BeaC Posted August 7, 2008 Author Posted August 7, 2008 [quote name='malawaszka']no nie to nici z oglądania fotek? łeeeeee to lipa - idę sobie :shake: jeszcze do poniedziałku............ albo niedzieli wieczór........... moja Zulka :multi::multi::multi: wraca nie widzialam i nie słyszałam jej 3 tygodnie:-( Quote
Alicja Posted August 8, 2008 Posted August 8, 2008 :mad::mad::mad:dalej bez fotów :obrazic: cze :p Quote
BeaC Posted August 8, 2008 Author Posted August 8, 2008 [quote name='Alicja']:mad::mad::mad:dalej bez fotów :obrazic: cze :p post wyżej pisze kiedy będą kłania się czytanie ze zrozumieniem:eviltong::eviltong::eviltong::diabloti: Quote
Alicja Posted August 8, 2008 Posted August 8, 2008 [quote name='BeaC']post wyżej pisze kiedy będą kłania się czytanie ze zrozumieniem:eviltong::eviltong::eviltong::diabloti: czytałam ...nie przyjmuje do wiadomości :eviltong::eviltong::eviltong::eviltong: Quote
Vectra Posted August 8, 2008 Posted August 8, 2008 Cześc , a ja nie śpię :diabloti: No opowiadaj coś o Dyziu :mad: fotek ni ma , opowieści nie ma buuuuuu Quote
BeaC Posted August 8, 2008 Author Posted August 8, 2008 [quote name='Vectra']Cześc , a ja nie śpię :diabloti: No opowiadaj coś o Dyziu :mad: fotek ni ma , opowieści nie ma buuuuuu jak to nie śpisz??? czyżby niemowlę Ci nie dało??? co mam o Dyź Dyziu napisać?? przeca on nudny jest.............:razz: dobra o kocie......... działają we dwa on i Lea....... on z racji niziołkowatości przejdzie przez przejście kota i tutaj następuje atak z dwóch flanek .......... ona czeka aż on wypędzi kota z drugiej strony drzwi..... leży i udaje że jej nie ma a on :diabloti:atak ostrzeliwując szczekaniem tudzież innymi odgłosami......... czasami kot traci niecierpliwość i wypada na korytarz i tutaj suprice:diabloti:............. jest tam ona Lea......... w desperacji kot woli jednak wrócić gdzie małe szczekające niewiadomo co jest ale to jest mniejsze zuo:diabloti::diabloti::diabloti: Quote
Vectra Posted August 8, 2008 Posted August 8, 2008 Postanowiłam byc porannym ptaszkiem :evilbat: no to widzę , że spółka super współpracuje :multi: i dobrze tępić sierściuchy :diabloti: Quote
BeaC Posted August 8, 2008 Author Posted August 8, 2008 [quote name='Vectra']Postanowiłam byc porannym ptaszkiem :evilbat: no to widzę , że spółka super współpracuje :multi: i dobrze tępić sierściuchy :diabloti: ale............... sierściuchy sa mądrzejsze bo przedostają się do żarcia po dachu oknem dachowym a gupecki szczekają i polują:diabloti::diabloti::diabloti: młody jest bardzo zawzięty.......... w ogole nie odpuszcza.:crazyeye: ........ Lea ma piłkę w mordeczce a on ją chce........... i co robi niziołek?? bezceremonialnie jej wyciąga i spiernicza tam gdzie ona go nie dosięgnie.czyli pod kanapę krzesło itp........... a i jeszcze pokazuje i malszcze jaka to jest fajna piłka i co by ona próbowała ją przejąć:cool3::cool3: a przejęcie wygląda tak.......... Lea kładzie młodego na plecach przytrzymuje go łokciem albo łapą i wyciąga..........:diabloti::diabloti::diabloti: i co się młody męczysz???? Quote
apple Posted August 8, 2008 Posted August 8, 2008 Ja tam się nie focham ze nie ma fot:lol: bo u mnie też nie ma:diabloti: Quote
BeaC Posted August 8, 2008 Author Posted August 8, 2008 [quote name='apple']Ja tam się nie focham ze nie ma fot:lol: bo u mnie też nie ma:diabloti: witka przynajmniej ty jedna mnie rozumiesz ale ja nie mam aparata a ty masz :diabloti::diabloti::diabloti: Quote
apple Posted August 8, 2008 Posted August 8, 2008 [quote name='BeaC']witka przynajmniej ty jedna mnie rozumiesz ale ja nie mam aparata a ty masz :diabloti::diabloti::diabloti: Rozumiem cię:diabloti: Mam ale mam i niechcieja:evil_lol: A jutro imprezkę więc musze chałpę ogarnąć a nie foty pstrykac:cool1: Quote
Vectra Posted August 8, 2008 Posted August 8, 2008 [quote name='BeaC']ale............... sierściuchy sa mądrzejsze bo przedostają się do żarcia po dachu oknem dachowym a gupecki szczekają i polują:diabloti::diabloti::diabloti: młody jest bardzo zawzięty.......... w ogole nie odpuszcza.:crazyeye: ........ Lea ma piłkę w mordeczce a on ją chce........... i co robi niziołek?? bezceremonialnie jej wyciąga i spiernicza tam gdzie ona go nie dosięgnie.czyli pod kanapę krzesło itp........... a i jeszcze pokazuje i malszcze jaka to jest fajna piłka i co by ona próbowała ją przejąć:cool3::cool3: a przejęcie wygląda tak.......... Lea kładzie młodego na plecach przytrzymuje go łokciem albo łapą i wyciąga..........:diabloti::diabloti::diabloti: i co się młody męczysz???? hahahha , norma , mały , zawzięty gad :diabloti: Quote
BeaC Posted August 8, 2008 Author Posted August 8, 2008 .a po co będziesz sprzątać............. jak impreza??? to i tak ci nabrudzą posprzątasz po:diabloti::diabloti::diabloti: Quote
BeaC Posted August 8, 2008 Author Posted August 8, 2008 [quote name='Vectra']hahahha , norma , mały , zawzięty gad :diabloti: kocham male zawzięte gady:loveu::loveu::loveu: i duże spokojne ale czasami się wnerwiające na małego gada sucze:loveu::loveu::loveu: Quote
apple Posted August 8, 2008 Posted August 8, 2008 [quote name='BeaC'].a po co będziesz sprzątać............. jak impreza??? to i tak ci nabrudzą posprzątasz po:diabloti::diabloti::diabloti: No ale zanim się opiją to musi być czysto.....potem to juz wsio rawno:evil_lol: Quote
Bullila.nl Posted August 9, 2008 Posted August 9, 2008 [quote name='apple']No ale zanim się opiją to musi być czysto.....potem to juz wsio rawno:evil_lol: hahahha taka prawda:diabloti: A ja pomarudze ......fotki!! fotki!! Kiedy bedzie ten aparat?(na zdjeciu:evil_lol:) Quote
Medorowa Posted August 9, 2008 Posted August 9, 2008 Eeee, a u mnie są foty:grins:sie chciałam pochwalić:roll: Quote
Tengusia Posted August 9, 2008 Posted August 9, 2008 nie no to ja jutro rano jade sobie na dwa tygodnie a tu zadnych foteczek na pozegnanie nie ma :obrazic: rozmawialam wczoraj z TZem na temat wypadu z wami za rok na festiwal i byl bardzo zywo zainteresowany, jakis taki radosny sie zrobil jak skowronek i powiedzial ze w sumie to moglibysmy wam w samochodzie zostawic tobolki a motorkiem ruszyc na fest :mdrmed: jutro jadem jutro jadem jutro jadem :grins: :grins: :grins: :grins: :grins: Quote
BeaC Posted August 11, 2008 Author Posted August 11, 2008 [quote name='Tengusia']doberek :grins: heja [quote name='groszek83']:hand::biggrina: siema [quote name='Bullila.nl']hahahha taka prawda:diabloti: A ja pomarudze ......fotki!! fotki!! Kiedy bedzie ten aparat?(na zdjeciu:evil_lol:) już jest [quote name='Medorowa']Eeee, a u mnie są foty:grins:sie chciałam pochwalić:roll: no coś ty:crazyeye::crazyeye::crazyeye: [quote name='Tengusia']nie no to ja jutro rano jade sobie na dwa tygodnie a tu zadnych foteczek na pozegnanie nie ma :obrazic: rozmawialam wczoraj z TZem na temat wypadu z wami za rok na festiwal i byl bardzo zywo zainteresowany, jakis taki radosny sie zrobil jak skowronek i powiedzial ze w sumie to moglibysmy wam w samochodzie zostawic tobolki a motorkiem ruszyc na fest :mdrmed: jutro jadem jutro jadem jutro jadem :grins: :grins: :grins: :grins: :grins: pa jak fajnie........... oczywiście że możecie bety wrzucić miejsca Ci u nas pod dostatkiem miłego Ci życze a teraz tadam FOTY:diabloti::diabloti::diabloti: prawda że urosłem Quote
Recommended Posts