BeaC Posted September 27, 2007 Author Posted September 27, 2007 jonQuilla napisał(a):gdybym miała czym to też bym ją wywiozła ;) :diabloti::diabloti: :evil_lol::evil_lol: :eviltong::eviltong::eviltong: evaxon napisał(a):oooo ile fot :multi::multi::multi::multi::loveu: witanko:cool3: foty sa......a jakze mialam aparat to zrobiłam teraz nie mam, córka zabrała:placz: witaj:loveu: dealer napisał(a):zas jestem witaj ponownie..............aleś piękna!!!!! księżniczko:diabloti: Quote
caroolcia Posted September 27, 2007 Posted September 27, 2007 ale tu flesze błyskają!!!!:cool3: Quote
BeaC Posted September 27, 2007 Author Posted September 27, 2007 bonita napisał(a):Ja też żech jezd:diabloti: o masz ty też???? po co ? :eviltong::eviltong::eviltong: witanko zaraz spadam do chalupy:multi::multi::multi: Quote
clockwork Posted September 27, 2007 Posted September 27, 2007 [FONT=Arial]sie żegnam.. wracam za 11 dni papapa;) [/FONT] Quote
bonita Posted September 27, 2007 Posted September 27, 2007 Po cą to się nogi nocą:diabloti::evil_lol: Quote
caroolcia Posted September 27, 2007 Posted September 27, 2007 już do domku :-o pozazdroscic mi zostało 1,5 kwitniecia, za to jedzonko sobie wciagnelysmy :p Quote
BeaC Posted September 27, 2007 Author Posted September 27, 2007 clockwork napisał(a):[FONT=Arial]sie żegnam.. wracam za 11 dni papapa;) [/FONT] :placz::placz::placz: bonita napisał(a):Po cą to się nogi nocą:diabloti::evil_lol: a czasami................między palcami:diabloti: caroolcia napisał(a):już do domku :-o pozazdroscic mi zostało 1,5 kwitniecia, za to jedzonko sobie wciagnelysmy :p jak to już ja od 6.30 kwitnę tu..............należy sie z racji mego wieku:eviltong::eviltong::eviltong: Quote
caroolcia Posted September 27, 2007 Posted September 27, 2007 jak od 6:30 to chylę czoła :modla: Quote
e.v.a Posted September 27, 2007 Posted September 27, 2007 ale ,masz corke niedobra:shake::shake::shake::shake: ja bym ci nigdy aparatu nie zabrała:diabloti::diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Paula Posted September 27, 2007 Posted September 27, 2007 evaxon napisał(a):ale ,masz corke niedobra:shake::shake::shake::shake: ja bym ci nigdy aparatu nie zabrała:diabloti::diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Bo mama by nie dala zabrać :eviltong: :evil_lol: Witaj Beata :loveu: :multi: http://img444.imageshack.us/img444/8642/img0088dc3.jpg :D popsułaś Luśkę :shake: ;) Quote
BeaC Posted September 28, 2007 Author Posted September 28, 2007 caroolcia napisał(a):jak od 6:30 to chylę czoła :modla: witaj chyląca czoło:diabloti::diabloti::diabloti: evaxon napisał(a):ale ,masz corke niedobra:shake::shake::shake::shake: ja bym ci nigdy aparatu nie zabrała:diabloti::diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol: sama jej dałam ................jestem DOBRA mama...............................witaj:cool3: paula_z napisał(a):Bo mama by nie dala zabrać :eviltong: :evil_lol: Witaj Beata :loveu: :multi: http://img444.imageshack.us/img444/8642/img0088dc3.jpg :D popsułaś Luśkę :shake: ;) sama się popsuła.........................po co do wody właziła???? Witaj dzisiaj z samego rana..............Luska przywaliła mi ze łba tak że jestem w pracy ze spuchnięta wargą:mad::mad::mad: w razie czego będę mówić, że mam przemoc w rodzinie:diabloti::diabloti::diabloti: Quote
Alicja Posted September 28, 2007 Posted September 28, 2007 [FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:....o masz , najlepiej na Luśkę zwalić ;) znam ten ból ..nie raz szłam z napuchnieta wargą lub bolacym nosem jak mi Ozzy dowalił z dyńki ;) witanko poranne .....poślij potem info na gg ....w sprawie wczorajszej ;)bo padne z ciekawości :razz:...tak jak moj wczorajszy net :angryy: [/FONT] Quote
Agunia-Pańciunia) Posted September 28, 2007 Posted September 28, 2007 ja tak z cichacza przychodze sie przywitac i zyczyc milego weekendu....buziaki..... Quote
BeaC Posted September 28, 2007 Author Posted September 28, 2007 Agunia-Pańciunia) napisał(a):ja tak z cichacza przychodze sie przywitac i zyczyc milego weekendu....buziaki..... witaj Aguń:loveu: nie musisz cichaczem.możesz głośno:cool3: nawet wrzasnąć..........:diabloti: witaj alicjo mła w mym- naszym blogografioku:loveu::loveu::loveu: Quote
BeaC Posted September 29, 2007 Author Posted September 29, 2007 no nie:angryy: nikt nas nie odwiedza:angryy: więc do zobaczenie we czwartek:-( teraz tak już będzie:eviltong: Quote
Medorowa Posted September 29, 2007 Posted September 29, 2007 To do czwartku:hand::hand::hand: :diabloti: Quote
Alicja Posted September 29, 2007 Posted September 29, 2007 BeaC napisał(a):no nie:angryy: nikt nas nie odwiedza:angryy: więc do zobaczenie we czwartek:-( teraz tak już będzie:eviltong: [FONT=Arial]:crazyeye::crazyeye::crazyeye:o masz ....dopiero TU dotarłam :oops::oops::oops: bo mnie ktoś zagadał na GG :diabloti: Witanko .:multi:.....pozdrówka :multi: i bedziem czekać w czwartek ;)[/FONT] Quote
e.v.a Posted September 29, 2007 Posted September 29, 2007 BeaC napisał(a): sama jej dałam ................jestem DOBRA mama...............................witaj:cool3: :loveu: paula_z napisał(a):Bo mama by nie dala zabrać :eviltong: :evil_lol: słyszysz mamo jaka Luskowa jest dobra:diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti: witanko:multi: Quote
clockwork Posted September 29, 2007 Posted September 29, 2007 BeaC napisał(a): dzisiaj z samego rana..............Luska przywaliła mi ze łba tak że jestem w pracy ze spuchnięta wargą:mad::mad::mad: w razie czego będę mówić, że mam przemoc w rodzinie:diabloti::diabloti: [FONT=Arial]bo zupa byla za slona :evil_lol::evil_lol:[/FONT] [FONT=Arial]cze weekendujaca sie beznetowa :diabloti: BEO ktorej NIKT nie odwiedza :loveu::loveu:[/FONT] Quote
Alicja Posted September 30, 2007 Posted September 30, 2007 clockwork napisał(a):[FONT=Arial]bo zupa byla za slona :evil_lol::evil_lol:[/FONT] [FONT=Arial]cze weekendujaca sie beznetowa :diabloti: BEO ktorej NIKT nie odwiedza :loveu::loveu:[/FONT] [FONT=Arial]ja ci odpowiem ..... Bea będzie miala neta dopiero w czwartek :placz::placz::placz:[/FONT] Quote
Medorowa Posted September 30, 2007 Posted September 30, 2007 Cze, przyszłam ciem nie odwiedzić:diabloti::diabloti: Quote
clockwork Posted September 30, 2007 Posted September 30, 2007 Alicjarydzewska napisał(a):[FONT=Arial]ja ci odpowiem .....[/FONT] [FONT=Arial]Bea będzie miala neta dopiero w czwartek :placz::placz::placz:[/FONT] :crazyeye::crazyeye::crazyeye:[FONT=Arial] o matko... masiakra... jak BEA to przezyje :niewiem: [/FONT] [FONT=Arial]ja to bym wytrzymala... ale chyba TYLKO ja na dogo nieuzalezniona :diabloti::roll:[/FONT] Quote
Alicja Posted September 30, 2007 Posted September 30, 2007 clockwork napisał(a)::crazyeye::crazyeye::crazyeye:[FONT=Arial] o matko... masiakra... jak BEA to przezyje :niewiem: [/FONT] [FONT=Arial]ja to bym wytrzymala... ale chyba TYLKO ja na dogo nieuzalezniona :diabloti::roll:[/FONT] [FONT=Arial]:shake:...oj chyba ciężko to jej przychodzi :razz:....[/FONT] Quote
mia_mia Posted September 30, 2007 Posted September 30, 2007 bez neta? uuu.. nie dobrze.. kolezanka BEA siedzi pewnie gdzies w kacie i sie trzesie a biedna Luska nie wie co sie panci stalo :diabloti: Quote
Recommended Posts