Alicja Posted October 16, 2007 Posted October 16, 2007 Doberek Luśkowe ludzieńki :loveu::loveu::loveu: dziś z dostępem jesteś czy bez ;) Quote
agbar Posted October 16, 2007 Posted October 16, 2007 dzien dobry:hand: i tyle mialam do powiedzenia:roll: Quote
BeaC Posted October 16, 2007 Author Posted October 16, 2007 [quote name='basia2202']witanko Bea, Luśka... i cała rodzinko Wasza :loveu: przybrykałyśmy tu do Was :painting: z rewizytą :p na razie udało mi się poczytać trochę z początku i trochę z końca:) widziałam zdjęcia Twojej piesi:) Ciebie, Twojego osobistego mężczyzny oooraz normalnie dorosłych już dzieciaków:diabloti: wszyscy fajni:loveu::multi: normalni..........to oni nie są:diabloti: psiunkę masz cudną:) pychol uroczy cmok cmok:loveu: http://img80.imageshack.us/img80/713/img0109pe0.jpg będziemy tu zaglądać:p zaglądajcie ile wlezie..i witajcie:loveu::loveu::loveu: [quote name='tygra']Cześc Beatko :) cześc beatko................. czy to echo??? nie to Ja:diabloti: [quote name='Alicjarydzewska']Doberek Luśkowe ludzieńki :loveu::loveu::loveu: dziś z dostępem jesteś czy bez ;) doberek ozulcowe............a dzisiaj z racji nawału pracy Z:diabloti: [quote name='dealer']dzien dobry:hand: i tyle mialam do powiedzenia:roll: żeś się wysiliła....................:eviltong::eviltong::eviltong: a dobry bo słoneczny Quote
e.v.a Posted October 16, 2007 Posted October 16, 2007 dżemdobryyyyy :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
BeaC Posted October 16, 2007 Author Posted October 16, 2007 [quote name='evaxon']dżemdobryyyyy :loveu::loveu::loveu::loveu: bo ja wiem, czy dobryyyyyyy:razz: ważne że slonezny, wiecie że ja mam lato???? własnie wrócilam.z miasta ..............masakra gorąc.............:cool3::cool3::cool3: Quote
Medorowa Posted October 16, 2007 Posted October 16, 2007 Witamy się:multi: A gdzie jakieś nowe zdjęcia:diabloti: Quote
BeaC Posted October 16, 2007 Author Posted October 16, 2007 [quote name='madzia i medor']Witamy się:multi: A gdzie jakieś nowe zdjęcia:diabloti: też Cie witamy...............zdjęcia będa jak bedzie zdjęcie łańcucha:diabloti::diabloti::diabloti: Quote
Medorowa Posted October 16, 2007 Posted October 16, 2007 [quote name='BeaC']też Cie witamy...............zdjęcia będa jak bedzie zdjęcie łańcucha:diabloti::diabloti::diabloti: Sie robi:cool1::cool1: Quote
e.v.a Posted October 16, 2007 Posted October 16, 2007 [quote name='BeaC']bo ja wiem, czy dobryyyyyyy:razz: ważne że slonezny, wiecie że ja mam lato???? własnie wrócilam.z miasta ..............masakra gorąc.............:cool3::cool3::cool3: u mnie tez tak jest :D:D Quote
clockwork Posted October 16, 2007 Posted October 16, 2007 BEO!!!!! zaglądam po latach milczenia!!!!:oops: chciałabym nadrobić wszystko ale to niemożliwe... zatrzymałam sie na etapie :hmmmm: nie pamiętam..:roll: chyba letnich fotek LUŚKI z płytki CD :cool1: tak czy inaczej ... buziaczkuje do WAS wszystkich!!! :loveu::loveu: Quote
Paula Posted October 16, 2007 Posted October 16, 2007 Witanko Luśkowe :loveu: Nadrobiłam, ale fotek nie było :diabloti: Quote
BeaC Posted October 17, 2007 Author Posted October 17, 2007 [quote name='madzia i medor']Sie robi:cool1::cool1: witaj Medorowa mła:loveu::loveu::loveu: [quote name='evaxon']u mnie tez tak jest :D:D a u mnie jeszcze jest ciemno:cool3::cool3::cool3: [quote name='clockwork']BEO!!!!! zaglądam po latach milczenia!!!!:oops: chciałabym nadrobić wszystko ale to niemożliwe... zatrzymałam sie na etapie :hmmmm: nie pamiętam..:roll: chyba letnich fotek LUŚKI z płytki CD :cool1: tak czy inaczej ... buziaczkuje do WAS wszystkich!!! :loveu::loveu: dziękujemy za buziaczkowanie.............pozdrowienia i całuski dla tła i twoich chopów:diabloti::diabloti::diabloti: [quote name='paula_z']Witanko Luśkowe :loveu: Nadrobiłam, ale fotek nie było :diabloti: no witaj paulino...no fotków niet i szczerze to nie mam pojecia kiedy je wstawie................roboty mam ful, więc nie mam czasu zmniejszać............a trzeba by je z aparata na płytę wstawić....więc obiecuję, że jak znajde chwilke to się fotki pojawią:cool1: Quote
emdziolek Posted October 17, 2007 Posted October 17, 2007 Dzieńdoberek Beatko:loveu: Ooo nie śpisz!:evil_lol: Jak miło:loveu: Quote
Alicja Posted October 17, 2007 Posted October 17, 2007 witanko poranne :multi::loveu::multi::loveu::multi: w progach zapracowanej Pokojanki ;) proszę o przekazanie mizianka dla Luśki:loveu: i pozdróweczków dla Rodzinki :p Quote
e.v.a Posted October 17, 2007 Posted October 17, 2007 [quote name='BeaC'] a u mnie jeszcze jest ciemno:cool3::cool3::cool3: a u mnie juz nie:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
bonita Posted October 17, 2007 Posted October 17, 2007 U mnie też widzę jasność:diabloti: Gut morning:multi::evil_lol: Quote
Medorowa Posted October 17, 2007 Posted October 17, 2007 Ja spełniłam wymagania dotyczące łańcucha, a Ty:razz::razz::razz::diabloti: Quote
Paula Posted October 17, 2007 Posted October 17, 2007 Witanko Luśkowe dziewczęta :loveu: :multi: Quote
BeaC Posted October 18, 2007 Author Posted October 18, 2007 [quote name='emdziolek']Dzieńdoberek Beatko:loveu: Ooo nie śpisz!:evil_lol: Jak miło:loveu: witaj emdziolku:loveu::loveu::loveu: własnie jestem u Cie [quote name='Alicjarydzewska']witanko poranne w progach zapracowanej Pokojanki ;) proszę o przekazanie mizianka dla Luśki:loveu: i pozdróweczków dla Rodzinki witaj w mych oto progach..............Luska umiziana rodzinka wykochana:diabloti: [quote name='evaxon']a u mnie juz nie:evil_lol: a u mnie znowu tak..............witaj:loveu::loveu::loveu: [quote name='bonita']U mnie też widzę jasność:diabloti: Gut morning:multi::evil_lol: kurcze ja ciagle mam ciemnośc..........wychodzę z domu .ciemno..wracam do domu..ciemno..........:cool1: buziaczki for you i reszty bandy [quote name='mia_mia']witam opolanki :cool1: a ja łodzianki:diabloti::loveu::loveu::loveu: [quote name='Medorowa']Ja spełniłam wymagania dotyczące łańcucha, a Ty:diabloti: a ja żartowalam:eviltong::eviltong::eviltong: [quote name='paula_z']Witanko Luśkowe dziewczęta :loveu: :multi: hej Paulino...............nocna kobiałko:loveu::cool3: Quote
basia2202 Posted October 18, 2007 Posted October 18, 2007 hej heeej Lusiaczki!!:) przyszłam Was cmoknąć na dzień dobry :loveu: ale dziś paskudnie, cooo?? ciemnica taka... brr.. :roll: Quote
BeaC Posted October 18, 2007 Author Posted October 18, 2007 [quote name='basia2202']hej heeej Lusiaczki!!:) przyszłam Was cmoknąć na dzień dobry :loveu: ale dziś paskudnie, cooo?? ciemnica taka... brr.. :roll: [quote name='dealer']czeeee Luskowa:multi: witajcie kochanieńkie.............. pogód u mnie się skipcił...szaro, buro i ponuro, pada wieje................brrrrrrrrrr a czeka mnie jeszcze wycieczka na drugi wydział:shake: Quote
Alicja Posted October 18, 2007 Posted October 18, 2007 Witanko:multi::multi::multi: .......dziś później bom sobie po kawusi pozwoliła nóżki zagrzać pod kołderką :oops:i mi tak ciepełko było a że kompek w innym pokoju to już tak wyszło :evil_lol: Quote
BeaC Posted October 18, 2007 Author Posted October 18, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']Witanko:multi::multi::multi: .......dziś później bom sobie po kawusi pozwoliła nóżki zagrzać pod kołderką :oops:i mi tak ciepełko było a że kompek w innym pokoju to już tak wyszło :evil_lol: takiej to dobrze kompek i kolderka............miodzio:loveu::loveu: a ja mam..zaświadczenia raporty systemy..bleee tak od świtu samiutkiego, nawet jeszcze przed:eviltong::eviltong::eviltong: Quote
Recommended Posts