kwiatek82 Posted July 16, 2008 Posted July 16, 2008 Jakie małe cuudoo !!:loveu: pyszczek to ma kochany, do wymiziania :loveu: Luśka jak to na panienke przystalo nie moze zepsuc zabawki :diabloti: ślicznie razem wygladaja !! Gratulacje ze klusek / krecik/ misio / rozrabiaka jest juz u Was :multi: Quote
Vectra Posted July 16, 2008 Posted July 16, 2008 No nareszcie NO :diabloti: Dysio jest przebombastyczny !!!!!! A Leja super !!! Quote
BeaC Posted July 16, 2008 Author Posted July 16, 2008 [quote name='BoJa']Ale masz ślicznego bobasa:loveu::loveu:,a Lusia jaka opiekuńcza:multi::multi: mlody jest super........... a Leja sama mnie zaskoczyla............. jest cierpliwa aż do bólu tylko czasami ................jak się nakreca we dwa trzeba uważać coby go nie zadeptala w amoku [quote name='Kiłi']http://img183.imageshack.us/img183/6784/179zv1.jpg Laaaaaaaaaaaaa:loveu::loveu::loveu: (az mi polskie znaki z wrazenia padly:evil_lol:) he he he............... masz tak jak ja [quote name='bonita']Ale się masz bowsko :loveu: ja też wchcem takiego małego kopaczka :loveu: http://img519.imageshack.us/img519/5391/166ic7.jpg kopaczek puki mały małe dołki kopie [quote name='groszek83']Jest mały klusiek:loveu: Ciekawe kiedy będą pierwsze zniszczenia:evil_lol::evil_lol: Sliczny jest i takie ma grzeczne spojrzenie:cool1: i jest grzeczny........... tylko nie lubi swojej klatki [quote name='kwiatek82']Jakie małe cuudoo !!:loveu: pyszczek to ma kochany, do wymiziania :loveu: Luśka jak to na panienke przystalo nie moze zepsuc zabawki :diabloti: ślicznie razem wygladaja !! Gratulacje ze klusek / krecik/ misio / rozrabiaka jest juz u Was :multi: nie dziękuję............. myslalam że bedzie gorzej ale mlody ma nianie..............Zuzkę [quote name='Vectra']No nareszcie NO :diabloti: Dysio jest przebombastyczny !!!!!! A Leja super !!! Leja jest zaje2bista............... pozwala się kąsać i ssać jej puste dojki Quote
Kiłi Posted July 16, 2008 Posted July 16, 2008 Już mi znaki wróciły:loveu: Ćliczny chłopaczek. Przyznam się po cichu, że w pewnym momencie też myślałam o takim maleństwie:p No ale trafiła się Uma:evil_lol:;) Mizianko dla piesiaków, Luśka to pewnie zaraz go sobie ustawi:diabloti: Quote
furciaczek Posted July 16, 2008 Posted July 16, 2008 Cudowny klusek:loveu::loveu: Niech sie przystojniak zdrowo chowa:loveu: Quote
Tengusia Posted July 16, 2008 Posted July 16, 2008 Dyziowy klusiek jest suuuuuuuuuuuuperasny :loveu: do Opola mam niedaleko musze was kiedys nawiedzic i zobaczyc klusia i Lusie na zywca :mdrmed: Quote
e.v.a Posted July 16, 2008 Posted July 16, 2008 łaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa jaka słodka kulka :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
apple Posted July 17, 2008 Posted July 17, 2008 [FONT=Century Gothic]Cze:loveu: Oglądłam:roll:....nudze się:cool1:.....daj jeszcze tego krecika:loveu:[/FONT] Quote
jamnicze Posted July 17, 2008 Posted July 17, 2008 o maluszek już doma!!! No to macie teraz pełne ręce roboty i pewnie oczu od słodziaka nie możecie oderwać. Klatki tez bym nie lubiła to i jemu się nie dziwię ;) Fajnie, że Luśka go od razu zaakceptowała, mądra dziewczynka :) Quote
BeaC Posted July 17, 2008 Author Posted July 17, 2008 Kiłi napisał(a):Już mi znaki wróciły:loveu: Ćliczny chłopaczek. Przyznam się po cichu, że w pewnym momencie też myślałam o takim maleństwie:p No ale trafiła się Uma:evil_lol:;) Mizianko dla piesiaków, Luśka to pewnie zaraz go sobie ustawi:diabloti: Lus baaardzo cierpliwa jest............ nawet jak jej glut na cycu wisi........ w powietrzu tylko czasami jej puszczają nerwy furciaczek napisał(a):Cudowny klusek:loveu::loveu: Niech sie przystojniak zdrowo chowa:loveu: Tengusia napisał(a):Dyziowy klusiek jest suuuuuuuuuuuuperasny :loveu: do Opola mam niedaleko musze was kiedys nawiedzic i zobaczyc klusia i Lusie na zywca :mdrmed: serdecznie zapraszam-y.............. do Pokoju masz troche dalej.........:razz: evaxon napisał(a):łaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa jaka słodka kulka :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: kulka?? raczej niskopodwoziowy czołg........... wywrotny apple napisał(a):[FONT=Century Gothic]Cze:loveu: Oglądłam:roll:....nudze się:cool1:.....daj jeszcze tego krecika:loveu:[/FONT] maruda............ może potem jamnicze napisał(a):o maluszek już doma!!! No to macie teraz pełne ręce roboty i pewnie oczu od słodziaka nie możecie oderwać. Klatki tez bym nie lubiła to i jemu się nie dziwię ;) Fajnie, że Luśka go od razu zaakceptowała, mądra dziewczynka :) klatki nie cierpi............. dziwne bo we własnym domu był w klatce ale wydaje tam takie dźwięki, że jakby jakiego gremlinsa zamknięto Quote
Vectra Posted July 17, 2008 Posted July 17, 2008 Do tych dziwnych dźwięków , to musisz się niestety przyzwyczaić :diabloti: Quote
groszek83 Posted July 17, 2008 Posted July 17, 2008 No prosze jak sie mamcia Luśka sprawdza w nowej roli:loveu: a kotecki mały Dyz już poznał:cool3: Quote
jonQuilla Posted July 17, 2008 Posted July 17, 2008 [FONT=Georgia]cześć Beatko :multi::multi::loveu: jak super że maluszek już jest z Wami :) ślicznotek z niego :loveu::loveu::loveu: i jaka Luśka do niego olbrzymia :evil_lol::evil_lol: [/FONT] Quote
Bullila.nl Posted July 17, 2008 Posted July 17, 2008 No prosze jak grzeczna Lusia:multi: zeby jescze czasem mleka nie dostala:cool3: bo se wkreci ze ti jej maly haha.. Dyzio super :loveu::loveu::loveu: Quote
Tengusia Posted July 17, 2008 Posted July 17, 2008 Witamy Dyziowego Luske i ich rodzinke :hand: :hand::hand: :hand: Quote
emdziolek Posted July 17, 2008 Posted July 17, 2008 CZe młodsza!:multi::multi: JaaaaCieeee:loveu::loveu: Maluszek rozkoszniuszkowy:loveu: titititi takie maleństwo:loveu: z jakiej hodowli?:razz: Quote
Medorowa Posted July 17, 2008 Posted July 17, 2008 Ja tu byłam wcześniej, ale nie miałam weny twórczej, żeby coś powiedzieć.... teraz mam.......... "aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:loveu: " :diabloti: Quote
apple Posted July 18, 2008 Posted July 18, 2008 [FONT=Century Gothic]Jestem i stanowczo żądam wstawienia fotek Krecika:loveu:[/FONT] Quote
BeaC Posted July 18, 2008 Author Posted July 18, 2008 Vectra napisał(a):Do tych dziwnych dźwięków , to musisz się niestety przyzwyczaić :diabloti: a czemu?? są rozkoszne i tak fajnie chrumka jak się go na ręce bierze groszek83 napisał(a):No prosze jak sie mamcia Luśka sprawdza w nowej roli a kotecki mały Dyz już poznał:cool3: poznał............... Miećka Mazeluna ma go w serdecznym poważaniu a Zmoracz?? nie lubi go jonQuilla napisał(a):[FONT=Georgia]cześć Beatko jak super że maluszek już jest z Wami ślicznotek z niego i jaka Luśka do niego olbrzymia [/FONT] bo Lucha wielgaśna baba jest............. mały jest jak jej pysk Bullila.nl napisał(a):No prosze jak grzeczna Lusia:multi: zeby jescze czasem mleka nie dostala bo se wkreci ze ti jej maly haha.. Dyzio super młody namiętnie mamle jej cycochy a ona?? zadowolona staje w pozycji bojowej a mleka chyba nie dostanie............ ona po sterylce jest agbar napisał(a):Czesc Dyziowa:multi: cześć Dillerowa w barze Tengusia napisał(a):Witamy Dyziowego Luske i ich rodzinke witojcie jak Wasze gardła??/:diabloti: emdziolek napisał(a):CZe młodsza! JaaaaCieeee Maluszek rozkoszniuszkowy:loveu: titititi takie maleństwo:loveu: z jakiej hodowli? czeeeeee z Harpagona Medorowa napisał(a):Ja tu byłam wcześniej, ale nie miałam weny twórczej, żeby coś powiedzieć.... teraz mam.......... "aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa" rozdarłaś się jak stare galoty teściowej:diabloti: apple napisał(a):[FONT=Century Gothic]Jestem i stanowczo żądam wstawienia fotek Krecika:loveu:[/FONT] no pa ta tylko żąda a dzień dobry to gdzie?? foty Quote
Tengusia Posted July 18, 2008 Posted July 18, 2008 witam cioteczka :hand: alez superasne fotki :loveu: robaczka to pewnie teraz pelno wszedzie :mdrmed: trenujemy postawe od malego :grins: http://img399.imageshack.us/img399/2786/033nj2.jpg ty ciotka trzymaj a ja bede przegryzal :roflt: http://img399.imageshack.us/img399/1408/059jd8.jpg Superasne pozdrawiam :mdrmed: Quote
apple Posted July 19, 2008 Posted July 19, 2008 [FONT=Century Gothic]DZIEŃ DOBRY:diabloti: [SIZE=2]Czuję się usatysfakcjonowana:loveu: [/FONT] Quote
Alicja Posted July 19, 2008 Posted July 19, 2008 [FONT=Arial]WIDZIALAM ......:loveu::loveu::loveu:[/FONT] Quote
Recommended Posts