BeaC Posted August 18, 2008 Author Posted August 18, 2008 stróżuję?? biegnę:multi::multi::multi: Quote
Tengusia Posted August 18, 2008 Posted August 18, 2008 Dyziulec mordulec :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
BeaC Posted August 18, 2008 Author Posted August 18, 2008 [quote name='furciaczek']Te duze jakies takie male:eviltong::evil_lol: A pierwsza fota przeslodka:loveu: a bo Leja jest słodka:loveu::loveu::loveu: to jest ulubiony rozmiar patyczka Luski.......... Dyziola zresztą też młode jest tak zaciekłe że nie puszcza większość od strony doopki bo od strony pyszczka biegnie na aparat przechwycił? czy Lejka mu odpuściła:cool3::cool3: koniec resztę jutro ide palić ognisko i relaksować się po trudach pracy:diabloti::diabloti::diabloti: Quote
BeaC Posted August 18, 2008 Author Posted August 18, 2008 [quote name='Tengusia']Dyziulec mordulec :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: nooooooooooooo zwłaszcza na moje kotki:placz::mad::mad: Quote
Tengusia Posted August 18, 2008 Posted August 18, 2008 idz ciotka idz sie relaksuj ja jutro bede sie relaksowac na slowacji :mdrmed: Quote
Tengusia Posted August 18, 2008 Posted August 18, 2008 nie wiem czy ci sie spodoba ale taki bannerek ci stworzylam :loveu: a teraz uciekam sie pakowac i jutro jedziemy daleko daleko Quote
Vectra Posted August 18, 2008 Posted August 18, 2008 Banerek mi się straszliwie podoba :loveu: Tengusia , ja też fce :loveu: :diabloti: Quote
BeaC Posted August 19, 2008 Author Posted August 19, 2008 [quote name='Tengusia']idz ciotka idz sie relaksuj ja jutro bede sie relaksowac na slowacji :mdrmed: relaksuj się i pogody Ci zyczę ładnej:diabloti::diabloti: [quote name='Tengusia']nie wiem czy ci sie spodoba ale taki bannerek ci stworzylam :loveu: a teraz uciekam sie pakowac i jutro jedziemy daleko daleko pikny on jest dziękuję Ci masz u mnie flaszkę........... jaką chcesz:razz::razz::razz: [quote name='Vectra']Banerek mi się straszliwie podoba :loveu: Tengusia , ja też fce :loveu: :diabloti: przecież Ty umiesz robić:eviltong::eviltong::eviltong: Quote
apple Posted August 19, 2008 Posted August 19, 2008 Na kawę przyszłam:cool1: ino z mlekiem bo w domu mi brakło :cool1: :loveu::loveu::loveu: Quote
kwiatek82 Posted August 19, 2008 Posted August 19, 2008 Witamy Wasss !!! Świetne zdjecia ! Maly atomowiec :) rozrabiaka ! My chwilowo jestesmy z doskoku - wykanczamy nasze gniazdko wiec bywamy w domu okazjonalnie :) Pozdrawiamy super rodzinke !! ps Fajowy ten nowy podpis !! :) Quote
BeaC Posted August 19, 2008 Author Posted August 19, 2008 [quote name='apple']Na kawę przyszłam:cool1: ino z mlekiem bo w domu mi brakło :cool1: :loveu: oć na kaff a co?? sklepy tez Ci pozamykali?? :diabloti::diabloti: [quote name='kwiatek82']Witamy Wasss !!! Świetne zdjecia ! Maly atomowiec :) rozrabiaka ! My chwilowo jestesmy z doskoku - wykanczamy nasze gniazdko wiec bywamy w domu okazjonalnie :) Pozdrawiamy super rodzinke !! ps Fajowy ten nowy podpis !! :) a młody zabija i powala na kolana godzinami moge na niego patrzeć co on kombinuje to lepsze niż kino a podpis ........... ukłony w stronę Tengusi:loveu: [quote name='furciaczek']Doberek:loveu: witojcie:multi::multi: Quote
jonQuilla Posted August 19, 2008 Posted August 19, 2008 ale śliczny nowy bannerek :loveu::loveu: Quote
Alicja Posted August 19, 2008 Posted August 19, 2008 Nadrobiłam :diabloti: Doba się mnie skurczyła odkąd TZ pooperacyjny :roll:...ale da się z Tym żyć :evil_lol: Quote
groszek83 Posted August 19, 2008 Posted August 19, 2008 Fajny banerek:cool3: Przyszłam sie pochwalić;jak wszystko wypali to w maju będe miała swojego świniaczka:bigcool: Pozdrówka Quote
apple Posted August 20, 2008 Posted August 20, 2008 Nie sklepów mi nie pozamykali ale ma w domu nocnego chliptacza mleka:diabloti: I w końcu gdzie ta kawa?:cool1: Quote
BeaC Posted August 20, 2008 Author Posted August 20, 2008 [quote name='jonQuilla']ale śliczny nowy bannerek :loveu::loveu: dostałam:multi::multi::multi: [quote name='Alicja']Nadrobiłam :diabloti: Doba się mnie skurczyła odkąd TZ pooperacyjny :roll:...ale da się z Tym żyć :evil_lol: to oć na kaff [quote name='groszek83']Fajny banerek:cool3: Przyszłam sie pochwalić;jak wszystko wypali to w maju będe miała swojego świniaczka:bigcool: Pozdrówka ???? ale z których świniaczków:razz::razz: Quote
tygra Posted August 20, 2008 Posted August 20, 2008 ale sesyjka. Słodki Dyziak i moją ulubienicę widziaąłm Quote
furciaczek Posted August 20, 2008 Posted August 20, 2008 Aaaaa on jest cudowny:loveu: Sucz z reszta tez:loveu: Quote
jonQuilla Posted August 20, 2008 Posted August 20, 2008 jak duldy się ładnie ze sobą bawią :) :loveu: maluch rozkoszny :loveu: Quote
kwiatek82 Posted August 20, 2008 Posted August 20, 2008 Prosze panstwa oto MIŚ - MIŚ jest rozbrykany dziś ! Fika, bryka już od rana - Tylko Luśka niezałamana !!! :) Quote
Recommended Posts