Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='BeaC']słownik czytasz???????

Witajcie................

karoola ale masz talenta..................

byłam w opolskim tesco:angryy::angryy::angryy: czynne dwie kasy..ludzi ze dwa magazynki ............ale najdziwniejsze jest kasowanie artykułów dla niemowląt typu kaszki,soczki itp...............kasuje jedną rzecz......bierze kasę wydaje resztę.................kasuje druga rzecz..........i tp....................chłopak przede mna miał 10 soczków jakieś pampersy itp..................masakra:angryy::angryy::angryy:

mam talenta do ściągania :eviltong:

i ja właśnie dlatego tak NIENAWIDZE marketów!!!!!

• Replies 6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='caroolcia']mam talenta do ściągania :eviltong:

i ja właśnie dlatego tak NIENAWIDZE marketów!!!!!

ja też.................ale gdzie mam robić zakupy???????????? jak jestem w pracy:diabloti::diabloti::diabloti:

[quote name='Rybka_39']Witam, jak tam Lea?:cool3:

a Leunia??? no napewno teraz sobie w najlepsze śpi.........pysio na podusi Pani.a doopka na Pańcia podusi..........albo na odwrót..............dobrze jej:loveu::loveu::loveu:

Posted

[quote name='BeaC']ja też.................ale gdzie mam robić zakupy???????????? jak jestem w pracy:diabloti::diabloti::diabloti:

ehhh no wiesz mam ten sam tragiczny problem :evil_lol:

Posted

[quote name='clockwork']a ja tu byłam.... a Ty mnie

ja Ciebie.................

nigdy nie ignore.:loveu::loveu::loveu::loveu:............tak jakoś wyszło..................no brzydko przyznaję.............mea culpa

Posted

[quote name='BeaC']ja Ciebie.................

nigdy nie ignore.:loveu::loveu::loveu::loveu:............tak jakoś wyszło..................no brzydko przyznaję.............mea culpa

oki- wybaczam :loveu::loveu::loveu: bea culpa :evil_lol::evil_lol:

[quote name='Alicjarydzewska']:shake:nie tylko Ciebie....MNIE też :angryy:

jednak mnie nie... a Ciebie tak :diabloti:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:placz::placz::placz:no i teraz mi podwójnie przykro :cool3:

Alu... niepotrzebnie Ci przykro...jak przywitała mnie to tak jak by i Ciebie :roll::roll:

daj jej szanse.... zabiegana kobita... w kasach za pampersami wystawa :evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='clockwork']Alu... niepotrzebnie Ci przykro...jak przywitała mnie to tak jak by i Ciebie :roll::roll:

daj jej szanse.... zabiegana kobita... w kasach za pampersami wystawa :evil_lol::evil_lol:
:razz:tak powiadasz....:pno to już mi lepiej ......no tak my 3 ...no chwilowo teraz 2 to jak 1:p

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:shake:nie tylko Ciebie....MNIE też :angryy:

przesadzasz:eviltong::eviltong::eviltong:

witałam Cie u tła..........
.........

WITAM CIĘ ALUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU

[SIZE=2]ale pojechałam:diabloti::diabloti::diabloti:

Posted

[quote name='BeaC']przesadzasz:eviltong::eviltong::eviltong:

witałam Cie u tła..........
.........

WITAM CIĘ ALUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU

[SIZE=2]ale pojechałam:diabloti::diabloti::diabloti:

:cool1:...wybaczam ........ja to Cię zawsze witam 2 razy :razz:.........:eviltong:

Witaj Beo;) w ten pochmurny dzień :p

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:cool1:...wybaczam ........ja to Cię zawsze witam 2 razy :razz:.........:eviltong:

Witaj Beo;) w ten pochmurny dzień :p

W I T A M C I Ę !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

cobyś napewno zobaczyła

[quote name='caroolcia']HALO HALOOOOOO :multi:

czy prosiaczki Lusinkowe zamiotły już całą podłogę cycuszkami :evil_lol: ???

witaj.......cycoszki pewnikiem leżą sobie mięciutko na naszych podusiach:cool3::cool3::cool3:............pogoda typowo barowa..........lub łóżkowa

Posted

te zielona...............
wita Cie ...............inna................
świniaki pewnikiem śpią w pościeli.................
codziennie jak wracam z pracy mam wyrko rozbebeszone............w końcu Pani ścieli nie tak jak lubią świnki:diabloti::diabloti::diabloti:

Posted

A bo pani pewnie ścieli jakoś tak gładko równo bez wyobrażni i polotu:shake: Scielić to trzeba umieć o!:evil_lol: tam górka tam dołek tam pozwijana kołderka poduszeczka zwykle nie leży tam gdzie powinna:evil_lol: A jeszcze dywaniki to też trzeba umieć porozkładać po podłodze jak by kto nie wiedział:evil_lol:

Posted

[quote name='BeaC']W I T A M C I Ę !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

cobyś napewno zobaczyła

witaj.......cycoszki pewnikiem leżą sobie mięciutko na naszych podusiach:cool3::cool3::cool3:............pogoda typowo barowa..........lub łóżkowa

na barową to się chętnie łapie:evil_lol: a co do łóżkowej....zalezy kto proponuje :diabloti: :eviltong:

Posted

[quote name='caroolcia']na barową to się chętnie łapie:evil_lol: a co do łóżkowej....zalezy kto proponuje :diabloti: :eviltong:

pewnikiem jakiś świniak:eviltong::eviltong::eviltong:

Posted

[quote name='BeaC']te zielona...............
wita Cie ...............inna................
świniaki pewnikiem śpią w pościeli.................
codziennie jak wracam z pracy mam wyrko rozbebeszone............w końcu Pani ścieli nie tak jak lubią świnki:diabloti::diabloti::diabloti:

a czy Ty oby jesteś pewna że to prosięcie Ci rozbebesza wyro :cool3::cool3::cool3:

tak tylko chciałam zauważyć że może niesłusznie ją oskarżasz... masz podrostki inne w domu też :diabloti::diabloti::diabloti:

to ja... wredna jak job twoju mać ....na forever klockowa

Posted

[quote name='Vectra']Dzieńdoberek :loveu: :loveu: :loveu:
o co to ja miałam zapytać :hmmmm: :cool3: :evil_lol: :evil_lol:

sklerozka...............lecytynkę łykaj:diabloti::diabloti::diabloti:

[quote name='clockwork']a czy Ty oby jesteś pewna że to prosięcie Ci rozbebesza wyro :cool3::cool3::cool3:

tak tylko chciałam zauważyć że może niesłusznie ją oskarżasz... masz podrostki inne w domu też :diabloti::diabloti::diabloti:

to ja... wredna jak job twoju mać ....na forever klockowa

podrostki wolą sie tarzać w krzakach:diabloti::diabloti::diabloti:........to z pewnością Luś............jak wracam ona jeszcze tam leży.................poza tym piling na pleckach to pewnikiem jeszcze z jej łapecek

witaj wredna twoju job maciu...............jak nie wiem co:diabloti::diabloti::diabloti:

:loveu::loveu::loveu: