bonita Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 [quote name='Alicja']tak tak .....ale Bea kupuje tylko ładne ;) w tym zdaniu najważniejsze jest słowo NAM:diabloti::evil_lol: Quote
Alicja Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 [quote name='bonita']w tym zdaniu najważniejsze jest słowo NAM:diabloti::evil_lol: tak tak ......Bea NAM kupi coś ładnego :grins: i będzie to zakup KONTROLOWANY :grins: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 sie witam serdecznie z Pania......:loveu: cieplo i milo mimo malo sympatycznej pogody.... ale pogoda ducha dopisuje.....;) Quote
BeaC Posted February 22, 2008 Author Posted February 22, 2008 [quote name='apple']czesć Bea ty pewno juz w trasie a ja ci chciałam tylko powiedzieć żebyś się nie zgubiła w tej IKEI:diabloti::evil_lol: jestem i się NIGDZIE nie zgubiłam [quote name='Alicja']i w tych Tychach :diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol: okazało się, że nie jedziemy do TAMTYCH.................. tylko do Gliwic i Katowic [quote name='bonita'].....i Kup nam tam coś ładnego:diabloti: kupiłam Wam :dwa krzesełka obrotowe jedno rózowe a drugie czerwione, trzy czarne karnisze i jeden linkowy może być?? [quote name='Alicja']tak tak .....ale Bea kupuje tylko ładne ;) [quote name='bonita']w tym zdaniu najważniejsze jest słowo NAM:diabloti::evil_lol: [quote name='Alicja'] tak tak ......Bea NAM kupi coś ładnego :grins: i będzie to zakup KONTROLOWANY :grins: to był zakup kontrolowany i trwał pól godziny: podeszłam do pani dałam liste ona mi podała na której półce co znajdę i poszłam już daaawno nie miałam tak kontrolowanego zakupu [quote name='Agunia-Pańciunia)']sie witam serdecznie z Pania......:loveu: cieplo i milo mimo malo sympatycznej pogody.... ale pogoda ducha dopisuje.....;) pogoda ducha ZAWSZE dopisuje............ a pogoda??? nie jest taka zła jest ciepło i nie pada............ a słonko z pewnością kiedyś wyjdzie Quote
Alicja Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 [quote name='BeaC']jestem i się NIGDZIE nie zgubiłam boś nie jechała do TYCH :diabloti: okazało się, że nie jedziemy do TAMTYCH.................. tylko do Gliwic i Katowic twój błąd :evil_lol: kupiłam Wam :dwa krzesełka obrotowe jedno rózowe a drugie czerwione, trzy czarne karnisze i jeden linkowy może być?? może :grins: to był zakup kontrolowany i trwał pól godziny: podeszłam do pani dałam liste ona mi podała na której półce co znajdę i poszłam już daaawno nie miałam tak kontrolowanego zakupu eee tak całkiem bez zastrzyku adrenalinki zakupowej :razz::razz: pogoda ducha ZAWSZE dopisuje............ a pogoda??? nie jest taka zła jest ciepło i nie pada............ a słonko z pewnością kiedyś wyjdzie a nie powiedziało Ci kiedy :razz::razz::hmmmm: Quote
jonQuilla Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 przyszłam wieczorną wizytkę wam złożyć :) :eviltong::loveu::loveu: Quote
apple Posted February 23, 2008 Posted February 23, 2008 Beatka wstawaj mamy piękny dzionek - ahhhhhhhhh Quote
Alicja Posted February 23, 2008 Posted February 23, 2008 czas na prace w ogrodzie :grins: bereczek :multi: Quote
BeaC Posted February 23, 2008 Author Posted February 23, 2008 [quote name='Alicja']a nie powiedziało Ci kiedy :razz::razz::hmmmm: u mnie dzisiaj rano było:eviltong: ale sie zmyło:placz: [quote name='jonQuilla']przyszłam wieczorną wizytkę wam złożyć :) :eviltong::loveu::loveu: witam cie porannie [quote name='apple']Beatka wstawaj mamy piękny dzionek - ahhhhhhhhh Beatka DAWNO wstanięta w pracy jesterm:angryy: [quote name='Alicja']czas na prace w ogrodzie :grins: bereczek :multi: narazie papióry doprowadzam do stanu używalności cze Quote
Alicja Posted February 23, 2008 Posted February 23, 2008 aaaaaaaaaa boś ty już dziewcze po urlopie :roll:....................:glaszcze: Quote
e.v.a Posted February 23, 2008 Posted February 23, 2008 cze juz nie urlopujaca sie:loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
BeaC Posted February 23, 2008 Author Posted February 23, 2008 [quote name='Alicja']aaaaaaaaaa boś ty już dziewcze po urlopie :roll:....................:glaszcze: [quote name='evaxon']cze juz nie urlopujaca sie:loveu::loveu::loveu::loveu: niestety już po:placz: ale jeszcze dzisiaj do 13 a potem niedziela i poniedziałek ................WOLNE Quote
Alicja Posted February 23, 2008 Posted February 23, 2008 no masakra jak cza wracać do pracy a wcale nie ma się ochoty :shake::shake: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted February 23, 2008 Posted February 23, 2008 czesc i czolem..... jak samopoczucie w ten piekny wietrzny i co rusz sloneczny sobotni poranek??? u nas braki ogrzewania ...:cool1: Quote
BeaC Posted February 24, 2008 Author Posted February 24, 2008 [quote name='Agunia-Pańciunia)']czesc i czolem..... jak samopoczucie w ten piekny wietrzny i co rusz sloneczny sobotni poranek??? u nas braki ogrzewania ...:cool1: a u mnie wyłaczony piec...........bo tak opiekniei ciepło i słonecznie, ze oszczędzamy na paliwie:razz: witaj Aguś............:multi::multi::multi: [quote name='tygra']Cześć Beatko :) cześć............. i co tamu Was słychować??? nadal mieszkacie z lokatym białaskiem??? Quote
BeaC Posted February 24, 2008 Author Posted February 24, 2008 [quote name='apple']Cześć Beatka dopchałas się :razz: pogoniłam:mad: G. do wiercenia i wieszania karniszy Zuzkę do lekcji,bo to koniec ferii:multi::multi::multi: Kamil się gdzies zawieruszył............ koty siedzą pod łózkiem a Luska je pilnuje:mad::angryy: Quote
apple Posted February 24, 2008 Posted February 24, 2008 [quote name='BeaC']pogoniłam:mad: G. do wiercenia i wieszania karniszy Zuzkę do lekcji,bo to koniec ferii:multi::multi::multi: Kamil się gdzies zawieruszył............ koty siedzą pod łózkiem a Luska je pilnuje:mad::angryy: czyli porządek!:diabloti: Quote
BeaC Posted February 24, 2008 Author Posted February 24, 2008 [quote name='apple']czyli porządek!:diabloti: na razie .............panienki na wysokości lamperii latają Quote
apple Posted February 24, 2008 Posted February 24, 2008 [quote name='BeaC']na razie .............panienki na wysokości lamperii latająBuhahahahahahahahaha........Bea -szalejesz :diabloti::evil_lol: Quote
BeaC Posted February 24, 2008 Author Posted February 24, 2008 [quote name='apple']Buhahahahahahahahaha........Bea -szalejesz :diabloti::evil_lol: ja?? spokojnie siedzę sobie przed kompem to z ust G wylatują Quote
apple Posted February 24, 2008 Posted February 24, 2008 [quote name='BeaC']ja?? spokojnie siedzę sobie przed kompem to z ust G wylatują Rzuca kur...kami ?:evil_lol: Quote
BeaC Posted February 24, 2008 Author Posted February 24, 2008 [quote name='apple']Rzuca kur...kami ?:evil_lol: nie tylko............. udaję że nie słyszę dowiedziałam się własnie, ze dom zbudowali z piasku a wiertarke skonstruował.......... Adam Słodowy dalsza relacja potem Quote
apple Posted February 24, 2008 Posted February 24, 2008 [quote name='BeaC']nie tylko............. udaję że nie słyszę dowiedziałam się własnie, ze dom zbudowali z piasku a wiertarke skonstruował.......... Adam Słodowy dalsza relacja potem Buhahahahahahaha.....a to dopiero poczatek....jeszcze pare dziurek a dopiero się dowiesz prawdy o sobie :diabloti::evil_lol: Quote
Recommended Posts