apple Posted January 24, 2008 Posted January 24, 2008 Cześć Beatko :loveu:dopiero teraz dotarłam bo normalnie Ala dzisiaj sie wściekła- od rana wisi mi na nodze..... maruda jakich mało...... ochhhhhhh:roll: Ale najwazniejsze że do cię doszłam. Odkurz troche tą galerie bo widziałam że jakiś pająk ci się zadomowił i sie grzeje przy twoim nowo naprawionym piecu:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
jonQuilla Posted January 24, 2008 Posted January 24, 2008 dzień dobrerek :multi::multi::multi: :loveu: Quote
BeaC Posted January 24, 2008 Author Posted January 24, 2008 [quote name='agbar']dzien dober cieszaca sie:multi: a witaj Agawbarze...........właśnie poogladałam twoje wypieki:razz: [quote name='Alicja']postraszę tu troszkę w tym piekiełku :razz::razz:bo teraz już chyba masz ciepluśko ;) no nie................nie dość że w chałupie cały czas walczę z tymi łobrzydliwcami to sie jeszcze jeden tutaj zadomowił....................... a laciem chcesz???:mad::diabloti: [quote name='apple']Cześć Beatko :loveu:dopiero teraz dotarłam bo normalnie Ala dzisiaj sie wściekła- od rana wisi mi na nodze..... maruda jakich mało...... ochhhhhhh:roll: Ale najwazniejsze że do cię doszłam. Odkurz troche tą galerie bo widziałam że jakiś pająk ci się zadomowił i sie grzeje przy twoim nowo naprawionym piecu:evil_lol::evil_lol::evil_lol: witaj..no właśnie go pogoniłam laciem................bo miotły nie znalazłam:cool3::cool3::cool3: [quote name='jonQuilla']dzień dobrerek :multi::multi::multi: :loveu: a witam.......witam i o zdrowie pytam:lol: Quote
jonQuilla Posted January 24, 2008 Posted January 24, 2008 [quote name='BeaC'] a witam.......witam i o zdrowie pytam:lol: moja bardzo dobrze, a Twoje ;) :eviltong: Quote
apple Posted January 24, 2008 Posted January 24, 2008 [quote name='BeaC'] no nie................nie dość że w chałupie cały czas walczę z tymi łobrzydliwcami to sie jeszcze jeden tutaj zadomowił....................... a laciem chcesz???:mad::diabloti: buhahahahahaahah:evil_lol::evil_lol::evil_lol: A teraz ci powiem po cichu to Ala jest:razz: [SIZE=5]PRZEPROś łADNIE:eviltong: Quote
Medorowa Posted January 24, 2008 Posted January 24, 2008 Cze później nie mająca czasu:grins::grins: Quote
caroolcia Posted January 24, 2008 Posted January 24, 2008 cze kobitki!!!! kogo Lusiek osttanio pogonił zza płotu???:cool3: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
clockwork Posted January 24, 2008 Posted January 24, 2008 [quote name='BeaC']ojej jak wesoło??? wam też naprawili piece????:diabloti::diabloti: my na szczęście nie mieliśmy awarii... temuż sie cieszymy :multi::multi::multi: cze Bea... wygoń te szkodniki sprzed kompa:mad::mad: do nauki! :diabloti: Quote
apple Posted January 25, 2008 Posted January 25, 2008 Cześć Beatko........ co tu dzisiaj tak pusto..... ja tu zaraz narobie rabanu to sie wszystkie zlecą Quote
BeaC Posted January 25, 2008 Author Posted January 25, 2008 [quote name='Medorowa']Cze później nie mająca czasu:grins:a cze......z wściekłymi chomikami, co to ich nie pokazujesz pewnie już ich nie masz? co? :diabloti::diabloti::diabloti: [quote name='caroolcia']cze kobitki!!!! kogo Lusiek osttanio pogonił zza płotu???:cool3: :evil_lol: a kogo? :crazyeye: był ktos na skargę??? bo jakoś nie zauważyłam:razz: pewnie jakąś ome na kole albo sasiada pijaczka, bo kotów nie pozwalam, ale kto to wie jak nie widze to pewnie je goni nadal( żadnego truchła nie znalazłam.........................ostatnio) [quote name='Izabela124.']Witanko co u was slychac? nic..............................zupełnie NIC witaj:loveu: [quote name='clockwork']my na szczęście nie mieliśmy awarii... temuż sie cieszymy :multi: cze Bea... wygoń te szkodniki sprzed kompa:mad: do nauki! :diabloti: cze..................... zapapużona:diabloti::diabloti::diabloti: tam sie u góry lista kolejkowa pojawiła i ni Chu Chu się nie wciśniesz.jak jedne podnosi tyłek z krzesla to drugi już tam siedzi:diabloti::diabloti::diabloti: [quote name='apple']Cześć Beatko........ co tu dzisiaj tak pusto..... ja tu zaraz narobie rabanu to sie wszystkie zlecą ło matko co się tak drzesz pospać w pracy mi nie dajesz:angryy::angryy::angryy: witaj, Quote
apple Posted January 25, 2008 Posted January 25, 2008 [quote name='BeaC'] witaj, Łooooooo a kiedy ty mnie sfociłaś jak ja na balety od daaawna nie chodze...... ale daje czadu nie?:evil_lol::eviltong: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
apple Posted January 25, 2008 Posted January 25, 2008 [quote name='caroolcia']pobudkaaaaaaaaaa Buhahahahahah- zaspałaś ona juszz daaawno nie śpi :evil_lol: Quote
BeaC Posted January 25, 2008 Author Posted January 25, 2008 [quote name='apple']Łooooooo a kiedy ty mnie sfociłaś jak ja na balety od daaawna nie chodze...... ale daje czadu nie?:evil_lol::eviltong: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: he he he..............:diabloti: [quote name='caroolcia']pobudkaaaaaaaaaa caroolka............:cool1: ja o tak późnej porze to nawet w wolną niedziele nie wstaję moja ulubiona godzina to 5.15:angryy: [quote name='apple']Buhahahahahah- zaspałaś ona juszz daaawno nie śpi :evil_lol: kto zaspał??? bo dzisiaj jest ten dzień.raz na pół roku totalnywyrwiłeb:diabloti: Quote
Alicja Posted January 25, 2008 Posted January 25, 2008 ....a nie ma tam u was komitetu kolejkowego :hmmmm: ... to nie fair ze matka nie moze do kompa się dosiąść :mad::mad::mad: Witaj wstająca skoro świt ;) Quote
BeaC Posted January 25, 2008 Author Posted January 25, 2008 [quote name='Alicja']....a nie ma tam u was komitetu kolejkowego :hmmmm: ... to nie fair ze matka nie moze do kompa się dosiąść :mad::mad::mad: Witaj wstająca skoro świt ;) a ja nie wiem czy chcę............w domu zawsze znajde coś ciekawego do roboty i wole z Luśką poszaleć książke poczytać.............niż walczyć tam u góry:cool3::eviltong: [quote name='Marta5232']fajny piesio:cool1: a cieszę się że sie podoba można poglaskać Quote
bonita Posted January 25, 2008 Posted January 25, 2008 Dzień dobry Ja przyszłam pogłaskać pieska:grins: Mogę zobaczyć jakie ma duże ząbki:cool3: Quote
BeaC Posted January 25, 2008 Author Posted January 25, 2008 [quote name='bonita']Dzień dobry Ja przyszłam pogłaskać pieska:grins: Mogę zobaczyć jakie ma duże ząbki:cool3: a dzien dobry a możesz.jakoś tak w lipcu wstawiałam jej wielkie zęby....... no ma wieksze niz bokserek, wiem bo mialam też i boksa:eviltong::eviltong::eviltong: [quote name='basia2202']bry dzionek :multi: o Basia misia przyniosłaś czy może dla Lusi.................................do rozszarpania:diabloti::diabloti::diabloti: Quote
basia2202 Posted January 25, 2008 Posted January 25, 2008 [quote name='BeaC']o Basia misia przyniosłaś czy może dla Lusi.................................do rozszarpania:diabloti::diabloti::diabloti: może być :evil_lol: do rozwalenia w drobny mak :eviltong: a dla Ciebie ta rozgwiazda na oko :evil_lol: :diabloti: Quote
caroolcia Posted January 25, 2008 Posted January 25, 2008 [quote name='BeaC'] caroolka............:cool1: ja o tak późnej porze to nawet w wolną niedziele nie wstaję moja ulubiona godzina to 5.15:angryy: hi hi hi moja ukochana to 6:00, ale ostatnio i 3:00 się zdarza :placz: Quote
BeaC Posted January 25, 2008 Author Posted January 25, 2008 na sampierw znalazłam zęby Luśki..............dla Bonitki:loveu::loveu::loveu: Basiu a ja to co? piratka coby z meduza na oku łazić make-up mi się rozpłynie:razz: Caroola no ja o 3 nie wstaję..............niemowląt już nie mam...........zwierza o tej porze śpia i ja też........... no chyba że na jakiejś potupajce jestem....:diabloti::diabloti::diabloti: Quote
apple Posted January 25, 2008 Posted January 25, 2008 No wiesz........ taka dobra pańcia powinna czyścić psu zęby a nie żeby biedne psisko........ samo......pod kranem.......ojojoj :mad: http://img165.imageshack.us/img165/8148/obraz119zt9.jpg Quote
Recommended Posts