apple Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 Czeeeee Ogrodniczko:loveu::multi: A teraz pańcia sie wgryzie w szyjkę:evil_lol: http://img91.imageshack.us/img91/6536/img0170editedxr7.jpg Quote
BeaC Posted May 6, 2008 Author Posted May 6, 2008 clockwork napisał(a): i co ... spaliłaś tą trawe??? :razz::razz: widziałam fotencje... i różową obróżke :mdleje: bleeeeeeeeeeeeeeee :diabloti: spaliłam:cool1:............. i od nowa koszę:angryy:............. juz G. po jojka jest i go łechta to musi skosić:razz::razz: Alicja napisał(a):Bea :hand: ...weekend cho na kompka ;) we weekend to ja odpoczywam na świeżym powietrzu a nie w chłupie przy kompie:diabloti::diabloti: apple napisał(a):Czeeeee Ogrodniczko:loveu::multi: A teraz pańcia sie wgryzie w szyjkę:evil_lol: http://img91.imageshack.us/img91/6536/img0170editedxr7.jpg Pańcia nie gryzie małych pieseczków...............witaj Jabłecznikowa:multi::diabloti::diabloti: jonQuilla napisał(a):cześć :multi::multi::multi::loveu: a cześć:eviltong::eviltong::eviltong: miałam wziąść aparat, były tam fotki został w domu................ cholera sklerozę już mam:cool1::cool1: Quote
apple Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 No jak nie gryziesz jak ewidentnie przyjęłas pozycję "na kęsa":evil_lol: Quote
jonQuilla Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 gapa jesteś z tym aparatem :mad::mad: ale odrobisz mam nadzieję szybko :eviltong::eviltong::eviltong: dzień dobry :loveu::multi: Quote
agbar Posted May 7, 2008 Posted May 7, 2008 juhuuuuu huuuuu :hand: przyszlam ci BARDZIEJ ozdobic galerie:loveu::diabloti: Quote
BeaC Posted May 7, 2008 Author Posted May 7, 2008 apple napisał(a):No jak nie gryziesz jak ewidentnie przyjęłas pozycję "na kęsa":evil_lol: a to nie wiedziałam jak się na KęSa leży????? jonQuilla napisał(a):gapa jesteś z tym aparatem :mad::mad: ale odrobisz mam nadzieję szybko :eviltong::eviltong::eviltong: dzień dobry :loveu::multi: nie odrobię.................dzisiaj też nie wziełam chyba się starzeję..............skleroza mnie do:placz:pa:placz:daaaa:placz::placz: apple napisał(a):To ja:B-fly:przyszłam ci ozdobić galerię:loveu: ??? znaczy się Czym będziesz ozdabiać??? chyba nie myślisz o sobie??:crazyeye::diabloti::diabloti: agbar napisał(a):juhuuuuu huuuuu :hand: przyszlam ci BARDZIEJ ozdobic galerie:loveu::diabloti: o następna:mad: ozdoba tutaj jestem JA:diabloti::diabloti::diabloti: i moja Sucza Quote
apple Posted May 7, 2008 Posted May 7, 2008 BeaC napisał(a): ??? znaczy się Czym będziesz ozdabiać??? chyba nie myślisz o sobie??:crazyeye::diabloti::diabloti: o następna:mad: ozdoba tutaj jestem JA:diabloti::diabloti::diabloti: i moja Sucza No co ty, ja i Aga to już bardziej ozobone być nie może, nikt się z nami nie równa;):evil_lol: Quote
agbar Posted May 7, 2008 Posted May 7, 2008 apple napisał(a):No co ty, ja i Aga to już bardziej ozobone być nie może, nikt się z nami nie równa;):evil_lol: [/font] cichooooooo......bo Medorowa uslyszy..a ona wiesz:razz:..tego...ma wysokie mniemanie o sobie:diabloti: Quote
apple Posted May 7, 2008 Posted May 7, 2008 agbar napisał(a):cichooooooo......bo Medorowa uslyszy..a ona wiesz:razz:..tego...ma wysokie mniemanie o sobie:diabloti:Coś ty Medorowa:crazyeye: : Po pierwsze primo medorowej ni mo:evil_lol: po drugie primo Medorowa się do nas nie umywa:evil_lol: Quote
agbar Posted May 7, 2008 Posted May 7, 2008 Bea...gruszka ci spuchla i wyrosla...:diabloti:Nie podlewaj jej juz:eviltong: Quote
BeaC Posted May 7, 2008 Author Posted May 7, 2008 ha nie mam nowych zdjęć....ale mam niespodziewajkę tak było póltora roku temu a tak teraz jest to jest ta sama gruszka...........:crazyeye::crazyeye::crazyeye: Quote
BeaC Posted May 7, 2008 Author Posted May 7, 2008 agbar napisał(a):cichooooooo......bo Medorowa uslyszy..a ona wiesz:razz:..tego...ma wysokie mniemanie o sobie:diabloti: mała jest to musi mieć wysokie:razz::razz: apple napisał(a):Coś ty Medorowa:crazyeye: : Po pierwsze primo medorowej ni mo:evil_lol: po drugie primo Medorowa się do nas nie umywa:evil_lol: hej piękne:loveu::loveu: lansiary agbar napisał(a):Bea...gruszka ci spuchla i wyrosla...:diabloti:Nie podlewaj jej juz:eviltong: ty zauważyłaś że twoja odpowiedź jest wcześniej niż moja fota?? nie o gruchę chodzi.............. chwasciorów:mad::mad::mad: nie ma sama je wycharatałam............ samiusieńka:multi::multi::multi: Quote
agbar Posted May 7, 2008 Posted May 7, 2008 mam jasnowidzenia czasem:roll:teraz np.jasno widze ze moj pies zuje mojego papcia a ja nie moge wstac bo se pazury pomalowalam u stop mych pieknych:diabloti: Quote
BeaC Posted May 7, 2008 Author Posted May 7, 2008 agbar napisał(a):mam jasnowidzenia czasem:roll:teraz np.jasno widze ze moj pies zuje mojego papcia a ja nie moge wstac bo se pazury pomalowalam u stop mych pieknych:diabloti: no fakt......też bym sie nie ruszyła............. a kapcia ZAWSZE mozna nowego kupić:razz::razz::razz: kurde też bym musiała pomalować.............. ciepło się robi:roll: Quote
jonQuilla Posted May 7, 2008 Posted May 7, 2008 witam :multi::loveu: napisz sobie na drzwiach wyjściowych ... "Beatko jesteś młodziutka i nie zapomnij aparatu na spacer!" :eviltong: Quote
BeaC Posted May 7, 2008 Author Posted May 7, 2008 jonQuilla napisał(a):witam :multi::loveu: napisz sobie na drzwiach wyjściowych ... "Beatko jesteś młodziutka i nie zapomnij aparatu na spacer!" :eviltong: na spacer to ja wziełam............ale nie do pracy coby zrzucić :cool1::cool1::cool1: w domu nie mam spokoju ani warunków............ bachory świszczą nad uszami:cool1::cool1::cool1: stary zresztą też:cool1::cool1::cool1: Quote
BeaC Posted May 7, 2008 Author Posted May 7, 2008 mam tylko jedno takie z ostatniego spacerowania:loveu::loveu::loveu: Quote
jonQuilla Posted May 7, 2008 Posted May 7, 2008 jakie przytulaśne :loveu::loveu::loveu: ajjjjj......zaknebluj rodzinę! :) :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
BeaC Posted May 8, 2008 Author Posted May 8, 2008 evaxon napisał(a):hej skarbki:loveu::loveu::loveu: hej................pięęęęęęęękna:loveu::loveu: BoJa napisał(a):Do twarzy Ci Bea z LULKĄ:loveu::loveu: eeeeeeeee to Lusce ze mną do twarzy:diabloti::diabloti: Quote
Alicja Posted May 8, 2008 Posted May 8, 2008 BeaC napisał(a):na spacer to ja wziełam............ale nie do pracy coby zrzucić :cool1::cool1::cool1: w domu nie mam spokoju ani warunków............ bachory świszczą nad uszami:cool1::cool1::cool1: stary zresztą też:cool1::cool1::cool1: Bahory powinne na podwóreczku posiedzieć ....wiosna przecie :evil_lol::evil_lol: Cze Bea :multi: Quote
Recommended Posts