Agunia-Pańciunia) Posted August 13, 2007 Posted August 13, 2007 BeaC napisał(a):bo nie wiem, czy pamiętasz.................ale wstąpiłaś we wrota..............sekciary :diabloti: witam Cie mła:loveu: o kurka na wacie.:eviltong: ..a do jakiej sekty nalerzysz???sekciaro???? czesław...... Quote
BeaC Posted August 13, 2007 Author Posted August 13, 2007 Agunia-Pańciunia) napisał(a):o kurka na wacie.:eviltong: ..a do jakiej sekty nalerzysz???sekciaro???? czesław...... witaj czesławie w mych skromnych nadprożach.......do jakiej.....to ja zbytnio nie wiem........................popytaj ludzi we wsi:cool3::cool3::cool3: clockwork napisał(a): jestem ooooooooooooooo jakie śliczne motylki:loveu::loveu::loveu: Kiłi napisał(a):Ceeeeść:diabloti: :diabloti: co tak krótko??? sie ma:diabloti::diabloti::diabloti: Quote
clockwork Posted August 13, 2007 Posted August 13, 2007 BeaC napisał(a): ooooooooooooooo jakie śliczne motylki:loveu::loveu::loveu: JANIOŁKI :mad::mad::mad: Quote
caroolcia Posted August 13, 2007 Posted August 13, 2007 BeaC napisał(a):witaj czesławie w mych skromnych nadprożach.......do jakiej.....to ja zbytnio nie wiem........................popytaj ludzi we wsi:cool3::cool3::cool3: buhahahaahhah :roflt: Quote
Medorowa Posted August 13, 2007 Posted August 13, 2007 Cze:diabloti::diabloti::loveu::diabloti: Quote
Paula Posted August 13, 2007 Posted August 13, 2007 clockwork napisał(a): jestem clockwork napisał(a):JANIOŁKI :mad::mad::mad: Magda :-o martwię się o Ciebie :cool1: Zachorzałaś :hmmmm: :evil_lol: Cześć Beata :lol: To dawa te przestarzałe foty :razz: Quote
caroolcia Posted August 14, 2007 Posted August 14, 2007 a jutro wolna środa i ładna pogoda na foto się zapowiada .... :siara: :grins: Quote
BeaC Posted August 14, 2007 Author Posted August 14, 2007 Witam z rana: caroole, madzie klockową, madzię druga:diabloti:, paulinę na wyraźne życzenie......:roll::roll::roll: zdjęcia Luchy mej:loveu::loveu::loveu: zaczynamy od ulubionej dziury Lejki:angryy::angryy::angryy: dalsze poszukiwanie tego czego......nie zgubiła oczywiście "TEGO" nie znalazła na spacerze nad stawami..............zakoscielnymi:diabloti::diabloti::diabloti: Luś jeszcze na smyczy popływałam:cool3::cool3::cool3: Quote
BeaC Posted August 14, 2007 Author Posted August 14, 2007 ciąg dalszy z Panem i powrotne wodowanie.tym razem bez smyczy (bez komentarza) a tak PŁYWAM:diabloti::diabloti::diabloti: Quote
BeaC Posted August 14, 2007 Author Posted August 14, 2007 i jeszcze:diabloti::diabloti::diabloti: sie strzepłam:cool3: nadal ...................pływam kazała mi..........................wyjść:angryy::mad: droga powrotna mój ulubiony....rozmiar patyczków:cool3::cool3::cool3: .......kazała mi zleść.................:mad::mad::mad: Quote
caroolcia Posted August 14, 2007 Posted August 14, 2007 uhhhhh, ale cieżka wspinaczka :evil_lol: http://img241.imageshack.us/img241/4383/img0246yn9.jpg Lusia wdoniak z peryskopem :eviltong: http://img241.imageshack.us/img241/3049/img0243kn1.jpg Quote
agbar Posted August 14, 2007 Posted August 14, 2007 dzien dober:razz: widzialam siakas takas rypke:diabloti: Quote
bonita Posted August 14, 2007 Posted August 14, 2007 Tu chyba woda dostałą się do uchów :grin: http://img443.imageshack.us/img443/8615/img0241au8.jpg Seria fot spacerowych z Luś- podoba :loveu: Pozdrowionka! Quote
BeaC Posted August 14, 2007 Author Posted August 14, 2007 [quote name='dealer']dzien dober:razz: widzialam siakas takas rypke:diabloti: Rybkę??????????????? Lwa morskiego czyż nie są podobne:diabloti::diabloti::diabloti: [quote name='bonita']Tu chyba woda dostałą się do uchów :grin: http://img443.imageshack.us/img443/8615/img0241au8.jpg Seria fot spacerowych z Luś- podoba :loveu: Pozdrowionka! witaj...................fajnie że sie podoba.........no ta seria:diabloti::diabloti::diabloti: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted August 14, 2007 Posted August 14, 2007 czesc Luskowa.... obejrzałam fociaki spacerkowe:loveu: ...extra...tylko jakos malo zadowolenia na pyszczu jak kazalas cos zrobic...a to wyjsc z wody a to zlesc z patyczka...chyba łapałą facha ta Twoja dziewczyna:diabloti: Quote
caroolcia Posted August 14, 2007 Posted August 14, 2007 [quote name='BeaC']Rybkę??????????????? Lwa morskiego czyż nie są podobne:diabloti::diabloti::diabloti: witaj...................fajnie że sie podoba.........no ta seria:diabloti::diabloti::diabloti: ło mateczko!!! Toż to Luś na plaży :crazyeye: Quote
BeaC Posted August 14, 2007 Author Posted August 14, 2007 [quote name='caroolcia']ło mateczko!!! Toż to Luś na plaży :crazyeye: prawda????...troche białych placów na plecach i .wykapana Lulka:diabloti::loveu::loveu::loveu: [quote name='Agunia-Pańciunia)']czesc Luskowa.... obejrzałam fociaki spacerkowe:loveu: ...extra...tylko jakos malo zadowolenia na pyszczu jak kazalas cos zrobic...a to wyjsc z wody a to zlesc z patyczka...chyba łapałą facha ta Twoja dziewczyna:diabloti: jakto nie pozwoliła...........................pozwoliłam sie kąpać w brudnej wodzie, a nie z szamponkiem w wannie??? WYSTARCZY jeszcze mi będzie po brudnych patykach chodziła... no wiesz:diabloti: może jeszcze opiaszczono-obłoconą piłke do..............buzi brać:diabloti::diabloti::diabloti: Quote
clockwork Posted August 14, 2007 Posted August 14, 2007 [quote name='paula_z']Magda :-o martwię się o Ciebie :cool1: Zachorzałaś :hmmmm: :evil_lol: jak zachorzałam.... przeca to moje PRAWDZIWE JA :p JA jak JANIOŁ :loveu::loveu::loveu: cześć Bea, jesteśmy u Cia obycwaj cuzamen do qpy.... zgadnij z kim :cool3::cool3::cool3: Quote
BeaC Posted August 14, 2007 Author Posted August 14, 2007 [quote name='clockwork']jak zachorzałam.... przeca to moje PRAWDZIWE JA :p JA jak JANIOŁ :loveu::loveu::loveu: cześć Bea, jesteśmy u Cia obycwaj cuzamen do qpy.... zgadnij z kim :cool3::cool3::cool3: czyżby z Alicja R:cool3::cool3::cool3: Quote
clockwork Posted August 14, 2007 Posted August 14, 2007 [quote name='BeaC'] czyżby z Alicja R:cool3::cool3::cool3: :siara::siara::siara: zupełnie nie wiem jak na to wpadłaś :siara::siara::siara: Quote
BeaC Posted August 14, 2007 Author Posted August 14, 2007 [quote name='clockwork']:siara::siara::siara: zupełnie nie wiem jak na to wpadłaś :siara::siara::siara: potknęłam sie.......to i wpadłam:diabloti: Quote
clockwork Posted August 14, 2007 Posted August 14, 2007 [quote name='BeaC'] potknęłam sie.......to i wpadłam:diabloti: że... wpadłaś??? :crazyeye::crazyeye::crazyeye: a czy Grześ już wie??? :diabloti::diabloti::diabloti: w razie jakbyś nie wiedziała jak mu to powiedzieć- zleć mi tą robote- ja mu dyskretnie napiszę w esemesku :evil_lol::evil_lol::evil_lol: a teraz POWSTAŃ kobieto WPADNIĘTA :p Quote
BeaC Posted August 14, 2007 Author Posted August 14, 2007 [quote name='clockwork']że... wpadłaś??? :crazyeye::crazyeye::crazyeye: a czy Grześ już wie??? :diabloti::diabloti::diabloti: w razie jakbyś nie wiedziała jak mu to powiedzieć- zleć mi tą robote- ja mu dyskretnie napiszę w esemesku :evil_lol::evil_lol::evil_lol: a teraz POWSTAŃ kobieto WPADNIĘTA :p nie wie.....................bo go przy tym nie było pech:diabloti::diabloti::diabloti: żegnam do czwartku no to pa:loveu::loveu::loveu:.................dla ukrywającej się w kącie Alicji R:diabloti: również:loveu::loveu::loveu: Quote
groszek83 Posted August 14, 2007 Posted August 14, 2007 [quote name='BeaC'] :-o Obcięłaś Lusi ogonek i uszka??A po co??:-o Trenujesz ją do walk na zebraniach sekty?!!:shake: Quote
Recommended Posts