BeaC Posted March 15, 2007 Author Posted March 15, 2007 mamabazyla napisał(a):No własnie no własnie !!! Skąd ja biedny mały żuczek mam wiedzieć, że to z parku?? No skąd ???? :roll: Aha i jeszcze musze się zapytac.... Dlaczego wklejasz takie malutkie fotki ?? .........................sorry.....nie podpisałam..................a co do zdjęć........zmniejszam foty w image....costam......i tam sa do wyboru albo takie wielkosci albo większe(ale juz za duże)...........wiec wstawiam takie :eviltong::eviltong::eviltong: Quote
Alicja Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 BeaC napisał(a):.........................sorry.....nie podpisałam..................a co do zdjęć........zmniejszam foty w image....costam......i tam sa do wyboru albo takie wielkosci albo większe(ale juz za duże)...........wiec wstawiam takie :eviltong::eviltong::eviltong:;)to trzeba zmienić program ...:evil_lol: Witaj słonecznie z samego ranka ....na Śląsku ciepło i niebo nawet błękitne:multi: Quote
clockwork Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 już nie słonecznie... sunko czmychło gdzieś za ciemne chmury :mad: Quote
bonita Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 clockwork napisał(a):już nie słonecznie... sunko czmychło gdzieś za ciemne chmury :mad: Zimno jak pieron, przynajmniej u nas:shake: , ja już nie chcę zimy:placz: Quote
BeaC Posted March 15, 2007 Author Posted March 15, 2007 ................witam wszystkich...pogoda u mnie szara bura i ponur ale nie jest zimno.......... Quote
Medorowa Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 Dobrry:p :p :lol: , a u nas zimno się zrobiło i do doopy:shake: Quote
BeaC Posted March 16, 2007 Author Posted March 16, 2007 Witam...................szaro, zimnoe, bleeeeeee ale mam zdjcia z niedzieli, wtedy było cieplutko tradycyjna pogoń Luski za piłką ......jeszcze na dole ....już u góry ......i bryczki!!!!!!! ...............ulubione..........brodzenie.......bagienka tradycyjne łażenie po niewielkich patyczkach a tutaj nie chciała wleść :roll::roll::roll::roll::roll: rzut kołeczkiem ...........totalne pozowanko :loveu::loveu::loveu: a tutaj dla tych, co chcą żebym miała kominek:diabloti::diabloti::diabloti: c.d kominkowych patysiów Quote
BeaC Posted March 16, 2007 Author Posted March 16, 2007 ...............wlazła tam i wpuściła klocek pomiędzy patysie:shake::shake::shake: ......gdzie ta pani wlazła????????? :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: :shake::shake::shake::shake: ..............no nareszcie zlazła!!!!!!!!.cieszę się ...................i wirażżżżżżżżżżżżżż a tutaj z innej beczki........porościk ......................korzenik moje domowe kwiatuszki Quote
bonita Posted March 16, 2007 Posted March 16, 2007 Zafocona Gareriia Luśki:loveu: :loveu: :loveu: Nie cytuję bo nie wiem którą wszystkie fajne:loveu: Kfiaty piękne, wszystkie kwitną:multi: wiosna:multi: nawet w domu Quote
BeaC Posted March 16, 2007 Author Posted March 16, 2007 a teraz wczorajsze roboty ziemne w ogródku .......moja córka robiła zdjęcia....kotecek:loveu::loveu::loveu: ...............pieseczek........zobaczył, że pańcia sie meczy.... trzeba pomóc pogłebianie dziury nosowanie brudny nos kotecek:loveu::loveu::loveu::loveu: Zmoraczek moja ty:loveu::loveu::loveu: ...........i ostatnie rabotajem w ogrodzie :eviltong: Quote
clockwork Posted March 16, 2007 Posted March 16, 2007 to ja też nie cytuję... tyyyyle fotek że co tu wybrać :hmmmm: Lucha... jeszcze tylko 9 dni i..... :multi::multi: Quote
Alicja Posted March 16, 2007 Posted March 16, 2007 :evil_lol::evil_lol::evil_lol:a ja se zacytuję ha ha ha poznam niedługo te dziewczyny:eviltong: Kurde gdzie ty taki piękny porościk naszłas ....nooo Quote
clockwork Posted March 16, 2007 Posted March 16, 2007 Alicjarydzewska napisał(a): Kurde gdzie ty taki piękny porościk naszłas ....nooo może w lesie.. :niewiem: Quote
Medorowa Posted March 16, 2007 Posted March 16, 2007 Super foteczki:p :p :p A jakie ładne masz kffiatuszki:p Quote
Alicja Posted March 16, 2007 Posted March 16, 2007 clockwork napisał(a):może w lesie.. :niewiem::eviltong:nooooo może Quote
BeaC Posted March 16, 2007 Author Posted March 16, 2007 clockwork napisał(a):może w lesie.. :niewiem: Alicjarydzewska napisał(a)::eviltong:nooooo może ..........no a gdzie????...............przeca z Luśką tylko do lasu chadzamy lub na łaki(jak mi się nie chce) Quote
Alicja Posted March 16, 2007 Posted March 16, 2007 BeaC napisał(a):..........no a gdzie????...............przeca z Luśką tylko do lasu chadzamy lub na łaki(jak mi się nie chce) :evil_lol::evil_lol::evil_lol:no ale chociaz odezwałas sie w swojej galerii;) Quote
Vectra Posted March 16, 2007 Posted March 16, 2007 BeaC napisał(a):..........no a gdzie????...............przeca z Luśką tylko do lasu chadzamy lub na łaki(jak mi się nie chce) zabezpieczaj Luśke jak sie tylko da -kleszcze są zajebiste kleszcze !!! normalnie w tym roku masakra :shake: a jeszcze sezon się nie zaczął Quote
clockwork Posted March 16, 2007 Posted March 16, 2007 Vectra napisał(a):zabezpieczaj Luśke jak sie tylko da -kleszcze są zajebiste kleszcze !!! normalnie w tym roku masakra :shake: a jeszcze sezon się nie zaczął o masz!!! wiosna!!!! zapomniałam o kleszczach... trza do weta szybciutko jechać po cosik przeciwkleszczowego :crazyeye:... ciepła zima była to dziady zeszłoroczne przezyły i już nowe sie produkują vectra!! dzieki za przypomnienie :loveu: Quote
Vectra Posted March 16, 2007 Posted March 16, 2007 clockwork napisał(a):o masz!!! wiosna!!!! zapomniałam o kleszczach... trza do weta szybciutko jechać po cosik przeciwkleszczowego :crazyeye:... ciepła zima była to dziady zeszłoroczne przezyły i już nowe sie produkują vectra!! dzieki za przypomnienie :loveu: wiesz co u mnie nie ma łąk i lasów a i tak wydłubałam sobie ostatnio kleszcza z nogi :shake: a co będzie jak zrobi się cieplej :crazyeye: :angryy: Quote
clockwork Posted March 16, 2007 Posted March 16, 2007 Vectra napisał(a):wiesz co u mnie nie ma łąk i lasów a i tak wydłubałam sobie ostatnio kleszcza z nogi :shake: a co będzie jak zrobi się cieplej :crazyeye: :angryy: matulciu... a moja sister z Klockiem do lasu chodzi!!! a tego sie łapią kleszcze jak nie jest skropiony, a znajomych psy już odeszły przez kleszcze :angryy: jutro do weta!!!!! Quote
BeaC Posted March 16, 2007 Author Posted March 16, 2007 Vectra napisał(a):zabezpieczaj Luśke jak sie tylko da -kleszcze są zajebiste kleszcze !!! normalnie w tym roku masakra :shake: a jeszcze sezon się nie zaczął ..................jednego juz zdjełam z niej jakieś dwa tygodnie temu....................a kleszczory to w wysokich trawach lub krzaczorach siedzą..............tam nie chodzimy............. ...............a tak apropo kleszczorów.................dawno dawno temu............jak byłam jeszcze młoda(piękne?) to po zbieraniu jagód w lesie.....:cool3::cool3::cool3::cool3::cool3: przyniosłam na sobie 26 kleszczy poprzyczepianych.nie wiem ile w sumie bo niektóre posływaly pod prysznicem:shake::shake::shake: Quote
Recommended Posts