BeaC Posted February 26, 2008 Author Posted February 26, 2008 [quote name='clockwork']JASTRZEBIANKO :diabloti: Jebianko??? :grins: [quote name='Alicja']:roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :diabloti::diabloti::diabloti: Quote
clockwork Posted February 26, 2008 Posted February 26, 2008 o co sie wam rozchodzi..... :roll::evil_lol::evil_lol: Quote
Alicja Posted February 26, 2008 Posted February 26, 2008 [quote name='clockwork']o co sie wam rozchodzi..... :roll::evil_lol::evil_lol: :hmmmm: o nic :evil_lol::evil_lol: Quote
apple Posted February 26, 2008 Posted February 26, 2008 [quote name='clockwork']JASTRZEBIANKO :diabloti: Jebianko??? :grins: Madzia ja ciem proszem ja bie moge się juz smiac:evil_lol: Quote
e.v.a Posted February 26, 2008 Posted February 26, 2008 [quote name='BeaC'] pewnie a po za tym nie trzeba wody dla psa nosić ze sobą noo moja jak widzi butelke z woda mysli ze to zabawka i pije i tak z rzeki albo zródełka witanko no:crazyeye: ja tez przeczytałam ze w kwietniu to ma być już ponad 20 a maj ma być upalny:multi::multi: uchhh ja to czuje sie taka podniecona jak pomysle ze w maju jak bede w gorach bedzie super piekna pogoda:loveu::loveu::loveu: Quote
jonQuilla Posted February 26, 2008 Posted February 26, 2008 [quote name='BeaC'] no to Ty se pjdziesz........... dam Ci Luskę ona jak się czegoś boi to atakuje ochronę masz zapewnioną:eviltong::eviltong::eviltong: > a jak nieświadomie ja ją wystraszę? ;) :evil_lol::evil_lol::evil_lol: cześć Wam :multi::loveu: miziaki dla Luśki :loveu::loveu: Quote
BeaC Posted February 27, 2008 Author Posted February 27, 2008 [quote name='clockwork']o co sie wam rozchodzi..... :roll::evil_lol::evil_lol: [quote name='Alicja']:hmmmm: o nic :evil_lol::evil_lol: nic...............zupełnie nic [quote name='apple']Madzia ja ciem proszem ja bie moge się juz smiac:evil_lol: możesz się śmiać:lol: [quote name='evaxon']uchhh ja to czuje sie taka podniecona jak pomysle ze w maju jak bede w gorach bedzie super piekna pogoda:loveu::loveu::loveu: a ja w maju będe w domu tez podniecona:razz: [quote name='jonQuilla']a jak nieświadomie ja ją wystraszę? ;) :evil_lol::evil_lol::evil_lol: cześć Wam :multi::loveu: miziaki dla Luśki :loveu::loveu: nieświadomie to raczej nie ludziów sie nie boi:razz::eviltong: Quote
apple Posted February 27, 2008 Posted February 27, 2008 Witaj Bea kaffki :razz: bo już dawno z tobą nie pilam:diabloti: Quote
Medorowa Posted February 27, 2008 Posted February 27, 2008 [quote name='clockwork']JASTRZEBIANKO :diabloti: Jebianko??? :grins: Buhahahhahahaa:evil_lol::evil_lol: Obejrzałam foty:loveu: Fajne macie te tereny psacerkowe:grins: Quote
Alicja Posted February 27, 2008 Posted February 27, 2008 [quote name='apple']Madzia ja ciem proszem ja bie moge się juz smiac:evil_lol: a dlaczemu ...masz zajady :crazyeye: Cze Bea .......dawa kafff ....plisssssssss .... :mdleje: Bereczek :multi::loveu: Quote
BeaC Posted February 27, 2008 Author Posted February 27, 2008 [quote name='apple']Witaj Bea kaffki :razz: bo już dawno z tobą nie pilam:diabloti: no:placz::placz::placz: ja z Toba tez oć [quote name='Medorowa']Buhahahhahahaa:evil_lol::evil_lol: Obejrzałam foty:loveu: Fajne macie te tereny psacerkowe:grins: fajne..................ale twoje Chomiki mogłyby się potopić:eviltong::eviltong::eviltong: oć na kaff [quote name='Alicja']a dlaczemu ...masz zajady :crazyeye: Cze Bea .......dawa kafff ....plisssssssss .... :mdleje: Bereczek :multi::loveu: kawa RAZ jak tak będę z Wami kaffkowac to na kawe nie zarobie nie mówiąc już o mleczku................:razz::diabloti: Quote
apple Posted February 27, 2008 Posted February 27, 2008 [quote name='Alicja']a dlaczemu ...masz zajady :crazyeye: Gdzie :crazyeye: [quote name='BeaC'] jak tak będę z Wami kaffkowac to na kawe nie zarobie nie mówiąc już o mleczku................:razz::diabloti: Co sie szypiesz weź na kreche a jak dostaniesz premie to oddasz :diabloti: Quote
BeaC Posted February 27, 2008 Author Posted February 27, 2008 [quote name='apple']Gdzie :crazyeye: Co sie szypiesz weź na kreche a jak dostaniesz premie to oddasz :diabloti: ty weź na kreche:eviltong::eviltong: Quote
apple Posted February 27, 2008 Posted February 27, 2008 [quote name='BeaC']ty weź na kreche:eviltong::eviltong:Jessso Bea goście się mają u ciebie sami sponsorowac.......to ja nie jade do ciebie :diabloti::evil_lol:;) Bea a co tobie się do doopki przylepiło :crazyeye::diabloti: Quote
agbar Posted February 27, 2008 Posted February 27, 2008 przyszlam se wziac kreche....znaczy na kreche:roll: Quote
clockwork Posted February 27, 2008 Posted February 27, 2008 [quote name='Medorowa']Buhahahhahahaa:evil_lol::evil_lol: a ty co śmiechasz... ty.............. ty......................... ty................ złotoryjcu ty :diabloti: [quote name='BeaC']kawa RAZ jak tak będę z Wami kaffkowac to na kawe nie zarobie nie mówiąc już o mleczku................:razz::diabloti: ja poprosze czarną z gruntem bez śmietanki z łyżeczką cukru... co do kawy nie jestem wybredna ... im tańsza tym lepsza ;) cze Bea :loveu::multi: Quote
Medorowa Posted February 27, 2008 Posted February 27, 2008 [quote name='clockwork']a ty co śmiechasz... ty.............. ty......................... ty................ złotoryjcu ty :diabloti: Bo se tak lubiem czasem ni stąd ni zowąd posmiechac troche:errrr::errrr: [quote name='BeaC'] fajne..................ale twoje Chomiki mogłyby się potopić:eviltong::eviltong::eviltong: oć na kaff To tresowane gryzonie, woda im nie straszna:diabloti::diabloti::diabloti: Nie chcę, piłam już, dwie :mdleje::roll: Quote
BeaC Posted February 27, 2008 Author Posted February 27, 2008 [quote name='agbar']przyszlam se wziac kreche....znaczy na kreche:roll: co???:diabloti: [quote name='clockwork']a ty co śmiechasz... ty.............. ty......................... ty................ złotoryjcu ty :diabloti: ja poprosze czarną z gruntem bez śmietanki z łyżeczką cukru... co do kawy nie jestem wybredna ... im tańsza tym lepsza ;) cze Bea :loveu::multi: <WŁALA>.............. [quote name='Medorowa']Bo se tak lubiem czasem ni stąd ni zowąd posmiechac troche:errrr::errrr: To tresowane gryzonie, woda im nie straszna:diabloti::diabloti::diabloti: Nie chcę, piłam już, dwie :mdleje::roll: :angryy::angryy::angryy: nie chce mojej kawy:angryy::angryy::angryy: Quote
e.v.a Posted February 27, 2008 Posted February 27, 2008 [quote name='BeaC'] a ja w maju będe w domu tez podniecona:razz: tylko uwazaj zeby dziecka nie wlazly do sypialni:grin: siemanko:loveu::multi: Quote
BeaC Posted February 28, 2008 Author Posted February 28, 2008 [quote name='evaxon']tylko uwazaj zeby dziecka nie wlazly do sypialni:grin: bez obaw Eff moje dzieci .............są juz prawie dorosłe więc wiesz:razz::razz: witaj siemanko:loveu::multi: [quote name='groszek83']Heloo:grins: ło matko zielona jak Ja dawno cię nie klikałam:crazyeye::crazyeye::crazyeye: WITAJ Quote
apple Posted February 28, 2008 Posted February 28, 2008 Helloł Babolu :loveu::loveu::loveu: Wczoraj u nas była kontrol I juz wsio prawie dobrze. jeszcze do końca tygodnia grzejemy doopke w domu tzn do piatku a w sobote jak bedzie ładnie to sruu na spacerek :multi::multi: Quote
BeaC Posted February 28, 2008 Author Posted February 28, 2008 [quote name='apple']Helloł Babolu :loveu::loveu::loveu: Wczoraj u nas była kontrol I juz wsio prawie dobrze. jeszcze do końca tygodnia grzejemy doopke w domu tzn do piatku a w sobote jak bedzie ładnie to sruu na spacerek :multi::multi: no nareszcie uffffffffffffffff chorowitki:razz: [quote name='furciaczek']Dziendobry!!!!:loveu: witaj po raz drugi?? jeżeli się nie mylę:diabloti: Quote
furciaczek Posted February 28, 2008 Posted February 28, 2008 [quote name='BeaC'] witaj po raz drugi?? jeżeli się nie mylę:diabloti: Wiecej niz drugi:eviltong: Quote
Recommended Posts