Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Luśka w roli wiewiórki suuuper :cool3:. Tak się zamaskowała, że prawie jej nie poznałam :eviltong:... normalnie w poprzednim wcieleniu na pewno była wiewiórą :lol:.

Posted

[quote name='caroolcia']ale pinka sosna, pienkna Luśkowa wiewiórka:loveu:

i jak udało się spada jakiegoś wydębić :evil_lol:???

.................pewnie tak,bo dzieci me serca mają strasznie mięękie............. widać po sylwetce mojej Luchosławy

[quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]oOO i jest Lusia :loveu::loveu:
http://img411.imageshack.us/img411/861/img0010editedgy7.jpg pogromczyni starych drzew :loveu:

Cześć Wam :multi::multi::multi:
[/FONT]

cześć ona baaardzo lubi drzewa........... wydaje jej się, że jest wiewiórką

[quote name='tygra']cześć Beatko
ale Luśka sępi - zupełnie jak moje wiecznie głodne psy.

moja wiecznie głodna jest........... niedożywiona......................

[quote name='apple']Przyszlam do cię bom się steskniła jak jasny pierun:evil_lol::loveu:

o jak miło.........:loveu::loveu::loveu:

[quote name='Medorowa']O zdjęcia mojego prosiaka cudnego:loveu::loveu:
twojego?????.............:razz: witaj

[quote name='evaxon']a ja widzialam suke a ja widzialam suukee:multi::multi::evil_lol:
hej hejjj :):

skad wiesz............... pod ogon patrzyłaś???:razz:

[quote name='Alicja'][FONT=Arial]:multi::multi::multi::multi:Witanko .................wcale nie jest wcześnie :angryy:[/FONT]
a co ty tak wcześnie............... spania nie miałaś???:cool3:

[quote name='apple']Beato czyżbyś znowu się leniła w domku na wsi hm?:cool1:

leniła??????................lenię to ja się w w pracy........... w domku pracuję ciężko

[quote name='bonita']Witaj bardzo zaświętowana Beo

cała strona fotek :loveu:

byłam bardzo zaświętowana bez dostępu do netu.witaj u Ciebie to pewnie białe święta????

Posted

[quote name='simbik']Luśka w roli wiewiórki suuuper :cool3:. Tak się zamaskowała, że prawie jej nie poznałam :eviltong:... normalnie w poprzednim wcieleniu na pewno była wiewiórą :lol:.

witaj....wiesz ja też tak przypuszczam, że ona była wiewiórka..........co większe drzewo to chce na niego wleść........... a juz te zwalone wielkie pnie...........to każdego musi zaliczyć

[quote name='basia2202']hej Luśkowi :multi:

dziwna jakaś ta wiewiórka :cool3: :evil_lol:
http://img411.imageshack.us/img411/861/img0010editedgy7.jpg
ale urocza :loveu:

całusy od nas wszystkich!! :loveu:

dzięki za ciumaki.jak jakaś dziewna wiewiórka, trochę rzadki ogon ma ale tak...wszystko na miejscu:razz::diabloti:

[quote name='apple']Hej Beatko wiem ze cie nie ma ale postanowiłam ci mimo wszystko zyczyć szampańskiego Sylwestra :loveu::multi:

a dziekuje juz po fakcie................sylwester sie udał jak zwykle zreszta, bo gdyby nie super towarzycho to chyba bym o 12 poszła do domu, wykastrowałabym juz i tak wykastrowanego śpiewaka(chyba psełdo) z zespołu.....i padłabym z głodu
pierszy raz więcej było trunków wyskowowych niż żarcia i napojów innych (:diabloti:)

[quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]Cześć dziewczęta :loveu: :multi::multi:[/FONT]

cześć:multi::multi::multi:

Posted

[quote name='apple']No wreszcie dotarłam do was:multi: Moc całusków w nowym roku:loveu: Lusie kochane:loveu::loveu::loveu:

[quote name='Kiłi']Witamy w nowym roku!!
I jak tam? Jakoś inaczej?:razz:

[quote name='Paula_']Witanko noworoczne Lusindy :loveu: :multi:

witam hurtowo i zbiorowo odciumakuję się Wam wszystkim.
Nowy rok...............taki jak kazdy inny.............trochę weszłam w niego wq^%$#a ale już mi przeszło:eviltong:

Posted

[FONT=Century Gothic]Jezdem! Ale u was fajnie :lol: tak spokojnie mozna od tych gadułów odpocząć :evil_lol:
Ja dzisiaj strasznie niewyspana jestem bo moje dzicię się przeziębiło i spać nie mogło bo nos ma zapchany tak że klekajcie narody :shake: MASAKRA!
[/FONT]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Jezdem! Ale u was fajnie :lol: tak spokojnie mozna od tych gadułów odpocząć :evil_lol:
Ja dzisiaj strasznie niewyspana jestem bo moje dzicię się przeziębiło i spać nie mogło bo nos ma zapchany tak że klekajcie narody :shake: MASAKRA!
[/FONT]

witaj w mych spokojnych progach........... u mnie się nie gada.......... bo sie pracuje:eviltong:

biedna dzidzia............wycałuj ja od cioci Beaty.....podłuż jej cos pod poduszke na noc, żeby gile spływały a nie zatykały nosa i dobrze jest jej posmarowac pierśki czyms z eukaliptusem......... sa takie maści wtedy lepiej sie oddycha

Posted

[quote name='Medorowa']Buuuuuuuuuuuuuuuuuu:diabloti::diabloti:

ryczysz
wyjesz
czy chcesz mnie.........................przestraszyć????:cool3:

Posted

[quote name='BeaC']ryczysz
wyjesz
czy chcesz mnie.........................przestraszyć????:cool3:

:obrazic: Ja nie wyje, ja nie rycze, ja mam głos niczym skowroneczek:B-fly:
No wystrachać Cię chciałam:roll::roll:

Posted

[quote name='Medorowa']:obrazic: Ja nie wyje, ja nie rycze, ja mam głos niczym skowroneczek:B-fly:
No wystrachać Cię chciałam:roll::roll:

mnie????
mnie.....wystraszyć...............cos ty
ja się tam nikogo nie boje....a juz tym bardziej takiej ślicznej dziewczynki jak ty

[quote name='caroolcia']wszystkiego naj w 2008 wy prosiaczki jedne :evil_lol:

a dziekujemy........... my prosiaczki

rózowe świnki, różowe świnki to my