mia_mia Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 hihi.. moja sie tak samo uwala na lezacych obiektach czlekopodobnych:) po co obok, po co ominac kiedy mozna zadek wpakowac centralnie na srodek :cool3: Bea nie powinnas troche Luśki odchudzic? bo wydaje mi sie ze by jej nie zaszkodzilo kilka kilko mniej a jaka ulga dla stawow.. [pisze to bez zlosliwosci, wiem ze lansowany jest bull wieeeeeeeeeeelki i potezny ale szczuply pies to zwykle zdrowy pies] Quote
BeaC Posted October 10, 2007 Author Posted October 10, 2007 Alicjarydzewska napisał(a)::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: http://img502.imageshack.us/img502/605/img0143dk7.jpg a ta do bullendarza na następny rok;) http://img502.imageshack.us/img502/6859/img0146dy6.jpg Witanko :multi::loveu::multi:zapracowana z samego raneczka:razz: witam porannie:loveu::loveu::loveu: emdziolek napisał(a):Cześć BeaC:loveu: Jeszcze tu nie pisałam ale dzielnie oglądam fotki twojej bulterrierki:cool3: Taki sam z niej ślimaczek jak z mojej suki:razz:(slimaczek-czytaj lizaczek) Wpadne po szkole:razz: teraz mam informatyke i po dogo buszuje bo inni sie uczą:evil_lol: a ja sie obijam:eviltong: witam u nas..no ładnie tak????? też piszę aktualnie...........ze szkoły:eviltong::eviltong::eviltong: dealer napisał(a):dzien dobry Luskowa:multi: mia_mia napisał(a):hihi.. moja sie tak samo uwala na lezacych obiektach czlekopodobnych:) po co obok, po co ominac kiedy mozna zadek wpakowac centralnie na srodek :cool3: Bea nie powinnas troche Luśki odchudzic? bo wydaje mi sie ze by jej nie zaszkodzilo kilka kilko mniej a jaka ulga dla stawow.. [pisze to bez zlosliwosci, wiem ze lansowany jest bull wieeeeeeeeeeelki i potezny ale szczuply pies to zwykle zdrowy pies] Witam Cie............... od pół roku ją odchudzam, ale do takich gabarytów jak twoja sucz.........nigdy nie dojdę, bo.......jakbyś zobaczyła moja sucz na żywo.....................jest bardzo duża jak na bulke........ i nie chodzi o wagę ale......o wzrost.........ma 54 cm w kłębie:crazyeye: i tak zeszłyśmy już z wołka podbroda.............na wiosnę zamierzam jej dokupić towarzysza"niedoli" coby się paniena więcej ruszała.......... a co do stawów..............teraz troche złośliwości...............chyba Twoja sucz ma większe obciążenia stawów?????:eviltong::eviltong::eviltong::eviltong: Quote
Medorowa Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 Bezapelacyjnie wiem jakiej rasy zawita u mnie kolejny pies:loveu::diabloti::diabloti::diabloti: http://img502.imageshack.us/img502/6859/img0146dy6.jpg Quote
BeaC Posted October 10, 2007 Author Posted October 10, 2007 madzia i medor napisał(a):Bezapelacyjnie wiem jakiej rasy zawita u mnie kolejny pies:loveu::diabloti::diabloti::diabloti: http://img502.imageshack.us/img502/6859/img0146dy6.jpg świniaka Ci się zachciewa???? uważaj................:cool3::cool3::cool3: bo one sa tak jak napisała mia_mia.........niebaczacenacostaje właśnie chodzę z warą jak u boksera...........Lujka w przypływie wielkiej miłości szurneła mnie łbem...............korektorem zamaćkalam siniaka bo robi się...........zielony:cool1:.............ale nie jest symetrycznie:diabloti::diabloti::diabloti: Quote
e.v.a Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 jaka dzidzia jest duza?? http://img502.imageshack.us/img502/605/img0143dk7.jpg ooo taaaakaaaaaa duuuziaaa:lol::loveu::loveu::loveu: witanko :multi: Quote
BeaC Posted October 10, 2007 Author Posted October 10, 2007 evaxon napisał(a):jaka dzidzia jest duza?? http://img502.imageshack.us/img502/605/img0143dk7.jpg ooo taaaakaaaaaa duuuziaaa:lol::loveu::loveu::loveu: witanko :multi: witaj:loveu::loveu::loveu: Quote
Alicja Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 :crazyeye::crazyeye::crazyeye:o masz ....aleś się zasiedziała w pracy ;) pozdrówka dla Wsiech ;) Quote
emdziolek Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 BeaC napisał(a):witam porannie:loveu::loveu::loveu: witam u nas..no ładnie tak????? też piszę aktualnie...........ze szkoły:eviltong::eviltong::eviltong: No i ja się witam u WAS:evil_lol: Ładnie. baaaardzo ładnie:diabloti: No widzisz nie tylko ja jeszcze sie ucze:evil_lol: Quote
mia_mia Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 madzia bullka polecam ale uprzedzam ze to nie jest pies, to jest bullterrier, osobny gatunek :cool3: Bea jesli chodzi Ci o treningi WP albo szele z obcizeniem to wez po uwage ze trening jest raz w tygodniu po 20-30 min, szele tez na godzinke co jakis czas zakladane a wiec to nie jest tego typu obciazanie stawow co przy otylosci.. ja nie pisalam tego zlosliwie, do pewnego czasu Bułke tuczyłam [bo bylam przekonana ze bull musi byc grubiutki, zwlaszcza na wystawie] ale suka przestala dawac rade kondycyjnie na szkoleniach z obrony np. i teraz jak troche schudla to widze ze jej lepiej z taka waga, jest zywsza, bardziej sprawna itp.. serio ona ma 54cm w klebie??? az mi sie wierzyc nie chce! z glowa to ok ale w klebie? Bułka jak na suke jest tez raczej dosc duza i ma 44cm.. ps. 10-11 listopada bede prawdopodobnie w Opolu z Bułką-jesli by sie udalo to mozemy sie spotkac gdzies na spacer:) Quote
Paula Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 Witaj Beatko :multi: Super foty hamaczkowe :loveu: http://img502.imageshack.us/img502/949/img0142tf5.jpg liżę i liżę i nic :roll: http://img502.imageshack.us/img502/6859/img0146dy6.jpg w końcu zajarzyła :p :evil_lol: Quote
Alicja Posted October 11, 2007 Posted October 11, 2007 Doberek Bea :multi::loveu::multi:...z samego raneczka .... dziś chyba pracujesz na Swoich starych śmieciach ....:hmmmm: Quote
BeaC Posted October 11, 2007 Author Posted October 11, 2007 Alicjarydzewska napisał(a)::crazyeye::crazyeye::crazyeye:o masz ....aleś się zasiedziała w pracy ;) pozdrówka dla Wsiech ;) witaj z samego ranka:cool3::cool3: emdziolek napisał(a): No i ja się witam u WAS:evil_lol: Ładnie. baaaardzo ładnie:diabloti: No widzisz nie tylko ja jeszcze sie ucze:evil_lol: witaj ale ja się aktualnie .................nie uczę:diabloti::diabloti: mia_mia napisał(a):madzia bullka polecam ale uprzedzam ze to nie jest pies, to jest bullterrier, osobny gatunek :cool3: Bea jesli chodzi Ci o treningi WP albo szele z obcizeniem to wez po uwage ze trening jest raz w tygodniu po 20-30 min, szele tez na godzinke co jakis czas zakladane a wiec to nie jest tego typu obciazanie stawow co przy otylosci.. ja nie pisalam tego zlosliwie, do pewnego czasu Bułke tuczyłam [bo bylam przekonana ze bull musi byc grubiutki, zwlaszcza na wystawie] ale suka przestala dawac rade kondycyjnie na szkoleniach z obrony np. i teraz jak troche schudla to widze ze jej lepiej z taka waga, jest zywsza, bardziej sprawna itp.. serio ona ma 54cm w klebie??? az mi sie wierzyc nie chce! z glowa to ok ale w klebie? Bułka jak na suke jest tez raczej dosc duza i ma 44cm.. ps. 10-11 listopada bede prawdopodobnie w Opolu z Bułką-jesli by sie udalo to mozemy sie spotkac gdzies na spacer:) witaj..................... Luśke nie tuczę............ona jest wszystkożerna...........jak nie dostanie papu to se śliwek nazbiera w ogrodzie albo jakieś jabłko pożre.................trudno ja odchudzać, no bo ona straszy Łakomiec jest............:mad: Luśka jest duża..............od urodzenia taka była................miała 50 cm w kłębie....................jak miała 8 miesięcy, strasznie szybko rosła, tyła po 2 kg tygodniowo,.no ale sie zatrzymała...............:multi: popatrz na zdjęcia moje z Luską......ja jestem niewielka, ale to widac jak Luśka jest duża.............w kłębie jest taka jak Ozzi Alicji.............:crazyeye: tutaj na zdjęciu jest ze Spławikiem-Kavas............on miał ponad dwa lata a Luska rok..............właściciele byli zdziwieni jaka ona wielka:crazyeye::crazyeye: no a tutaj jest z Ozzim................. co do 10-11 listopad.........Ok.............tylko moja Luśka to straszny cykor jest więc, nie wiem, czy się "zaprzyjaźnia" ale spróbować możemy:cool3::cool3::cool3: Quote
BeaC Posted October 11, 2007 Author Posted October 11, 2007 paula_z napisał(a):Witaj Beatko :multi: Super foty hamaczkowe :loveu: http://img502.imageshack.us/img502/949/img0142tf5.jpg liżę i liżę i nic :roll: http://img502.imageshack.us/img502/6859/img0146dy6.jpg w końcu zajarzyła :p :evil_lol: witaj.............wczoraj graliśmy z TZtem i Kamilem no i ja i Luśka w piłke...........nożna............he he he .......TZ jęzor rozwalony......Luska go podeptała, w ogóle to Lea faulowała jak mogła podcinała nogi:cool3::cool3::cool3: TZ leżał 3 razy a ile Kamil, nie liczyłam............tylko JA ostałam sie cała na placu boju:diabloti: Alicjarydzewska napisał(a):Doberek Bea :multi::loveu::multi:...z samego raneczka .... dziś chyba pracujesz na Swoich starych śmieciach ....:hmmmm: ja mam smieci????:crazyeye::crazyeye::crazyeye: patrzy pod biurko..................nie widzi...............na biurku lekki bałagan ale prawie spoko:cool1: WITAJ:diabloti: Quote
mia_mia Posted October 11, 2007 Posted October 11, 2007 witaj:cool1: no faktycznie jest duza! dopiero przy Ozzym to widac! nie napisalam ze ja tuczysz tylko ze ja tak robilam.. a suka odchudzila mi sie niejako przy okazji-kazali mi nad jej kondycja popracowac wiec kilka razy w tygodniu zaczelysmy na rowerze jezdzic [a wlasciwie ja jezdzilam a ona biegala hihi:eviltong:] i po niecalych dwoch tygodniach bylo psa o 3kg mniej, bez ograniczania zarcia.. Quote
Agunia-Pańciunia) Posted October 11, 2007 Posted October 11, 2007 czesc Beat...... jak sie miewasz, bo przyznaje bez bicia nie nadrbilam zaleglosci...ostatnio jako mi czasu brakuje.... nie wiem czy to ta jesien czy po prostu odrobine zmeczenie materialu....i praca z tymi co chodza jak po muchozolu:loveu: Pozdrawiam ciepło...Aga Quote
BeaC Posted October 11, 2007 Author Posted October 11, 2007 Agunia-Pańciunia) napisał(a):czesc Beat...... jak sie miewasz, bo przyznaje bez bicia nie nadrbilam zaleglosci...ostatnio jako mi czasu brakuje.... nie wiem czy to ta jesien czy po prostu odrobine zmeczenie materialu....i praca z tymi co chodza jak po muchozolu:loveu: Pozdrawiam ciepło...Aga Witaj Aguń ja jakoś nie narzekam na aurę.............zaczelam grzać:cool3: w piecu.........w pracy zapieprz.w domu toże....więc ja tak lubie................ i..............nikogo nigdy nie uderzyłam:diabloti::diabloti::diabloti: mia_mia napisał(a):witaj:cool1: no faktycznie jest duza! dopiero przy Ozzym to widac! nie napisalam ze ja tuczysz tylko ze ja tak robilam.. a suka odchudzila mi sie niejako przy okazji-kazali mi nad jej kondycja popracowac wiec kilka razy w tygodniu zaczelysmy na rowerze jezdzic [a wlasciwie ja jezdzilam a ona biegala hihi:eviltong:] i po niecalych dwoch tygodniach bylo psa o 3kg mniej, bez ograniczania zarcia.. witaj mia_mia..............fajnie, ze masz tyle czasu dla suczy...bo ja niestety jakoś nie mam:cool1:.w chacie jestem po 17, obiados dla rodziny...........troche ogródkowania i wtedy bawię sie z Leska............. próbowałam jeździć na rowerze a ona obok:cool1: nie da rady :cool1: łapie za koła :cool1: uważa że to niezła jazda i zabawa w ganianego -łapanego............. na gryzakach nie chce wisiec......... no chyba że ja bym z nia wisiala to może:diabloti:............ biega tylko jak ja biegam:cool1: nie przynosi piłki............a jak już to jej nie odda..............jak jej rzucasz to najlepiej pobiegnij za nia to ona wtedy Ci zabierze:cool1:..................... i tak dalej................dzieci z nia nie chodza, bo ciagnie przy zapłotowych psach, tylko Ja nad nia panuję............. mieszkamy na wsi:cool1: od roku, TAM NIKT NIE CHODZI NA SPACERY Z PSEM!!!!! jak kiedys zaproponowałam bieganie takim małolatom z pitopodobnym psem.............popatrzeli na mnie jak na durnia i zabrali psA:cool1::cool1: Quote
bonita Posted October 11, 2007 Posted October 11, 2007 Jezdem :) Przyznaj się czym karmiłaś Luś, że tak urosła:diabloti: Ale całowanko :grin::loveu: http://img502.imageshack.us/img502/949/img0142tf5.jpg Quote
BeaC Posted October 11, 2007 Author Posted October 11, 2007 bonita napisał(a):Jezdem :) Przyznaj się czym karmiłaś Luś, że tak urosła:diabloti: Ale całowanko :grin::loveu: http://img502.imageshack.us/img502/949/img0142tf5.jpg evaxon napisał(a):hejka Lusieta :loveu: witajcie!!!!! ja?? Luśke.................surowym mięchem:diabloti::diabloti::diabloti: serio Quote
Medorowa Posted October 11, 2007 Posted October 11, 2007 BeaC napisał(a):świniaka Ci się zachciewa???? uważaj................:cool3::cool3::cool3: bo one sa tak jak napisała mia_mia.........niebaczacenacostaje właśnie chodzę z warą jak u boksera...........Lujka w przypływie wielkiej miłości szurneła mnie łbem...............korektorem zamaćkalam siniaka bo robi się...........zielony:cool1:.............ale nie jest symetrycznie:diabloti::diabloti::diabloti: mia_mia napisał(a):madzia bullka polecam ale uprzedzam ze to nie jest pies, to jest bullterrier, osobny gatunek :cool3: Wiem na co się pisze, bynajmniej tak mi się wydaje:roll::roll::diabloti: Nie wiem tylko, kiedy osobnik danej rasy się u mnie pojawi, może to kwestia kilku lat, a może kliku miesięcy:eviltong: Quote
e.v.a Posted October 11, 2007 Posted October 11, 2007 ja zawsze chcialam bulka od malego:placz: zawsze mi sie podobaly biale:loveu: ale mojej rodzinie sie nie podobaja ich glowy :roll: ale w przyszlosci :loveu:napewno bedzie:loveu: naszczescie TZ uwielbia bulowate:loveu: Quote
BeaC Posted October 11, 2007 Author Posted October 11, 2007 O masz dwie następne chętne na buliśka:cool3::cool3::cool3: radze sie zastanowić, bo Bull to nie bokser...... TERAZ wiem cos o tym, bo wcześniejszy mój pies byl bokserem:p Quote
agbar Posted October 11, 2007 Posted October 11, 2007 witam zaswinione:loveu::diabloti:jak dzionek mija?? Quote
e.v.a Posted October 11, 2007 Posted October 11, 2007 BeaC napisał(a):O masz dwie następne chętne na buliśka:cool3::cool3::cool3: radze sie zastanowić, bo Bull to nie bokser...... TERAZ wiem cos o tym, bo wcześniejszy mój pies byl bokserem:p heh to to ja dobrze wiem :) naszczescie moj TZ mial doswiadczenie z bulowatymi ;) Quote
BeaC Posted October 11, 2007 Author Posted October 11, 2007 dealer napisał(a):witam zaswinione:loveu::diabloti:jak dzionek mija?? mija jakos, czyli pracowicie, zakurzają mnie:mad:, bo mi lampy wymieniają:cool1: evaxon napisał(a):heh to to ja dobrze wiem :) naszczescie moj TZ mial doswiadczenie z bulowatymi ;) nie myśł, że ja Ci odradzam Bulika.....co to to nie..............:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Recommended Posts