Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='apple']Czesć Beatko! Wpadłam trochę hałasu porobić bo strasznie tu cicho :cool1:

bosh .....miski obudzisz a one zapadły w zimowy sen :razz::razz:

cze Luśkowa drużyno :grins:

• Replies 6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='apple']Oj! To ty idealna kobieta jesteś! szczęściarz ten twój chłop!

on tak....czego o sobie nie moge powiedzieć.................niestety:-(:diabloti:

[quote name='jonQuilla']Salsa jest identyczna z tym że waży 21 kg...ale czasami mam wrażenie jak mi stanie na brzuchu albo nodze że specjalnie naciska jak najmocniej może te łapy żebym aż siniaki miała :roll: mam całe nogi w małych siniaczkach :shake::shake: a mojej siostrze jakiś czas temu z rozbiegu wskoczyła na łóżko kiedy ona leżała i centralnie na gardło łapą...moja siostra zaczeła tak wrzeszczeć że myśleli wszyscy w domu że ją ze skóry obdzierają :mad: ahhh z tymi psami ;)

tez tak mam moja Zuzia waży zaledwie 1 kg wi.ecej od Luchy, więc wiesz.....................jak ja przywali swym wielkim cycem....to Zuxka bez pomocy nie wstanie:-o

[quote name='groszek83']:roflt:sama miłość:loveu:

kochana ale jaka miłość...............przynajmniej ja poczujesz:diabloti:

[quote name='Paula_']:multi: Witaj Beato nabita na kijaszek prawie jak Azja :evil_lol: ;)

uffffffffffffffffff dobrze że PRAWIE:diabloti::razz:

[quote name='apple']Czesć Beatko! Wpadłam trochę hałasu porobić bo strasznie tu cicho
jejku nie krzycz tak, a ja taki błogi spokoj miałam:eviltong:

[quote name='Alicja']bosh .....miski obudzisz a one zapadły w zimowy sen

cze Luśkowa drużyno :grins:

cze.Aluśka............a jakie to MISKi w sen zapadają????:diabloti:

[quote name='apple']to wstaną - weselej bedzie:lol:
one nie śpią juz od dawna
zadzwoniły se do TePedały ot tak coby poddenerwować:diabloti::diabloti::diabloti:

he he he
teraz już 10 minut słucham pieprzonej świątecznej melodyjk
i

melodyjka leci już 20 alboi 30 raz a pana nie ma
uciekł ????:diabloti::diabloti::diabloti:

Posted

Przypełzłam do Cię bo mnie dawno nie było:loveu::diabloti:
[quote name='BeaC']
cze
a ty myślisz, że ona zauważa takie rzeczy???
nie...... włażąc na łóżko nie patrzy że ty tam akurat leżysz i i że stawia ci stopke(a na niej 35 kg żywej wagi) na oku na przykład albo na krtani i ty sie dusisz i miotasz się a ona myśli że chcesz żeby cie polizała........... i stoi tak nadal z łapka na przełyku i liże Cie długo i namiętnie:mad::diabloti:

Mój Bońcio jest delikatny:loveu: i nawet jak stanie łapką na nogę to mu głupio:oops: i zaraz ją bierze:evil_lol:, za to Diki, to tak jak Twoja taki leciuteńki toporek:diabloti:

Posted

[quote name='bonita']Przypełzłam do Cię bo mnie dawno nie było:loveu::diabloti:

Mój Bońcio jest delikatny:loveu: i nawet jak stanie łapką na nogę to mu głupio:oops: i zaraz ją bierze:evil_lol:, za to Diki, to tak jak Twoja taki leciuteńki toporek:diabloti:

sie fajnie Ciebie znowu widzi:loveu::multi::multi::multi:

ty na 12 do pracy?? a ja od7.10:-(

dziasiaj mam porysowane udo....................Luśka się rozpychała łapami pod kołdrą:razz:

Posted

[quote name='bonita']Mam na 12 i do samego wiecora :razz::razz::razz:
nie lubię, nie lubię, nie lubię:evil_lol:
Ale za to jutro mam wolne i ubieramy choinkę:loveu:

e to masz przesrane, do samego wieczora
a ja też jutro wzielam urlop.............a choinke to dzieci ubiora..chyba:eviltong:

[quote name='Medorowa']buuuu... :diabloti:

a tobie co sie stało?????

Medor stanoł Ci na stopie???:diabloti::razz:

Posted

[quote name='apple']Przyszłam ponownie zburzyć moją wspaniałą osobą :B-fly: twój błogi spokój.

Bo cię lubię strasznie :loveu::loveu::loveu:

...................................:oops::oops::oops:

Posted

[quote name='apple']Ze co?:roll:

nico...................zawstydałam się i tyle:eviltong:

[quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]Cześć :multi::multi::multi:[/FONT]

cześć:loveu:

[quote name='caroolcia']czytam, czytam i czytam i tej sosny jakoś nie widze, a powinna być niemała po 215 latach :evil_lol:

no sosna jest olbrzymia ale jeszcze jej nie ma................przynajmniej wchodzicie i zaglądacie czy już jest:diabloti::diabloti::diabloti:
będzie najwcześniej w piątek bo na jutro wziełam wolne:multi::multi::multi::multi:

musze ja przynieść:diabloti:

Posted

[quote name='BeaC']nico...................zawstydałam się i tyle:eviltong:

cześć:loveu:

no sosna jest olbrzymia ale jeszcze jej nie ma................przynajmniej wchodzicie i zaglądacie czy już jest:diabloti::diabloti::diabloti:
będzie najwcześniej w piątek bo na jutro wziełam wolne:multi::multi::multi::multi:

musze ja przynieść:diabloti:

... i ubrać po świątecznemu, nie zapomnij o tym.......

:diabloti:

:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='caroolcia']... i ubrać po świątecznemu, nie zapomnij o tym.......

:diabloti:

:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

na szczęście mam strażaków obok..........pomoga:razz::diabloti:

[quote name='groszek83']Będziesz miała ponad dwustuletnią choinke:crazyeye: Zbankrutujesz na ozdobach:grin:
Pozdrawiam

nie zbankrutuje..................od 20 lat kupuje i ciągle mi mało...............

poza tym...............kobitki szwankuje u Was czytanie ze ZROZUMIENIEM:eviltong::eviltong:

Posted

No ja nie wiem moja droga ale jakieś dziękuję chociaż za toą choinkę by się zdało :cool1::evil_lol:
Ja się tak napracowałam przy jej ubieraniu

A tak w ogóle to czemu cię jeszcze nie ma :cool1:

Oć Oć czekam na cię