Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

dzięki za te kciuki..................POMOGŁY:multi::multi::multi:
rano przed szóstą obudził mnie mokry nosek i zaprowadził do kuchni............ staną przed kuchenka............. dostał żarełko to co mu wczoraj ugotowałam i ZJADŁ:multi::multi::multi:je co półtorej godziny jedną duża łychę......... powolutku pomalutku dochodzi do siebie
dużo leży i śpi ale już też drepta wącha

teraz parę fotek sprzed choroby......... nie fotografuję chorych zwierząt:eviltong:

Dyziowa piaskownica.........

• Replies 6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Dyzuaczku wracaj do zdrowia ! Wszystkie ciotki trzymaja za Ciebie kciuki !
Bea - Tobie zycze duzo sil i wytrwalosci - zobaczysz bedzie dobrze - musi byc !
zdj cudne - taki malutki Dyziaczek a Luśka - wyglada jak pilnująca szkraba mama :)

Posted

[quote name='jamnicze']Zobaczysz, już niedługo będzie brykał po ogródku jak nowy :multi:
A jak na to wszystko reaguje Lu?

Życzymy duuuużo zdrówka :p

już bryka.......... jeszcze troszkę niemrawo ale ........... gryzie mnie i Luchę

a luska............. ona naprawdę kochana jest ona czuła ze on bidny taki jest.... i nic a nic mu nie robiła a dzisiaj jak widzi że się niziolek rozochocił to go nawet zaczepia

[quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]super :multi::multi:

ależ się cieszę że maluch szamie :)

niech wraca do zdrowia szybciutko :loveu::loveu:

wycmokaj swoje pupile moooocno :) :loveu:
[/FONT]

ja tez się cieszę:multi:

[quote name='Tengusia']wymiziaj Dyziolka ode mnie i Lusie tez :loveu:

zaraz jak w stanie a Luche miziam............ kolo mnie jest

Posted

...........relacja tak na szybo........... Dyzio jest już piranią atakująca i wszedobylską............. żre za dwóch......... wybredził się przez chorobę i psiej karmy nie chce:angryy::angryy::angryy:

wlasnie sie wybieram wyspacerować ciocię Lusię

ona jest the BEST

Posted

[quote name='BeaC']...........relacja tak na szybo........... Dyzio jest już piranią atakująca i wszedobylską............. żre za dwóch......... wybredził się przez chorobę i psiej karmy nie chce:angryy::angryy::angryy:

:loveu::loveu::loveu: co za miłość przebija z tych słów:loveu:

Posted

[quote name='BeaC']...........relacja tak na szybo........... Dyzio jest już piranią atakująca i wszedobylską............. żre za dwóch......... wybredził się przez chorobę i psiej karmy nie chce:angryy::angryy::angryy:

wlasnie sie wybieram wyspacerować ciocię Lusię

ona jest the BEST

:multi::loveu::multi::loveu::multi::loveu::multi::loveu::multi::loveu::multi:

Posted

[quote name='furciaczek']Ciesze sie ze maly daje Ci popalic:loveu::loveu::diabloti:

ja też się cieszę........... kocham go jak daje w kość

[quote name='groszek83']:loveu::loveu::loveu: co za miłość przebija z tych słów:loveu:

sama miłość wlaśnie moja miłość się obudzila.......... naszczała w przedpokoju..... wszyscy udają że nie widzą

[quote name='Alicja']

:multi::loveu::multi::loveu::multi::loveu::multi::loveu::multi::loveu::multi:

się cieszysz??? opalałam się bo młodemu zapodałam żarcia i poszedł spać...... a moja ulubiona przyszła się za mną opalać...... najpierw sie napila potem pogrzebała w Dyziowym dołku a potem........ dala mi buzi...... i mam czarny opalacz zamiast żółtego

[quote name='jonQuilla']:bigcool::Cool!::bigcool::Cool!: [FONT=Georgia] MALUCHU TAK TRZYMAJ... ZDROWIEJ, PSOĆ I PSUJ NERWY WSZYSTKIM DOOKOŁA A PRZY TYM BĄDŹ KOCHANY I UROCZY :) !!![/FONT]

jest jest.......... szczeka tylko na mnie i na Luśkę