Alicja Posted August 20, 2007 Posted August 20, 2007 :multi::multi::multi:witanko na chwilkę bo znikam do pracy...:diabloti: Quote
caroolcia Posted August 20, 2007 Posted August 20, 2007 i my się meldujemy całą bandą!!!! :lol: Quote
BeaC Posted August 20, 2007 Author Posted August 20, 2007 [quote name='bonita']Ale bajer:diabloti: zainstalują internat:diabloti: w domu:diabloti: i to zrobi TP-suuuuuuuuuuuuper:diabloti::evil_lol: Nie pij za dużo Bea :evil_lol: Jeszcze niezainstalowali...............więć nie ma się z czego cieszyć:eviltong::eviltong::eviltong: witaj Bonita [quote name='paula_z']:multi: Witanko połikendowe :grins: a witam pięknie [quote name='Alicjarydzewska']:multi::multi::multi:witanko na chwilkę bo znikam do pracy...:diabloti: no nareszcie poszłaś do pracy:eviltong::eviltong::eviltong: witaj Alicjo [quote name='caroolcia']i my się meldujemy całą bandą!!!! :lol: witajcie bando [quote name='dealer']dzien dobry...tako rzeklam:diabloti: fajnieś rzekła...............witam cię [quote name='groszek83']Witam sie:grins: groszkowa!!!!!!!!! witajcie Quote
caroolcia Posted August 20, 2007 Posted August 20, 2007 [quote name='bonita']Ale bajer:diabloti: zainstalują internat:diabloti: w domu:diabloti: i to zrobi TP-suuuuuuuuuuuuper:diabloti::evil_lol: Nie pij za dużo Bea :evil_lol: Podkręślam złośliwości :eviltong: Quote
BeaC Posted August 20, 2007 Author Posted August 20, 2007 [quote name='caroolcia']Podkręślam złośliwości :eviltong: jakie?????? gdzie????? :diabloti::diabloti::diabloti: Quote
caroolcia Posted August 20, 2007 Posted August 20, 2007 hi hi hi - w każdym razie jeden pokój nam rezerwuj :eviltong: ale taki cobym sie z moimi kundelkami pomieściła :evil_lol: Quote
clockwork Posted August 20, 2007 Posted August 20, 2007 w końcu... :mdleje: w końcu dotarłam pozdrowić CIĘ i Twoją familię ... i suczysko i kotecki :loveu::loveu: i wszystkich tam u was... i pana listonosza- jak fajny, i kominiarza... i hydraulika... księdza i panów z TP-NIE!!! :evil_lol::evil_lol: Quote
BeaC Posted August 20, 2007 Author Posted August 20, 2007 do carooli wszystkie pokoje MAM duże:diabloti::diabloti::diabloti: no może poza pokojem "kotecka" a witam ie o Magdaleeeeeeeeeno księdza nie znam........kominiarza jeszcze nie zapraszałam...............mam Pania listonoszke..................hydraulik ostatni był...............bezzębny i brudny:cool1: dla pozostałych przekaże pozdro:diabloti: Quote
caroolcia Posted August 20, 2007 Posted August 20, 2007 [quote name='BeaC']do carooli wszystkie pokoje MAM duże:diabloti::diabloti::diabloti: no może poza pokojem "kotecka" a witam ie o Magdaleeeeeeeeeno księdza nie znam........kominiarza jeszcze nie zapraszałam...............mam Pania listonoszke..................hydraulik ostatni był...............bezzębny i brudny:cool1: dla pozostałych przekaże pozdro:diabloti: a w INTERNACIE jakie będą :eviltong: ale siem uczepiłam :evil_lol: Quote
BeaC Posted August 20, 2007 Author Posted August 20, 2007 jak rzepik.............albo rzepka:evil_lol::evil_lol::evil_lol: czep sie nadal...............mi to nie przeszkadza:eviltong::eviltong::eviltong: Quote
caroolcia Posted August 20, 2007 Posted August 20, 2007 to siem czepiam cie :eviltong: my na łące mamy taka mase rzepków, że poł godziny mojego bobla obieram z kuleczek - bońkowska jakoś ich nie łapie:evil_lol: Quote
Alicja Posted August 20, 2007 Posted August 20, 2007 [quote name='BeaC'] no nareszcie poszłaś do pracy:eviltong::eviltong::eviltong: witaj Alicjo :diabloti:..miłe to nie było.....ale pociesza mnie myśl i rzezcywistość którą uświadomiła mi Magda ...ze to TYLKO nie AŻ 6 ...teraz już 5 dni...:eviltong:...a potem dłuuuuugo WOLNE :multi::multi::multi::multi::multi: Quote
Vectra Posted August 20, 2007 Posted August 20, 2007 Bea czy masz już internet od TP ? :diabloti: Quote
dreamer Posted August 21, 2007 Posted August 21, 2007 dzień dobry! :loveu: :loveu: http://img122.imageshack.us/img122/3673/img0238wt5.jpg :loveu: :loveu: ^piękna sunieczka Quote
BeaC Posted August 21, 2007 Author Posted August 21, 2007 [quote name='Vectra']Bea czy masz już internet od TP ? :diabloti: dowcipna:diabloti::diabloti::diabloti: [quote name='Alicjarydzewska']:diabloti:..miłe to nie było.....ale pociesza mnie myśl i rzezcywistość którą uświadomiła mi Magda ...ze to TYLKO nie AŻ 6 ...teraz już 5 dni...:eviltong:...a potem dłuuuuugo WOLNE :multi::multi::multi::multi::multi: witaj...........uwolnioona za 5 dni Alicjo.(takiej to dobrze) [quote name='caroolcia']to siem czepiam cie :eviltong: my na łące mamy taka mase rzepków, że poł godziny mojego bobla obieram z kuleczek - bońkowska jakoś ich nie łapie:evil_lol: my rzepów nie mamy ale kulki przytulii..............kotom spod ogona muszę wyciagać.........Karola!!!! [quote name='groszek83']:grin::grin::grin: Będzie NIEBAWEM druga dowcipna.................:loveu: [quote name='paula_z']Witaj pokojowa Beato :multi: a witaj Paulino!!!!! Maksia mi miznij, bo śliczny [quote name='dreamer']dzień dobry! :loveu: :loveu: http://img122.imageshack.us/img122/3673/img0238wt5.jpg :loveu: :loveu: ^piękna sunieczka dzień dobry....................się cieszę żeś do nas wstąpiła i że sucza Ci się podoba..................niektóre mowią że zatuczona:angryy: Quote
clockwork Posted August 21, 2007 Posted August 21, 2007 ufffffffffffffffffffff.... :mdleje: robiłam ze 20 podejść aby otworzyć Twoją galere, potem ze 15 żeby otworzyć okno do pisania postu....ciągle wyskakiwało: błąd strony, lub przekroczono czas połaczenia.... ale byłam twarda.... jestem, miziam, pozdrawiam... zatuczoną świnke też :diabloti::diabloti: a teraz zatwierdzam już ósmy raz.... ZATWIERDŹ ODPOWIEDŹ dziewiąty dziesiąty :diabloti::angryy: Quote
Alicja Posted August 21, 2007 Posted August 21, 2007 :multi:jestem ...jeszcze tylko 4 dni :p...a potem załatwianie papierków ...trzeba przebrnąć przez biurokrację :diabloti: Quote
Kiłi Posted August 21, 2007 Posted August 21, 2007 Witajemy się:diabloti: :diabloti: aczkolwiek, bynajmniej, tudzież, aniżeli itd itp tralalala:diabloti: Quote
caroolcia Posted August 21, 2007 Posted August 21, 2007 chrum chrum prosiaczkowa rodzinko :eviltong: Quote
BeaC Posted August 21, 2007 Author Posted August 21, 2007 [quote name='Kiłi']Witajemy się:diabloti: :diabloti: aczkolwiek, bynajmniej, tudzież, aniżeli itd itp tralalala:diabloti: słownik czytasz??????? Witajcie................ [quote name='caroolcia']chrum chrum prosiaczkowa rodzinko :eviltong: karoola ale masz talenta.................. byłam w opolskim tesco:angryy::angryy::angryy: czynne dwie kasy..ludzi ze dwa magazynki ............ale najdziwniejsze jest kasowanie artykułów dla niemowląt typu kaszki,soczki itp...............kasuje jedną rzecz......bierze kasę wydaje resztę.................kasuje druga rzecz..........i tp....................chłopak przede mna miał 10 soczków jakieś pampersy itp..................masakra:angryy::angryy::angryy: Quote
Recommended Posts