caroolcia Posted August 21, 2007 Posted August 21, 2007 [quote name='BeaC']słownik czytasz??????? Witajcie................ karoola ale masz talenta.................. byłam w opolskim tesco:angryy::angryy::angryy: czynne dwie kasy..ludzi ze dwa magazynki ............ale najdziwniejsze jest kasowanie artykułów dla niemowląt typu kaszki,soczki itp...............kasuje jedną rzecz......bierze kasę wydaje resztę.................kasuje druga rzecz..........i tp....................chłopak przede mna miał 10 soczków jakieś pampersy itp..................masakra:angryy::angryy::angryy: mam talenta do ściągania :eviltong: i ja właśnie dlatego tak NIENAWIDZE marketów!!!!! Quote
BeaC Posted August 21, 2007 Author Posted August 21, 2007 [quote name='caroolcia']mam talenta do ściągania :eviltong: i ja właśnie dlatego tak NIENAWIDZE marketów!!!!! ja też.................ale gdzie mam robić zakupy???????????? jak jestem w pracy:diabloti::diabloti::diabloti: [quote name='Rybka_39']Witam, jak tam Lea?:cool3: a Leunia??? no napewno teraz sobie w najlepsze śpi.........pysio na podusi Pani.a doopka na Pańcia podusi..........albo na odwrót..............dobrze jej:loveu::loveu::loveu: Quote
caroolcia Posted August 21, 2007 Posted August 21, 2007 [quote name='BeaC']ja też.................ale gdzie mam robić zakupy???????????? jak jestem w pracy:diabloti::diabloti::diabloti: ehhh no wiesz mam ten sam tragiczny problem :evil_lol: Quote
BeaC Posted August 21, 2007 Author Posted August 21, 2007 [quote name='clockwork']a ja tu byłam.... a Ty mnie ja Ciebie................. nigdy nie ignore.:loveu::loveu::loveu::loveu:............tak jakoś wyszło..................no brzydko przyznaję.............mea culpa Quote
Alicja Posted August 21, 2007 Posted August 21, 2007 [quote name='clockwork']a ja tu byłam.... a Ty mnie :shake:nie tylko Ciebie....MNIE też :angryy: Quote
clockwork Posted August 21, 2007 Posted August 21, 2007 [quote name='BeaC']ja Ciebie................. nigdy nie ignore.:loveu::loveu::loveu::loveu:............tak jakoś wyszło..................no brzydko przyznaję.............mea culpa oki- wybaczam :loveu::loveu::loveu: bea culpa :evil_lol::evil_lol: [quote name='Alicjarydzewska']:shake:nie tylko Ciebie....MNIE też :angryy: jednak mnie nie... a Ciebie tak :diabloti: Quote
Alicja Posted August 21, 2007 Posted August 21, 2007 [quote name='clockwork'] jednak mnie nie... a Ciebie tak :diabloti::placz::placz::placz:no i teraz mi podwójnie przykro :cool3: Quote
clockwork Posted August 21, 2007 Posted August 21, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:placz::placz::placz:no i teraz mi podwójnie przykro :cool3: Alu... niepotrzebnie Ci przykro...jak przywitała mnie to tak jak by i Ciebie :roll::roll: daj jej szanse.... zabiegana kobita... w kasach za pampersami wystawa :evil_lol::evil_lol: Quote
Alicja Posted August 21, 2007 Posted August 21, 2007 [quote name='clockwork']Alu... niepotrzebnie Ci przykro...jak przywitała mnie to tak jak by i Ciebie :roll::roll: daj jej szanse.... zabiegana kobita... w kasach za pampersami wystawa :evil_lol::evil_lol: :razz:tak powiadasz....:pno to już mi lepiej ......no tak my 3 ...no chwilowo teraz 2 to jak 1:p Quote
BeaC Posted August 22, 2007 Author Posted August 22, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:shake:nie tylko Ciebie....MNIE też :angryy: przesadzasz:eviltong::eviltong::eviltong: witałam Cie u tła................... WITAM CIĘ ALUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU [SIZE=2]ale pojechałam:diabloti::diabloti::diabloti: Quote
Alicja Posted August 22, 2007 Posted August 22, 2007 [quote name='BeaC']przesadzasz:eviltong::eviltong::eviltong: witałam Cie u tła................... WITAM CIĘ ALUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU [SIZE=2]ale pojechałam:diabloti::diabloti::diabloti: :cool1:...wybaczam ........ja to Cię zawsze witam 2 razy :razz:.........:eviltong: Witaj Beo;) w ten pochmurny dzień :p Quote
caroolcia Posted August 22, 2007 Posted August 22, 2007 HALO HALOOOOOO :multi: czy prosiaczki Lusinkowe zamiotły już całą podłogę cycuszkami :evil_lol: ??? Quote
BeaC Posted August 22, 2007 Author Posted August 22, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:cool1:...wybaczam ........ja to Cię zawsze witam 2 razy :razz:.........:eviltong: Witaj Beo;) w ten pochmurny dzień :p W I T A M C I Ę !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! cobyś napewno zobaczyła [quote name='caroolcia']HALO HALOOOOOO :multi: czy prosiaczki Lusinkowe zamiotły już całą podłogę cycuszkami :evil_lol: ??? witaj.......cycoszki pewnikiem leżą sobie mięciutko na naszych podusiach:cool3::cool3::cool3:............pogoda typowo barowa..........lub łóżkowa Quote
BeaC Posted August 22, 2007 Author Posted August 22, 2007 te zielona............... wita Cie ...............inna................ świniaki pewnikiem śpią w pościeli................. codziennie jak wracam z pracy mam wyrko rozbebeszone............w końcu Pani ścieli nie tak jak lubią świnki:diabloti::diabloti::diabloti: Quote
groszek83 Posted August 22, 2007 Posted August 22, 2007 A bo pani pewnie ścieli jakoś tak gładko równo bez wyobrażni i polotu:shake: Scielić to trzeba umieć o!:evil_lol: tam górka tam dołek tam pozwijana kołderka poduszeczka zwykle nie leży tam gdzie powinna:evil_lol: A jeszcze dywaniki to też trzeba umieć porozkładać po podłodze jak by kto nie wiedział:evil_lol: Quote
caroolcia Posted August 22, 2007 Posted August 22, 2007 [quote name='BeaC']W I T A M C I Ę !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! cobyś napewno zobaczyła witaj.......cycoszki pewnikiem leżą sobie mięciutko na naszych podusiach:cool3::cool3::cool3:............pogoda typowo barowa..........lub łóżkowa na barową to się chętnie łapie:evil_lol: a co do łóżkowej....zalezy kto proponuje :diabloti: :eviltong: Quote
BeaC Posted August 22, 2007 Author Posted August 22, 2007 [quote name='caroolcia']na barową to się chętnie łapie:evil_lol: a co do łóżkowej....zalezy kto proponuje :diabloti: :eviltong: pewnikiem jakiś świniak:eviltong::eviltong::eviltong: Quote
Vectra Posted August 22, 2007 Posted August 22, 2007 Dzieńdoberek :loveu: :loveu: :loveu: o co to ja miałam zapytać :hmmmm: :cool3: :evil_lol: :evil_lol: Quote
clockwork Posted August 22, 2007 Posted August 22, 2007 [quote name='BeaC']te zielona............... wita Cie ...............inna................ świniaki pewnikiem śpią w pościeli................. codziennie jak wracam z pracy mam wyrko rozbebeszone............w końcu Pani ścieli nie tak jak lubią świnki:diabloti::diabloti::diabloti: a czy Ty oby jesteś pewna że to prosięcie Ci rozbebesza wyro :cool3::cool3::cool3: tak tylko chciałam zauważyć że może niesłusznie ją oskarżasz... masz podrostki inne w domu też :diabloti::diabloti::diabloti: to ja... wredna jak job twoju mać ....na forever klockowa Quote
caroolcia Posted August 22, 2007 Posted August 22, 2007 [quote name='BeaC'] pewnikiem jakiś świniak:eviltong::eviltong::eviltong: a to świniaczki nadają się do tulenia w wyrku :evil_lol: Quote
BeaC Posted August 22, 2007 Author Posted August 22, 2007 [quote name='Vectra']Dzieńdoberek :loveu: :loveu: :loveu: o co to ja miałam zapytać :hmmmm: :cool3: :evil_lol: :evil_lol: sklerozka...............lecytynkę łykaj:diabloti::diabloti::diabloti: [quote name='clockwork']a czy Ty oby jesteś pewna że to prosięcie Ci rozbebesza wyro :cool3::cool3::cool3: tak tylko chciałam zauważyć że może niesłusznie ją oskarżasz... masz podrostki inne w domu też :diabloti::diabloti::diabloti: to ja... wredna jak job twoju mać ....na forever klockowa podrostki wolą sie tarzać w krzakach:diabloti::diabloti::diabloti:........to z pewnością Luś............jak wracam ona jeszcze tam leży.................poza tym piling na pleckach to pewnikiem jeszcze z jej łapecek witaj wredna twoju job maciu...............jak nie wiem co:diabloti::diabloti::diabloti: :loveu::loveu::loveu: Quote
Alicja Posted August 22, 2007 Posted August 22, 2007 [quote name='BeaC']W I T A M C I Ę !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! cobyś napewno zobaczyła :p...zauważyłam .....miło mi żeś mnię powitała ;) Quote
Recommended Posts