Luzia Posted October 1, 2010 Posted October 1, 2010 Sorki za spam ale to bardzo pilne: http://www.dogomania.pl/threads/193643-Malutki-kojec-do-jedzenia-chleb-z-wod%C4%85-mamy-2-tygodnie.-POM%C3%93%C5%BB! Zapraszam wszystkich sytuacja bardzo nie ciekawa :( Quote
minia913 Posted October 1, 2010 Posted October 1, 2010 kaskadaffik napisał(a):To Zuzka, Amelcia to malizna czarna ;) chyba że ja już się gubię :) Zuzię dzisiaj ugryzł Fredzio niegrzeczny dwa razy !! Ale nic jej nie jest, tylko po nim to nigdy by sie człowiek nie spodziewał, taki grzeczniusieńki ... podejrzewam, że robi to z przywiązania do miejsca- boksu. Zuzka jest grzeczna, choć skoczna, ale nad tym pracujemy, je niewiele, ale już lepiej, jets zgrabniusieńka i teraz siedzi z Szopenem chwilowo, al emam podejrzenia, ze zbliża się jej cieczka... Basia kilka zdjęć Ci wysyłam, bo ja nie umiem wstawiać z tego imaga posranego ;) Oczywiście ,że Zuzka:D to mi się miesza już w głowie nie nadążam za Basią:oops: Quote
Basia1968 Posted October 1, 2010 Author Posted October 1, 2010 jak dobrze, że jesteście. Ja mam sajgon z maluchami. Wcale nie chcą tak sobie spać, tylko łażą i łażą, a toto maleńkie jest i trzeba uważać, a zreszta uczą się jesć same - jeśli to można nazwac jedzeniem - Paulinko może być i z początku Quote
Luzia Posted October 1, 2010 Posted October 1, 2010 adopcje.org czekają na akceptację. Allegro: http://allegro.pl/show_item.php?item=1256844441 Quote
Basia1968 Posted October 2, 2010 Author Posted October 2, 2010 jest super domek w KRakowie!!! Zuzia będzie miała kolegę - identycznego psiaka jak ona - oczywiście Zuzia będzie wysterylizowana w poniedziałek. Zrszta Pan sam zapytał o sterylkę. Domek jednorodzinny, bez dzieci. Dwoje dorosłych ludzi. Quote
Luzia Posted October 2, 2010 Posted October 2, 2010 Basia1968 napisał(a):jest super domek w KRakowie!!! Zuzia będzie miała kolegę - identycznego psiaka jak ona - oczywiście Zuzia będzie wysterylizowana w poniedziałek. Zrszta Pan sam zapytał o sterylkę. Domek jednorodzinny, bez dzieci. Dwoje dorosłych ludzi. Super:) no to niepotrzebnie ogłoszenia wczoraj robiłam :D Quote
Paulina_mickey Posted October 2, 2010 Posted October 2, 2010 Basia1968 napisał(a):jest super domek w KRakowie!!! Zuzia będzie miała kolegę - identycznego psiaka jak ona - oczywiście Zuzia będzie wysterylizowana w poniedziałek. Zrszta Pan sam zapytał o sterylkę. Domek jednorodzinny, bez dzieci. Dwoje dorosłych ludzi. Basia Ty czarodziejko, jak Ty TAKIE domy znajdujesz??!! Trzymam kciuki za domek :kciuki: Quote
Ati Posted October 2, 2010 Posted October 2, 2010 skad Pan ma ogloszenie- tak z ciekawosci? macie osobe na wizyte przedadopcyjna? Quote
Basia1968 Posted October 3, 2010 Author Posted October 3, 2010 jest druga osoba chętna do adopcji. Zuzia została wysterylizowana wczoraj. Dzisiaj już zachowuje się jakby nie miała w ogóle zabiegu. Quote
Paulina_mickey Posted October 3, 2010 Posted October 3, 2010 Basia1968 napisał(a):jest druga osoba chętna do adopcji. Zuzia została wysterylizowana wczoraj. Dzisiaj już zachowuje się jakby nie miała w ogóle zabiegu. To może pokazać miniaturkę Zuzi Amelke?:cool3: Quote
Basia1968 Posted October 3, 2010 Author Posted October 3, 2010 Reaktywacja wątku tarnobrzeskiego - te psiaki potrzebuja pomocy Quote
Basia1968 Posted October 7, 2010 Author Posted October 7, 2010 czy jest ktoś z Krakowa na wątku Zuzi?? potrzebna mi pilnie wizyta , naprawde pilnie. Błagam - ul. Na Kozłówce /nie wiem gdzie to w jakim rejonie/ Quote
Kenny Posted October 7, 2010 Posted October 7, 2010 w razie czego mogę pomóc z tą wizytą, ale dopiero w weekend. mój numer 784-378-280. chcę wiedzieć też coś na temat tego domku, bo mam stamtąd też jednego kandydata do czarnych kwiatków, mam nadzieję że to nie ten. Quote
Basia1968 Posted October 7, 2010 Author Posted October 7, 2010 to jest Pan J....... ma swoja "kobietę" - i to mi sie w tym nie podoba to nazewnictwo "moja kobieta" - ma psiaka identycznego jak Zuzia. Kenny jakby co to daj mi znać przez neta sms-em mój numer 500 649 910 bo Topi idzie na wizyte dzisiaj. Quote
Basia1968 Posted October 7, 2010 Author Posted October 7, 2010 Pan już do mnie dzownił - czekam teraz na Ewunię - i zniosę jakooooooooooooo Quote
Paulina_mickey Posted October 7, 2010 Posted October 7, 2010 To czekamy na rezultat wizyty :kciuki: Quote
Topi Posted October 8, 2010 Posted October 8, 2010 Byłam. Właśnie opisuję co wiem. Relacja będzie u Basi za jakąś godzinkę. Quote
Basia1968 Posted October 8, 2010 Author Posted October 8, 2010 Kenny do Ciebie teraz pytanie: - ten gość chce psa dla swoejj konkubiny w Sulechowie - mieszka z matką 80-cio letnią - Na Kozłówce - ma psiaka Maxa - Ewunia mówiła, że bardzo zadbany piesek - gośc miał firme budowlana i jest teraz na rencie Kenny czy to ten sam gość? Quote
Kenny Posted October 8, 2010 Posted October 8, 2010 [quote name='Basia1968']Kenny do Ciebie teraz pytanie: - ten gość chce psa dla swoejj konkubiny w Sulechowie - mieszka z matką 80-cio letnią - Na Kozłówce - ma psiaka Maxa - Ewunia mówiła, że bardzo zadbany piesek - gośc miał firme budowlana i jest teraz na rencie Kenny czy to ten sam gość?[/QUOTE] Tak jak Ci mówiłam niektóre fakty się zgadzają, niektóre nie. Co jest śmieszne to on chciał właśnie ode mnie psa o imieniu Max adoptować :/ ale nie adoptował. Nie wiem czy to ten sam. Tak czy siak nie wydawajcie psa jeśli nie robiłyście wizyty w miejscu gdzie ma pies mieszkać tylko w mieszkaniu jakiejś matki konkubenta docelowej właścicielki. Muszą zgodzić się na wizytę tam u niej. Bo później będziecie chciały zrobić poadopcyjną i będzie wielka lipa, a pies zapadnie się pod ziemię. Tak uważam. ;) Quote
Topi Posted October 12, 2010 Posted October 12, 2010 podpiszcie i rozeslijcie, prosze: http://www.petycje.pl/petycja/5853/petycja_w_sprawie_schroniska_dla_bezdomnych_zwierz%C4%84t_w_kielcach_dyminy.html Wiecej na Emirze www.fundacja-emir.pl i http://www.obrona-zwierzat.pl/aktualnosci.html Quote
Topi Posted October 12, 2010 Posted October 12, 2010 [quote name='Basia1968']Topi i umówił się ten gość?[/QUOTE] W niedzielę molestował, że chce w poniedziałek ale ja miałam wizytę z Boną w Krak Vecie i powiedziałam mu że jestem do dyspozycji od wtorku. Dzisiaj dzwoniłam. On umwaia się ze swoją Panią i mają oddzwonić. Czekam. Quote
Recommended Posts