Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='BeaC']nie wie.....................bo go przy tym nie było
pech:diabloti::diabloti::diabloti:

żegnam do czwartku

no to pa:loveu::loveu::loveu:.................dla ukrywającej się w kącie Alicji R:diabloti:
również:loveu::loveu::loveu:
:hand:
nie ukrywałam się w kąteczku....siedziałam obok Magdaleny...i czytałam wszystko dokładnie :p
Witanko , pozdrówka dla was wsiech:loveu::loveu::loveu::loveu:

Posted

[quote name='groszek83']:-o Obcięłaś Lusi ogonek i uszka??A po co??:-o
Trenujesz ją do walk na zebraniach sekty?!!:shake:

nie...............trenuję ją na.....głupich wsiokóf:diabloti::cool3::cool3::cool3:
witaj groszkowa u mnie:eviltong::eviltong::eviltong:

[quote name='paula_z']:multi: Ile Lusiek :loveu:
http://img443.imageshack.us/img443/8615/img0241au8.jpg :D Pogniotła się ;)

troszeczkę, ale już ją odprasowałam...............wygląda jak nowa
witaj Paulino:multi::multi::multi:

[quote name='Alicjarydzewska']:hand:
nie ukrywałam się w kąteczku....siedziałam obok Magdaleny...i czytałam wszystko dokładnie :p
Witanko , pozdrówka dla was wsiech:loveu::loveu::loveu::loveu:

a witaj ...mła...............ukrywaczko podstolnikowa:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

dziękujemy (my ..............nie wiem jak odmienić wsiech:shake:)

Posted

:multi::multi::multi:witanko po weekendowe ...
u nas dzień jak codzień...:razz:...od poniedziałku idę na dyżur do dziecków :placz:sztuk ok 16...już przeżywam ....brrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:diabloti:

Posted

[quote name='caroolcia']pozwól że podam ci pomocną dłoń kobieto (w)padnięta :eviltong:

bardzo ładna dłoń
dziękuję za podanie.........................
wstałam:multi::multi::multi:

[quote name='Alicjarydzewska']:multi::multi::multi:witanko po weekendowe ...
u nas dzień jak codzień...:razz:...od poniedziałku idę na dyżur do dziecków :placz:sztuk ok 16...już przeżywam ....brrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:diabloti:

wiem co to znaczy.iść do pracy po urlopie....współczuwam Ci
ale nie martw się
to sie DA PRZEŻYĆ mimo wszystko:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

[quote name='Vectra']dzień dobry czy tam nie wiem jak się u was w sekcie wita :diabloti:

wystarczy dzień dobry:diabloti:

bo dzień jest dobry.................bo zadzwoniła do mnie baba od............pedałów( to okreslenie mojego syńcia na TP)
i będe miała internet......................techniki niebawem sie zemna skońtaktują
mam nadzieje że niebawem, a nie następne 10 miesięcy:mad::mad::mad:

Posted

:multi::multi::multi:...oooo do POKOJU wkracza cywilizancja......no mła koffana zaprawde powiadam Ci ...zostanie ci i tak tylko kompek w pracy ;)chyba ze zastosujesz jakieś srodki zaradcze :razz:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:multi::multi::multi:...oooo do POKOJU wkracza cywilizancja......no mła koffana zaprawde powiadam Ci ...zostanie ci i tak tylko kompek w pracy ;)chyba ze zastosujesz jakieś srodki zaradcze :razz:

jakie środki zaradcze:cool3::cool3::cool3:
wszystko i tak opiera się na szacuneczku do mamusi..............
jak się umie poskromic 16 latka z 12 latka to
buRtelier przy tym to pikus...................

Posted

[quote name='groszek83']:grin::grin: No przecież 10 miesięcy to nie tak długo.... zleci i niebawem będzie internet:evil_lol:

..................................

Posted

[quote name='BeaC']

dziękujemy (my ..............nie wiem jak odmienić wsiech:shake:)

wsiechne..... ;)

beo mła kochana.... cóż ja czytam :cool3::cool3: bedzie necik pedalski :razz::razz:
czyli tylko ja.. JA jedyna pozostane nie zniewolona... :evil_lol: alez jestem szczęściara :roll::roll:

buuuhahhahaha... a my mamy lokal po pedałach
:evil_lol:

Posted

[quote name='BeaC']
bo dzień jest dobry.................bo zadzwoniła do mnie baba od............pedałów( to okreslenie mojego syńcia na TP)
i będe miała internet......................techniki niebawem sie zemna skońtaktują
mam nadzieje że niebawem, a nie następne 10 miesięcy:mad::mad::mad:

łiiiii, to jesteśmy obie czekające na internet - caroolcia też czeka i tydzień temu słyszałam że za dwa dni będzie hi hi hi:eviltong:

Posted

[quote name='caroolcia']łiiiii, to jesteśmy obie czekające na internet - caroolcia też czeka i tydzień temu słyszałam że za dwa dni będzie hi hi hi:eviltong:

hihi... TELEKOMUNIKACJA POLSKA es,a ;) uwielbiam ich :loveu::loveu::loveu:

ja Wam oddam mój internet... z TePsy... nie nawidze go :angryy::angryy::angryy: chceta??? :cool3::cool3::cool3:

Posted

[quote name='BeaC']jakie środki zaradcze:cool3::cool3::cool3:
wszystko i tak opiera się na szacuneczku do mamusi..............
jak się umie poskromic 16 latka z 12 latka to
buRtelier przy tym to pikus...................
:evil_lol::evil_lol::evil_lol:e nie ...to tak jest że jak dałaś rade Bulterierowi.....to i z dzieckami poradzisz :eviltong:

Posted

[quote name='clockwork']hihi... TELEKOMUNIKACJA POLSKA es,a ;) uwielbiam ich :loveu::loveu::loveu:

ja Wam oddam mój internet... z TePsy... nie nawidze go :angryy::angryy::angryy: chceta??? :cool3::cool3::cool3:

TPS też nie nie cierpie:angryy: i z wielką przyjemnością wypowiedziałam umowę:diabloti: teraz czekam na jakiś kablówkowy wynalazek:eviltong:

Posted

[quote name='groszek83']Auć....................................:eviltong:

zabolało????
to dobrze:diabloti:

[quote name='clockwork']wsiechne..... ;)

beo mła kochana.... cóż ja czytam :cool3: bedzie necik pedalski :razz:
czyli tylko ja.. JA jedyna pozostane nie zniewolona... :evil_lol: alez jestem szczęściara :roll:

buuuhahhahaha... a my mamy lokal po pedałach
:evil_lol:

fajny lokal macie...........tez nie będę zniewolona............no chyba że TZ wraca to wtedy tak:diabloti:

[quote name='caroolcia']łiiiii, to jesteśmy obie czekające na internet - caroolcia też czeka i tydzień temu słyszałam że za dwa dni będzie hi hi hi

witaj caroola.......ja narazie 10 miesięcy....teraz czekam na kontakt z monterami................ale ja im co tydzień uprzykrzam życie.............telefonem.....zadaje mnóstwo pyta....................wściec by się można było( ja bym na pewno tak zrobiła)

[quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol:e nie ...to tak jest że jak dałaś rade Bulterierowi.....to i z dzieckami poradzisz :eviltong:

na odwrót...............widziałaś przecież kotka............???:diabloti:

[quote name='paula_z']:multi: Będzie necik w Pokoju i dużo fotek Luśki :loveu: I się nie wykręcisz brakiem płytki i sklerozą :eviltong: ;)

będzie nowa wymówka................ synek i córka i TZ mnie nie dopuszczają:diabloti:

[quote name='caroolcia']TPS też nie nie cierpie:angryy: i z wielką przyjemnością wypowiedziałam umowę:diabloti: teraz czekam na jakiś kablówkowy wynalazek:eviltong:

bo masz wybór..................ja mieszkam w takiej głuszy:cool3::cool3::cool3:..........najbliższe miesteczko 22 km......................że tylko TePedały wchodzą w rachubę, netia jeszcze do nas nie dojechała........radiówka ma sygnał...................masakryczny:shake:

[quote name='Alicjarydzewska']:hand:
doberek z samego ranka ;)
a ja wzięłam rozwód z TPesa:diabloti:...bo płaciłam głupie rachunki a telefon służył li tylko jako odbiornik....:angryy:

a doberek...............ja biorę sama neo..po co mnie telefon??????

[quote name='madzia i medor']Kuku ...:diabloti:

a sio.......................kuku:evil_lol:

Posted

[quote name='Vectra']TP zainstaluje ci internet ? ? ? ? ? ? ? ? ??

nie nooo trzeba to opić , bo to naprawdę święto :diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol:Bea ma długi weekend więc pewno już opija ;)

Posted

Vectra napisał(a):
TP zainstaluje ci internet ? ? ? ? ? ? ? ? ??

nie nooo trzeba to opić , bo to naprawdę święto :diabloti:

Ale bajer:diabloti: zainstalują internat:diabloti: w domu:diabloti: i to zrobi TP-suuuuuuuuuuuuper:diabloti::evil_lol:

Nie pij za dużo Bea :evil_lol: