jonQuilla Posted January 26, 2008 Posted January 26, 2008 ta Luśkowa plama na grzbiecie jest zabójcza...łaciata jest jak krówka ;) :loveu: http://img136.imageshack.us/img136/5813/obraz024op1.jpg co ona taka skruszona? :) Quote
Paula Posted January 27, 2008 Posted January 27, 2008 Witanko Luśkowe :loveu: :multi: http://img184.imageshack.us/img184/4963/obraz003hd1.jpg :calus: Quote
Alicja Posted January 27, 2008 Posted January 27, 2008 :multi::multi::multi:Bea dorwała się w domeczku do kompeczka :multi:i dała fotaski :multi: Quote
BeaC Posted January 27, 2008 Author Posted January 27, 2008 [quote name='jonQuilla']ta Luśkowa plama na grzbiecie jest zabójcza...łaciata jest jak krówka ;) :loveu: http://img136.imageshack.us/img136/5813/obraz024op1.jpg co ona taka skruszona? :) Niuńka często tak kladzie uszka, bo ona w gruncie rzeczy straszna doopa jest [quote name='Paula_']Witanko Luśkowe :loveu: :multi: http://img184.imageshack.us/img184/4963/obraz003hd1.jpg :calus: witaj nocny Marku, ja nie wiem jak mozna o 3 nad ranem na kompie siedzieć:shake::shake::shake: [quote name='Alicja']:multi::multi::multi:Bea dorwała się w domeczku do kompeczka :multi:i dała fotaski :multi: dorwała .tio za dużo wpowiedziane..........wstalam se rano bo dzieciaki śpią zwykle do 12......a tu już kotek sie czai.:angryy: przeszłam rano po ogródecku w szlafroku i kapciach, coby stwierdzić zniszczenia:cool1: poza wyrwaną futką( nie do końca) nic nie zauważyłam......... ale nie patrzyłam jeszcze na dach ani od strony ulicy ludziska wracaja z kościula....a ja w szlafroku i w kapciach:razz::diabloti: Quote
apple Posted January 27, 2008 Posted January 27, 2008 Cześć Lusięta z dostępem do kompa (ograniczonym - heheh :diabloti:) :loveu::loveu::loveu: Quote
jonQuilla Posted January 27, 2008 Posted January 27, 2008 [quote name='BeaC'] Niuńka często tak kladzie uszka, bo ona w gruncie rzeczy straszna doopa jest kolejny przykład na to że pozory mylą :) bo na "straszną doope" nie wygląda ;) :eviltong: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Witam Was :multi::multi::loveu: Quote
Izabela124. Posted January 27, 2008 Posted January 27, 2008 Witanko Widzial; ja fotecki, no jak fajnie zobaczyc ta mordke, a jakie fajne kwiatki masz Quote
basia2202 Posted January 27, 2008 Posted January 27, 2008 dobrej nocki :loveu: zazdrośnico :eviltong: :evil_lol: Quote
apple Posted January 28, 2008 Posted January 28, 2008 Dojszłam :mdleje:. cześć kochana :loveu::loveu::loveu: Piękny dzionek dzisiaj u mnie:loveu:....achhh. az sie chce życ:loveu:............... a ja musze żurek robić zamiast spacerować:placz::placz::placz::placz: Quote
BeaC Posted January 28, 2008 Author Posted January 28, 2008 Izabela124. napisał(a):Witanko Widzial; ja fotecki, no jak fajnie zobaczyc ta mordke, a jakie fajne kwiatki masz a cieszę sie niezmiernie:multi::multi::multi: emdziolek napisał(a):Cze Luśki!:multi: cześć:loveu: basia2202 napisał(a):dobrej nocki :loveu: zazdrośnico :eviltong: :evil_lol: zazdośnico?? ja?? :diabloti::diabloti::diabloti: Baś apple napisał(a):Dojszłam :mdleje:. cześć kochana :loveu::loveu: Piękny dzionek dzisiaj u mnie:loveu:....achhh. az sie chce życ:loveu:............... a ja musze żurek robić zamiast spacerować:placz::placz::placz::placz: u mnie też pieknie było a ja.....musiałam dookulisty z zuzką..........masakra wybrałysmy okulary tylko skąd ja tyle kasy wezme??? no i zaliczyłyśmy wyprzedaże............. zakup był nie całkiem kontrolowany zakupiłam dwie pary dzinsów dlaZuz, czapke dla onej:cool3: sukienkęi bluze."na psa" dla mnie:multi: i jeszcze szereg kołków, młotek trzy doniczki, kólka do drzwi kotłowni, kwiatka doniczkowego...........reszty nie pamiętam acha pluszaka dla Luśki i cegi do paznokci onej................oraz gumlaka:diabloti: tygra napisał(a):Witam się Beatko :) witam Beatko!!! evaxon napisał(a):cze Lusięta:loveu::loveu::loveu::loveu: cze Tigręta:diabloti: Rybka_39 napisał(a):Czesc kochane lusiaki:loveu: cze....Rybciu Quote
Alicja Posted January 28, 2008 Posted January 28, 2008 :splat: Bea buszująca po necie :multi::multi::multi:o tej porze ...jeszcze się nie przyzwyczaiłam :razz::razz: Quote
apple Posted January 28, 2008 Posted January 28, 2008 Alicja napisał(a)::splat: Bea buszująca po necie :multi::multi::multi:o tej porze ...jeszcze się nie przyzwyczaiłam :razz::razz:Sie przyzwyczajaj:razz: Bea a ty co banka jakiegoś zrobiłaś w tym Opolu..... nic w tv nie mówili:diabloti::razz: Quote
BeaC Posted January 29, 2008 Author Posted January 29, 2008 Alicja napisał(a)::splat: Bea buszująca po necie :multi::multi::multi:o tej porze ...jeszcze się nie przyzwyczaiłam :razz::razz: nie przyzwyczajaj się............to się odbywa sporadycznie.............jak jakieś idzie to wtedy ja się podsiadam............... inaczej nie ma szans apple napisał(a):Sie przyzwyczajaj:razz: Bea a ty co banka jakiegoś zrobiłaś w tym Opolu..... nic w tv nie mówili:diabloti::razz: pisałam że na wyprzedaży............dużo nie wydałam............... chyba:cool3: Quote
Alicja Posted January 29, 2008 Posted January 29, 2008 To juz czuję że za 2 tygodnie jak Twoje latorośla będą miały ferie wcale nie zasiądziesz :razz::razz: bereczek :multi::multi::multi::multi::multi:mokroporannie :razz: wróciłam się do Cia na te kaff...jak poczytałam co się u mnie w nocy wyprawiało :roflt: Quote
jonQuilla Posted January 29, 2008 Posted January 29, 2008 cześć Luśkowa :loveu::loveu: :multi::multi: wierzę w to że uda Ci się przecisnać do kompa mimo ferii :) :evil_lol::evil_lol: Quote
BeaC Posted January 29, 2008 Author Posted January 29, 2008 Alicja napisał(a):To juz czuję że za 2 tygodnie jak Twoje latorośla będą miały ferie wcale nie zasiądziesz :razz::razz: bereczek :multi::multi::multi::multi::multi:mokroporannie :razz: wróciłam się do Cia na te kaff...jak poczytałam co się u mnie w nocy wyprawiało :roflt: oć kaff jest i mokro jest z rana a przeciskać się nie mam zamiaru............wystarcza mi komp w pracy:eviltong::eviltong::eviltong: jonQuilla napisał(a):cześć Luśkowa :loveu::loveu: :multi::multi: wierzę w to że uda Ci się przecisnać do kompa mimo ferii :) :evil_lol::evil_lol: he he he ............... ciekawe, czy Ty byś tak Mamuśkę do kompa dopuściła??? coby Ci go blokowała??? wątpię:diabloti: Quote
jonQuilla Posted January 29, 2008 Posted January 29, 2008 BeaC napisał(a): he he he ............... ciekawe, czy Ty byś tak Mamuśkę do kompa dopuściła??? coby Ci go blokowała??? mój komputer moja twierdza :) :evil_lol::evil_lol: mamuśka nie wie nawet gdzie się włącza ;) :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
apple Posted January 29, 2008 Posted January 29, 2008 Beatrycze jezdeś tam...... moze mnie ktoś kaffki poleje.... bo se swojej nie przyniesłam :grins: Quote
BeaC Posted January 29, 2008 Author Posted January 29, 2008 jonQuilla napisał(a):mój komputer moja twierdza :) :evil_lol::evil_lol: mamuśka nie wie nawet gdzie się włącza ;) :evil_lol::evil_lol::evil_lol: ee to moje maja bardziej przesrane............. ja wiem , gdzie się włącza............. i nie tylko który kabelek podpierniczyć do torebki w celu szlabanowania:diabloti::diabloti::diabloti: apple napisał(a):Beatrycze jezdeś tam...... moze mnie ktoś kaffki poleje.... bo se swojej nie przyniesłam :grins: oć........... na kaff pogoda taka e...........bleeeeeee Quote
apple Posted January 29, 2008 Posted January 29, 2008 No bleeeeeee faktycznie...... jeszcze do tego Ala dokazuje:placz:...... lej do pełna:p Quote
jonQuilla Posted January 29, 2008 Posted January 29, 2008 BeaC napisał(a):ee to moje maja bardziej przesrane............. ja wiem , gdzie się włącza............. i nie tylko który kabelek podpierniczyć do torebki w celu szlabanowania:diabloti::diabloti::diabloti: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: moja jak dotknie to się boi że zepsuła ;) zatrzymała się w erze telewizorów i telefonów komórkowych...dalej brnąć jej nie karzę ;) :evil_lol::evil_lol: nie ładnie tak podpierniczać kabelki ;) daj swoim dzieciom namiary na mnie...ja mam kable zapasowe :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Recommended Posts