clockwork Posted September 5, 2007 Posted September 5, 2007 [quote name='BeaC']dzięki..............a majtów z golfem i nakolannikami przypadkiem nie masz??? przydałyby mi się:eviltong::eviltong: ostatnie MI odstąpiła :p Quote
BeaC Posted September 5, 2007 Author Posted September 5, 2007 [quote name='clockwork']ostatnie MI odstąpiła :p :placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz: Quote
Alicja Posted September 5, 2007 Posted September 5, 2007 [quote name='BeaC']dzięki..............a majtów z golfem i nakolannikami przypadkiem nie masz??? przydałyby mi się:eviltong::eviltong::shake:nie mam ...a samej mi zimno ....brrrrrrrrr Quote
e.v.a Posted September 5, 2007 Posted September 5, 2007 gdzie nie wejde tam mowia ze zimno:roll: byscie pogadaly o czyms cieplym lepiej:evil_lol: Quote
BeaC Posted September 5, 2007 Author Posted September 5, 2007 [quote name='evaxon']gdzie nie wejde tam mowia ze zimno:roll: byscie pogadaly o czyms cieplym lepiej:evil_lol: [quote name='Alicjarydzewska']:shake:nie mam ...a samej mi zimno ....brrrrrrrrr to co??? może jakiejś wódeczki zapodam na rozgrzewkę??? mniam Quote
clockwork Posted September 5, 2007 Posted September 5, 2007 [quote name='evaxon']gdzie nie wejde tam mowia ze zimno:roll: byscie pogadaly o czyms cieplym lepiej:evil_lol: o ciepłych LODACH :razz::razz::razz: ???? Quote
e.v.a Posted September 5, 2007 Posted September 5, 2007 [quote name='BeaC']to co??? może jakiejś wódeczki zapodam na rozgrzewkę??? mniam az mną zatrzesło:evil_lol: blehhh nie nawidze zołądkowej Quote
e.v.a Posted September 5, 2007 Posted September 5, 2007 [quote name='clockwork']o ciepłych LODACH :razz::razz::razz: ???? juz lepiej lepiej ... jestes na dobrej drodze:evil_lol: Quote
BeaC Posted September 5, 2007 Author Posted September 5, 2007 [quote name='clockwork']o ciepłych LODACH :razz::razz::razz: ???? mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm [quote name='evaxon']az mną zatrzesło:evil_lol: blehhh nie nawidze zołądkowej no masz najlepsiejsza wódeczka..........:mad: [quote name='evaxon']juz lepiej lepiej ... jestes na dobrej drodze:evil_lol: :cool3::cool3::cool3: Quote
e.v.a Posted September 5, 2007 Posted September 5, 2007 ble ble ble to wcale nie jest najlepsza wodeczka:shake: Quote
BeaC Posted September 5, 2007 Author Posted September 5, 2007 [quote name='evaxon']ble ble ble to wcale nie jest najlepsza wodeczka:shake: młodaś to sie nie znasz:diabloti::diabloti::diabloti::diabloti: Quote
e.v.a Posted September 5, 2007 Posted September 5, 2007 [quote name='BeaC']młodaś to sie nie znasz:diabloti::diabloti::diabloti::diabloti: spiroll spirol sie liczy :diabloti: Quote
BeaC Posted September 5, 2007 Author Posted September 5, 2007 [quote name='evaxon']spiroll spirol sie liczy :diabloti: pędzony noca??? znaczy się berbelucha............??? Quote
e.v.a Posted September 5, 2007 Posted September 5, 2007 [quote name='BeaC']pędzony noca??? znaczy się berbelucha............??? :evil_lol: a ta moca.. noca to sie spi a nie pedzi:diabloti::evil_lol: Quote
BeaC Posted September 5, 2007 Author Posted September 5, 2007 [quote name='evaxon']:evil_lol: a ta moca.. noca to sie spi a nie pedzi:diabloti::evil_lol: a ja se lubię pobiegać po nocy:eviltong::diabloti::diabloti::diabloti: Quote
e.v.a Posted September 5, 2007 Posted September 5, 2007 [quote name='BeaC']a ja se lubię pobiegać po nocy:eviltong::diabloti::diabloti::diabloti: a po nooocyyy przychodzi dziennnn...lalalalallalaaalaaaa Quote
caroolcia Posted September 5, 2007 Posted September 5, 2007 ja też wpadam z "niepustymi" rękami :evil_lol: coby było cieplej, ale bez przesady :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
BeaC Posted September 5, 2007 Author Posted September 5, 2007 [quote name='caroolcia']ja też wpadam z "niepustymi" rękami :evil_lol: coby było cieplej, ale bez przesady :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: a co popijemy.................a potem coś podpalimy??? faaajnie:diabloti::diabloti::diabloti: Quote
caroolcia Posted September 5, 2007 Posted September 5, 2007 [quote name='BeaC']a co popijemy.................a potem coś podpalimy??? faaajnie:diabloti::diabloti::diabloti: samo picie nie takie fajne jak jego skutki :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: fajnie o my agresywne i kłamliwe :eviltong: Quote
e.v.a Posted September 5, 2007 Posted September 5, 2007 [quote name='caroolcia']ja też wpadam z "niepustymi" rękami :evil_lol: coby było cieplej, ale bez przesady :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: nooo to to mi sie podoba:evil_lol::evil_lol: Quote
BoJa2 Posted September 5, 2007 Posted September 5, 2007 [quote name='BeaC']a co popijemy.................a potem coś podpalimy??? faaajnie:diabloti::diabloti::diabloti: cześć Bea - to ty nie wiesz,że jak się pije DOBRĄ wódkę to jak mówią górale"poli całom drogom"??:evil_lol: :evil_lol: Quote
Paula Posted September 5, 2007 Posted September 5, 2007 Mmmm, żołądkowa dobra :megagrin: Witaj marznąca Beo :lol: Quote
BeaC Posted September 6, 2007 Author Posted September 6, 2007 [quote name='Hugo-Kochaś']cześć Bea - to ty nie wiesz,że jak się pije DOBRĄ wódkę to jak mówią górale"poli całom drogom"??:evil_lol: :evil_lol: jeszcze z góroloma nie piłam.............no może z jednym ale on bardziej taki ...nizinny:diabloti: witaj.............właścicielko psa ulubionej mej rasy:loveu::loveu::loveu: [quote name='paula_z']Mmmm, żołądkowa dobra :megagrin: Witaj marznąca Beo :lol: no nareszcie jedna mądra , ktora sie ZNA witaj...........dzisiaj ubrałam majtki z golfem.i już nie marznę:diabloti: Quote
BeaC Posted September 6, 2007 Author Posted September 6, 2007 parę fot................. już ostatnich:diabloti::diabloti::diabloti: byliśmy na dożynkach gminnych.jako ze my już wieśniaki trza się integrować z tubylcza ludnością................to jest wieniec dozynkowy..............jakby kto pytał:diabloti: drugi:cool3: a teraz zmiana tematu.......moje powoje.............tak było pięknie słonecznie:placz::placz::placz: zbliżenie i powrot do tematu.................wieniec:diabloti::diabloti::diabloti: Quote
BeaC Posted September 6, 2007 Author Posted September 6, 2007 taki ojciec powoziła małymi konikami:cool1: były też większe.................koń od strony doopy:diabloti: i zmiana klimatów.......................Lulka:loveu::loveu::loveu: i jeszcze:loveu::loveu::loveu: i liczymy kropeczki:diabloti: Quote
Recommended Posts