clockwork Posted February 17, 2008 Posted February 17, 2008 [quote name='BoJa']Rogi pokazuje ślimak:p;):lol: Bea Bea pokaż rogi... :roll::roll::roll: [quote name='Alicja']:crazyeye::crazyeye::crazyeye:poka rogi :razz: w przeciwieństwie do Bei... ja mam foto lelonka Quote
Medorowa Posted February 17, 2008 Posted February 17, 2008 A taka ładna gadzina była:shake::shake: http://img184.imageshack.us/img184/416/obraz007uo3.jpg Quote
apple Posted February 18, 2008 Posted February 18, 2008 cześć Tyrająca :loveu: To są te spacery trzygodzinne........ http://img170.imageshack.us/img170/5448/obraz031gc3.jpg .....tak to ja tez moge :diabloti: Quote
BeaC Posted February 18, 2008 Author Posted February 18, 2008 [quote name='tygra']a u nas zimno ale i śnieżek jest (chociaż troszku mało) a ja już nie mam.............ciepłoale szaro mgliście i ponuro [quote name='evaxon']wszystkie szczeniaczki sa słodkie:loveu::evil_lol: no.......... szczeniaczki to może i tak aktualnie mój szczeniaczek.............. dzisiaj chciał zeżreć Miećke Mazelune................ teraz buszuje na strychu w poszukiwaniu jakiś kotów [quote name='clockwork']:splat:ojjj ty.... jeleniu ty :shake::shake::shake: ja jeleń................. patrzy do lusterka, nie chce wierzyc znowu zerka mam [quote name='Alicja']:crazyeye::crazyeye::crazyeye:poka rogi :razz: pokazywałam jak byłam mała [quote name='BoJa']Rogi pokazuje ślimak:p;):lol: cześć.................BoTy [quote name='clockwork']Bea Bea pokaż rogi... :roll::roll::roll: w przeciwieństwie do Bei... ja mam foto lelonka a co...............Paweł już wrócił???? [quote name='Medorowa']A taka ładna gadzina była:shake::shake: http://img184.imageshack.us/img184/416/obraz007uo3.jpg może i ładna ale jakaś taka.............małotrwała [quote name='apple']cześć Tyrająca :loveu: To są te spacery trzygodzinne........ http://img170.imageshack.us/img170/5448/obraz031gc3.jpg .....tak to ja tez moge :diabloti: a ja nie tyram.............. mam tydzień urlopu( 5 dni znaczy się)........... dzisiaj poprasowałam 3 godziny bite mam jeszcze w planie: pomalować Zuzki pokój...... posprzatac zakapiorę............ posiać kwiatki . umić lodówkę .bleeeee i szezreg innych równie pozyteczny6ch rzeczy nikomu nie potrzebnych a jak bedzie jakaś pogoda, bo to co za oknem nie można nazwaćpogodą to se posprzatac jeszcze moje hektary Quote
jonQuilla Posted February 18, 2008 Posted February 18, 2008 cześć :multi: zaprasowana prawie na śmierć ;) trzeba było mnie zwolnić z lekcji...mogłabym w zamian poprasować te 3 godzinki :) :evil_lol::evil_lol: Quote
apple Posted February 19, 2008 Posted February 19, 2008 Cześć malarko może na zielono co?:cool3: :loveu::loveu::loveu: Quote
Alicja Posted February 19, 2008 Posted February 19, 2008 W naszym ogródeczku zrobimy porządki zrobimy porządki zrobimy porzadki pograbimy ścieżki przekopiemy grządki ................................:siara: Quote
apple Posted February 19, 2008 Posted February 19, 2008 [quote name='Alicja']W naszym ogródeczku zrobimy porządki zrobimy porządki zrobimy porzadki pograbimy ścieżki przekopiemy grządki ................................:siara: La la lalalalaa........nie umiem słów to sobie chociaz ponuce :evil_lol: Quote
Alicja Posted February 19, 2008 Posted February 19, 2008 [quote name='apple']La la lalalalaa........nie umiem słów to sobie chociaz ponuce :evil_lol: zostało nam pośpiewać bo Bea chyba dziś szaleje na hektarach ;) Quote
apple Posted February 19, 2008 Posted February 19, 2008 [quote name='Alicja']zostało nam pośpiewać bo Bea chyba dziś szaleje na hektarach ;) Bea dzisiaj szaleje z wałkiem i rózem :razz: Quote
Alicja Posted February 19, 2008 Posted February 19, 2008 [quote name='apple']Bea dzisiaj szaleje z wałkiem i rózem :razz: i brokatem Quote
Medorowa Posted February 19, 2008 Posted February 19, 2008 [quote name='BeaC'] dzisiaj poprasowałam 3 godziny bite mam jeszcze w planie: pomalować Zuzki pokój...... posprzatac zakapiorę............ posiać kwiatki . umić lodówkę .bleeeee i szezreg innych równie pozyteczny6ch rzeczy nikomu nie potrzebnych a jak bedzie jakaś pogoda, bo to co za oknem nie można nazwaćpogodą to se posprzatac jeszcze moje hektary Jak Ty taki pracuś to chodź do mnie:grins::loveu::loveu::loveu: Quote
apple Posted February 19, 2008 Posted February 19, 2008 [quote name='Alicja']i brokatem tego nie wiem...ale sypne i ja Quote
Alicja Posted February 19, 2008 Posted February 19, 2008 [quote name='apple']tego nie wiem...ale sypne i ja ale będzie zaje2biście ...już mi oko lata Quote
apple Posted February 19, 2008 Posted February 19, 2008 [quote name='Alicja']ale będzie zaje2biście ...już mi oko lata Noooooooooooo mnie tyż już się nie moge doczekac wielkiego otwarcia.....kcem se wstege przeciąć Quote
BeaC Posted February 19, 2008 Author Posted February 19, 2008 [quote name='jonQuilla']cześć :multi: zaprasowana prawie na śmierć ;) trzeba było mnie zwolnić z lekcji...mogłabym w zamian poprasować te 3 godzinki :) :evil_lol::evil_lol: a co ja bym robiła???? ale możesz pomóc myć po moim malowaniu [quote name='apple']Cześć malarko może na zielono co?:cool3: :loveu::loveu::loveu: zielony mój ulubiony................ale ileż można tego zielonego to pokój Zuzki................ ona wybiera [quote name='Alicja']W naszym ogródeczku zrobimy porządki zrobimy porządki zrobimy porzadki pograbimy ścieżki przekopiemy grządki ................................:siara: pewnie że bym robiła ino deszcz pada [quote name='apple']La la lalalalaa........nie umiem słów to sobie chociaz ponuce :evil_lol: [quote name='Alicja']zostało nam pośpiewać bo Bea chyba dziś szaleje na hektarach ;) [quote name='apple']Bea dzisiaj szaleje z wałkiem i rózem :razz: no.............róż bo mam 20 litrów białej i 7 litrów czerwonej to se troszkę pomieszałam i mam róż [quote name='Alicja']i brokatem nie przesadzasz???? [quote name='Medorowa']Jak Ty taki pracuś to chodź do mnie:grins::loveu::loveu::loveu: coś ty...................mam wiela do zrobienia u siebie........... nie poto urlopa brałam coby wypoczywać [quote name='apple']tego nie wiem...ale sypne i ja [quote name='Alicja']ale będzie zaje2biście ...już mi oko lata strita masz??? a brokatu nie bedzie...................chyba że po moim trupie [quote name='apple']Noooooooooooo mnie tyż już się nie moge doczekac wielkiego otwarcia.....kcem se wstege przeciąć flaszkę postaw to dam ci................ wiadro i szmate,coby pomyć po moim różu:diabloti: Quote
apple Posted February 19, 2008 Posted February 19, 2008 [quote name='BeaC']a co ja bym robiła???? ale możesz pomóc myć po moim malowaniu zielony mój ulubiony................ale ileż można tego zielonego to pokój Zuzki................ ona wybiera pewnie że bym robiła ino deszcz pada no.............róż bo mam 20 litrów białej i 7 litrów czerwonej to se troszkę pomieszałam i mam róż nie przesadzasz???? coś ty...................mam wiela do zrobienia u siebie........... nie poto urlopa brałam coby wypoczywać strita masz??? a brokatu nie bedzie...................chyba że po moim trupie flaszkę postaw to dam ci................ wiadro i szmate,coby pomyć po moim różu:diabloti: My tu do niej z otwartym sercem i brokatem a ona nas szmatą:evil_lol: :roll: Quote
BeaC Posted February 19, 2008 Author Posted February 19, 2008 [quote name='apple']My tu do niej z otwartym sercem i brokatem a ona nas szmatą:evil_lol: :roll: najpierw z flaszką ..............szmatą potem:diabloti::diabloti::diabloti: [quote name='Alicja']no Bea ......do dzieła dzieło mnie wykańcza.............pomalowała..............jeszcze tylko jak wyschnie zaciapkać maziaje i fajrant Quote
jonQuilla Posted February 19, 2008 Posted February 19, 2008 [quote name='BeaC']a co ja bym robiła???? ale możesz pomóc myć po moim malowaniu mogę myć i mogę malować bo bardzo lubię :) więc jak masz coś do pomalowania to bardzo chetnie byle w ramach godzin lekcyjnych :evil_lol::evil_lol::evil_lol: cześć :) :loveu::multi: Quote
clockwork Posted February 19, 2008 Posted February 19, 2008 zielony jest twoim ulubionym czy poramańczowy??? :roll: czy sie mie coś popierdasiło??? :hmmmm: cze Bea... pracusiu ty :loveu::loveu: Quote
Medorowa Posted February 19, 2008 Posted February 19, 2008 [quote name='BeaC'] coś ty...................mam wiela do zrobienia u siebie........... nie poto urlopa brałam coby wypoczywać Masz rację:roll::roll::roll: Urlop nie służy do odpoczynku, po co tracić czas skoro można tyle pożytecznych rzeczy wykonać:diabloti: Quote
Alicja Posted February 20, 2008 Posted February 20, 2008 [quote name='clockwork']zielony jest twoim ulubionym czy poramańczowy??? :roll: czy sie mie coś popierdasiło??? :hmmmm: mówiła że poramańczowy :pwięc chyba z główką Twoją oki :hmmmm: cze Malareczko :multi::loveu::multi: Quote
BeaC Posted February 20, 2008 Author Posted February 20, 2008 [quote name='clockwork']zielony jest twoim ulubionym czy poramańczowy??? :roll: czy sie mie coś popierdasiło??? :hmmmm: cze Bea... pracusiu ty :loveu::loveu: i jeden i drugi................lubie kolory nie lubię tylko niebieskiego zielony lubie we wnętrzach a w pomarańcz mogę się ubrać............. chociaż taki jebutny to mi się marzy na ścianach tylko im intensywniejszy kolor tym większą kase trza za litr.............farby a ja mam hektary ścian...............więc żadna nie jest pomarańczowa:placz: [quote name='Medorowa']Masz rację:roll::roll::roll: Urlop nie służy do odpoczynku, po co tracić czas skoro można tyle pożytecznych rzeczy wykonać:diabloti: no własnie................dopiłam 2 kaff i ide myć po malowaniu [quote name='apple']cześć ranny ptaszku - kaffki:loveu: e miałam wstać o 6 ale mi się nie chciała............kaff wypita dzięki:loveu::loveu::loveu: Quote
Recommended Posts