzymaj się i oby domek był najlepszy na świecie :) Quote
Basia1968 Posted October 17, 2010 Author Posted October 17, 2010 Państwo dzwonili i wczoraj i dzisiaj. Zuzia wywinęła wczoraj im numer, bo w Szczercach wytarzała sie im w gó....:evil_lol::evil_lol::evil_lol: i mieli jazdę z małymi smrodkami do Poznania. W Zuzi są zakochani. Ona bardzo grzeczna, aktywna na podwórku. Ich dwa kotki /adoptowane z przytuliska/ obraziły się :evil_lol::evil_lol:. Zuzia spała z nimi w sypialni. To rewelacyjny domek. Pani dzisiaj dzwoniła do Aasi do Brzyścia zapytac o kilka szczegółów o stanie zdrowia. Będą zdjęcia, będzie relacja. Oby takie domnki trafiały sie dla naszych psiakó każdego dnia. A żeby nie było tak milutko, to wczoraj jadąc po Zuzię na naszej Wisłostradzie tuż przy sławetnym zalewie porzucono dwa ratlerkowate maleńkie psinki - i jak myślicie co?????? zostawiłam ???????!!! NIE CHOLERA ZABRAŁAM I SĄ TERAZ W BRZYŚCIU !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:placz::placz: RAZEM Z SYLWIĄ /Z FORUM MIAU/ - MY TO MAMY SZCZĘŚCIE ZAJEBISTE!!!!!!!!!! ALE JAK KASKADAFFIK ZOBACZYSZ TE MALEŃSTWA TO PO PROSTU ZAKOCHASZ SIĘ = SUNIA JEST STARSZA, PSIACZEK MŁODZIUTKI /ZAPEWN JEJ SYNEK/ ONA LEŻAŁA W ROWIE I CAŁA SIE TRZĘSŁA, A ON BIEGAŁ TUŻ PRZY DRODZE TAM I Z POWROTEM TAM I Z POWROTEM. JESTEM SZALONA!!!! Quote
kaskadaffik Posted October 17, 2010 Posted October 17, 2010 Ciekawe gdzie zamieszkały, bo nie mam pomysłu gdzie jeszcze mogła Asia wcisnąć psa ;) Dobrze że bezpieczne już, goście upatrzyli sobie jakąś psinę ?? Quote
Basia1968 Posted October 17, 2010 Author Posted October 17, 2010 Holendrzy przyjechali aby mi pomóc przy organizacji przytuliska, nie przyjechali adoptować. To sa Fundacje zajmujące sie pomoca dla bezdomnych zwierząt. Quote
Basia1968 Posted October 17, 2010 Author Posted October 17, 2010 CHCIAŁAM WSZYSTKIM PODZIĘKOWAĆ ZA POMOC PRZY ZUZI - ZA OGŁOSZENIA, ZA PRZEWÓZ, ZA WSPARCIE DUCHOWE, ZA OBENCOŚC NA WĄTKU - DZIEKUJĘ!!! OTO SZCZĘŚLIWA ZUZIA - JUŻ W NOWYM DOMKU!!! Quote
Recommended Posts