BeaC Posted July 26, 2008 Author Posted July 26, 2008 dzięki za te kciuki..................POMOGŁY:multi::multi::multi: rano przed szóstą obudził mnie mokry nosek i zaprowadził do kuchni............ staną przed kuchenka............. dostał żarełko to co mu wczoraj ugotowałam i ZJADŁ:multi::multi::multi:je co półtorej godziny jedną duża łychę......... powolutku pomalutku dochodzi do siebie dużo leży i śpi ale już też drepta wącha teraz parę fotek sprzed choroby......... nie fotografuję chorych zwierząt:eviltong: Dyziowa piaskownica......... Quote
Alicja Posted July 26, 2008 Posted July 26, 2008 [FONT=Arial]http://img177.imageshack.us/img177/623/015ah2.jpg jestem uroczy :loveu::loveu: http://img523.imageshack.us/img523/6199/016pc8.jpg mamunia wychodzi a Ty czekaj :evil_lol: noooooo ......Dyziek ...nareszcie :loveu::multi:[/FONT] Quote
jamnicze Posted July 26, 2008 Posted July 26, 2008 Zobaczysz, już niedługo będzie brykał po ogródku jak nowy :multi: A jak na to wszystko reaguje Lu? Życzymy duuuużo zdrówka :p Quote
jonQuilla Posted July 26, 2008 Posted July 26, 2008 [FONT=Georgia]super :multi::multi: ależ się cieszę że maluch szamie :) niech wraca do zdrowia szybciutko :loveu::loveu: wycmokaj swoje pupile moooocno :) :loveu:[/FONT] Quote
Tengusia Posted July 26, 2008 Posted July 26, 2008 wymiziaj Dyziolka ode mnie i Lusie tez :loveu: Quote
kwiatek82 Posted July 26, 2008 Posted July 26, 2008 Dyzuaczku wracaj do zdrowia ! Wszystkie ciotki trzymaja za Ciebie kciuki ! Bea - Tobie zycze duzo sil i wytrwalosci - zobaczysz bedzie dobrze - musi byc ! zdj cudne - taki malutki Dyziaczek a Luśka - wyglada jak pilnująca szkraba mama :) Quote
BeaC Posted July 26, 2008 Author Posted July 26, 2008 [quote name='jamnicze']Zobaczysz, już niedługo będzie brykał po ogródku jak nowy :multi: A jak na to wszystko reaguje Lu? Życzymy duuuużo zdrówka :p już bryka.......... jeszcze troszkę niemrawo ale ........... gryzie mnie i Luchę a luska............. ona naprawdę kochana jest ona czuła ze on bidny taki jest.... i nic a nic mu nie robiła a dzisiaj jak widzi że się niziolek rozochocił to go nawet zaczepia [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]super :multi::multi: ależ się cieszę że maluch szamie :) niech wraca do zdrowia szybciutko :loveu::loveu: wycmokaj swoje pupile moooocno :) :loveu:[/FONT] ja tez się cieszę:multi: [quote name='Tengusia']wymiziaj Dyziolka ode mnie i Lusie tez :loveu: zaraz jak w stanie a Luche miziam............ kolo mnie jest Quote
BeaC Posted July 26, 2008 Author Posted July 26, 2008 .............pominęłam All bo się na tamtej stronie ukryła witaj:loveu::multi::multi::multi: Quote
Rybka_39 Posted July 26, 2008 Posted July 26, 2008 Hej! Dawno mnie u Cie nie było! Coś się zmieniło od tego czasu?:cool3: Quote
Alicja Posted July 26, 2008 Posted July 26, 2008 [quote name='BeaC'].............pominęłam All bo się na tamtej stronie ukryła witaj:loveu::multi::multi::multi: :calus: :multi::multi::multi: Quote
Vectra Posted July 26, 2008 Posted July 26, 2008 ufffffffffffffffffffffffffff :multi: strasznie się cieszę !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
groszek83 Posted July 26, 2008 Posted July 26, 2008 :crazyeye:No to sie działo.Oby maluch doszedł już do stu procentowego zdrowia:thumbs: Luśka mnie sie strasznie na tych zdjęcich podoba-taka zatroskana mamcia. Pozdrówka Quote
BeaC Posted July 27, 2008 Author Posted July 27, 2008 ...........relacja tak na szybo........... Dyzio jest już piranią atakująca i wszedobylską............. żre za dwóch......... wybredził się przez chorobę i psiej karmy nie chce:angryy::angryy::angryy: wlasnie sie wybieram wyspacerować ciocię Lusię ona jest the BEST Quote
furciaczek Posted July 27, 2008 Posted July 27, 2008 Ciesze sie ze maly daje Ci popalic:loveu::loveu::diabloti: Quote
groszek83 Posted July 27, 2008 Posted July 27, 2008 [quote name='BeaC']...........relacja tak na szybo........... Dyzio jest już piranią atakująca i wszedobylską............. żre za dwóch......... wybredził się przez chorobę i psiej karmy nie chce:angryy::angryy::angryy: :loveu::loveu::loveu: co za miłość przebija z tych słów:loveu: Quote
Alicja Posted July 27, 2008 Posted July 27, 2008 [quote name='BeaC']...........relacja tak na szybo........... Dyzio jest już piranią atakująca i wszedobylską............. żre za dwóch......... wybredził się przez chorobę i psiej karmy nie chce:angryy::angryy::angryy: wlasnie sie wybieram wyspacerować ciocię Lusię ona jest the BEST :multi::loveu::multi::loveu::multi::loveu::multi::loveu::multi::loveu::multi: Quote
jonQuilla Posted July 27, 2008 Posted July 27, 2008 :bigcool::Cool!::bigcool::Cool!: [FONT=Georgia] MALUCHU TAK TRZYMAJ... ZDROWIEJ, PSOĆ I PSUJ NERWY WSZYSTKIM DOOKOŁA A PRZY TYM BĄDŹ KOCHANY I UROCZY :) !!![/FONT] Quote
BeaC Posted July 27, 2008 Author Posted July 27, 2008 [quote name='furciaczek']Ciesze sie ze maly daje Ci popalic:loveu::loveu::diabloti: ja też się cieszę........... kocham go jak daje w kość [quote name='groszek83']:loveu::loveu::loveu: co za miłość przebija z tych słów:loveu: sama miłość wlaśnie moja miłość się obudzila.......... naszczała w przedpokoju..... wszyscy udają że nie widzą [quote name='Alicja']:multi::loveu::multi::loveu::multi::loveu::multi::loveu::multi::loveu::multi: się cieszysz??? opalałam się bo młodemu zapodałam żarcia i poszedł spać...... a moja ulubiona przyszła się za mną opalać...... najpierw sie napila potem pogrzebała w Dyziowym dołku a potem........ dala mi buzi...... i mam czarny opalacz zamiast żółtego [quote name='jonQuilla']:bigcool::Cool!::bigcool::Cool!: [FONT=Georgia] MALUCHU TAK TRZYMAJ... ZDROWIEJ, PSOĆ I PSUJ NERWY WSZYSTKIM DOOKOŁA A PRZY TYM BĄDŹ KOCHANY I UROCZY :) !!![/FONT] jest jest.......... szczeka tylko na mnie i na Luśkę Quote
Medorowa Posted July 27, 2008 Posted July 27, 2008 Przeczytałam co się u Was działo:roll:Naprawdę bardzo, bardzo się cieszę, że już wszystko ok:kciuki::kciuki: :loveu: http://img523.imageshack.us/img523/1333/010mi2.jpg Quote
Tengusia Posted July 27, 2008 Posted July 27, 2008 ja wogole nie rozumiem dlaczego w bannerku Dyziowego nie ma :roll: juz o avatorku nie wspomne :mdrmed: Quote
basia2202 Posted July 27, 2008 Posted July 27, 2008 cieszkam, że już dobrze z krecikiem :multi: i że wpiernicza za dwóch :loveu: :evil_lol: dobre to wieści... oj.. dobre bardzo:) całusy dla Was Wszystkich!! :loveu: Quote
Recommended Posts