Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Darus jest jeszcze z jednego powodu wyjkątkowy, w zasdzie ie ucisliłysmy czemu ludzie biora gp za nadaktywnego swirniętego psa.

Gdy Darus widzi człowieka - skacze ... skacze skacze skacze , dokąd widzi kogos koło siebie a jest w klatce skacze na wysokkosc głowy człowieka bez nejmniejszego problemu :) bedzie sie stało 10min, Darus będzie 10 min skakał

a tu takie mini stadium skoków Darusia ( w kojcu obok człowiek )

• Replies 78
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ja jak to widzialam na żywo to zaczęłam się obawiać o łapki Darusia, no bo jak nie daj Bóg mu łapka wpadnie w oczko kratki, to może spbie ją wywichnąć albo nawet złamać :-(

Posted

FREJKA napisał(a):
no dla mnie Daruś to nr 1! jak się bawi to identycznie jak mój zwierz: kołami do góry i te miny! :D identyczny :loveu:

cudny jest, miałas okazje go juz poznac? :)

Posted

nie ja nie mam czasu aktualnie, tekst jest na pierwszej stronie no i kontakt do mnie również takze jesli ktos by miał chwilke czasu i checi to byłabym wdzieczna!:oops::loveu:

Posted

to fakt daruś jest przekochany, niby zawsze wszyscy sie zachwycają jaki to on fajny jest, ale jakos domku brak... :(
boje się co bedzie w zimnie, maluch zmarznie :-(

Posted

Miejmy nadzieję, że zima nie będzie bardzo mroźna...
No to samo jest z wieloma psami. Jak się z nimi wychodzi, to się ludzie zachwycają jaki piękny i kochany, a jakoś do domu nikt nie da. :(

Posted

no niestety, smutna rzeczywistość.. boje się bo wszędzie w prognozach ostrzegają ze ta zima będzie jeszcze gorsza od poprzedniej :(
trzeba myslec nad kubraczkami!

Posted

Żal mi tych wszystkich psiaków, bo jest ich wszystkich w schronisku tak dużo i pełno z krótką sierścią, a tylko niektórzy szczęściarze dostaną jakiekolwiek ubranka... :(

Posted

Boszzzz jaki cudny psiak. wczoraj Agamika mi o nim powiedziała. Naprawdę cudo. A jak mozna go odwiedzić i wyprowadzić?? czy ja taka troszkę nieobyta mogę?? z psiakami nieobyta, prosze nic innego sobie nie wyobrażać.

Posted

[quote name='DoPi']Boszzzz jaki cudny psiak. wczoraj Agamika mi o nim powiedziała. Naprawdę cudo. A jak mozna go odwiedzić i wyprowadzić?? czy ja taka troszkę nieobyta mogę?? z psiakami nieobyta, prosze nic innego sobie nie wyobrażać.[/QUOTE]
najlepiej umówic sie ze mną czy np agamiką i jechac razem do schronu jestem jutro od południa i w niedziele chyba na cały dzien :)