apple Posted May 29, 2008 Posted May 29, 2008 No i co mnie od rana jezor wywieszasz:evil_lol: Witaj Serce - to Ja Quote
BeaC Posted May 29, 2008 Author Posted May 29, 2008 [quote name='apple']No i co mnie od rana jezor wywieszasz:evil_lol: Witaj Serce - to Ja witaj a coś ty się tak do pudełeczka zapakowała??? chcesz być moim prezentem????:razz::razz::razz: Quote
apple Posted May 29, 2008 Posted May 29, 2008 [quote name='BeaC']witaj a coś ty się tak do pudełeczka zapakowała??? chcesz być moim prezentem????:razz::razz::razz:To chyba nie pudełeczko ale jakaś książka chyba:roll: Quote
apple Posted May 29, 2008 Posted May 29, 2008 A nie, jednak pudełeczko..........................:evil_lol: Nie miałam emoty z tortem to se wyskoczyłam z pudełeczka:evil_lol: Quote
BeaC Posted May 29, 2008 Author Posted May 29, 2008 ............ a teraz świeżutkie prosto od hodowcy moje śliczności mam już oczka:loveu::loveu::loveu: Quote
apple Posted May 29, 2008 Posted May 29, 2008 Bossszzzz jak bym wycałowała ten dzióbas, mnormalnie Muuuuuuaa:loveu: http://img256.imageshack.us/img256/1146/mody20dt5.jpg Quote
jonQuilla Posted May 29, 2008 Posted May 29, 2008 to Twoje śliczności rośnie jak na dżożdżach ;) cześć :loveu::multi: Quote
kwiatek82 Posted May 29, 2008 Posted May 29, 2008 Śliczna mała/mały? :) Bedziesz mieć drugiego pieska? chyba nie jestem jeszcze w temacie ;] Quote
BeaC Posted May 29, 2008 Author Posted May 29, 2008 [quote name='apple']Bossszzzz jak bym wycałowała ten dzióbas, mnormalnie Muuuuuuaa:loveu: http://img256.imageshack.us/img256/1146/mody20dt5.jpg jak go znowu zobaczę mogę wyciumkać w twoim imieniu:eviltong: [quote name='jonQuilla']to Twoje śliczności rośnie jak na dżożdżach ;) cześć :loveu::multi: nio hej:loveu: [quote name='kwiatek82']Śliczna mała/mały? :) Bedziesz mieć drugiego pieska? chyba nie jestem jeszcze w temacie ;] to jest ON.............i będzie moim drugim psem..........znaczy sie mam w domu jeszcze sukę dwie kocice TZta syna córkę :diabloti::diabloti::diabloti: jakby ktoś wymyślił jakieś czadowe imię na A( albo robocze na inna literkę.......... chętnie rozpatrzę propozycje):diabloti: Quote
apple Posted May 29, 2008 Posted May 29, 2008 To ja poprosze o wyciumkanie od cioteczki Japkowej- Muuuuuuuuuaaaaaaa! Quote
apple Posted May 29, 2008 Posted May 29, 2008 Ja nie mam na A ale mam za to inne- ja bym go nazwała Kapsel bo taki jest malutki jak kapselek od butelki Bosszzz ale wymysliłam - hihihihihi Albo nazwij go Boluś, bedzie Lusia i Boluś buhahahahaha- ale czad! Quote
Kiłi Posted May 29, 2008 Posted May 29, 2008 Jaki ćliiiiczny:loveu: Armageddon Attila Aspołeczny:diabloti: Anansi (wielki bóg-oszust z mit. afrykańskiej) Amon An (niebo) Anubis:diabloti: Antychryst:evil_lol: Asur (bóg płodności i wojny) Attis (bóg kastrat:roflt:) Quote
apple Posted May 29, 2008 Posted May 29, 2008 A ja poszperałam i mam jeszcze takie propozycje:AsAnsziAmarArgoAsterAstonAdamsAdonisAmor a z tych na inną litere to: Bazyl, Bonzo, Badyl, Basza, Dukat, Dolar, Idol,Prezes, Sprinter, Koral, Kryzys i dwa moje ulubione- dzyndzel - buhahahahaha zaje2biste i Pagaj ..........no by było na tyle ;-) Quote
Tengusia Posted May 29, 2008 Posted May 29, 2008 alez on ma sliczna ta strzaleczke na pyszczku :loveu: Quote
BeaC Posted May 30, 2008 Author Posted May 30, 2008 [quote name='apple']A ja poszperałam i mam jeszcze takie propozycje:AsAnsziAmarArgoAsterAstonAdamsAdonisAmor a z tych na inną litere to: Bazyl, Bonzo, Badyl, Basza, Dukat, Dolar, Idol,Prezes, Sprinter, Koral, Kryzys i dwa moje ulubione- dzyndzel - buhahahahaha zaje2biste i Pagaj ..........no by było na tyle ;-) hmmmmmmmmmmm Dzyndzel:razz::razz::razz: niezłe zupełnie niezłe:multi::multi::multi: witam Was wzsystkie razem i każda z osobna............ dziekuje za pomysły................:crazyeye::crazyeye::crazyeye: i tak jeszcze nie wiem................ale zastanawiam się nad Antrax.......:razz::razz::razz:(co oznacza prócz kapeli heavy.....najjadowitszego pająka) Quote
apple Posted May 30, 2008 Posted May 30, 2008 [quote name='BeaC']hmmmmmmmmmmm Dzyndzel:razz::razz::razz: niezłe zupełnie niezłe:multi::multi::multi: witam Was wzsystkie razem i każda z osobna............ dziekuje za pomysły................:crazyeye::crazyeye::crazyeye: i tak jeszcze nie wiem................ale zastanawiam się nad Antrax.......:razz::razz::razz:(co oznacza prócz kapeli heavy.....najjadowitszego pająka) No a ja myślałam że jednak zostanie dzyndzel.....................:roll: No nic niech bedzie ten Antrax ale po co od razu ludzi straszyć:razz::evil_lol: Witaj Beatko :loveu: Nadal czeka na tę kaff co mnie juz rano zapraszałaś:cool1: Quote
BeaC Posted May 30, 2008 Author Posted May 30, 2008 dzyndzel może byc po domowemu bo nie wiem czy zauważyłaś ale dzyndzel nie jest na A:razz::razz: [SIZE=2]a kaff ile razy mam Ci dawać??? Quote
apple Posted May 30, 2008 Posted May 30, 2008 [quote name='BeaC']dzyndzel może byc po domowemu bo nie wiem czy zauważyłaś ale dzyndzel nie jest na A:razz::razz: Bossszzz aleś się uparła na to A [SIZE=2]a kaff ile razy mam Ci dawać??? Raz a dobrze:diabloti: Quote
Medorowa Posted May 30, 2008 Posted May 30, 2008 Cze Ci kobieto, której tak tyci tyci zazdroszczę:siara::siara: Quote
agbar Posted May 30, 2008 Posted May 30, 2008 witoj:multi: Ja mam imie dla dzyndzla:diabloti: A-jak ADWENT buhahahhaha:evil_lol: Quote
apple Posted May 31, 2008 Posted May 31, 2008 Eeeeeeee tam ja nadal obstaję przy dzyndzlu- wy się nie znacie :diabloti: A jak ty Bea chcesz na A to może być Adzyndzel:evil_lol: Witaj ty dzisiaj w domu czy w pracy?:roll: Quote
BeaC Posted May 31, 2008 Author Posted May 31, 2008 [quote name='apple']Raz a dobrze:diabloti: :diabloti::diabloti::diabloti: witka kobieto z wolnym weekendem........ a ja w pracy :multi::multi::multi: [quote name='Medorowa']Cze Ci kobieto, której tak tyci tyci zazdroszczę:siara::siara: eeeeeeeeeeee nie może być że tylko tyci tyci:diabloti::diabloti: [quote name='agbar']witoj:multi: Ja mam imie dla dzyndzla:diabloti: A-jak ADWENT buhahahhaha:evil_lol: nie dzyndzel będzie po domowemu...przegłosowane wczoraj a rodowe........hm albo Attyl znaczy się wódz hunów:diabloti::diabloti::diabloti: albo Ancymon a Adwent nie może być my i tak szatanisty wieśniacze .......................a odkąd moje dziecię se koszulkę sprawiło z ................krystusem to już w ogóle to jeszcze po wsi będę biegać i wołać adwent adwent do nogi!! masakra:diabloti::diabloti::diabloti: [quote name='evaxon']Antrykot ładniej brzmi:roll: eeeeeeeeeee antrykot jak trykot co on podkoszulek jakiś czy co??? witka Eff Quote
Recommended Posts