groszek83 Posted June 16, 2009 Posted June 16, 2009 Może Dyziolek nie chce być modelem:eviltong::evil_lol: Quote
BeaC Posted June 18, 2009 Author Posted June 18, 2009 uczymy sie chodzić na śmierdziele=suszone płuca juak na razie nam wychodzi moja Miećka Mazelunka bidoczka miała sterylkę przy okazji okazało się że ma guza macicy wielkości średniego jabłka......:-(:-(:-( powoli chyba wychodzi z tego jeszcze nie je.ale już chodzi chudzinka taka :-( Quote
Alicja Posted June 18, 2009 Posted June 18, 2009 [FONT=Arial]Bidulka Miećka , ale teraz już będzie oki :glaszcze: Ozzy też sie wystawiał na smierdziela :evil_lol: zapach rąk po ... lepiej nie wąchać :p:evil_lol:[/FONT] Quote
Harpagon Posted June 19, 2009 Posted June 19, 2009 [quote name='BeaC']uczymy sie chodzić na śmierdziele=suszone płuca juak na razie nam wychodzi :multi:BRAWO - oby tak dalej ;) Quote
Kiłi Posted June 23, 2009 Posted June 23, 2009 Heloł, dawno mnie u Was nie było!! :multi: :oops::evil_lol: Perdziu, ale Dyziek urósł, chop z niego pełną parą:loveu: Quote
Medorowa Posted June 24, 2009 Posted June 24, 2009 [quote name='BeaC']uczymy sie chodzić na śmierdziele=suszone płuca juak na razie nam wychodzi moja Miećka Mazelunka bidoczka miała sterylkę przy okazji okazało się że ma guza macicy wielkości średniego jabłka......:-(:-(:-( powoli chyba wychodzi z tego jeszcze nie je.ale już chodzi chudzinka taka :-( Zdrówka:loveu::loveu::loveu::kciuki: Quote
BeaC Posted June 29, 2009 Author Posted June 29, 2009 nie występował teraz mam inny problem poważny zalało mnie od góry.mam 20-50 cm wody na posesji woda podeszła pod dom...od godziny pompują obok mnie woda zeszła na 2 cm :-(:-(:-( a najgorsze że ma jeszcze padać już nic nie wsiąka............ i nie mam żadnej rzeki która mogła by wylać jest tak mokro....ludzie mają po pół metra wody w domach:-(:-(:-( Quote
Tengusia Posted June 29, 2009 Posted June 29, 2009 BeaC napisał(a):nie występował teraz mam inny problem poważny zalało mnie od góry.mam 20-50 cm wody na posesji woda podeszła pod dom...od godziny pompują obok mnie woda zeszła na 2 cm :-(:-(:-( a najgorsze że ma jeszcze padać już nic nie wsiąka............ i nie mam żadnej rzeki która mogła by wylać jest tak mokro....ludzie mają po pół metra wody w domach:-(:-(:-( oj to nie masz sie wesolo :calus::calus::calus::glaszcze::glaszcze::glaszcze: Quote
Vectra Posted June 29, 2009 Posted June 29, 2009 BeaC napisał(a):nie występował teraz mam inny problem poważny zalało mnie od góry.mam 20-50 cm wody na posesji woda podeszła pod dom...od godziny pompują obok mnie woda zeszła na 2 cm :-(:-(:-( a najgorsze że ma jeszcze padać już nic nie wsiąka............ i nie mam żadnej rzeki która mogła by wylać jest tak mokro....ludzie mają po pół metra wody w domach:-(:-(:-( o masz .... nawet nie wiem co powiedzieć .. dacie rade :kciuki: Quote
Alicja Posted June 29, 2009 Posted June 29, 2009 Bea ...kurcze .... nie myślałam że i u was aż tak źle .... trzymam :kciuki: co by już przestało padać .... i niech ta woda już opada .... :glaszcze: Quote
basia2202 Posted June 29, 2009 Posted June 29, 2009 cześć Dyziołki;) poczytałam, że Was zalało :roll: trzymajcie się tam i nie dawajcie - będzie dobrze:calus: musi przecież przestać padać... buziaki Quote
BeaC Posted June 30, 2009 Author Posted June 30, 2009 jest trochę lepiej pompiarze działali wczoraj do 1 w nocy mogę już dostać się do domu a teraz fotki powodziowe mój własny prywatny staw......... jeszcze nie ma żab ale pewnie bedą wejście do domu z progu domu jeszcze staw :cool1: jeszcze dzisiaj jest taki sam............mam wode z tyłu domu tam nie chce jakoś zejść tyle miałąm wczoraj przy drzwiach wejściowych........... tylko wysoki próg nas uratował przed wlaniem się wody do domu Quote
BeaC Posted June 30, 2009 Author Posted June 30, 2009 psy już wyglądają jak prawdziwe prosiaki zwłaszcza że jak woda zeszła pojawiło się błocko.............. Lea ma tak wyprane stopy jak nigdy jeszcze nie miała :crazyeye: różowe starczy zresztą nie miałam głowy do fotek te zrobiłam bo idę jutro do ubezpieczalni Quote
Alicja Posted June 30, 2009 Posted June 30, 2009 :crazyeye::crazyeye::crazyeye: o jasna cholerka ..... Quote
basia2202 Posted June 30, 2009 Posted June 30, 2009 raaanyyy julek... normalnie jezioro miałaś:crazyeye: dobrze, że pompiarze pomogli i woda opadła... bo widok fatalny...:shake: Quote
Medorowa Posted July 1, 2009 Posted July 1, 2009 :mdleje:.... :kciuki: trzymam kciuki, by wszystko jak najszybciej wróciło do normy.. Quote
Harpagon Posted July 1, 2009 Posted July 1, 2009 :-(ojej ... współczuję , pogoda w tym roku nie rozpieszcza :shake: Bużka - trzymajcie się !!! Quote
BeaC Posted July 2, 2009 Author Posted July 2, 2009 chyba już spoko............... do następnej ulewy mężczyźni zlikwidowali dzisiaj worki z piaskiem przed drzwiami.......... woda prawie zeszła........ tylko pozostało błocko i .................smród i tony much komarów i Bog wie czego jeszcze.............. w chałupie wilgoć.......... jesteśmy już prawie jak wilgotniki........... niedługo nam po parze odnurzy wyrośnie Quote
Recommended Posts