Alicja Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 apple napisał(a):[FONT=Century Gothic]Ale ja chce u ciebie nie u Klockowej a u Klockowej i tak nie widziałam :cool1:[/FONT] [FONT=Arial]ale ....ale ....:hmmmm: mi nie ma kto zrobić fotki :grins: [/FONT] Quote
apple Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 Alicja napisał(a):[FONT=Arial]ale ....ale ....:hmmmm: mi nie ma kto zrobić fotki :grins: [/FONT] [FONT=Century Gothic]Mnie też nie ma kto:roll: więc nie wstawiamy:diabloti:[/FONT] Quote
Alicja Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 apple napisał(a):[FONT=Century Gothic]Mnie też nie ma kto:roll: więc nie wstawiamy:diabloti:[/FONT] [FONT=Arial]:shake:....musi będzie ze nie :p[/FONT] Quote
apple Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 Alicja napisał(a):[FONT=Arial]:shake:....musi będzie ze nie :p[/FONT] [FONT=Century Gothic]No i dobrze....solidarnie nie wstawiamy a co my jakieś pieski wystawowe czy co :diabloti:[/FONT] Quote
Alicja Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 apple napisał(a):[FONT=Century Gothic]No i dobrze....solidarnie nie wstawiamy a co my jakieś pieski wystawowe czy co :diabloti:[/FONT] [FONT=Arial]taaaa jak cziułały jakieś :diabloti::diabloti:[/FONT] Quote
apple Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 Alicja napisał(a):[FONT=Arial]taaaa jak cziułały jakieś :diabloti::diabloti:[/FONT] [FONT=Century Gothic]Hau hau:diabloti:[/FONT] Quote
Alicja Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 apple napisał(a):[FONT=Century Gothic]Hau hau:diabloti:[/FONT] http://www.psy.elk.pl/zdjecia/dodane/63_22.jpg [FONT=Arial] o dżisys......musisz mnie straszyć :diabloti::diabloti: [/FONT][FONT=Arial]200 stronka :knajpa:[/FONT] Quote
apple Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 Alicja napisał(a):[FONT=Arial] o dżisys......musisz mnie straszyć :diabloti::diabloti: [/FONT][FONT=Arial]200 stronka :knajpa:[/FONT] [FONT=Century Gothic]HAhahahahahaha troche musze...........zaoszczędzisz na gelu ;)[/FONT] [FONT=Century Gothic]U mnie 399 stronka :roll:[/FONT] Quote
Alicja Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 apple napisał(a):[FONT=Century Gothic]HAhahahahahaha troche musze...........zaoszczędzisz na gelu ;)[/FONT] [FONT=Century Gothic]U mnie 399 stronka :roll:[/FONT] [FONT=Arial]noooo...bez gelu mi dęba stanęły :evil_lol::evil_lol::evil_lol: jak dasz 20 postów na stronę to masz 200 :p [/FONT] Quote
apple Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 Alicja napisał(a):[FONT=Arial]noooo...bez gelu mi dęba stanęły :evil_lol::evil_lol::evil_lol: jak dasz 20 postów na stronę to masz 200 :p [/FONT] [FONT=Century Gothic]A gdzie to się ustawia :roll:[/FONT] Quote
Alicja Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 apple napisał(a):[FONT=Century Gothic]A gdzie to się ustawia :roll:[/FONT] [FONT=Arial]w panelu użytkownika wchodzisz w edycje opcji i tam masz opcje wyswietlanych wątkow ...ustawiasz sobie na suwaczku w edycji postów jak chcesz [/FONT] Quote
apple Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 Alicja napisał(a):[FONT=Arial]w panelu użytkownika wchodzisz w edycje opcji i tam masz opcje wyswietlanych wątkow ...ustawiasz sobie na suwaczku w edycji postów jak chcesz [/FONT] [FONT=Century Gothic]aaaaaaaa:roll:...........yyyyyyyyyyyyyyyyyy.............no to zrobie se:roll:[/FONT] Quote
Alicja Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 apple napisał(a):[FONT=Century Gothic]aaaaaaaa:roll:...........yyyyyyyyyyyyyyyyyy.............no to zrobie se:roll:[/FONT] [FONT=Arial]noooo se zrób .....fotek tak szybko nie zagadują :p[/FONT] Quote
apple Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 Alicja napisał(a):[FONT=Arial]noooo se zrób .....fotek tak szybko nie zagadują :p[/FONT] [FONT=Century Gothic]uszzz:evil_lol:[/FONT] Quote
Alicja Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 apple napisał(a):[FONT=Century Gothic]uszzz:evil_lol:[/FONT] [FONT=Arial]fajnie no nie .....nie trzeba tak często stron zmieniać ;)[/FONT] Quote
apple Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 Alicja napisał(a):[FONT=Arial]fajnie no nie .....nie trzeba tak często stron zmieniać ;)[/FONT] [FONT=Century Gothic]Noooooo!:evil_lol: Dobra lece bo teraz kolej TZ na kompeczka:placz:[/FONT] Quote
Alicja Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 apple napisał(a):[FONT=Century Gothic]Noooooo!:evil_lol: Dobra lece bo teraz kolej TZ na kompeczka:placz:[/FONT] [FONT=Arial] a mój nie chce mojego kompecka bo ja mam Mozille a on w pracy na explorerze walczy :eviltong:i mu nie pasi :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT] Quote
Alicja Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 [quote name='evaxon']za 4 stówki:drink1::drink1::drink1::drink1: [FONT=Arial]:razz::razz::razz:za 200 BEA wróciłaś już :razz::razz: [/FONT] Quote
clockwork Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 [FONT=Arial]witam sie niedzielnie :multi::loveu:[/FONT] Quote
Alicja Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 [quote name='clockwork'][FONT=Arial]witam sie niedzielnie :multi::loveu:[/FONT] :crazyeye: :crazyeye: [FONT=Arial]:crazyeye:już wróciłaś z kościula :evil_lol:...jak dużo nazbieralas z koszyczka to wpadam ;) [/FONT] Quote
emdziolek Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 Dzieńdoberek Beatko:multi: Gdzie Ty sie podziewasz?:razz: Quote
clockwork Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 [quote name='Alicja']:crazyeye: :crazyeye: [FONT=Arial]:crazyeye:już wróciłaś z kościula :evil_lol:...jak dużo nazbieralas z koszyczka to wpadam ;) [/FONT] [FONT=Arial]tera wróciłam :diabloti: całą niedziele tam stałam... ale warto było.... koszyczki pełniusie jakiś papierków:eviltong:[/FONT] [FONT=Arial]zaaaaa 200 :drink1::drink1:[/FONT] Quote
Alicja Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 [quote name='clockwork'][FONT=Arial]tera wróciłam :diabloti: całą niedziele tam stałam... ale warto było.... koszyczki pełniusie jakiś papierków:eviltong: popaczaj ...ja wpadłam do nas na chwilkę i takie mieli :roll: [/FONT] [FONT=Arial]przyniosłam trochę do domu ....będzie na drobne :roll:wydatki[/FONT] [FONT=Arial]zaaaaa 200 :drink1::drink1:[/FONT] [FONT=Arial]:drink1:za 200:drink1::drink1::drink1:[SIZE=3]:drink1:....tylko gdzieBEA :hmmmm: pewnie skopuje ogródek:placz:[/FONT] Quote
Recommended Posts