apple Posted January 31, 2008 Posted January 31, 2008 Bea pracusiu chono bo tu twoja Luśka goni bez opieki :razz::mad: Quote
BeaC Posted January 31, 2008 Author Posted January 31, 2008 apple napisał(a):Cze pączusiu:loveu: Przyszłam na osłode i z kaffusią:razz::loveu: cze..............pączusiu?:crazyeye: znaczy się, że co?JA:crazyeye: mia_mia napisał(a):wpadłam na paczusia :p Alicja napisał(a):spotkałam Luśkę :p a gdzie żeś ją spotkała??? troche symetryczny ryjok ma............ ale co mi tam oć:loveu::loveu::loveu: apple napisał(a):Bea pracusiu chono bo tu twoja Luśka goni bez opieki :razz::mad: już z opieką............. ajak pani nie ma to sucz grzeczna jest.......... śpi w domku i nie rozrabia:lol: Quote
Alicja Posted January 31, 2008 Posted January 31, 2008 BeaC napisał(a): a gdzie żeś ją spotkała??? :hmmmm: w Opolu pod Opolaninem :razz::razz: troche symetryczny ryjok ma............ ale co mi tam oć:loveu::loveu::loveu: paczaj jak merdoli merdawką :loveu::loveu::loveu: Quote
BeaC Posted February 1, 2008 Author Posted February 1, 2008 Alicja napisał(a):paczaj jak merdoli merdawką :loveu::loveu::loveu: a to to zupełnie jak Luśkowa............... cześć Alicjo, dzieki za smaczniutkiego pączka oć na kaff Medorowa napisał(a):Cze pracusiu:p cześć..............jeszcze nie pracuję............... Quote
basia2202 Posted February 1, 2008 Posted February 1, 2008 witam Cię bladym świtem :evil_lol: mój łosobisty zazdraszczaczu :diabloti: :loveu: Quote
Alicja Posted February 1, 2008 Posted February 1, 2008 cze Bea ...wstałam , kawa wypita ....sama musiaam zrobić :razz::razz:..bo nikt nie przyniósł ;) Quote
caroolcia Posted February 1, 2008 Posted February 1, 2008 wpadłam życzyc błogiego lenistwa weekendowego z Luśikiem :razz: Quote
apple Posted February 1, 2008 Posted February 1, 2008 Cześć Beatko:loveu:- wpadam tak szybko bo dzisiaj mój jest w domu- pełna dezorganizacja- nie wiem co mam dzisiaj ze sobą zrobić..... nie mam czasu na Dogo.... wpadam wszędzie szybko..... czuje się jakbym miała dwoje dzieci w domu :placz: RATUNKU :placz::placz::placz: Quote
jonQuilla Posted February 1, 2008 Posted February 1, 2008 juhuuuu :multi::multi: a co Lusia tak pociesznie ogonem merda na boki? ;) :evil_lol: Quote
BeaC Posted February 2, 2008 Author Posted February 2, 2008 Alicja napisał(a):cze Bea ...wstałam , kawa wypita ....sama musiaam zrobić :razz::razz:..bo nikt nie przyniósł ;) jak to nie przyniósł............... to gdzie ja ją zaniosłam???? witaj Alu bladym świtem:loveu::loveu::loveu: basia2202 napisał(a):witam Cię bladym świtem :evil_lol: mój łosobisty zazdraszczaczu :diabloti: :loveu: a witaj Baśka..................czego to ja zazdraszczam???? :diabloti::diabloti::diabloti: caroolcia napisał(a):wpadłam życzyc błogiego lenistwa weekendowego z Luśikiem :razz: a dziekujemy bardzo............ ale nam się najlepiej odpoczywa..........spacerująć bawiąc się itp.......... nie lubimy leżęć:p:razz::diabloti: apple napisał(a):Cześć Beatko:loveu:- wpadam tak szybko bo dzisiaj mój jest w domu- pełna dezorganizacja- nie wiem co mam dzisiaj ze sobą zrobić..... nie mam czasu na Dogo.... wpadam wszędzie szybko..... czuje się jakbym miała dwoje dzieci w domu :placz: RATUNKU :placz: oooooooooooo czyżby szanowny małżonek został w domu??? przeszkadza ci??? to go wywal myć samochód albo co?? cześć:loveu::loveu::loveu: Izabela124. napisał(a):Hejka :) :)[ /quote] hejo [quote name='jonQuilla']juhuuuu :multi: a co Lusia tak pociesznie ogonem merda na boki? ;) :evil_lol: a bo Lusia ciągle merda ogonkiem, no może tylko nie wtedy............... gdy śpi:diabloti: Quote
apple Posted February 2, 2008 Posted February 2, 2008 BeaC napisał(a): oooooooooooo czyżby szanowny małżonek został w domu??? przeszkadza ci??? to go wywal myć samochód albo co?? A ty myślisz że skąd ja wziełam czas na to żeby tu do ciebie poklikać.........wysłałam do garażu...........ale on wrócił............jak bumerang:evil_lol: Czesć słońce :loveu::loveu: Quote
BeaC Posted February 2, 2008 Author Posted February 2, 2008 apple napisał(a):A ty myślisz że skąd ja wziełam czas na to żeby tu do ciebie poklikać.........wysłałam do garażu...........ale on wrócił............jak bumerang:evil_lol: Czesć słońce :loveu::loveu: cześć:loveu::loveu::loveu:..to go jeszcze na duże zakupy na cłay tydzień wygoń.............i coś jeszcze wymyśłisz:razz: Quote
apple Posted February 2, 2008 Posted February 2, 2008 BeaC napisał(a):cześć:loveu::loveu::loveu:..to go jeszcze na duże zakupy na cłay tydzień wygoń.............i coś jeszcze wymyśłisz:razz: hahahahahaha......jakby co to przyjde do ciebie na pewno mi coś podrzucisz :diabloti::evil_lol: Quote
Medorowa Posted February 2, 2008 Posted February 2, 2008 Przyszłam zdjęć nie widziałam więc wychodzę:diabloti::roll::roll::roll: Quote
clockwork Posted February 2, 2008 Posted February 2, 2008 cze Bea... widziałam kotka poddachowca z Lusiendą.... :loveu: noo i jak cie dopuszczą do kompka to buziakuje was wszystkich ... no może oprócz syna bo sie zeżyga że stara baba go całuje :evil_lol::evil_lol: Quote
Alicja Posted February 2, 2008 Posted February 2, 2008 :razz::razz: Bea no pogoń te towarzystwo od kompecka ...no co jest :roll:;) Posyłamy pozdróweczka z Rybnika :hand: Quote
BeaC Posted February 2, 2008 Author Posted February 2, 2008 apple napisał(a):hahahahahaha......jakby co to przyjde do ciebie na pewno mi coś podrzucisz :diabloti::evil_lol: no mam 23 ary do zagrabienia.............. dawaj go przyda się pomocna dloń Medorowa napisał(a):Przyszłam zdjęć nie widziałam więc wychodzę:diabloti::roll::roll::roll: madrala tralalala.......sama zdjęćniewstawaia a od innych wymaga:razz::razz: i tu Cie mam............ emdziolek napisał(a):Cześć Dziewczęta:razz: cześć clockwork napisał(a):cze Bea... widziałam kotka poddachowca z Lusiendą.... :loveu: noo i jak cie dopuszczą do kompka to buziakuje was wszystkich ... no może oprócz syna bo sie zeżyga że stara baba go całuje :evil_lol::evil_lol: syn przeczytał i wyszedł:cool1:.dziękujemy za buziaki Alicja napisał(a)::razz::razz: Bea no pogoń te towarzystwo od kompecka ...no co jest :roll:;) Posyłamy pozdróweczka z Rybnika :hand: pogoniłam .....na parę minut , bo tu już sęp za mną przyszedł:cool1: i parę fotek: na poczatek nowe okulary Zuzki...............obiecane i już nie okulary Quote
BeaC Posted February 2, 2008 Author Posted February 2, 2008 CDN teraz zaczną sie....grube zdjęcia:razz::razz::razz: Quote
Alicja Posted February 2, 2008 Posted February 2, 2008 :razz::razz:no no to se Koteczek zafundowal okularki :cool2: http://img412.imageshack.us/img412/8727/obraz002lu7.jpg nie okularki :loveu::loveu::loveu:ucaować proszę http://img143.imageshack.us/img143/238/obraz003un0.jpg Quote
BeaC Posted February 2, 2008 Author Posted February 2, 2008 poczatek...brzusia większy............:crazyeye::crazyeye::crazyeye: i ogromny:cool3: Quote
jonQuilla Posted February 2, 2008 Posted February 2, 2008 widziałam je jakiś czas temu w Vision Express takie okularki ale ta dolna część była taka różowawo fioletowa czy coś takiego :) w każdym bądź razie ślicznie się prezentują na Zuzi :) http://img227.imageshack.us/img227/1537/obraz009nh2.jpg fajne zdjęcie :) :loveu: Quote
BeaC Posted February 2, 2008 Author Posted February 2, 2008 jonQuilla napisał(a):widziałam je jakiś czas temu w Vision Express takie okularki ale ta dolna część była taka różowawo fioletowa czy coś takiego :) w każdym bądź razie ślicznie się prezentują na Zuzi :) http://img227.imageshack.us/img227/1537/obraz009nh2.jpg fajne zdjęcie :) :loveu: tak była jeszcze druga wersja.........fiolet na dole a róż u góry............. się cieszę, że fotki się podobaja.............. idę bo stary już na mnie krzyczy:placz::placz::placz: Quote
Recommended Posts