BeaC Posted February 13, 2008 Author Posted February 13, 2008 Alicja napisał(a):Dobra :razz:...to ja z dzieńdobrem :multi:wejszłam ....kawę wypiję u siebie ;) cześć Aluś to ja dobry wieczór na kaff:multi: jonQuilla napisał(a):Hej :loveu: busy mi jeżdżą ale jakoś między nimi udało mi się tutaj dotrzeć :multi: :) za poświęcenie należy mi się teraz ładna fotka Luśki :loveu: :evil_lol: a witaj............. afotki zdaje się ze będą tygra napisał(a):jaka minka słodka http://img515.imageshack.us/img515/2789/img0082editedtf8.jpg witanko witaj Beatko:loveu: agbar napisał(a):czesc...to JA:grins::diabloti: cześć..................TY:diabloti: apple napisał(a):I jeszcze do tego zostałam zignorowana- nikt mi nie raczy odpisać :evil_lol::diabloti::mad: odpisywałam na................gie-gie caroolcia napisał(a):heloł pieski, kotki i władzcy muchów :evil_lol: heloł jedna z sióstr.................móchów niet apple napisał(a):oooooo jażem tu jeszcze dzisiaj nie była?????:crazyeye: :oops: Ale Beatki tyż nie było......więc może mi sie upiecze :roll: nie była ale już jest:diabloti: Medorowa napisał(a):No:cool1::cool1::cool1::loveu: co................No...............no co?? pierwzsa fota...........z niedzieli lekko zamazana szczęsliwa BAB ulubiony rozmiar patyczka Quote
BeaC Posted February 13, 2008 Author Posted February 13, 2008 Pańcia już biegnęęęęęęę zobaczyłam................wode.........już włażę:cool3: Quote
Medorowa Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 BeaC napisał(a): co................No...............no co?? no................co................co no:diabloti::cool1::cool1: Pikna:loveu: http://img262.imageshack.us/img262/3708/obraz004to8.jpg Quote
BeaC Posted February 13, 2008 Author Posted February 13, 2008 klasyczny bulterierowy..............SIAD:diabloti: wstręciucha.............znowu topi piłkę:angryy: jeszcze pływa Quote
BeaC Posted February 13, 2008 Author Posted February 13, 2008 Medorowa napisał(a): Pikna:loveu: http://img262.imageshack.us/img262/3708/obraz004to8.jpg wiem:razz: ty też:eviltong::eviltong: i tak się kończy topienie piłki:angryy::angryy::angryy: skubana ją utopi, niewidzi a Pani musi wyciągać brr mrówki.........wygrzewające swe doopska:razz: po spacerku miłośc nie zna granic....................łóżka Quote
BeaC Posted February 13, 2008 Author Posted February 13, 2008 special for taka jedna co to moich kotek nie widziałą.............. oto Miecia Mazeluna za okienna...................... zobaczyła psa:razz::diabloti::diabloti: Quote
Medorowa Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 BeaC napisał(a):wiem:razz: ty też:eviltong::eviltong: Wiem:diabloti::loveu::loveu: BeaC napisał(a): special for taka jedna co to moich kotek nie widziałą.............. oto Miecia Mazeluna za okienna...................... zobaczyła psa:razz::diabloti::diabloti: Mmmm cóż za pełne miłości spojrzenie:diabloti::diabloti::diabloti: Quote
BeaC Posted February 13, 2008 Author Posted February 13, 2008 ..................bo one sie NAPRAWDĘ kochaja miłościa głęboka i piękną:diabloti::diabloti::diabloti: Quote
Medorowa Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 Wierzę, a czy jesteś wstanie to udokumentować na zdjęciach:diabloti::diabloti: Quote
mia_mia Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 wreszcie troche fotek Luskowej:p nie za zimno na plywanie? Quote
BeaC Posted February 13, 2008 Author Posted February 13, 2008 Medorowa napisał(a):Wierzę, a czy jesteś wstanie to udokumentować na zdjęciach:diabloti::diabloti: nie...............bo muszę Luśkę trzymać bo chciała by kotecke pochochać::diabloti::diabloti: mia_mia napisał(a):wreszcie troche fotek Luskowej:p nie za zimno na plywanie? witaj Mia_mia.............Luśkowata ma pokłady tłuszczu:razz: więc zimno jej nie straszne................lubi się kąpać i nic jej nie jest............. Quote
Medorowa Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 BeaC napisał(a):nie...............bo muszę Luśkę trzymać bo chciała by kotecke pochochać::diabloti::diabloti: witaj Mia_mia.............Luśkowata ma pokłady tłuszczu:razz: więc zimno jej nie straszne................lubi się kąpać i nic jej nie jest............. A TY wyrodna nie chcesz na to pozwolić:roll::roll: Quote
e.v.a Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 siemanko:loveu: foty lesno wodne i łózkowe widzialam:multi: i kotecka tysz:loveu: Quote
agbar Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 Witam cie kobieto przechadzajaca sie po wsi w kaloszkach:diabloti::multi: Quote
BoJa2 Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 Cześć Bea - wieczorową porą:multi: - fotki obejrzałam. Quote
Alicja Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 ;)..byłam tuuuuuuuuuuuuuuu......:pkobieto w kaloszkach :grins: Quote
jonQuilla Posted February 14, 2008 Posted February 14, 2008 dużo miłości w Walentynki i przez resztę życia :loveu::loveu::loveu: Quote
Alicja Posted February 14, 2008 Posted February 14, 2008 :razz::razz:jak tam poduszka ....:grins: Bereczek :multi::loveu::multi:mglisto i dżdżysto :razz: Quote
apple Posted February 14, 2008 Posted February 14, 2008 Beatko moja droga - troszkę komerchy?:razz: Quote
tygra Posted February 14, 2008 Posted February 14, 2008 serduszko dla Was z okazji Walentynek http://www.goraceserce.pl/616303/Walentynka-od-tygra.html Quote
BeaC Posted February 14, 2008 Author Posted February 14, 2008 [quote name='evaxon']siemanko:loveu: foty lesno wodne i łózkowe widzialam:multi: i kotecka tysz:loveu: fajnie [quote name='agbar']Witam cie kobieto przechadzajaca sie po wsi w kaloszkach:diabloti::multi: chwilowo się nie przechadzam,kaloszki do lamusa, za zimno :razz: [quote name='BoJa']Cześć Bea - wieczorową porą:multi: - fotki obejrzałam. cześc .wieczorowa pora tu bruneta:diabloti::diabloti: [quote name='Alicja'];)..byłam tuuuuuuuuuuuuuuu......:pkobieto w kaloszkach :grins: [quote name='jonQuilla']dużo miłości w Walentynki i przez resztę życia :loveu::loveu::loveu: o matko.......... jak pięknie [quote name='Alicja']:razz::razz:jak tam poduszka ....:grins: Bereczek :multi::loveu::multi:mglisto i dżdżysto :razz: u mnie teraz ciemno jest..........a podusia jeszcze cała [quote name='apple']Beatko moja droga - troszkę komerchy?:razz: te zaróżowiona [quote name='agbar']czesc Luskowa:loveu: cześć..........fajna pogoda.do baru:razz: [quote name='tygra']serduszko dla Was z okazji Walentynek http://www.goraceserce.pl/616303/Walentynka-od-tygra.html dziękujemy wszyscy...............:loveu::loveu::loveu: Quote
Alicja Posted February 15, 2008 Posted February 15, 2008 :hmmmm: a tu ani kaffy ani fotów ....co się dzieje :razz::razz: Doberek se powiem :grins: Quote
Recommended Posts