Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial]bo ja taka mala... niesmialo sobie w käciku usiadlam ... :oops::oops:[/FONT]

czaisz się?????:mad::diabloti:

• Replies 6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Witamy się:loveu::loveu::loveu: Buziaśki dla Luśkowatego potworaska:loveu:

[quote name='clockwork'][FONT=Arial]witamy luskowom wröconä do wirtualnej rzeczywistosci :multi:[/FONT]
Klockowa jakżeś ty zrobiła te kropeczki nad o i a, ja te ciem!:p

Posted

[quote name='madzia i medor']Witam się w czwartek:grins: Rzuć tą pracę, pogoń tych od neta i oć do nus:multi::multi:

a kto utrzyma................dwójkę dorosłych(prawie:cool3:) dzieci, psa dwa koty ...............i jeszcze jednego małego TZta????

witaj u mła:loveu::loveu::loveu:

[quote name='Kiłi']Witamy się:loveu::loveu::loveu: Buziaśki dla Luśkowatego potworaska:loveu:

a witam witam

i o zdrowie pytam????:diabloti:
:diabloti::diabloti:

[quote name='evaxon']hejka:multi::multi::multi::multi:

hejka właścicielko pięknej......................bokserzycy??????:diabloti::diabloti::diabloti:

Posted

i jeszcze

rozpracowanie.....................i dokończenie Zuzinego kaloszka:mad::mad::mad:

narazie...........................wystarczy:diabloti::diabloti:

Posted

[quote name='Kiłi']

Klockowa jakżeś ty zrobiła te kropeczki nad o i a, ja te ciem!:p

[FONT=Arial]ki£i.. no cos ty... nie w temacie??? to ty nie wiez ze jestem na wygnaniu-za siedmioma gorami za siedmioma morzami....... gdzie nie ma literek polskich z ognokami typu żśłćąę, a wzamian majom äåö ;) [/FONT]
[FONT=Arial]ale od poniedzialeczku na wlasnym osobistym kompecku :multi:[/FONT]
[FONT=Arial][/FONT]
[FONT=Arial][/FONT]
[FONT=Arial][/FONT]
[FONT=Arial]czesc bea!!! fotki lobejrzane... kaloszek zjedzony :evil_lol:[/FONT]

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial]ki£i.. no cos ty... nie w temacie??? to ty nie wiez ze jestem na wygnaniu-za siedmioma gorami za siedmioma morzami....... gdzie nie ma literek polskich z ognokami typu żśłćąę, a wzamian majom äåö ;) [/FONT]

[FONT=Arial]czesc bea!!! fotki lobejrzane... kaloszek zjedzony :evil_lol:[/FONT]

smakował???

witaj zza zasiedmiomamorzamiisiedmiomagórami..........:diabloti:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:multi::multi::multi:JESTEM Moja Ty poranna ostojo :loveu::loveu::loveu::loveu:[/FONT]

o masz:crazyeye:

wlazła:cool1:

wita Cie Twoja Ostoja:diabloti::diabloti::diabloti:

Posted

[quote name='BeaC']o masz:crazyeye:

wlazła:cool1:

wita Cie Twoja Ostoja:diabloti::diabloti::diabloti:

:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

Posted

[quote name='tygra']Witam
Może małą kawkę z rana wypijemy

Witaj Beatko!!!!!

chętnie wypije...............hm..............(liczy)............................4 kawkę:crazyeye::crazyeye::crazyeye:

[quote name='Alicjarydzewska']:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

:cool3::cool3::cool3:

Posted

[quote name='BeaC']a kto utrzyma................dwójkę dorosłych(prawie:cool3:) dzieci, psa dwa koty ...............i jeszcze jednego małego TZta????

witaj u mła:loveu::loveu::loveu:

Prawie dorosłe, więc niedługo na wygnanie:diabloti: Pies zapoluje na coś, np. na koty, a małego TZta - wypchaj:loveu::diabloti:

Witaj u siebie:eviltong:

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial]ki£i.. no cos ty... nie w temacie??? to ty nie wiez ze jestem na wygnaniu-za siedmioma gorami za siedmioma morzami....... gdzie nie ma literek polskich z ognokami typu żśłćąę, a wzamian majom äåö ;) [/FONT]

A to to ja wim, ale żem goopia, to na to nie wpadłam:roll::evil_lol:

Witamy się, fotasy widziałam i znowu przesyłam buziaszki dla potworaska:loveu::diabloti:

Posted

[quote name='madzia i medor']Prawie dorosłe, więc niedługo na wygnanie:diabloti: Pies zapoluje na coś, np. na koty, a małego TZta - wypchaj:loveu::diabloti:

Witaj u siebie:eviltong:

pomysłowy Dobromir z Ciebie..................może jeszcze coś wymyśł????

dzisiaj słyszałam w radio o projekcie płacenia :crazyeye::crazyeye::crazyeye: za prace w domu

wiem, ze to kiełbasa przedwyborcza...............ale pomysl...niezly

rzucilabym pracę od zaraz:cool3::cool3:

Posted

[quote name='Rybka_39']Witaj Bea:loveu:
Co tam u was, jak tam bulaska:loveu:

witaj

co u Luskowatej??
myśle że śpi rozlożona na naszych poduszkach..............:cool3::cool3::cool3:

no i...............czeka na mnie:loveu:

prawie świeże fotki wstawiłam.więc...............byo tarzanko, siedzenie a mych mikrych kolanach...............a będzie też.................leżaczkowanie..............jak będzie chwilunia na wstawienie:cool3::cool3::cool3:

[quote name='Kiłi']
Witamy się, fotasy widziałam i znowu przesyłam buziaszki dla potworaska:loveu::diabloti:

aaaaaaaaaaaaa witam witam

i jak tam grzybki????
miziaczki dla psiaczków:loveu::loveu::loveu:

Posted

[quote name='jonQuilla']Witam :) :multi::multi::multi:

Kiedy będą foteczki? :eviltong:

cofnij się stronę:mad::mad::mad:

witam