caroolcia Posted September 13, 2007 Posted September 13, 2007 ale może w domku będziesz w końcu miała :cool3::cool3::cool3: Quote
BeaC Posted September 13, 2007 Author Posted September 13, 2007 caroolcia napisał(a):ale może w domku będziesz w końcu miała :cool3::cool3::cool3: na świętego dygdy co go nie ma nigdy:diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted September 13, 2007 Posted September 13, 2007 BeaC napisał(a):to nie z kompem:cool3: witaj:loveu::loveu: tylko ze zmiana przydziału czynności.....dwa dni będę gdzie indziej gdzie nie ma szans na siedzenie w necie...zapier....l i już:angryy::mad::cool1: wszystkie baby też witam,......te od Romków i Pendrajwufffff:loveu::diabloti::diabloti::diabloti: aaaaaaaaaa to takie butki.......:cool3: to faktycznie fatalnie......:-( a musisz tam jechac? czy tylko chetni biora w tym udzial? Quote
Agunia-Pańciunia) Posted September 13, 2007 Posted September 13, 2007 BeaC napisał(a): co to jest godzinka w porównaniu z brakiem niedzielno-poniedzialkowo-wtorkowo-srodowym:mad::angryy: :loveu::loveu::loveu: tooo bedzie bolec.......:-( Quote
Kiłi Posted September 13, 2007 Posted September 13, 2007 Halo:loveu: Współczuje grozy nie mania czasu na internet:evil_lol: Quote
Paula Posted September 13, 2007 Posted September 13, 2007 Witanko :multi: A czemu Cię oddelegiwują na ten inny wydział :angryy: Quote
Medorowa Posted September 13, 2007 Posted September 13, 2007 Zgadnij kto to do Ciebie zawitał:loveu::loveu: Quote
BeaC Posted September 14, 2007 Author Posted September 14, 2007 Agunia-Pańciunia) napisał(a):aaaaaaaaaa to takie butki.......:cool3: to faktycznie fatalnie......:-( a musisz tam jechac? czy tylko chetni biora w tym udzial? .chętnie.............to zostałabym u siebie.....:roll: Agunia-Pańciunia) napisał(a):tooo bedzie bolec.......:-( troszke popiecze i przestanie:eviltong: Kiłi napisał(a):Halo:loveu: Współczuje grozy nie mania czasu na internet:evil_lol: witaj witaj................po 11 miesiącach bez.w domu idzie sie przyzwyczaić:cool1: paula_z napisał(a):Witanko :multi: A czemu Cię oddelegiwują na ten inny wydział :angryy: jedyna nie ....................urodziłam nic w tym roku:cool1:............... chyba zajdę ..................to dadzą mi święty spokój a i na ulge podatkowa na trzecie dziecko się załapię:multi::multi::multi: witka!!!!! madzia i medor napisał(a):Zgadnij kto to do Ciebie zawitał:loveu::loveu: .............................................czyżby???? Quote
Alicja Posted September 14, 2007 Posted September 14, 2007 [FONT=Arial]Witam :loveu:kawowo , przedspacernie i przedzakupowo :multi::multi::multi:[/FONT] Quote
BeaC Posted September 14, 2007 Author Posted September 14, 2007 Alicjarydzewska napisał(a):[FONT=Arial]Witam :loveu:kawowo , przedspacernie i przedzakupowo :multi::multi::multi:[/FONT] witaj:multi::multi::multi::loveu: a co kupujesz??????? dalej kurteczkę????.............czy już może zakupiłaś???? Quote
Alicja Posted September 14, 2007 Posted September 14, 2007 BeaC napisał(a):witaj:multi::multi::multi::loveu: a co kupujesz??????? dalej kurteczkę????.............czy już może zakupiłaś???? [FONT=Arial]:shake:...kurteczki dalej niet ...... a zakupki to takie rzeczy do zjedzenia :evil_lol::evil_lol::evil_lol: [/FONT] Quote
jonQuilla Posted September 14, 2007 Posted September 14, 2007 Cześć :) Widzę że tutaj już gadatliwie w miarę :evil_lol: Alu to może kupiłabyś mi serek wiejski :cool3::cool3: Quote
Alicja Posted September 14, 2007 Posted September 14, 2007 jonQuilla napisał(a):Cześć :) Widzę że tutaj już gadatliwie w miarę :evil_lol: Alu to może kupiłabyś mi serek wiejski :cool3::cool3: [FONT=Arial]o masz ...jak dobrze ze mi przypomniałaś o twarożku do nalesniczków na jutro :grins:[/FONT] Quote
jonQuilla Posted September 14, 2007 Posted September 14, 2007 Alicjarydzewska napisał(a):[FONT=Arial]o masz ...jak dobrze ze mi przypomniałaś o twarożku do nalesniczków na jutro :grins:[/FONT] :evil_lol: cieszę się :) Quote
Alicja Posted September 14, 2007 Posted September 14, 2007 [FONT=Arial]Melduję że tu byłam .......pozdrówki dla prosiaczka :loveu:[/FONT] [FONT=Arial]Klockowa[/FONT] Quote
Paula Posted September 14, 2007 Posted September 14, 2007 BeaC napisał(a):jedyna nie ....................urodziłam nic w tym roku:cool1:............... Plaga jakaś :hmmmm: :evil_lol: Witanko :multi: Quote
Alicja Posted September 15, 2007 Posted September 15, 2007 [FONT=Arial]:razz: Kurde ...Bea ...nie rozmnażaj się ...kup se lepiej drugą świnkę :grins: doberek :multi::loveu::multi: [/FONT] Quote
BeaC Posted September 15, 2007 Author Posted September 15, 2007 Alicjarydzewska napisał(a):[FONT=Arial]Melduję że tu byłam .......pozdrówki dla prosiaczka :loveu:[/FONT] [FONT=Arial]Klockowa[/FONT] witam Cie Klockowa.................well Ozziowa............ ciekawe kiedy sie połączycie w jedną całość????:cool3::eviltong::eviltong::eviltong: paula_z napisał(a):Plaga jakaś :hmmmm: :evil_lol: Witanko :multi: nieeeeeeeeee plaga tylko.................becikowe...............ulga podatkowa..........opłaca się:diabloti::diabloti::diabloti: sama się zastanawiam...może jeszcze zdążę dwójeczek jakąś?????? Alicjarydzewska napisał(a):[FONT=Arial]:razz: Kurde ...Bea ...nie rozmnażaj się ...kup se lepiej drugą świnkę :grins: doberek :multi::loveu::multi: [/FONT] witaj Ozziowa....................czy może poczerwieniała Klockowa..................:diabloti::diabloti::diabloti: kto Was wie:eviltong: Quote
jonQuilla Posted September 15, 2007 Posted September 15, 2007 Cześć i Pozdrowienia z Gdańska :evil_lol: :multi::multi::multi: Quote
Alicja Posted September 15, 2007 Posted September 15, 2007 BeaC napisał(a):witam Cie Klockowa.................well Ozziowa............ ciekawe kiedy sie połączycie w jedną całość????:cool3::eviltong::eviltong::eviltong: [FONT=Arial]bywa ze jesteśmy w całości :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT] nieeeeeeeeee plaga tylko.................becikowe...............ulga podatkowa..........opłaca się:diabloti::diabloti::diabloti: [FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:o masz .....ale mnie by na to nie wzięli :eviltong::eviltong::eviltong:[/FONT] witaj Ozziowa....................czy może poczerwieniała Klockowa..................:diabloti::diabloti::diabloti: kto Was wie:eviltong: [FONT=Arial] eee tam Klocusiowa nie jest stydliwa co by poczerwieniać ;) [/FONT] Quote
BeaC Posted September 15, 2007 Author Posted September 15, 2007 jonQuilla napisał(a):Cześć i Pozdrowienia z Gdańska :evil_lol: :multi::multi::multi: pozostań w pokoju..................siostro witamy z Pokoju Quote
BeaC Posted September 15, 2007 Author Posted September 15, 2007 ........czerwono-niebieskie......................też witam:cool3::diabloti::diabloti::diabloti: Quote
e.v.a Posted September 15, 2007 Posted September 15, 2007 [CENTER]:ghost_2:siemanko :ghost_2: [/CENTER] Quote
BeaC Posted September 15, 2007 Author Posted September 15, 2007 właśnie się u Cię wpisałam........................... na środku bo Cie lubię miły kotku ........fajna emota Quote
e.v.a Posted September 15, 2007 Posted September 15, 2007 BeaC napisał(a):właśnie się u Cię wpisałam........................... na środku bo Cie lubię miły kotku ........fajna emota a na srodku to nie gow... po kotku??:diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Recommended Posts