apple Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 Dotarłam.......spieszyłam się jak mogłam Aż mi włosy rozwiało :evil_lol: Witaj kochana to ja!!!!:loveu: Quote
apple Posted February 9, 2008 Posted February 9, 2008 Cześć kochana przyszłam na ploty z kaffką nawet stoliczek nam przynioslam i krzesełka ......co bedziemy tak na stojaco :evil_lol: Quote
Alicja Posted February 9, 2008 Posted February 9, 2008 kawe u mnie wypiłam ......Dżapkowa 2 krzesła ino miała .... bereczek :multi::loveu: Quote
apple Posted February 9, 2008 Posted February 9, 2008 [quote name='Alicja']kawe u mnie wypiłam ......Dżapkowa 2 krzesła ino miała .... bereczek :multi::loveu: No wiesz ........powiedziała byś to bym ci miejsca ustąpiła.....bo ja dobrze wychowana jestem :roll: Quote
clockwork Posted February 9, 2008 Posted February 9, 2008 http://img409.imageshack.us/img409/9814/img0076editedkg3.jpg ło matko z córką... Bea wlazła na drzewo i sie przewróciło :crazyeye::crazyeye::diabloti: dieeetttaaa!!!!!!! cześć Beatko :multi::multi: Quote
Alicja Posted February 9, 2008 Posted February 9, 2008 [quote name='apple']No wiesz ........powiedziała byś to bym ci miejsca ustąpiła.....bo ja dobrze wychowana jestem :roll: na kolanka byś mnie wzięła ;) Quote
BeaC Posted February 9, 2008 Author Posted February 9, 2008 [quote name='Alicja']tak tak tak.....u Luśki to tak jak u mnie ....nie liczy się wiek ino dusza i na ile się człek czuje :p... witam się u was ....Alicja ;)i pozdrówkuje całę ferajnę ;) przekazuję pozdrówka dla całej ferajny:multi::multi::multi:................. czy kotki też pozdrówkować??? [quote name='apple']Dotarłam.......spieszyłam się jak mogłam Aż mi włosy rozwiało :evil_lol: Witaj kochana to ja!!!!:loveu: se papilotki zawiń, cobyś ładnie wygladała:razz::razz::razz: [quote name='agbar']przylazlam se..:cool1: widze:cool1: :diabloti: [quote name='Izabela124.'] [quote name='apple']Cześć kochana przyszłam na ploty z kaffką nawet stoliczek nam przynioslam i krzesełka ......co bedziemy tak na stojaco :evil_lol: a ja siedze od samiutkiego rańca.................... a kogo obgadamy:razz::razz::razz: Quote
apple Posted February 9, 2008 Posted February 9, 2008 [quote name='Alicja']na kolanka byś mnie wzięła ;)Tak :roll: [quote name='BeaC'] se papilotki zawiń, cobyś ładnie wygladała:razz::razz::razz: He! Ja mam papilotki zawsze tylko skrzętnie je ukrywam a ja siedze od samiutkiego rańca.................... a kogo obgadamy:razz::razz::razz: No jak to kogo -Je:evil_lol: Bea jak jestes głodna to choć do mnie zrobie ci sniadanko ale na Boga zostaw te muchy Quote
BeaC Posted February 9, 2008 Author Posted February 9, 2008 [quote name='clockwork']http://img409.imageshack.us/img409/9814/img0076editedkg3.jpg ło matko z córką... Bea wlazła na drzewo i sie przewróciło :crazyeye::crazyeye::diabloti: dieeetttaaa!!!!!!! cześć Beatko :multi::multi: to nie jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa to Luśka:razz::diabloti::diabloti: Cze chorowika i jak tam.................. lepiej:razz::razz: a tak wogóle to takiej to dobrze........... w wyrku se leży z laptokiem........... chłop jej gitary nie zawraca:cool3: psem sie siostra opiekuje..............:shake: żyć nie umierać [quote name='apple']Tak :roll: No jak to kogo -Je:evil_lol: Bea jak jestes głodna to choć do mnie zrobie ci sniadanko ale na Boga zostaw te muchy he he he wiedziałam że nie mnie:razz: jakie muchi??? a co to ja jestem??? Quote
clockwork Posted February 9, 2008 Posted February 9, 2008 [quote name='BeaC']to nie jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa to Luśka:razz::diabloti::diabloti: aaaaaaaaaa ... uczłowieczona taka :razz::razz: Cze chorowika i jak tam.................. lepiej:razz::razz: lepiej..... nie mówić ;) a tak wogóle to takiej to dobrze........... w wyrku se leży z laptokiem........... wcale nie w łóżku i wcale nie z laptokiem... niewygodnie tak :shake: chłop jej gitary nie zawraca:cool3: a przydałby sie z tą gitarą:razz::razz:ale obecnie bzyka angielki :evil_lol: psem sie siostra opiekuje..............:shake: Pawcia siostra i jeszcze śpi.... :mad: żyć nie umierać bo życie jest piękne :loveu: Quote
agbar Posted February 9, 2008 Posted February 9, 2008 [quote name='clockwork']bo życie jest piękne :loveu: odstaw te lekarstwa:diabloti: czesc Bea z Luska:multi: Quote
Medorowa Posted February 9, 2008 Posted February 9, 2008 Najdeszłam ku Wom, a Wos nima:obrazic: Quote
apple Posted February 12, 2008 Posted February 12, 2008 Cześć Batko - WRACAJ DOGO WRóCIłO - czekam na kaffke z tobą Quote
BeaC Posted February 12, 2008 Author Posted February 12, 2008 [quote name='apple']Cześć Batko - WRACAJ DOGO WRóCIłO - czekam na kaffke z tobą wiem............ od rana łaże to tu to tam:razz::razz::razz: kawę trzecią pijam:eviltong: [quote name='Medorowa']Najdeszłam ku Wom, a Wos nima:obrazic: jak to nie ma jak som:diabloti: Quote
apple Posted February 12, 2008 Posted February 12, 2008 [quote name='BeaC']wiem............ od rana łaże to tu to tam:razz::razz::razz: kawę trzecią pijam:eviltong: No wiesz :obrazic: czy ja dobrze rozumiem że sie ze mną nie napijesz??? Quote
Alicja Posted February 12, 2008 Posted February 12, 2008 Dobra :razz:...to ja z dzieńdobrem :multi::loveu::multi:wejszłam ....kawę wypiję u siebie ;) Quote
jonQuilla Posted February 12, 2008 Posted February 12, 2008 Hej :multi::multi::multi::loveu: busy mi jeżdżą ale jakoś między nimi udało mi się tutaj dotrzeć :multi: :) za poświęcenie należy mi się teraz ładna fotka Luśki :loveu: :evil_lol: Quote
tygra Posted February 12, 2008 Posted February 12, 2008 jaka minka słodka http://img515.imageshack.us/img515/2789/img0082editedtf8.jpg witanko Quote
apple Posted February 12, 2008 Posted February 12, 2008 I jeszcze do tego zostałam zignorowana- nikt mi nie raczy odpisać :evil_lol::diabloti::mad: Quote
caroolcia Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 heloł pieski, kotki i władzcy muchów :evil_lol: Quote
apple Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 oooooo jażem tu jeszcze dzisiaj nie była?????:crazyeye::crazyeye::crazyeye: :oops::oops::oops: Ale Beatki tyż nie było......więc może mi sie upiecze :roll: Quote
Medorowa Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 BeaC napisał(a)::eviltong: jak to nie ma jak som:diabloti: No:cool1::cool1::cool1::loveu: Quote
Recommended Posts