Alicja Posted February 28, 2008 Posted February 28, 2008 :multi::multi::multi:doberek pospacerkowo :loveu: u nas słonko ale zimno :roll:....łapki mnie podmarzli :cool1: Quote
clockwork Posted February 28, 2008 Posted February 28, 2008 ups... gdzie ja byłam że mie tu nie było???? :confused::confused::confused: cze moje wy :loveu::loveu::multi: Quote
e.v.a Posted February 28, 2008 Posted February 28, 2008 [quote name='BeaC']bez obaw Eff moje dzieci .............są juz prawie dorosłe więc wiesz:razz::razz: witaj no ja wiem... one pewnie tez...ale malo kto by chcial zobaczyc rodzicow w takiej sytuacji:lol::diabloti::evil_lol: Quote
furciaczek Posted February 29, 2008 Posted February 29, 2008 [quote name='apple']Bea gdzie jesteś Szlaja sie po innych blogasach:diabloti::eviltong: Quote
apple Posted February 29, 2008 Posted February 29, 2008 [quote name='furciaczek']Szlaja sie po innych blogasach:diabloti::eviltong:A to szlaja jedna! Beato proszę tutaj przyjsć i mnie powitać jak nalezy Quote
clockwork Posted February 29, 2008 Posted February 29, 2008 [quote name='apple']A to szlaja jedna! Beato proszę tutaj przyjsć i mnie powitać jak nalezy buuhahhahaa.. nie wiem czemu ale jakoś sobie wyobraziłam tą emote z twarzem japka buhahhahah witanko szlajająca sie po innych blogasach Luskowa :multi::loveu: Quote
apple Posted February 29, 2008 Posted February 29, 2008 [quote name='clockwork']buuhahhahaa.. nie wiem czemu ale jakoś sobie wyobraziłam tą emote z twarzem japka buhahhahah No i co :mad:....mów dalej.....mów mów nie przeszkadzaj sobie:diabloti: Quote
Alicja Posted February 29, 2008 Posted February 29, 2008 :hmmmm: :siara:...i spiewamy hey szlajała szlajała się hey Bea po blogasach ......ale nie w pepegach ale nie w pepegach ino na łooobcasach ........ na nutę Hey szalała szalała :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: cze Bea :loveu::loveu: Quote
apple Posted February 29, 2008 Posted February 29, 2008 [quote name='Alicja']:hmmmm: :siara:...i spiewamy hey szlajała szlajała się hey Bea po blogasach ......ale nie w pepegach ale nie w pepegach ino na łooobcasach ........ na nutę Hey szalała szalała :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: cze Bea :loveu::loveu::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
clockwork Posted February 29, 2008 Posted February 29, 2008 [quote name='apple']No i co :mad:....mów dalej.....mów mów nie przeszkadzaj sobie:diabloti: skończyłam.... ino chodziło mie o to że jakaś takaś poddenerwowana jesteś końcem tego lutego :roll::loveu: [quote name='Alicja']:hmmmm: :siara:...i spiewamy hey szlajała szlajała się hey Bea po blogasach ......ale nie w pepegach ale nie w pepegach ino na łooobcasach ........ na nutę Hey szalała szalała :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: cze Bea :loveu::loveu: buuhahahahahhaa Quote
apple Posted February 29, 2008 Posted February 29, 2008 [quote name='clockwork']skończyłam.... ino chodziło mie o to że jakaś takaś poddenerwowana jesteś końcem tego lutego :roll::loveu: :watpliwy::watpliwy::watpliwy: Quote
BeaC Posted February 29, 2008 Author Posted February 29, 2008 [quote name='apple']Bea gdzie jesteś [quote name='furciaczek']Szlaja sie po innych blogasach:diabloti::eviltong: [quote name='apple']A to szlaja jedna! Beato proszę tutaj przyjsć i mnie powitać jak nalezy [quote name='clockwork']buuhahhahaa.. nie wiem czemu ale jakoś sobie wyobraziłam tą emote z twarzem japka buhahhahah witanko szlajająca sie po innych blogasach Luskowa :multi::loveu: [quote name='apple']No i co :mad:....mów dalej.....mów mów nie przeszkadzaj sobie:diabloti: [quote name='Alicja']:hmmmm: :siara:...i spiewamy hey szlajała szlajała się hey Bea po blogasach ......ale nie w pepegach ale nie w pepegach ino na łooobcasach ........ na nutę Hey szalała szalała :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: cze Bea :loveu::loveu: [quote name='clockwork']skończyłam.... ino chodziło mie o to że jakaś takaś poddenerwowana jesteś końcem tego lutego :roll::loveu: buuhahahahahhaa [quote name='apple']:watpliwy::watpliwy::watpliwy: kocham Was kobitki, ześ cie sobie mojego blogasa użyczyły:razz::diabloti: chciałam sieposzlajaś, ale.............mialam urwanie glowy w pracy a teraz ide na maly resecik potygodniowy życzę Wam tego samego może jutro się u Was poszlajam:razz::razz::razz: jak sie będe nudzić w pracy Quote
Alicja Posted February 29, 2008 Posted February 29, 2008 [quote name='BeaC']kocham Was kobitki, ześ cie sobie mojego blogasa użyczyły:razz::diabloti: chciałam sieposzlajaś, ale.............mialam urwanie glowy w pracy a teraz ide na maly resecik potygodniowy życzę Wam tego samego może jutro się u Was poszlajam:razz::razz::razz: jak sie będe nudzić w pracy uważaj co byś na swoje łącza trafiła :loveu::loveu::loveu:baw się dopsze ;) Quote
Alicja Posted March 1, 2008 Posted March 1, 2008 coś nie widzę żebyś się szlajała :razz::razz: witaj Bea ...jakbyś tak przypadkiem tu zaglądła Quote
jonQuilla Posted March 1, 2008 Posted March 1, 2008 witam w sobotnie południe :) :multi::multi::loveu: Quote
Alicja Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 :hmmmm: .... poleciałaś do kościóla czy cóś :razz::razz: berek :multi::multi::multi: Quote
clockwork Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 [quote name='Alicja'] witaj Bea ...jakbyś tak przypadkiem tu zaglądła ALA!!!! :crazyeye::crazyeye::crazyeye: palisz zioło????? Witam porannie i zastanawiam czemu my tu w nocy z Rudą nie doszły Quote
Alicja Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 [quote name='clockwork']ALA!!!! :crazyeye::crazyeye::crazyeye: palisz zioło????? :placz: :placz: :placz:nie palę ....to fotomontaż :roll::evil_lol: Witam porannie i zastanawiam czemu my tu w nocy z Rudą nie doszły zawiało Was za fest :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
BeaC Posted March 2, 2008 Author Posted March 2, 2008 [quote name='apple']No i soooo nudzisz się? a widziałaś mnie???? [quote name='Alicja']coś nie widzę żebyś się szlajała :razz::razz: witaj Bea ...jakbyś tak przypadkiem tu zaglądła przypadkiem teraz zaglądlam [quote name='jonQuilla']witam w sobotnie południe :) :multi::multi::loveu: witam Cię niedzielnie-popołudniowo [quote name='Alicja']:hmmmm: .... poleciałaś do kościóla czy cóś :razz::razz: berek :multi::multi::multi: nie miałam .............paliwa [quote name='clockwork']ALA!!!! :crazyeye::crazyeye::crazyeye: palisz zioło????? Witam porannie i zastanawiam czemu my tu w nocy z Rudą nie doszły witam Cię...............z Rudom co to w nocy nie spią [quote name='Alicja']zawiało Was za fest :evil_lol::evil_lol::evil_lol: e tam taaaki wiatereczek...............ale z powodu blejakiej pogody spacer z Luśka odbyłam późno i krótko obserwował nas orzeł.............. chyba nie chcial na nas zapolować na wszelki wielki schowałyśmy się do lasu Quote
emdziolek Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 Witanko Beatko co przez przypadek tu zaglądasz:evil_lol: Quote
apple Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 Czeeee mam dobre serce więc stwierdziła że ci pomoge A teraz kawe poprosze na relaks Quote
Recommended Posts