Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 109
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Zuzia zamieszka w Poznaniu!!!!!
Musze dogadać na sobote transport.
Nie wiem jak mi sie to uda ale mam nadzieje, że wykombinuję to wszystko dobrze.

Ati dam Ci namiary na domek drugi. Jak masz w typie wyżełka sunieczkę, to jest super Pani.

Posted

cieszę się, że Zuzia znalazła domek i nie poszła do tego faceta. jednak z tego co wiem zabrał innego psiaka ze schroniska :( oby tylko nie skończył źle tamten psiaczek...ehh :( no ale nic nie mogłyśmy zrobić. najważniejsze, że i Zuzia i mj Max znaleźli domki. a suczka od missieek rozumiem zostanie polecona innemu domkowi ? :D przydałoby się...tam u missieek coraz więcej psiaków i nikt nie dzwoni :( 3mam kciuki!

Posted

[quote name='Basia1968']a może znajdziemy kogoś w Sulechowie. Nie wiem jak duża ta miejscowość. Może ktoś z nk? trzeba pośledzić gościa.[/QUOTE]

no można by było, ale nie wiem czy to nie syzyfowa praca...i tak jakiegoś psiaka będzie miał. nie będziemy go całe życie pilnować przecież. jedyne co możemy to dać na czarne kwiatki chyba.

Posted

Wczoraj miałam przyjemność poznać nowych właścicieli Zuzi :)
Sunia bardzo przypadła państwu do gustu szczególnie pan był nią zauroczony. Jak odjeżdżali wpakował się z nią na tylne siedzenie samochodu bo nie chciał żeby sama jechała :)
Przekazałam im książeczkę i powiedziałam podstawowe info ;) resztę pewnie już im przekazywała Basia.

Posted

Państwo dzwonili i wczoraj i dzisiaj. Zuzia wywinęła wczoraj im numer, bo w Szczercach wytarzała sie im w gó....:evil_lol::evil_lol::evil_lol: i mieli jazdę z małymi smrodkami do Poznania.
W Zuzi są zakochani. Ona bardzo grzeczna, aktywna na podwórku. Ich dwa kotki /adoptowane z przytuliska/ obraziły się :evil_lol::evil_lol:.
Zuzia spała z nimi w sypialni.
To rewelacyjny domek. Pani dzisiaj dzwoniła do Aasi do Brzyścia zapytac o kilka szczegółów o stanie zdrowia. Będą zdjęcia, będzie relacja.
Oby takie domnki trafiały sie dla naszych psiakó każdego dnia.

A żeby nie było tak milutko, to wczoraj jadąc po Zuzię na naszej Wisłostradzie tuż przy sławetnym zalewie porzucono dwa ratlerkowate maleńkie psinki - i jak myślicie co??????
zostawiłam ???????!!!

NIE CHOLERA ZABRAŁAM I SĄ TERAZ W BRZYŚCIU !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:placz::placz: RAZEM Z SYLWIĄ /Z FORUM MIAU/ - MY TO MAMY SZCZĘŚCIE ZAJEBISTE!!!!!!!!!!
ALE JAK KASKADAFFIK ZOBACZYSZ TE MALEŃSTWA TO PO PROSTU ZAKOCHASZ SIĘ = SUNIA JEST STARSZA, PSIACZEK MŁODZIUTKI /ZAPEWN JEJ SYNEK/ ONA LEŻAŁA W ROWIE I CAŁA SIE TRZĘSŁA, A ON BIEGAŁ TUŻ PRZY DRODZE TAM I Z POWROTEM TAM I Z POWROTEM.

JESTEM SZALONA!!!!

Posted

CHCIAŁAM WSZYSTKIM PODZIĘKOWAĆ ZA POMOC PRZY ZUZI - ZA OGŁOSZENIA, ZA PRZEWÓZ, ZA WSPARCIE DUCHOWE, ZA OBENCOŚC NA WĄTKU - DZIEKUJĘ!!!

OTO SZCZĘŚLIWA ZUZIA - JUŻ W NOWYM DOMKU!!!