Alicja Posted October 21, 2008 Posted October 21, 2008 [FONT=Arial]to ja se też chlapnę :knajpa: Helloł :multi::multi: [/FONT] Quote
Agunia-Pańciunia) Posted October 21, 2008 Posted October 21, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial]to ja se też chlapnę :knajpa:[/FONT] [FONT=Arial]Helloł :multi::multi:[/FONT] i ja tez sie dolączam do calej gromadki swietujacych... kolejnych radosnych rocznic zycze:loveu::loveu::loveu: Quote
apple Posted October 22, 2008 Posted October 22, 2008 [FONT=Century Gothic]same pijusy u ciebie:evil_lol: witaj:loveu:[/FONT] Quote
jonQuilla Posted October 22, 2008 Posted October 22, 2008 [FONT=Georgia]witam :multi::loveu: mam nadzieję że nie przyszłam za późno żeby wypić za Was :cool3: :popcorn: wasze zdrowie :) [/FONT] Quote
BeaC Posted October 22, 2008 Author Posted October 22, 2008 żyję ale co to za życie:diabloti::diabloti::diabloti: monterzy byli i cos tam porobili jutro będą jeszcze dziękuje:loveu::loveu::loveu: wszystkim za miłe życzenia i polewanie pod moja nieobecność trudno mi się żyje bez dogo w pracy w domu jakoś nie mogę znaleźć czasu na siedzenie na kompie:cool1::cool1::cool1: Quote
Alicja Posted October 23, 2008 Posted October 23, 2008 [FONT=Arial]I jak ...macie już piecyk :razz: :razz: biedne świnki marzną :placz: a u nas pada :placz: doberek :multi::loveu:[/FONT] Quote
BeaC Posted October 24, 2008 Author Posted October 24, 2008 piec MAM:multi::multi::multi: a świniom nie przeszkadza zimno Lejka se pod kołderke wchodzi a Dyziol to se wietrzy i se jadę dzisiaj na Sabaton-a do grodu Kraka tralala:diabloti::diabloti::diabloti: a i witam Was pieknie i slonecznie chociaż mrożno rano miałam -1 Quote
apple Posted October 24, 2008 Posted October 24, 2008 [quote name='BeaC']piec MAM:multi::multi::multi: a świniom nie przeszkadza zimno Lejka se pod kołderke wchodzi a Dyziol to se wietrzy i se jadę dzisiaj na Sabaton-a do grodu Kraka tralala:diabloti::diabloti::diabloti: a i witam Was pieknie i slonecznie chociaż mrożno rano miałam -1 [FONT=Century Gothic]Ulalala no to fajnie masz..................luksus po prostu:diabloti: Ja też się bede bawiła- na weselichu:multi: Witaj:loveu:[/FONT] [FONT=Century Gothic]P.S. U mnie też piździca za oknem:roll:[/FONT] Quote
furciaczek Posted October 24, 2008 Posted October 24, 2008 Cholera jasna...zapomnialam o swoim akwarium:oops: od maja mam....:roll: Ciesze sie ze masz cieplo juz:loveu: Quote
Alicja Posted October 24, 2008 Posted October 24, 2008 [FONT=Arial]:razz::razz:u nas też dziś był mróz jak szłam do pracy :cool1:..teraz słonko :multi::loveu: cieszkam że macie ciepełło w domku :bigcool:[/FONT] Quote
groszek83 Posted October 24, 2008 Posted October 24, 2008 :hand:Hej Udanego koncerta:ylsuper::ylsuper::ylsuper: Quote
furciaczek Posted October 24, 2008 Posted October 24, 2008 agnethka napisał(a):od maja masz? i zapomniałaś? to ja już widzę w jakim stanie jest to akwarium..:diabloti: Chodzi o to ze dostalam akwarium, zaczelam je uzadzac itd.... mialam kupic rybki i zapomnialam:evil_lol: a taka napalona na to bylam:loveu: Quote
groszek83 Posted October 24, 2008 Posted October 24, 2008 furciaczek napisał(a):Chodzi o to ze dostalam akwarium, zaczelam je uzadzac itd.... mialam kupic rybki i zapomnialam:evil_lol: a taka napalona na to bylam:loveu: To sie nazywa słomiany zapał:evil_lol::evil_lol: Quote
furciaczek Posted October 24, 2008 Posted October 24, 2008 groszek83 napisał(a):To sie nazywa słomiany zapał:evil_lol::evil_lol: Nie, to sie nazywa skleroza:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Wrrr wkurza mnie brak muticytatow:angryy: Quote
basia2202 Posted October 24, 2008 Posted October 24, 2008 [quote name='BeaC']piec MAM:multi: a świniom nie przeszkadza zimno Lejka se pod kołderke wchodzi a Dyziol to se wietrzy i se jadę dzisiaj na Sabaton-a do grodu Kraka tralala:diabloti: a i witam Was pieknie i slonecznie chociaż mrożno rano miałam -1 ej, Ty z tym piecem masz -1? :cool3: no to nie jest jakiś wypas :evil_lol: chyba, że piec tylko stoi i nie włączasz, ale to już masochizm :eviltong: buziole dla Twoich prosiaków:) i miłego koncertowania i zdarcia gardła ;) Quote
Tengusia Posted October 24, 2008 Posted October 24, 2008 no to se cioteczka poszaleje :diabloti: a ja w ramach rozrywki jutro do pracy ide :mdleje: Quote
BeaC Posted October 26, 2008 Author Posted October 26, 2008 no więc poszalałam:multi: i jestem w szoku:crazyeye: tak rewelacyjnego koncerta to jeszcze w zyciu nie widziałam........A BYŁAM JUŻ NA WIELU:diabloti: MASAKRA............... WSPÓŁPRACA PUBLICZNOSCI Z WOKALISTA FAKT ŻE JOACHIM JEST BARDZO ŻYWIOOOWY I KOMUNIKATYWNY ALE ON SAM BYŁ W SZOKU:razz::razz::razz: A JAK NA 40:1 PUBLICZNOŚC ZA NIEGO SPIEWAŁA I TUPAŁA ROBI WRAŻENIE:diabloti::diabloti: na ich oficjalnej stronie internetowaej joachim napisał że był to jego najlepszy koncert w zyciu:crazyeye::crazyeye::crazyeye: a tak co u nas Dyzio został czytelnikiem właśnie czyta kolejną książkę madre dziecko z niego wyrośnie na dworze mgła że konie dusi ale i tak na spacer do lasu idziem to papap Quote
Alicja Posted October 26, 2008 Posted October 26, 2008 [FONT=Arial]Własnie poczytałam że Konzertos był na 6+ ....cieszkam :multi: u Was mgła :crazyeye::crazyeye::crazyeye: u mnie piękne słonko tylko że zimno jak cholera :diabloti:[/FONT] Quote
furciaczek Posted October 26, 2008 Posted October 26, 2008 Ja tradycyjnie napisze ze zazdroszcze:evil_lol: Quote
groszek83 Posted October 26, 2008 Posted October 26, 2008 Doberek koncertowo:cool1: U mnie słoneczko:multi::multi: Quote
Kiłi Posted October 26, 2008 Posted October 26, 2008 Heloł!! Mizianko dla psów potforów:loveu::loveu: Quote
Tengusia Posted October 26, 2008 Posted October 26, 2008 [quote name='BeaC']no więc poszalałam:multi: i jestem w szoku:crazyeye: tak rewelacyjnego koncerta to jeszcze w zyciu nie widziałam........A BYŁAM JUŻ NA WIELU:diabloti: MASAKRA............... WSPÓŁPRACA PUBLICZNOSCI Z WOKALISTA FAKT ŻE JOACHIM JEST BARDZO ŻYWIOOOWY I KOMUNIKATYWNY ALE ON SAM BYŁ W SZOKU:razz::razz::razz: A JAK NA 40:1 PUBLICZNOŚC ZA NIEGO SPIEWAŁA I TUPAŁA ROBI WRAŻENIE:diabloti::diabloti: na ich oficjalnej stronie internetowaej joachim napisał że był to jego najlepszy koncert w zyciu:crazyeye::crazyeye::crazyeye: a tak co u nas Dyzio został czytelnikiem właśnie czyta kolejną książkę madre dziecko z niego wyrośnie na dworze mgła że konie dusi ale i tak na spacer do lasu idziem to papap no to super byc musialo skoro takie pozytywne wrazenia wszyscy maja :loveu::loveu::loveu: Quote
BeaC Posted October 26, 2008 Author Posted October 26, 2008 witam wieczorową pora psy leża lea po spacerze dostała zakwasów:cool1: a młodemu sie cos w łapke stało pewnie nadwyrężył ale poobserwuję pare fotek jakośc jaka jest taka jest zacznę od grzyba Quote
Recommended Posts