Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='gops']witanko :multi: przybylismy i tutaj :diabloti: wszystki fotki ktore widzialam piekniaste :loveu:

witajcie.............po raz pierwszy:multi::multi:

[quote name='apple']Witaj Ogrodniczko:loveu: I jak tam twój ogródek, coś tam zasadzila pochwal się:razz:

a ogródek.............no mam

a com posadziła??

trudno wszystko wymienić:

duuuuuuuuuużo kwiatków posiałam: słoneczniki dzwonki, maciejkę orliki, jakieś tam powoje.groszek pachnący i fasolkę ozdobna..........powsadzałam dalie i różne takie inne cebulowate.......mieczyki i mieczyki abisyńskie........... kaline powojnik... nie wiem dużo tego było a do jedzenia to: rzodkieweczka szczypiorecek groszek słonecznik i fasolkę szparagowa.kopie jeszcze pod ogóreczki i pomidorki i kalarepkę........

[quote name='jonQuilla']Hej dziewczyny :multi::loveu:

to ja życze udanej pracy w ogródku :)

wlasnie zrobiłyśmy sobie przerwę........ ja od kompanio-sadzenia a Luska od szczekania na rowerowe mohery i..........listonoszkę:diabloti:

mam fotki z wczoraj i dzisiaj

na początek moja grusia jak pięknie kwitnie

niunia z jej ulubioną piłeczką

kawałek mojego ogródka

i już spacerek

Posted

padniecie pospacerkowe

a to................jest grzyb, który osobiście skosiłam w moim ogródku
okazał się smardzem jadalnym:crazyeye::crazyeye::crazyeye:

Posted

poranne moje:loveu: paprotki

wąchalińska

ogródek

stróżująca:loveu::loveu::loveu:

..wypatruje............kotów:angryy: moherów kolarzy i różnych takich, których można by pogonić:mad:

Posted

:evil_lol::evil_lol::evil_lol:o dżisys.....różowa obroża .....Bea rozumię pomarańczowa , brązowa , zielona ale róż :roll::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

aaa a ta grusza to owocuje :razz::razz: nadmieniam iz lubiam gruszki :p

Posted

[quote name='Alicja']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:o dżisys.....różowa obroża .....Bea rozumię pomarańczowa , brązowa , zielona ale róż :roll::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

aaa a ta grusza to owocuje :razz::razz: nadmieniam iz lubiam gruszki :p

różowa.............taka dziewczeńska:eviltong::eviltong::eviltong:

a gruszka pewnie że owocuje............. w lipcu i sierpniu i ma pyszne gruchy

[quote name='jonQuilla']ten grzyb wygląda jak orzech :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

słonko u Was też tak ładnie świeci jak u Nas :loveu:
a Lusia jak zwykle urokliwa :) :loveu:

dodam że były 3 grzyby.............i sa pod ścisłą ochroną ale.chyba na moim ogrodzie to nie??

i ostatnie trzy

koniec:eviltong::eviltong::eviltong:

Posted

ale duzo pieknych foteczkow :loveu: bardzo mi sie podoba ta obroza z ezy doga :diabloti:

a u mnie w ogrodku tez byly takie grzyby ale je wywalilam.. :roll:

Posted

[quote name='groszek83']No toś mnie teraz tą ostatnią fotką powaliła:loveu::loveu::loveu:

fajna nie:razz::razz::razz:.witka zieloniutka

[quote name='jonQuilla']na Waszym terenie więc Wasze grzyby :evil_lol::evil_lol:

http://img410.imageshack.us/img410/8987/b060tn7.jpg nietoperskie uchi! :) :evil_lol:

uchi mo wielkie

[quote name='evaxon']http://img294.imageshack.us/img294/4968/b036bj5.jpg
:multi:piekna roz obroza:loveu: slicznie Luś w niej wygląda:loveu:

wiedziałam , że Ty:loveu: jedna mnie zrozumiesz:razz:

Luśka silna kobita to musi delikatna obróż mieć

[quote name='gops']ale duzo pieknych foteczkow :loveu: bardzo mi sie podoba ta obroza z ezy doga :diabloti:

a u mnie w ogrodku tez byly takie grzyby ale je wywalilam.. :roll:

witaj...........ja też je wywaliłam...........nie znam się na grzybach a o tych to w necie poczytałam

[quote name='Alicja']http://img110.imageshack.us/img110/4599/b049jf8.jpg

o grzybki głupawki :evil_lol::evil_lol::evil_lol:ano smardze się jada aczkolwiek nie próbowałam jeszcze :p

ja tez nie i nie mam zamiaru:diabloti::diabloti::diabloti:

przerwa w ogródkowaniu.............trochę przekopałam, zagrabiłam suchą trawę czyli siano.......... jak przestanie wiać to wieczorem je spalę:diabloti::diabloti:

Posted

[quote name='apple']Jaka ona zamyślona romantycznie:loveu:
http://img294.imageshack.us/img294/1548/b056xt8.jpg

Witaj Beatrycze ale ostatnio szalejesz z fotami:evil_lol:

Hej Jablko-wita:loveu::loveu::loveu:

a tutaj Lus nie jest wcale romantyczna..............ona se stróżuje........... podejdz tylko do płota:razz::razz::razz:
wypatruje rżnych potencjalnych i nie...........złodziejów:diabloti::diabloti::diabloti:

Posted

[quote name='BeaC']Hej Jablko-wita:loveu::loveu::loveu:

a tutaj Lus nie jest wcale romantyczna..............ona se stróżuje........... podejdz tylko do płota:razz::razz::razz:
wypatruje rżnych potencjalnych i nie...........złodziejów:diabloti::diabloti::diabloti:
Gdzie ten płot:crazyeye: Ja myślałam że ona tak romantycznie koffanka wypatruje:evil_lol: