tygra Posted August 1, 2007 Posted August 1, 2007 Witaj Beatko śliczna fotka http://img19.imageshack.us/img19/2488/53li7.jpg Quote
caroolcia Posted August 1, 2007 Posted August 1, 2007 Witam sekciarską rodzinkę i sekciarska lusinke:loveu: Quote
BeaC Posted August 1, 2007 Author Posted August 1, 2007 [quote name='tygra']Witaj Beatko śliczna fotka http://img19.imageshack.us/img19/2488/53li7.jpg witaj...............imienniczko mła:loveu::loveu::loveu: [quote name='caroolcia']Witam sekciarską rodzinkę i sekciarska lusinke:loveu: witaj Quote
Alicja Posted August 1, 2007 Posted August 1, 2007 :multi:Witanko ... ...niech na całym świecie wojna.... byle Bei wieś zaciszna ....byle Bei wieś spokojna...:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
BeaC Posted August 1, 2007 Author Posted August 1, 2007 ............i jeszcze pare fot....znaczy sie dwie:eviltong: upijanie.................nieletniej.....................:razz: Lulka skończyła 2 lata w lipcu Quote
tygra Posted August 1, 2007 Posted August 1, 2007 no ładnie tak psiulke rozpijac? http://img444.imageshack.us/img444/5427/img0055po0.jpg Quote
BeaC Posted August 1, 2007 Author Posted August 1, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:multi:Witanko ... ...niech na całym świecie wojna.... byle Bei wieś zaciszna ....byle Bei wieś spokojna...:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Alutka!!!!!!! z Ciebie niezła jest poetka............ chociaż główką...........taka lekka ale język słodki, gładki lecą słowa jak bławatki:diabloti::diabloti::diabloti: Quote
BeaC Posted August 1, 2007 Author Posted August 1, 2007 [quote name='tygra']no ładnie tak psiulke rozpijac? http://img444.imageshack.us/img444/5427/img0055po0.jpg jaka psiulka??? toż to psisko ............... a przy stole jak panisko siedzi sobie , piwo pije ta przynajmniej wie , że żyje Quote
tygra Posted August 1, 2007 Posted August 1, 2007 hihi to ja już jej zazdroszcze tez bym piwko chlapnęla a nie w robocie siedziała Quote
clockwork Posted August 1, 2007 Posted August 1, 2007 [quote name='BeaC']sie fajnie że meldujesz..............tylko bryle se kup...............to nie ja dupłam.........(zdjęcie ja robiłam.............zamazane bom ryła ze śmiechu), padła ma szwagierka:razz:....................ja się już naumiałam włazić na hamak ciumaki dla klockowego, jego pana i tła oczywiście:loveu::loveu::loveu: :razz::diabloti: buuhahahhaha.... no tak .. szwagierka... :evil_lol::evil_lol::evil_lol: że też sie nie domysliłam... że to nie ty w ZŁOTYCH pantofelkach :cool1::cool1: buziorki od nas dla was.... :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
BeaC Posted August 1, 2007 Author Posted August 1, 2007 [quote name='clockwork']buuhahahhaha.... no tak .. szwagierka... :evil_lol::evil_lol::evil_lol: że też sie nie domysliłam... że to nie ty w ZŁOTYCH pantofelkach :cool1::cool1: buziorki od nas dla was.... :loveu::loveu::loveu::loveu: za buziorki wielkie dzięki..................:loveu::loveu::loveu: a pantofelki wprawdzie nie złote...............ale różowe to mam:eviltong::eviltong::eviltong: Quote
Alicja Posted August 1, 2007 Posted August 1, 2007 [quote name='BeaC']Alutka!!!!!!! z Ciebie niezła jest poetka............ chociaż główką...........taka lekka ale język słodki, gładki lecą słowa jak bławatki:diabloti::diabloti::diabloti: :razz:.....o co ciebie się rozchodzi z Tą główka ;)...czasem bywa ciężka...a dziwne to wtegy uczucie;) Quote
Paula Posted August 1, 2007 Posted August 1, 2007 :multi: Witaj seksciarska poetko :D http://img441.imageshack.us/img441/324/59us5.jpg :roflt: Spóźnone miziu miziu dla Luśki na urodzinki :Rose: Quote
BeaC Posted August 2, 2007 Author Posted August 2, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:razz:.....o co ciebie się rozchodzi z Tą główka ;)...czasem bywa ciężka...a dziwne to wtegy uczucie;) witaj Alu gdybym to ja wiedziała:cool3::cool3::cool3: do rymu było i już:eviltong::eviltong::eviltong: [quote name='paula_z']:multi: Witaj seksciarska poetko :D http://img441.imageshack.us/img441/324/59us5.jpg :roflt: Spóźnone miziu miziu dla Luśki na urodzinki :Rose: dziękuję za miziu dla Lucjędy mej i przekażę:multi::multi::multi: witaj paulino....................... nota bene sama nie byłam na jej urodzinach:-( Quote
BoJa2 Posted August 2, 2007 Posted August 2, 2007 [quote name='BeaC'] nota bene sama nie byłam na jej urodzinach:-( Cześć Bea:multi: To gdzie Cie poniosło w tak uroczystym dniu??;) Quote
Alicja Posted August 2, 2007 Posted August 2, 2007 Wpadłam się tu witnąć dziś z Tobą ......heyka pracująca kobietko:p Quote
BeaC Posted August 2, 2007 Author Posted August 2, 2007 [quote name='Hugo-Kochaś']Cześć Bea:multi: To gdzie Cie poniosło w tak uroczystym dniu??;) cześć.................... ...se pojechałam na festiwal Masters of Rock do Vizowic z mężem mym............ bez dzieci i psa.............. no prawie miodowy miesiąc:eviltong::eviltong::eviltong: zdjęcia potem [quote name='Alicjarydzewska']Wpadłam się tu witnąć dziś z Tobą ......heyka pracująca kobietko:p a witam Cię.............raczej się obijam a nie pracuję.............:cool3::cool3::cool3: Quote
Gosia>>> Posted August 2, 2007 Posted August 2, 2007 Czesc Bea pourlopowa:lol: Dwaj foty:mad: :mad: :mad: :mad: :eviltong: :eviltong: Quote
caroolcia Posted August 2, 2007 Posted August 2, 2007 Cześć Luśkowe piękności!!! My siem dzisiaj byczymy na jednodniowym urlopie, z powodu pewnego pięknego facika boksiowego ;) Udał się wypad na koncercik? Luśki nie wziełąś :mad: zupełnie nie rozumiem:niewiem: Quote
groszek83 Posted August 3, 2007 Posted August 3, 2007 Zdjęcia sielskie-anielskie widze że urlop sie udał:cool1: Ale że zdążysz podczas urlopiku sekte założyć to sie nie spodziewałam.A jaką nazwe nosi wasze ugrupowanie??:evil_lol::evil_lol: Quote
Medorowa Posted August 3, 2007 Posted August 3, 2007 Wszystko nadrobiłam, jestem z siebie dumniasta;););):diabloti: Quote
agbar Posted August 5, 2007 Posted August 5, 2007 czesc Luskowa....sekciarzu ty jeden ti ti:loveu: Quote
BeaC Posted August 6, 2007 Author Posted August 6, 2007 [quote name='dealer']czesc Luskowa....sekciarzu ty jeden ti ti:loveu: [quote name='madzia i medor']Wszystko nadrobiłam, jestem z siebie dumniasta;););):diabloti: [quote name='groszek83']Zdjęcia sielskie-anielskie widze że urlop sie udał:cool1: Ale że zdążysz podczas urlopiku sekte założyć to sie nie spodziewałam.A jaką nazwe nosi wasze ugrupowanie??:evil_lol::evil_lol: [quote name='tygra']A gdzie nowe fotki - te już przejrzałam [quote name='caroolcia']Cześć Luśkowe piękności!!! My siem dzisiaj byczymy na jednodniowym urlopie, z powodu pewnego pięknego facika boksiowego ;) Udał się wypad na koncercik? Luśki nie wziełąś :mad: zupełnie nie rozumiem:niewiem: Gosia>>>;6461174 napisał(a):Czesc Bea pourlopowa:lol: Dwaj foty:mad: :mad: :mad: :mad: :eviltong: :eviltong: Witam Was wszystkie.............. jaka to sekta??? nie wiem....musze popytać po wsi:diabloti::diabloti::diabloti: pare fotów ze zlotu ciężarówek młody na zdjęciu nie jest mój :razz: ..............ludzie na zdjęciach są przypadkowi Quote
Recommended Posts