groszek83 Posted September 19, 2007 Posted September 19, 2007 caroolcia napisał(a):o taki praktyczniejszy - zawsze świerzy.....:p . Ciekawe skąd niektórzy mają takie informacje:siara::evil_lol: Witam sie:cool1: Quote
BeaC Posted September 20, 2007 Author Posted September 20, 2007 Witam was wszystkie.........:loveu::loveu::loveu: Paule Caroole, Grzoszkowa Dilerke Clockową Kiłi Medorową i Agunię:loveu::loveu::loveu: nikt mnie nie odciągnął, bo ja całymi dniami na kompie siedzę.....................:cool1: niestety pojawiła sie robota.......i nawet nie mam sumienia klikać na necie, bo potem będę musiała zostawać po godzinach i tak sie ledwo wyrabiam................:roll::roll::roll: ale na razie sie jeszcze wyrabiam.......................:multi::multi::multi: sorry że Was nie poodwiedzałam, ale nie mam czasu............... nie wiem jak to długo potrwa, ale jak będzie wolna chwilunia to wstąpię zostawić ślad:diabloti::diabloti::diabloti: Quote
Alicja Posted September 20, 2007 Posted September 20, 2007 [FONT=Arial]:mad::mad::mad:też tu wczoraj byłam ....2 razy ....raz sama a raz z Madzialeną :obrazic:[/FONT] Quote
caroolcia Posted September 20, 2007 Posted September 20, 2007 szukamy Luśkowej nowej pracy :cool3: Quote
clockwork Posted September 20, 2007 Posted September 20, 2007 [quote name='caroolcia']szukamy Luśkowej nowej pracy :cool3: [FONT=Arial]to jak znajdziecie.. to potem mi poszukajcie.... :p ja też chce prace- może być bez kompka byle za godziwe wynagrodzenie :cool1: cześć pracusiu :loveu: [/FONT] Quote
tygra Posted September 20, 2007 Posted September 20, 2007 Witaj Beatko jak tam Bestyjka :) apropos pracy to ja z chęcią swoją pracę bym oddała, ale nie płacom w terminie więc nie polecam Quote
Alicja Posted September 21, 2007 Posted September 21, 2007 [FONT=Arial]Witnę się ...a co mi tam ....;)[/FONT] Quote
BeaC Posted September 21, 2007 Author Posted September 21, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:mad::mad::mad:też tu wczoraj byłam ....2 razy ....raz sama a raz z Madzialeną :obrazic:[/FONT] sorry ale mnie nie było:angryy: [quote name='caroolcia']szukamy Luśkowej nowej pracy :cool3: tylko odpowiedniej do moich kompetencji:eviltong::eviltong::eviltong: [quote name='clockwork'][FONT=Arial]to jak znajdziecie.. to potem mi poszukajcie.... :p ja też chce prace- może być bez kompka byle za godziwe wynagrodzenie :cool1: cześć pracusiu :loveu: [/FONT] cześć...............:loveu::loveu::loveu: [quote name='tygra']Witaj Beatko jak tam Bestyjka :) apropos pracy to ja z chęcią swoją pracę bym oddała, ale nie płacom w terminie więc nie polecam nie chcę pracy za darmo..........nie stać mnie na taką witaj..........a Luska??? jak to Luska doopalona mi zawraca jak wracam do domu wczoraj kopałam ogródek....leżała mi prawie na widłach...........i nochala wsadzała w wykopane dołki........na róże atakowała grabie...................to jest najgorzsze z nią grabić.................ma wtedy patycka.......... [quote name='paula_z']Witaj zarobiona :lol: witaj.........:loveu: [quote name='caroolcia']Cześć pracowita pszczółko :lol: cześć Caroolo:multi::multi: [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]Witnę się ...a co mi tam ....;)[/FONT] jak to .......co Ci tam???? człowiek zapracowany..................a ty zurlopowana za mnie być dogo opędzała:razz::razz: witnę Cie też....co mi tam:eviltong: Quote
caroolcia Posted September 21, 2007 Posted September 21, 2007 [quote name='BeaC'] witaj..........a Luska??? jak to Luska doopalona mi zawraca jak wracam do domu wczoraj kopałam ogródek....leżała mi prawie na widłach...........i nochala wsadzała w wykopane dołki........na róże atakowała grabie...................to jest najgorzsze z nią grabić.................ma wtedy patycka.......... ach Lusinka kochana - nudzi sie pewnie i sie Pańci podmaśla :loveu: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted September 21, 2007 Posted September 21, 2007 czesc Beatko, milego dzioneczka i weekendu...kalosze sa na miejscu??? Quote
agbar Posted September 21, 2007 Posted September 21, 2007 witam cie Luskowa ......i tyle, nie mam nic wiecej do powiedzenia:diabloti: Quote
clockwork Posted September 21, 2007 Posted September 21, 2007 [FONT=Arial]a niech tam.... witne sie... co CI tam :eviltong::eviltong::eviltong:[/FONT] Quote
BeaC Posted September 21, 2007 Author Posted September 21, 2007 [quote name='Agunia-Pańciunia)']czesc Beatko, milego dzioneczka i weekendu...kalosze sa na miejscu??? witaj aguś:loveu::loveu::loveu::loveu: jak miło że do mnie wdeptałaś................. kalosze na razie w domu potem będą na miejscu, czyli na moich stopach dodam, ze ostatnio Luska pożarła ...............kalosze Zuzi:mad::mad::mad: chyba się nudziła:roll: [quote name='dealer']witam cie Luskowa ......i tyle, nie mam nic wiecej do powiedzenia:diabloti: aleś wygadana:diabloti::diabloti::diabloti: witaj [quote name='clockwork'][FONT=Arial]a niech tam.... witne sie... co CI tam :eviltong::eviltong::eviltong:[/FONT] no masz nastepna:angryy: a ja to co??? z goowna zrobiona, że sie tak od niechcenia ze mną witacie??????:diabloti::diabloti::diabloti: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted September 21, 2007 Posted September 21, 2007 pozarła? znaczy sie...w drobny mak ....podziubala? i oczywiscie Luska nic w tym temacie nie wiedziala i udawała ze to nie ona......? oj to wesoło... Quote
BeaC Posted September 21, 2007 Author Posted September 21, 2007 [quote name='Agunia-Pańciunia)']pozarła? znaczy sie...w drobny mak ....podziubala? i oczywiscie Luska nic w tym temacie nie wiedziala i udawała ze to nie ona......? oj to wesoło... pożarła..............tylko że wypluwała...............kawaleczki na trawe potem musiała...................zbierać:angryy::mad::mad::mad: Zużka zadowolona.....................matka KUPI NOWE:angryy: a Leśka?????? potulaka zrobiła ...i tyle:cool1: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted September 21, 2007 Posted September 21, 2007 [quote name='BeaC']pożarła..............tylko że wypluwała...............kawaleczki na trawe potem musiała...................zbierać:angryy::mad::mad::mad: Zużka zadowolona.....................matka KUPI NOWE:angryy: a Leśka?????? potulaka zrobiła ...i tyle:cool1: potulaka i zurawie oczy jak znam to towarzystwo włochate....:loveu:i niewinnosc z nich plyneła...... no to fakt mama kupi nowe....:diabloti: milego pifka i calego weekendzioru.... Quote
jonQuilla Posted September 21, 2007 Posted September 21, 2007 Witam Luśkową Beatkę i Luśkową Luśkę :) :multi::multi: Quote
BeaC Posted September 22, 2007 Author Posted September 22, 2007 [quote name='tygra']Cześć Beatko :) cześć ........witam w mych skromnych, ostatnio zaniedbanych progach:cool3::cool3::cool3: [quote name='Agunia-Pańciunia)']potulaka i zurawie oczy jak znam to towarzystwo włochate....:loveu:i niewinnosc z nich plyneła...... no to fakt mama kupi nowe....:diabloti: milego pifka i calego weekendzioru.... witaj.widzę , że nie tylko Luśka robi.niewinniaka........... he he he.ale jak ja to lubię..................słodką niewinność:diabloti::diabloti::diabloti: [quote name='jonQuilla']Witam Luśkową Beatkę i Luśkową Luśkę :) :multi::multi: witam Cię.....................Luśkowo:diabloti: [quote name='bonita']Witam się z Wami :loveu: a ja z toba..............:loveu::loveu::loveu: ostatnio bardzo się zaniedbałam............ani fotów ani nic muszę to chyba naprawic:cool1: Quote
Medorowa Posted September 22, 2007 Posted September 22, 2007 [quote name='BeaC'] ostatnio bardzo się zaniedbałam............ani fotów ani nic muszę to chyba naprawic:cool1: A tam, po cholere się wysilać:loveu::diabloti::diabloti: Doberek:multi: Quote
Alicja Posted September 22, 2007 Posted September 22, 2007 [FONT=Arial]:multi::multi::multi:witanko w śliczny dzionek Cezarka zainteresowała farba którą lamnsowałaś u Vectry ...wrzuć namiary na sklepik i napisz cokolwiek jak sie ją kładzie ...czeka mnie odnawianie mebelków w kuchni :p...a i stół i krzesła zdało by się przemalować ;) [/FONT] Quote
tygra Posted September 22, 2007 Posted September 22, 2007 Już Was nie zaniedbuję - tylko coś fotek mało... Quote
Recommended Posts