basia2202 Posted November 15, 2008 Posted November 15, 2008 [quote name='BeaC']cze basia stafik nie przerosnie leski wagowo to on połowe z niej jest no kurde... o wzrost mi chodziło:cool3: bo wagowo to ciężko by było:evil_lol: Quote
Alicja Posted November 15, 2008 Posted November 15, 2008 :razz::razz:to jaaaaaaa......nocny marek :p Quote
BeaC Posted November 16, 2008 Author Posted November 16, 2008 All o tej porze to sie śpi z psia dupa na głowie lub bez niej nieważne jak ale sie spi:diabloti::diabloti: bo najpóźniej o 7 pobudka liże cie taki w uszko o jak miło i nagle sru upierniczy i ucieka:angryy: ale jaki on kochany jest witajcie koleżanko narzeczona:razz: Quote
agbar Posted November 16, 2008 Posted November 16, 2008 oooo dopuszczono cie do kompa:evil_lol: Quote
Alicja Posted November 16, 2008 Posted November 16, 2008 [quote name='BeaC']All o tej porze to sie śpi powiadasz :hmmmm: z psia dupa na głowie lub bez niej nieważne jak ale sie spi:diabloti::diabloti: Ozzy śpi w połowie wyra .......w poprzek :diabloti: bo najpóźniej o 7 pobudka Oj nie wiem co by Ozzy powiedział na pobudkę o 7 :roll:byłoby ciężko :razz: liże cie taki w uszko o jak miło i nagle sru upierniczy i ucieka:angryy: a tam zaraz sru :roll:...on chciał tylko smak zapamiętać :evil_lol: ale jaki on kochany jest no to w to wierzę że koffane :loveu:..... no to witaj z RANA :p Quote
e.v.a Posted November 16, 2008 Posted November 16, 2008 czesc Ci :multi: jak tam twoje nudne psy :eviltong::eviltong:?? Quote
Tengusia Posted November 16, 2008 Posted November 16, 2008 ja sie w nocy obudzilam bo Bolek mi na plecach lezal, patrzac na to ze wazy 30kg to troszke ciezko mi bylo a za nim sie rozbudzilam i rozbudzilam jego zeby laskawie ze mnie zszedl to minelo kilka minut :roflt: Quote
basia2202 Posted November 16, 2008 Posted November 16, 2008 [quote name='BeaC'] witajcie koleżanko narzeczona:razz: znaczy, że ja? :razz: :cool3: witanko kochana - dzisiaj ja zaglądłam dobry wieczór Ci powiedzieć:) ja miałam to szczęście, że Zuzka nigdy nie spała z dupskiem na mojej twarzy ani na innej części ciała i nie gryzła mnie również w ucho z zaskoczenia :evil_lol: Quote
groszek83 Posted November 17, 2008 Posted November 17, 2008 Witanko Luski Dyzie i inne stwory:multi: Quote
clockwork Posted November 18, 2008 Posted November 18, 2008 :hand: se przyszłam zobaczyć co tam u WAS ... ale nie czytam.... :evil_lol::evil_lol: ważne że zyjecie :multi: Quote
apple Posted November 20, 2008 Posted November 20, 2008 Czy mnie jeszcze pamietasz:razz: Pozdrawiam:loveu: Quote
Kiłi Posted November 22, 2008 Posted November 22, 2008 BeaC napisał(a): liże cie taki w uszko o jak miło i nagle sru upierniczy i ucieka:angryy: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Heheheheh Quote
BeaC Posted November 23, 2008 Author Posted November 23, 2008 żyjemy żyjemy a czemuż by nie??? po prostu dogo mnie w pracy nie wpuszcza a w domu?? nie mam czasu przed kompem siedzieć tylko rano w niedzielę przy kawie pozdrawiam wszystkich wchodzących i wychodzących:diabloti::diabloti: od wczorajszego wieczora mam zimę taki rachityczny troszkę ten śnieżek........ale na spacer idę więc może jakieś fotki porobię Dyzioł gryzioł ma się dobrze Luska tez:diabloti: młode waży już 16 kg.....:razz: Quote
BeaC Posted November 23, 2008 Author Posted November 23, 2008 dzisiejsze śniadanie................. tak najczęściej jem:diabloti::diabloti::diabloti: i zbliżenie:razz: Quote
jonQuilla Posted November 23, 2008 Posted November 23, 2008 dzień dobry :multi::loveu: widzę że posiłki wyglądają u Ciebie podobnie do tych u mnie... Salsa też mi pod pachą robi za podpórkę jak jem :evil_lol::evil_lol: Quote
Alicja Posted November 23, 2008 Posted November 23, 2008 Smacznego życzę ....moja podpórka ma za wysoko :evil_lol::evil_lol:....ale mam smaka na gruszkę :oops::evil_lol: pozdrówka dla całej Rodzinki :multi::multi: Quote
groszek83 Posted November 23, 2008 Posted November 23, 2008 Witanki:multi: http://img291.imageshack.us/img291/2522/img0193ps2.jpg hehe głodne oczy:loveu: Quote
BeaC Posted November 23, 2008 Author Posted November 23, 2008 jonQuilla napisał(a):dzień dobry :multi::loveu: widzę że posiłki wyglądają u Ciebie podobnie do tych u mnie... Salsa też mi pod pachą robi za podpórkę jak jem :evil_lol::evil_lol: dobry wieczór..................Luska kulturalnie czeka na spady na podłosdze a młode się wpycha na moje krzesło:angryy: Quote
BeaC Posted November 23, 2008 Author Posted November 23, 2008 Alicja napisał(a):Smacznego życzę ....moja podpórka ma za wysoko :evil_lol::evil_lol:....ale mam smaka na gruszkę :oops::evil_lol: pozdrówka dla całej Rodzinki :multi::multi: zapraszam na gruche............. do mnie:diabloti::diabloti::diabloti: Quote
BeaC Posted November 23, 2008 Author Posted November 23, 2008 groszek83 napisał(a):Witanki:multi: http://img291.imageshack.us/img291/2522/img0193ps2.jpg hehe głodne oczy:loveu: nie wiem czemu ale mnie się ZAWSZE trafiają głodne zwierza a najbardziej na suchy chleb................. ze schoniska czy co:diabloti::diabloti::diabloti: Quote
Alicja Posted November 23, 2008 Posted November 23, 2008 BeaC napisał(a):nie wiem czemu ale mnie się ZAWSZE trafiają głodne zwierza a najbardziej na suchy chleb................. ze schoniska czy co:diabloti::diabloti::diabloti: taaaa Ozzy nauczył się jedzenia suchego chleba od Klocka :razz::razz: Quote
BeaC Posted November 24, 2008 Author Posted November 24, 2008 parę zimowych fotek spacerniakowych Quote
Recommended Posts