BeaC Posted May 30, 2007 Author Posted May 30, 2007 [quote name='caroolcia']ehh to czekamy na nowe śliczne prośkowe fotencje i przy okazji witamy serdecznie;) witaj a fotencje już daję.............wprawdzie nie takie nowe.........ale akualne:razz::razz: Quote
BeaC Posted May 30, 2007 Author Posted May 30, 2007 Kilka fotek...........chyba jeszcze nie wstawianych prawie jak ...............woda..............prawie...robi wielką różnicę:cool3: uśmiech:loveu::loveu: i zabawa z Panem...........scena nr 1 scena nr 2 scena nr 3....................miłosna:razz::razz::razz: scena nr 4 i na koniec duszonko:crazyeye: Quote
Medorowa Posted May 30, 2007 Posted May 30, 2007 [quote name='BeaC']pierdykac??????? znaczy się baki puszczać czy co?????:diabloti::razz: jejku special for you nawet dwa.................zadowolona??? WITAJ:eviltong::eviltong::eviltong: Ale świetne:multi: :multi: Niespodziewałam się aż tak zachwycającego widoku:diabloti: Ona jest po prostu zajebista:loveu: Quote
groszek83 Posted May 30, 2007 Posted May 30, 2007 [quote name='BeaC']Kilka fotek...........chyba jeszcze nie wstawianych Taa moje wlazły ostatnio do takiej śmierdzącej kałuży w której jeszcze był żabi skrzek a że mają spore futra to zapach był niezły... i na koniec duszonko:crazyeye: Mordują psa i jeszcze sie publicznu\ie do tego przyznają..:shake::shake: Quote
BeaC Posted May 30, 2007 Author Posted May 30, 2007 [quote name='madzia i medor']Ale świetne:multi: :multi: Niespodziewałam się aż tak zachwycającego widoku:diabloti: no Ba............... w końcu to Dzieło Pawa klockowego:diabloti::diabloti::diabloti: Ona jest po prostu zajebista:loveu: się cieszę że Ci się podoba................ a tak apropo............czasami potrzebuje kogoś kto by z nią został..............:diabloti::razz::razz: reflektujesz??? [quote name='groszek83']Mordują psa i jeszcze sie publicznu\ie do tego przyznają..:shake::shake: eeeeeeeeeeee przesadzasz................ ONA tak LUBI:diabloti::razz::eviltong: witaj Groszku83..................to rocznik????:eviltong::razz: Quote
Alicja Posted May 30, 2007 Posted May 30, 2007 [FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:co nóżki śmierdziały...kazali wymoczyć:razz: [/FONT] Quote
BeaC Posted May 30, 2007 Author Posted May 30, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:co nóżki śmierdziały...kazali wymoczyć:razz: śmierdziały....................raczej po:cool3::cool3: witaj Alu:loveu::calus: [/FONT] Quote
Alicja Posted May 30, 2007 Posted May 30, 2007 [FONT=Arial]:razz:a pierdykać to na 100 % nie znaczy puszczać bąki ....to znaczy ....pie*****ć:diabloti:[/FONT] Quote
groszek83 Posted May 30, 2007 Posted May 30, 2007 [quote name='BeaC'] eeeeeeeeeeee przesadzasz................ ONA tak LUBI:diabloti::razz::eviltong: witaj Groszku83..................to rocznik????:eviltong::razz: No wiesz...Groszków się o rocznik nie pyta:cool1: (no niestety rocznik) Quote
BeaC Posted May 30, 2007 Author Posted May 30, 2007 [quote name='groszek83']No wiesz...Groszków się o rocznik nie pyta:cool1: (no niestety rocznik) niestety?????? ............................dziecko:eviltong::eviltong::eviltong: Quote
agbar Posted May 30, 2007 Posted May 30, 2007 czesc Luskowa:loveu: dalej masz przerwe?:diabloti: Quote
Vectra Posted May 30, 2007 Posted May 30, 2007 jak tam serwery ? [FONT=Arial]:diabloti: [/FONT] Quote
Medorowa Posted May 30, 2007 Posted May 30, 2007 [quote name='BeaC']się cieszę że Ci się podoba................ a tak apropo............czasami potrzebuje kogoś kto by z nią został..............:diabloti::razz::razz: reflektujesz??? eeeeeeeeeeee przesadzasz................ ONA tak LUBI:diabloti::razz::eviltong: witaj Groszku83..................to rocznik????:eviltong::razz: Jeszcze się pytasz, jasne, że tak:diabloti: :diabloti: Quote
BeaC Posted May 30, 2007 Author Posted May 30, 2007 [quote name='dealer']czesc Luskowa:loveu: dalej masz przerwe?:diabloti: NO:loveu::multi::loveu: [quote name='Vectra']jak tam serwery ? [FONT=Arial]:diabloti: [/FONT] doopa.........:multi::lol::lol::multi::lol::lol::lol::lol: blada w dodatku..................i tak trzymać Quote
Vectra Posted May 30, 2007 Posted May 30, 2007 a Ty chcesz na urlop iść , a w pracy masz tak milusio [FONT=Arial]:diabloti:[/FONT] Quote
BeaC Posted May 30, 2007 Author Posted May 30, 2007 [quote name='madzia i medor']Jeszcze się pytasz, jasne, że tak:diabloti: :diabloti: plus dwoje dzieci.....................ale one duże som..............trza tylko przypilnowac coby bibki jakiejś nie robiły:evil_lol::evil_lol::evil_lol: no to na początek..............planuj se 12-15 lipca:eviltong::eviltong::eviltong: Quote
BeaC Posted May 30, 2007 Author Posted May 30, 2007 [quote name='Vectra']a Ty chcesz na urlop iść , a w pracy masz tak milusio [FONT=Arial]:diabloti:[/FONT] chwilowo:angryy::angryy::angryy: w domu mam jeszcze milej:eviltong: Quote
clockwork Posted May 30, 2007 Posted May 30, 2007 [quote name='BeaC']witaj Groszku83..................to rocznik????:eviltong::razz: [FONT=Arial]ja stawiam że 83 to wiek groszka czyli przetermoinowany :diabloti: doberek... już sie mi otworzył twój blogas [/FONT] Quote
BeaC Posted May 30, 2007 Author Posted May 30, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial]ja stawiam że 83 to wiek groszka czyli przetermoinowany :diabloti: doberek... już sie mi otworzył twój blogas [/FONT] już.................???? chyba dopiero..................:angryy: witaj w mym blogu o .................MŁA:loveu::loveu::loveu: Quote
groszek83 Posted May 30, 2007 Posted May 30, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial]ja stawiam że 83 to wiek groszka czyli przetermoinowany :diabloti: doberek... już sie mi otworzył twój blogas [/FONT] Jaki przeterminowany??Groszki baaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaardzo ale to baaaaaaaaaaaaaaaaaardzo długo zachowują swój normalny świeży wygląd oraz smak:eviltong::eviltong: Quote
Paula Posted May 30, 2007 Posted May 30, 2007 Cześć Bea :multi: Wow, ile fotków prosiaczka :loveu: Quote
BeaC Posted May 31, 2007 Author Posted May 31, 2007 [quote name='paula_z']Cześć Bea :multi: Wow, ile fotków prosiaczka :loveu: Witaj Paula..............no i dzisiaj jeszcze będą:razz::razz::razz: Quote
BeaC Posted May 31, 2007 Author Posted May 31, 2007 Kilka spacerowych zdjęć..................Luśka z nieodłaczną koleżanką.............piłką:cool3::cool3: ...rozpracowywanie nowiusieńkiej piłeczki.............i tak długo wytrzymała, bo .........tydzień:multi::multi::multi: Quote
BeaC Posted May 31, 2007 Author Posted May 31, 2007 i dla Wszystkich...............zniecierpliwionych................przede wszystkim Madzi:razz::razz::razz: BURACZEK!!!!!!!!! wkleiłam dwa zdjęcia.................a tak :cool3::cool3::cool3: Quote
Recommended Posts