basia2202 Posted May 11, 2008 Posted May 11, 2008 heeeej Luśkoweee!! :multi: my już powrócone... i przeprowadzone do W-wy :) chodźta do nas na fotasy!! ;) Quote
apple Posted May 12, 2008 Posted May 12, 2008 [quote name='BeaC']:helo::helo::helo: jestem Widzę widzę juz tak nie machaj:evil_lol: A dzisiaj to się chyba labujesz co? :razz: Quote
Vectra Posted May 12, 2008 Posted May 12, 2008 groszek83 napisał(a):A ona tą mysz zjadła?Bo moje zosawiają nam w prezencie przed drzwiami lub w kuchni na środku podłogi:roll: Takie ekstra prezzenciki:shake: pozdrówka to znaczy , że kot was bardzo kocha :loveu: :loveu: :loveu: :diabloti: Odkąd mieszkam na wsi , też mam inny stosunek do dziko żyjących gryzoni :evilbat: Brawo dla kotka , jednego szkodnika mniej :multi::multi::multi::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
clockwork Posted May 12, 2008 Posted May 12, 2008 na pewno masz fotki tych slimoków... dalsze fotki.... :roll::roll: DAWA :razz::razz::loveu: widziałam wsjo ale zapomniałam co widziałam.... aaaa Luske, kotecka, kocuraz mysią :loveu::loveu: aaa jak kotunio koffa myszki... cmok cmok no to pa Quote
apple Posted May 13, 2008 Posted May 13, 2008 W związku z faktem iż Dogo cię nie wpuszcza, wpadnę do cichej i spokojnej galeryjki uciąć sobie drzemke;) Quote
Nela Posted May 13, 2008 Posted May 13, 2008 Swietna fotka !!!! http://img301.imageshack.us/img301/496/img0048editedry1.jpg :multi: :multi: :multi: Quote
BeaC Posted May 13, 2008 Author Posted May 13, 2008 [quote name='evaxon']dzemdoberek:loveu::loveu::loveu::loveu: hejka............nie mam wielokrotnego cycataaaa:loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
BeaC Posted May 13, 2008 Author Posted May 13, 2008 [quote name='basia2202']heeeej Luśkoweee!! my już powrócone... i przeprowadzone do W-wy :) chodźta do nas na fotasy!! ;) zara zara...dopiero co mnie dogo wpuściło od rana mnie blokowało:angryy::angryy::angryy: a i oddało mi tego .wielokrotnego [quote name='apple']Widzę widzę juz tak nie machaj:evil_lol: A dzisiaj to się chyba labujesz co? dzisiaj to nieee alem się labowała.od soboty popołudnia poprzez niedzielę i poniedziałek [quote name='Vectra']to znaczy , że kot was bardzo kocha :loveu: :diabloti: Odkąd mieszkam na wsi , też mam inny stosunek do dziko żyjących gryzoni :evilbat: Brawo dla kotka , jednego szkodnika mniej :multi::loveu: moja Miećka baaardzo łowna jest kocica............ Zmorka też ale ona non-konsumato witaj Vectro:loveu::loveu::loveu: [quote name='clockwork']na pewno masz fotki tych slimoków... dalsze fotki.... :roll::roll: DAWA :razz::razz::loveu: .nie chciało mi się tak dłuuuuugo czekać...........bo one wiesz........... po ślimaczemu:diabloti: widziałam wsjo ale zapomniałam co widziałam.... aaaa Luske, kotecka, kocuraz mysią :loveu: aaa jak kotunio koffa myszki... cmok cmok no to pa no baaardzo pokochała tę myszkę...............żołądkiem:razz: [quote name='apple']W związku z faktem iż Dogo cię nie wpuszcza, wpadnę do cichej i spokojnej galeryjki uciąć sobie drzemke;) a śpij sobie spij [quote name='Nela']Swietna fotka !!!! http://img301.imageshack.us/img301/496/img0048editedry1.jpg :multi: :multi: :multi: ojej Nela jak ja Cie daawnom no wiesz............. nie klikała mnie się też podoba.....mój aktualny tapet na kompie w pracy [quote name='Alicja'] Alicjo!!!!!! aleś mnie wystraszyła bardzo rozdziawioną buzię masz:diabloti::diabloti::diabloti: Quote
gops Posted May 13, 2008 Posted May 13, 2008 witanko :multi: zesmy nadrobili prawie ze wszysko :diabloti: Quote
e.v.a Posted May 13, 2008 Posted May 13, 2008 [quote name='BeaC']hejka............nie mam wielokrotnego cycataaaa:loveu::loveu::loveu::loveu: czuje sie wyróżniona:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
BeaC Posted May 14, 2008 Author Posted May 14, 2008 kilka fotek na początek .ćma trochę zamazana ale piękna:loveu::loveu::loveu: mój krzaczek.......bzu:loveu::loveu::loveu: Quote
apple Posted May 14, 2008 Posted May 14, 2008 Beatka co ty mi tu jakieś bezy:eviltong: wstawiasz, dawaj te małe niche wszyscy pocieszą oko:razz::loveu: Quote
BeaC Posted May 14, 2008 Author Posted May 14, 2008 [quote name='apple']Beatka co ty mi tu jakieś bezy:eviltong: wstawiasz, dawaj te małe niche wszyscy pocieszą oko:razz::loveu: jeszcze nie...............jak se zabukuję to wtedy witaj:loveu::loveu: na razie wąchaj kwiatki...............pięknie pachną:cool3: Quote
jonQuilla Posted May 14, 2008 Posted May 14, 2008 ale cieme tutaj pokazujesz :) trzeba przyznać ładna :) http://img530.imageshack.us/img530/2214/img0023editedjr7.jpg ona robi za krasnala ogrodowego? ;) witam :loveu::multi::multi: Quote
BoJa2 Posted May 14, 2008 Posted May 14, 2008 Ćiem widziałam,bez wąchałam:lol: Jutro jadę na wieś kosić trawsko:p i mogę przywieżć Twojemu kotkowi jakąś denatkę - chcesz:evil_lol::evil_lol: Quote
BeaC Posted May 14, 2008 Author Posted May 14, 2008 [quote name='jonQuilla']ale cieme tutaj pokazujesz :) trzeba przyznać ładna :) http://img530.imageshack.us/img530/2214/img0023editedjr7.jpg ona robi za krasnala ogrodowego? ;) witam :loveu::multi::multi: witaj.............przepędziłam córkę a syna wysłałam na wycieczkę szkolną:razz: [quote name='BoJa']Ćiem widziałam,bez wąchałam:lol: Jutro jadę na wieś kosić trawsko:p i mogę przywieżć Twojemu kotkowi jakąś denatkę - chcesz:evil_lol::evil_lol: e tam łona sobie złowi żywa i ją .............zagryzie a potem zje miłego koszenia ja już trzeci raz obracam..........Tz kosi ja grabie i zadymiam wiochę..........:diabloti::diabloti::diabloti: Quote
BoJa2 Posted May 14, 2008 Posted May 14, 2008 My w tym roku też już trzeci raz bdziemy kosić:roll: Quote
Tengusia Posted May 14, 2008 Posted May 14, 2008 no i dotarlam do was, przejrzalam galeryjke nie dokladnie ale wystarczajaco, i powiem ze psiaczek sliczniutki, tereny piekne, bzykajace sie slimaczki boskie no i nawet foteczka Kostrzewskiego sie chyba przypaletala ... jak dla mnie galeryjka bomba :diabloti: Quote
BeaC Posted May 15, 2008 Author Posted May 15, 2008 [quote name='BoJa']My w tym roku też już trzeci raz bdziemy kosić:roll: macie tak samo ............. fajnie jak my:angryy::angryy::angryy: witaj-cie [quote name='Tengusia']no i dotarlam do was, przejrzalam galeryjke nie dokladnie ale wystarczajaco, i powiem ze psiaczek sliczniutki, tereny piekne, bzykajace sie slimaczki boskie no i nawet foteczka Kostrzewskiego sie chyba przypaletala ... jak dla mnie galeryjka bomba :diabloti: a dzię-ku-je-my ta mówisz o RomanieK? jeszcze bosko drze ryja:razz::razz::razz: Quote
BeaC Posted May 15, 2008 Author Posted May 15, 2008 trochę jeszcze badziewnych ogródkowych fotek te co wczoraj nie wstawiłam bo dogo............. powariowało??? Quote
BeaC Posted May 15, 2008 Author Posted May 15, 2008 moge jeszcze pospać????:cool1: a teraz krotka sesja zdjeciowa(romantyczna) na mostku............ było słońce:angryy: fociłam pod słońce:angryy: nic nie widać:diabloti::diabloti::diabloti: to już jest koniec nie mam już nic jesteśmy wolni możemy iść:eviltong::eviltong::eviltong: Quote
apple Posted May 15, 2008 Posted May 15, 2008 Słabo te kwiatki pachną bo nic nie czuję:evil_lol: Witaj Beatko:loveu: Robiłas kiełbaski z ogniska:crazyeye: a mnie nie zaprosiłaś- no wiesz:obrazic: http://img241.imageshack.us/img241/5319/img0032editedkr0.jpg Quote
BeaC Posted May 15, 2008 Author Posted May 15, 2008 [quote name='apple']Słabo te kwiatki pachną bo nic nie czuję:evil_lol: Witaj Beatko:loveu: Robiłas kiełbaski z ogniska:crazyeye: a mnie nie zaprosiłaś- no wiesz:obrazic: http://img241.imageshack.us/img241/5319/img0032editedkr0.jpg ty se do okulisty idź gdzie ty kiełbaski widzisz:crazyeye::crazyeye::crazyeye:( sukę mam a nie psa:diabloti:) i na siane chcesz je piec???:roll::roll: doberek Quote
apple Posted May 15, 2008 Posted May 15, 2008 [quote name='BeaC']ty se do okulisty idź gdzie ty kiełbaski widzisz:crazyeye::crazyeye::crazyeye:( sukę mam a nie psa:diabloti:) i na siane chcesz je piec???:roll::roll: doberek Może być i na sianie:razz:, kiełbasek nie widze ale pewnie schowałaś zeby nie było ze NAS nie zaprosiłaś:diabloti: Quote
Recommended Posts