Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

już nie jest nudno............ a wręcz tragicznie
Lea wczoraj przeszła bardzo ciężką operację............. miała skręt jelita........... bardzo poważny bo kilkudniowy. Doszło do martwicy i wycieli jej pl metra jelita.
Powoli dochodzi do siebie ale jeszcze nic pewnego........... trzy dni.......... narazie jest tylko na kroplówkach.

• Replies 6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

• 2 weeks later...
Posted

no teraz już mogę powiedzieć, że wszystko jest na dobrej drodze
dzisiaj byliśmy ściągnąć szwy....................brzuch to jedna wielka sznyta
z psa zostało pół psa ......................do bula to już nie jest zbytnio podobna.............. chodzi w obroży Dyzia jak był młodszy............ jej wszystkie obroże wiszą............ ale jest wesoła
Dyzio jej wylizuje brzusio bo ona nie sięga.............
nie wiadomo czy kiedykolwiek będzie takiej postury jak wcześniej....... jednak nie ma dużego kawałka jetita i tak jak wcześniej nie będzie już wchłaniać wartości pokarmowych
ale jest z nami :D

Posted

no Lea już je a nawet żre............... bawi się, ...............jest jak przed chorobą tyle że waży 24 kg szkielet a nie pies......... nie mówiąc o bulterierze........... i odkąd może normalnie jeść strasznie pretenduje do wszelkiego jedzenia jakie widzi i jakie jest............:D

• 3 months later...
Posted

duzo nie pogadalysmy ale Dyziolka wytarmosilam od mordki do ogona :diabloti: ... podeszlam i nie pytajac sie o zdanie rzucilam sie na niego dopiero pozniej przyznalam sie ze ja to ja :diabloti:

Posted

nie pogadałyśmy bo............. ja jak zwykle mocno zdenerwowana jestem jak na każdej wystawie........
jakbyś miała jakieś fotki( bo moj mąż to........... hm robi zdjęcia jak nie wiem co) to plissss wstaw

szału nie zrobiliśmy 5 miejsce na 8.............