caroolcia Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 buhahah jaka słodka padlinka, z różowo-kropkowym brzuszkiem:loveu: kocik nieuwielbia integracji pso-kotowych :hmmmm: ??? ale też się ukrył w tym iryskowym (??) gąszczu :evil_lol: Quote
BeaC Posted June 21, 2007 Author Posted June 21, 2007 [quote name='caroolcia']buhahah jaka słodka padlinka, z różowo-kropkowym brzuszkiem:loveu: kocik nieuwielbia integracji pso-kotowych :hmmmm: ??? ale też się ukrył w tym iryskowym (??) gąszczu :evil_lol: witaj caroolka widze, że ci sie podoba mój'gąszczyk" tyle że to sa mieczyki:eviltong: Lusia nie lubi Miećki, bo jak była malutka-Lea to Miećka stara kocica próbowała ja ustawić................strzelaniem pazurów po nosie:placz: a bull jak to bull nic nie czuje :cool1:więc dalej pchał tam gdzie sobie starsza pani nie życzyła swojegowielgaśnego nochalka:diabloti: natomiast ze Zmoraczem.młoda 1 roczna kocica żyja sobie........Lusia lubi ja pogonić, ale krzywdy jej nie robi:cool3: Quote
Alicja Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 :multi::multi::multi:witanko ................................... Quote
agbar Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 ooooo..ale wsciekly kotecek tu byl:evil_lol: dzien dobry:multi: Quote
BeaC Posted June 21, 2007 Author Posted June 21, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:multi::multi::multi:witanko ................................... Witaj Aluu!!!!!!:loveu::loveu::loveu: [quote name='Kiłi'] :diabloti: :diabloti: :diabloti: witaj.................podpisie diabelski:diabloti: [quote name='dealer']ooooo..ale wsciekly kotecek tu byl:evil_lol: dzien dobry:multi: wściekły ino do kocicy witaj Dilerówna:multi::multi::multi: Quote
caroolcia Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 [quote name='BeaC']witaj caroolka widze, że ci sie podoba mój'gąszczyk" tyle że to sa mieczyki:eviltong: Lusia nie lubi Miećki, bo jak była malutka-Lea to Miećka stara kocica próbowała ja ustawić................strzelaniem pazurów po nosie:placz: a bull jak to bull nic nie czuje :cool1:więc dalej pchał tam gdzie sobie starsza pani nie życzyła swojegowielgaśnego nochalka:diabloti: natomiast ze Zmoraczem.młoda 1 roczna kocica żyja sobie........Lusia lubi ja pogonić, ale krzywdy jej nie robi:cool3: wybacz moje braki w ogrodniczej edukacji, ale już teraz zapamietam że to mieczyki ;) Quote
bonita Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 Jaka z niej słodziuteńka lalunia:loveu: :diabloti: Witaj Bea z psem i kotem :) Quote
BeaC Posted June 21, 2007 Author Posted June 21, 2007 [quote name='bonita'] Jaka z niej słodziuteńka lalunia:loveu: :diabloti: Witaj Bea z psem i kotem :) śliczna i słodka.jak cukiereczek witaj bonitko:loveu::loveu::loveu::loveu: mam jeszcze jedna koteckę:crazyeye: Quote
BeaC Posted June 21, 2007 Author Posted June 21, 2007 [quote name='caroolcia']wybacz moje braki w ogrodniczej edukacji, ale już teraz zapamietam że to mieczyki ;) he he he ja też dopiero co sie ucze............... jakby mi ktoś rok temu powiedział, że JA będe w ogródku grzebac............to .........................padlabym ze smiechu:cool3::cool3::cool3: Quote
Medorowa Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 [quote name='BeaC'] Kici kici, jaki przyjemniaczek:diabloti::diabloti::diabloti: Witaj moja droga:loveu: Quote
BeaC Posted June 21, 2007 Author Posted June 21, 2007 [quote name='madzia i medor']Kici kici, jaki przyjemniaczek:diabloti::diabloti::diabloti: Witaj moja droga:loveu: kici kici moja droga:loveu::loveu::loveu: Quote
BeaC Posted June 21, 2007 Author Posted June 21, 2007 [quote name='clockwork']witam prosiaczkowo to ja.....ban-ban dogowo( czy przez K):diabloti::diabloti::diabloti: Quote
clockwork Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 [quote name='BeaC']to ja.....ban-ban dogowo( czy przez K):diabloti::diabloti::diabloti: przez G... BANDOG Quote
BeaC Posted June 21, 2007 Author Posted June 21, 2007 clockwork napisał(a):przez G... BANDOG :eviltong::eviltong::eviltong::eviltong: Quote
Alicja Posted June 22, 2007 Posted June 22, 2007 :multi::multi::multi:witaj kobietko przed urlopikiem:p Quote
BeaC Posted June 22, 2007 Author Posted June 22, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:multi::multi::multi:witaj kobietko przed urlopikiem:p witaj:loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted June 22, 2007 Posted June 22, 2007 [quote name='caroolcia'] nio słaba ta Miecia to nie jest....... i widac ze uwilebia Luske.......:diabloti: Quote
Paula Posted June 22, 2007 Posted June 22, 2007 Aaaa, cudny brzuchol :loveu: Witaj Beata :multi: Quote
Vectra Posted June 22, 2007 Posted June 22, 2007 wybacz że mnie nie było tu 100 lat :modla: ale zgubiłam was w subskrycjach :mad: Quote
bonita Posted June 22, 2007 Posted June 22, 2007 [quote name='BeaC']śliczna i słodka.jak cukiereczek witaj bonitko:loveu::loveu::loveu::loveu: mam jeszcze jedna koteckę:crazyeye: A cymu niby nie?:diabloti: :evil_lol: witanko nocne:multi: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted June 23, 2007 Posted June 23, 2007 czesc i czolem... sesja z Ozzulcem Luskowej pannicy piekna.....fajnie sie prezentuja na trwace dwa psiaczki.....pozdrowionka....:diabloti: Quote
Recommended Posts