Paula Posted August 14, 2007 Posted August 14, 2007 :multi: Ile Lusiek :loveu: http://img443.imageshack.us/img443/8615/img0241au8.jpg :D Pogniotła się ;) Quote
Alicja Posted August 15, 2007 Posted August 15, 2007 [quote name='BeaC']nie wie.....................bo go przy tym nie było pech:diabloti::diabloti::diabloti: żegnam do czwartku no to pa:loveu::loveu::loveu:.................dla ukrywającej się w kącie Alicji R:diabloti: również:loveu::loveu::loveu::hand: nie ukrywałam się w kąteczku....siedziałam obok Magdaleny...i czytałam wszystko dokładnie :p Witanko , pozdrówka dla was wsiech:loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
BeaC Posted August 16, 2007 Author Posted August 16, 2007 [quote name='groszek83']:-o Obcięłaś Lusi ogonek i uszka??A po co??:-o Trenujesz ją do walk na zebraniach sekty?!!:shake: nie...............trenuję ją na.....głupich wsiokóf:diabloti::cool3::cool3::cool3: witaj groszkowa u mnie:eviltong::eviltong::eviltong: [quote name='paula_z']:multi: Ile Lusiek :loveu: http://img443.imageshack.us/img443/8615/img0241au8.jpg :D Pogniotła się ;) troszeczkę, ale już ją odprasowałam...............wygląda jak nowa witaj Paulino:multi::multi::multi: [quote name='Alicjarydzewska']:hand: nie ukrywałam się w kąteczku....siedziałam obok Magdaleny...i czytałam wszystko dokładnie :p Witanko , pozdrówka dla was wsiech:loveu::loveu::loveu::loveu: a witaj ...mła...............ukrywaczko podstolnikowa:evil_lol::evil_lol::evil_lol: dziękujemy (my ..............nie wiem jak odmienić wsiech:shake:) Quote
caroolcia Posted August 16, 2007 Posted August 16, 2007 pozwól że podam ci pomocną dłoń kobieto (w)padnięta :eviltong: Quote
Alicja Posted August 16, 2007 Posted August 16, 2007 :multi::multi::multi:witanko po weekendowe ... u nas dzień jak codzień...:razz:...od poniedziałku idę na dyżur do dziecków :placz:sztuk ok 16...już przeżywam ....brrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:diabloti: Quote
Vectra Posted August 16, 2007 Posted August 16, 2007 dzień dobry czy tam nie wiem jak się u was w sekcie wita :diabloti: Quote
BeaC Posted August 16, 2007 Author Posted August 16, 2007 [quote name='caroolcia']pozwól że podam ci pomocną dłoń kobieto (w)padnięta :eviltong: bardzo ładna dłoń dziękuję za podanie......................... wstałam:multi::multi::multi: [quote name='Alicjarydzewska']:multi::multi::multi:witanko po weekendowe ... u nas dzień jak codzień...:razz:...od poniedziałku idę na dyżur do dziecków :placz:sztuk ok 16...już przeżywam ....brrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:diabloti: wiem co to znaczy.iść do pracy po urlopie....współczuwam Ci ale nie martw się to sie DA PRZEŻYĆ mimo wszystko:evil_lol::evil_lol::evil_lol: [quote name='Vectra']dzień dobry czy tam nie wiem jak się u was w sekcie wita :diabloti: wystarczy dzień dobry:diabloti: bo dzień jest dobry.................bo zadzwoniła do mnie baba od............pedałów( to okreslenie mojego syńcia na TP) i będe miała internet......................techniki niebawem sie zemna skońtaktują mam nadzieje że niebawem, a nie następne 10 miesięcy:mad::mad::mad: Quote
Alicja Posted August 16, 2007 Posted August 16, 2007 :multi::multi::multi:...oooo do POKOJU wkracza cywilizancja......no mła koffana zaprawde powiadam Ci ...zostanie ci i tak tylko kompek w pracy ;)chyba ze zastosujesz jakieś srodki zaradcze :razz: Quote
BeaC Posted August 16, 2007 Author Posted August 16, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:multi::multi::multi:...oooo do POKOJU wkracza cywilizancja......no mła koffana zaprawde powiadam Ci ...zostanie ci i tak tylko kompek w pracy ;)chyba ze zastosujesz jakieś srodki zaradcze :razz: jakie środki zaradcze:cool3::cool3::cool3: wszystko i tak opiera się na szacuneczku do mamusi.............. jak się umie poskromic 16 latka z 12 latka to buRtelier przy tym to pikus................... Quote
groszek83 Posted August 16, 2007 Posted August 16, 2007 :grin::grin: No przecież 10 miesięcy to nie tak długo.... zleci i niebawem będzie internet:evil_lol: Quote
BeaC Posted August 16, 2007 Author Posted August 16, 2007 [quote name='groszek83']:grin::grin: No przecież 10 miesięcy to nie tak długo.... zleci i niebawem będzie internet:evil_lol: .................................. Quote
groszek83 Posted August 16, 2007 Posted August 16, 2007 Auć....................................:eviltong: Quote
clockwork Posted August 16, 2007 Posted August 16, 2007 [quote name='BeaC'] dziękujemy (my ..............nie wiem jak odmienić wsiech:shake:) wsiechne..... ;) beo mła kochana.... cóż ja czytam :cool3::cool3: bedzie necik pedalski :razz::razz: czyli tylko ja.. JA jedyna pozostane nie zniewolona... :evil_lol: alez jestem szczęściara :roll::roll: buuuhahhahaha... a my mamy lokal po pedałach :evil_lol: Quote
caroolcia Posted August 16, 2007 Posted August 16, 2007 [quote name='BeaC'] bo dzień jest dobry.................bo zadzwoniła do mnie baba od............pedałów( to okreslenie mojego syńcia na TP) i będe miała internet......................techniki niebawem sie zemna skońtaktują mam nadzieje że niebawem, a nie następne 10 miesięcy:mad::mad::mad: łiiiii, to jesteśmy obie czekające na internet - caroolcia też czeka i tydzień temu słyszałam że za dwa dni będzie hi hi hi:eviltong: Quote
clockwork Posted August 16, 2007 Posted August 16, 2007 [quote name='caroolcia']łiiiii, to jesteśmy obie czekające na internet - caroolcia też czeka i tydzień temu słyszałam że za dwa dni będzie hi hi hi:eviltong: hihi... TELEKOMUNIKACJA POLSKA es,a ;) uwielbiam ich :loveu::loveu::loveu: ja Wam oddam mój internet... z TePsy... nie nawidze go :angryy::angryy::angryy: chceta??? :cool3::cool3::cool3: Quote
Alicja Posted August 16, 2007 Posted August 16, 2007 [quote name='BeaC']jakie środki zaradcze:cool3::cool3::cool3: wszystko i tak opiera się na szacuneczku do mamusi.............. jak się umie poskromic 16 latka z 12 latka to buRtelier przy tym to pikus................... :evil_lol::evil_lol::evil_lol:e nie ...to tak jest że jak dałaś rade Bulterierowi.....to i z dzieckami poradzisz :eviltong: Quote
Paula Posted August 16, 2007 Posted August 16, 2007 :multi: Będzie necik w Pokoju i dużo fotek Luśki :loveu: I się nie wykręcisz brakiem płytki i sklerozą :eviltong: ;) Quote
caroolcia Posted August 17, 2007 Posted August 17, 2007 [quote name='clockwork']hihi... TELEKOMUNIKACJA POLSKA es,a ;) uwielbiam ich :loveu::loveu::loveu: ja Wam oddam mój internet... z TePsy... nie nawidze go :angryy::angryy::angryy: chceta??? :cool3::cool3::cool3: TPS też nie nie cierpie:angryy: i z wielką przyjemnością wypowiedziałam umowę:diabloti: teraz czekam na jakiś kablówkowy wynalazek:eviltong: Quote
Alicja Posted August 17, 2007 Posted August 17, 2007 :hand: doberek z samego ranka ;) a ja wzięłam rozwód z TPesa:diabloti:...bo płaciłam głupie rachunki a telefon służył li tylko jako odbiornik....:angryy: Quote
BeaC Posted August 17, 2007 Author Posted August 17, 2007 [quote name='groszek83']Auć....................................:eviltong: zabolało???? to dobrze:diabloti: [quote name='clockwork']wsiechne..... ;) beo mła kochana.... cóż ja czytam :cool3: bedzie necik pedalski :razz: czyli tylko ja.. JA jedyna pozostane nie zniewolona... :evil_lol: alez jestem szczęściara :roll: buuuhahhahaha... a my mamy lokal po pedałach :evil_lol: fajny lokal macie...........tez nie będę zniewolona............no chyba że TZ wraca to wtedy tak:diabloti: [quote name='caroolcia']łiiiii, to jesteśmy obie czekające na internet - caroolcia też czeka i tydzień temu słyszałam że za dwa dni będzie hi hi hi witaj caroola.......ja narazie 10 miesięcy....teraz czekam na kontakt z monterami................ale ja im co tydzień uprzykrzam życie.............telefonem.....zadaje mnóstwo pyta....................wściec by się można było( ja bym na pewno tak zrobiła) [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol:e nie ...to tak jest że jak dałaś rade Bulterierowi.....to i z dzieckami poradzisz :eviltong: na odwrót...............widziałaś przecież kotka............???:diabloti: [quote name='paula_z']:multi: Będzie necik w Pokoju i dużo fotek Luśki :loveu: I się nie wykręcisz brakiem płytki i sklerozą :eviltong: ;) będzie nowa wymówka................ synek i córka i TZ mnie nie dopuszczają:diabloti: [quote name='caroolcia']TPS też nie nie cierpie:angryy: i z wielką przyjemnością wypowiedziałam umowę:diabloti: teraz czekam na jakiś kablówkowy wynalazek:eviltong: bo masz wybór..................ja mieszkam w takiej głuszy:cool3::cool3::cool3:..........najbliższe miesteczko 22 km......................że tylko TePedały wchodzą w rachubę, netia jeszcze do nas nie dojechała........radiówka ma sygnał...................masakryczny:shake: [quote name='Alicjarydzewska']:hand: doberek z samego ranka ;) a ja wzięłam rozwód z TPesa:diabloti:...bo płaciłam głupie rachunki a telefon służył li tylko jako odbiornik....:angryy: a doberek...............ja biorę sama neo..po co mnie telefon?????? [quote name='madzia i medor']Kuku ...:diabloti: a sio.......................kuku:evil_lol: Quote
Vectra Posted August 17, 2007 Posted August 17, 2007 TP zainstaluje ci internet ? ? ? ? ? ? ? ? ?? nie nooo trzeba to opić , bo to naprawdę święto :diabloti: Quote
Alicja Posted August 18, 2007 Posted August 18, 2007 [quote name='Vectra']TP zainstaluje ci internet ? ? ? ? ? ? ? ? ?? nie nooo trzeba to opić , bo to naprawdę święto :diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol:Bea ma długi weekend więc pewno już opija ;) Quote
Medorowa Posted August 19, 2007 Posted August 19, 2007 [quote name='BeaC'] a sio.......................kuku:evil_lol: Jestem ja bumerang - zawsze wracam:diabloti::diabloti::diabloti::loveu: Quote
bonita Posted August 19, 2007 Posted August 19, 2007 Vectra napisał(a):TP zainstaluje ci internet ? ? ? ? ? ? ? ? ?? nie nooo trzeba to opić , bo to naprawdę święto :diabloti: Ale bajer:diabloti: zainstalują internat:diabloti: w domu:diabloti: i to zrobi TP-suuuuuuuuuuuuper:diabloti::evil_lol: Nie pij za dużo Bea :evil_lol: Quote
Recommended Posts