Paula Posted October 6, 2007 Posted October 6, 2007 Witaj Luśkowa :multi: Aaaaa, nareszcie foty :loveu: http://img525.imageshack.us/img525/9507/img0116dw0.jpg :loveu: moje ukochane kropkowane bzusio :buzi: http://img525.imageshack.us/img525/8060/img0120gj2.jpg :loveu: malusi jorczuś :calus: tylko dupka się nie mieści i nózia trochę zwisa :evil_lol: :loveu: Quote
BeaC Posted October 6, 2007 Author Posted October 6, 2007 [quote name='jonQuilla']ale ja widziałam tamte fotecki i czuję niedosyt :) :evil_lol: o masz Ci los....................przyjeżdżaj z aparatem........natrzaskasz a potem mi ............powstawiasz???:evil_lol::evil_lol::evil_lol: bo ja jakoś czasu nie mam:razz: [quote name='evaxon']czesc dogokoguciku :loveu: ty w morde jeza nietoperza budziku ty ty ty :lol!::lol!::lol!: a co??? ilez można spać zycie prześpisz i obudzisz się ..........staruszeczką:diabloti::diabloti: [quote name='paula_z']Witaj Luśkowa :multi: Aaaaa, nareszcie foty :loveu: http://img525.imageshack.us/img525/9507/img0116dw0.jpg :loveu: moje ukochane kropkowane bzusio :buzi: http://img525.imageshack.us/img525/8060/img0120gj2.jpg :loveu: malusi jorczuś tylko dupka się nie mieści i nózia trochę zwisa :evil_lol: :loveu: no malutenieczki ten mój Yorczek.taki tyciuchny.........tylko ta słodka dupeczka tak sie jakoś nie mieściłą ale to dlatego że moje kolanka sa malusienieczkie:diabloti::diabloti::diabloti: witaj:calus: Quote
e.v.a Posted October 6, 2007 Posted October 6, 2007 [quote name='BeaC'] a co??? ilez można spać zycie prześpisz i obudzisz się ..........staruszeczką:diabloti::diabloti: :crazyeye: nie strasz:placz::placz::placz::placz: zreszta... ja bede wieczni epiekna młoda i powabna:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::evil_lol: heloł:multi::multi::multi: Quote
BeaC Posted October 6, 2007 Author Posted October 6, 2007 [quote name='evaxon']:crazyeye: nie strasz:placz::placz::placz::placz: zreszta... ja bede wieczni epiekna młoda i powabna:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::evil_lol: heloł:multi::multi::multi:[/quote] :loveu::loveu::loveu: Quote
Alicja Posted October 6, 2007 Posted October 6, 2007 [FONT=Arial]:mdleje: nareszcie dotarłam i tu :multi::multi::multi: od rana przedzieram się przez gąszcz blogasków ....i witam się doberek .....czyżby znowu do czwartku :hmmmm: [/FONT] Quote
jonQuilla Posted October 6, 2007 Posted October 6, 2007 [quote name='BeaC']o masz Ci los....................przyjeżdżaj z aparatem........natrzaskasz a potem mi ............powstawiasz???:evil_lol::evil_lol::evil_lol: bo ja jakoś czasu nie mam:razz: :evil_lol::evil_lol: już pędzę w takim razie ;) mam kawałek więc troszkę to zajmie :) :evil_lol::evil_lol: Witam i cmokam :loveu::loveu::loveu: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 czesc i czolem...mam dzis w pracy urwanie jajnikow..... Quote
BoJa2 Posted October 9, 2007 Posted October 9, 2007 Wiem,że gdzieś TU jesteś8-) - dzień Doberek:multi: Quote
agbar Posted October 9, 2007 Posted October 9, 2007 hop hop! jest tu ktooooooooooooooooooooooooo? Quote
clockwork Posted October 9, 2007 Posted October 9, 2007 cześć Bea... czemu Ty nie chcesz na tym kompku bywać... :diabloti: i nas olewasz :mad: miziu miziu... powtarzam sie wiem ale nie mam weny... wszystkie pomysły na repertuar sie mi skończyły :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
BeaC Posted October 9, 2007 Author Posted October 9, 2007 [quote name='jonQuilla'] już pędzę w takim razie mam kawałek więc troszkę to zajmie Witam i cmokam :loveu: witajcie cmokacze:cool3: [quote name='mia_mia']witanko u swinki:cool3: miło mi że do nas wpadacie..............częściej niz ja sama:placz: [quote name='Agunia-Pańciunia)']czesc i czolem...mam dzis w pracy urwanie jajnikow..... kochana...........a co ja mam powiedzieć??? dzisiaj oznajmiłam że szukam sobie nowej pracy i jak cos konkretnego znajd e to odchodze...nie można tak JEDNĄ mała Beatka.......orać:mad: [quote name='Alicjarydzewska']witanko ....jeszcze jutro i sroda ;) a witaj.....dzisiaj rankiem byłam i teraz też.bo beze mnie to wszystko pada..............qrna:angryy::angryy::angryy: nie bede sie rozpisywać, bo znowu wpadnę we wściekłość.a juz się zdążyłam uspokoić:roll: [quote name='Hugo-Kochaś']Wiem,że gdzieś TU jesteś8-) - dzień Doberek:multi: wiem, ze Ty wiesz.bo tylko do Cie wstąpiłam z rana obaczyć jak tam moja piękna:loveu::loveu::loveu: [quote name='dealer']hop hop! jest tu ktooooooooooooooooooooooooo? nie ma tutaj nikogo........coraz częściej nie ma tutaj nikogo.........no chyba że JA się pojawię:diabloti: [quote name='clockwork']cześć Bea... czemu Ty nie chcesz na tym kompku bywać... :diabloti: i nas olewasz :mad: miziu miziu... powtarzam sie wiem ale nie mam weny... wszystkie pomysły na repertuar sie mi skończyły ja nie chcę???:crazyeye: dobre sobie......ja własnie chcę być TYLKO tutaj........ale realia sa nie za ciekawe....... witaj:loveu: Quote
e.v.a Posted October 9, 2007 Posted October 9, 2007 witam w ten sliczny dzionek :loveu: slonko swieci ptaszki spiewaja a ja siedze w domku przed kompem bo mam lenia:evil_lol: Quote
Alicja Posted October 9, 2007 Posted October 9, 2007 :multi::multi::multi:witaj dziś na chwilke a jutro na dłużej :p a doopkami się nie przejmuj ;) Quote
BeaC Posted October 10, 2007 Author Posted October 10, 2007 evaxon napisał(a):witam w ten sliczny dzionek :loveu: slonko swieci ptaszki spiewaja a ja siedze w domku przed kompem bo mam lenia:evil_lol: tak było wczoraj.....dzisiaj rano miałam....1 stopień........:placz::placz::placz: witaj zleniona....ja jakoś nie mam czasu na lenia:cool1:...........po pracy wczoraj............obiadek........., który musiałam ugotować dla czterech ludków.......potem grabienie i palenie lisci......a mam co palić..............3 pięćdziesięcioletnie lipy zrzucają liście, :loveu:3 jabłonki dwie gruszki, każda po parędziesiąt lat ma:crazyeye:.....śliwek nie liczę...............acha jeszcze dwie brzozy potężne:crazyeye:, które górują nad okolica:roll: i grab toże wielkij..........:diabloti::diabloti::diabloti: po pracy musiałam się zresetowac.............:cool3: Alicjarydzewska napisał(a)::multi::multi::multi:witaj dziś na chwilke a jutro na dłużej :p a doopkami się nie przejmuj ;) posłałam doopków w trzy doopki:diabloti: witaj mła:loveu::loveu::loveu: Quote
BeaC Posted October 10, 2007 Author Posted October 10, 2007 i dla wiernych...............towarzyszek......pare fotek z sesji..........leżaczkowej leżaczek zwinięty na strychu już:placz::placz::placz: Quote
jonQuilla Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 Witam :) Ile u Was widzę miłości http://img509.imageshack.us/img509/2540/img0133xs1.jpg :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
BeaC Posted October 10, 2007 Author Posted October 10, 2007 Witaj:loveu::loveu::loveu: dzisiaj jestem TUTAJ.............:diabloti: a tak bo my się bardzo....................no bardzo:loveu::loveu::loveu: Quote
Alicja Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: http://img502.imageshack.us/img502/605/img0143dk7.jpg a ta do bullendarza na następny rok;) http://img502.imageshack.us/img502/6859/img0146dy6.jpg Witanko :multi::loveu::multi:zapracowana z samego raneczka:razz: Quote
emdziolek Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 Cześć BeaC:loveu: Jeszcze tu nie pisałam ale dzielnie oglądam fotki twojej bulterrierki:cool3: Taki sam z niej ślimaczek jak z mojej suki:razz:(slimaczek-czytaj lizaczek) Wpadne po szkole:razz: teraz mam informatyke i po dogo buszuje bo inni sie uczą:evil_lol: a ja sie obijam:eviltong: Quote
Recommended Posts