Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='jonQuilla']ale ja widziałam tamte fotecki i czuję niedosyt :) :evil_lol:

o masz Ci los....................przyjeżdżaj z aparatem........natrzaskasz a potem mi ............powstawiasz???:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
bo ja jakoś czasu nie mam:razz:

[quote name='evaxon']czesc dogokoguciku :loveu: ty w morde jeza nietoperza budziku ty ty ty :lol!::lol!::lol!:

a co???

ilez można spać zycie prześpisz i obudzisz się ..........staruszeczką:diabloti::diabloti:

[quote name='paula_z']Witaj Luśkowa :multi: Aaaaa, nareszcie foty :loveu:

http://img525.imageshack.us/img525/9507/img0116dw0.jpg :loveu: moje ukochane kropkowane bzusio :buzi:

http://img525.imageshack.us/img525/8060/img0120gj2.jpg :loveu: malusi jorczuś tylko dupka się nie mieści i nózia trochę zwisa :evil_lol: :loveu:

no malutenieczki ten mój Yorczek.taki tyciuchny.........tylko ta słodka dupeczka tak sie jakoś nie mieściłą
ale to dlatego że moje kolanka sa malusienieczkie:diabloti::diabloti:
:diabloti:

witaj:calus:

Posted

[quote name='BeaC']

a co???

ilez można spać zycie prześpisz i obudzisz się ..........staruszeczką:diabloti::diabloti:

:crazyeye: nie strasz:placz::placz::placz::placz: zreszta... ja bede wieczni epiekna młoda i powabna:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::evil_lol:

heloł:multi::multi::multi:

Posted

[quote name='evaxon']:crazyeye: nie strasz:placz::placz::placz::placz: zreszta... ja bede wieczni epiekna młoda i powabna:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::evil_lol:

heloł:multi::multi::multi:[/quote]

:loveu::loveu::loveu:

Posted

[FONT=Arial]:mdleje:
nareszcie dotarłam i tu :multi::multi::multi:
od rana przedzieram się przez gąszcz blogasków ....i witam się doberek .....czyżby znowu do czwartku :hmmmm:
[/FONT]

Posted

[quote name='BeaC']o masz Ci los....................przyjeżdżaj z aparatem........natrzaskasz a potem mi ............powstawiasz???:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
bo ja jakoś czasu nie mam:razz:

:evil_lol::evil_lol: już pędzę w takim razie ;) mam kawałek więc troszkę to zajmie :) :evil_lol::evil_lol:

Witam i cmokam :loveu::loveu::loveu:

Posted

cześć Bea... czemu Ty nie chcesz na tym kompku bywać... :diabloti: i nas olewasz :mad:

miziu miziu... powtarzam sie wiem ale nie mam weny... wszystkie pomysły na repertuar sie mi skończyły :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='jonQuilla'] już pędzę w takim razie mam kawałek więc troszkę to zajmie

Witam i cmokam :loveu:

witajcie cmokacze:cool3:

[quote name='mia_mia']witanko u swinki:cool3:

miło mi że do nas wpadacie..............częściej niz ja sama:placz:

[quote name='Agunia-Pańciunia)']czesc i czolem...mam dzis w pracy urwanie jajnikow.....

kochana...........a co ja mam powiedzieć???

dzisiaj oznajmiłam że szukam sobie nowej pracy i jak cos konkretnego znajd e to odchodze...nie można tak JEDNĄ mała Beatka.......orać:mad:

[quote name='Alicjarydzewska']witanko ....jeszcze jutro i sroda ;)

a witaj.....dzisiaj rankiem byłam i teraz też.bo beze mnie to wszystko pada..............qrna:angryy::angryy::angryy: nie bede sie rozpisywać, bo znowu wpadnę we wściekłość.a juz się zdążyłam uspokoić:roll:

[quote name='Hugo-Kochaś']Wiem,że gdzieś TU jesteś8-) - dzień Doberek:multi:

wiem, ze Ty wiesz.bo tylko do Cie wstąpiłam z rana obaczyć jak tam moja piękna:loveu::loveu::loveu:

[quote name='dealer']hop hop! jest tu ktooooooooooooooooooooooooo?

nie ma tutaj nikogo........coraz częściej nie ma tutaj nikogo.........no chyba że JA się pojawię:diabloti:

[quote name='clockwork']cześć Bea... czemu Ty nie chcesz na tym kompku bywać... :diabloti: i nas olewasz :mad:

miziu miziu... powtarzam sie wiem ale nie mam weny... wszystkie pomysły na repertuar sie mi skończyły

ja nie chcę???:crazyeye:
dobre sobie......ja własnie chcę być TYLKO tutaj........ale realia sa nie za ciekawe.......

witaj:loveu:

Posted

evaxon napisał(a):
witam w ten sliczny dzionek :loveu: slonko swieci ptaszki spiewaja a ja siedze w domku przed kompem bo mam lenia:evil_lol:

tak było wczoraj.....dzisiaj rano miałam....1 stopień........:placz::placz::placz:

witaj zleniona....ja jakoś nie mam czasu na lenia:cool1:...........po pracy wczoraj............obiadek........., który musiałam ugotować dla czterech ludków.......potem grabienie i palenie lisci......a mam co palić..............3 pięćdziesięcioletnie lipy zrzucają liście, :loveu:3 jabłonki dwie gruszki, każda po parędziesiąt lat ma:crazyeye:.....śliwek nie liczę...............acha jeszcze dwie brzozy potężne:crazyeye:, które górują nad okolica:roll: i grab toże wielkij..........:diabloti::diabloti::diabloti:

po pracy musiałam się zresetowac.............:cool3:

Alicjarydzewska napisał(a):
:multi::multi::multi:witaj dziś na chwilke a jutro na dłużej :p
a doopkami się nie przejmuj ;)

posłałam doopków w trzy doopki:diabloti:

witaj mła:loveu::loveu::loveu:

Posted

i dla wiernych...............towarzyszek......pare fotek z sesji..........leżaczkowej

leżaczek zwinięty na strychu już:placz::placz::placz:

Posted

Witaj:loveu::loveu::loveu:

dzisiaj jestem TUTAJ.............:diabloti:

a tak bo my się bardzo....................no bardzo:loveu::loveu::loveu:

Posted

Cześć BeaC:loveu:
Jeszcze tu nie pisałam ale dzielnie oglądam fotki twojej bulterrierki:cool3:
Taki sam z niej ślimaczek jak z mojej suki:razz:(slimaczek-czytaj lizaczek)
Wpadne po szkole:razz: teraz mam informatyke i po dogo buszuje bo inni sie uczą:evil_lol:

a ja sie obijam:eviltong: