clockwork Posted June 26, 2008 Posted June 26, 2008 [FONT=Arial]aaa macieżyński bierzesz??? :razz::razz: no to już byś mogła przywlec tą kluche do doma :cool1:[/FONT] Quote
BeaC Posted June 28, 2008 Author Posted June 28, 2008 witam wszytkie:razz::razz::razz: klusek będzie 14 lipca wcześniej nie mam jak ale dla wszystkich stęsknionych Quote
jamnicze Posted June 28, 2008 Posted June 28, 2008 widzę, że Ancymonek pręgowany jest, a wcześniej mi się czarny wydawał :loveu: śliczny http://img511.imageshack.us/img511/3166/044gu1.jpg Quote
Vectra Posted June 28, 2008 Posted June 28, 2008 jakie niewinne te oka :) http://img174.imageshack.us/img174/5529/056ku5.jpg jeszcze dwa tygodnie :multi: Quote
Alicja Posted June 28, 2008 Posted June 28, 2008 [quote name='Vectra']jakie niewinne te oka :) http://img174.imageshack.us/img174/5529/056ku5.jpg jeszcze dwa tygodnie :multi: :evil_lol::evil_lol:[FONT=Arial]:evil_lol:i Bea nie dychnie ;)[/FONT] Quote
jonQuilla Posted June 28, 2008 Posted June 28, 2008 [FONT=Georgia]toć 14 lipca już wkrótce :multi::multi: nie mogę się doczekać....jest piękny :loveu::loveu:[/FONT] Quote
e.v.a Posted June 28, 2008 Posted June 28, 2008 łaaaaaaaaaaa uroczy no uroczyyyy:loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Bullila.nl Posted June 28, 2008 Posted June 28, 2008 Maluch slodzinka/niewiniatko......dobrze sie zapowiada..:evil_lol: Cos sie kreska zmniejsza na lepetynce:cool3: Quote
Tengusia Posted June 28, 2008 Posted June 28, 2008 klusiek sliczniusi klusiek :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: alez ja ci zazdroszczem :placz: Quote
BeaC Posted June 30, 2008 Author Posted June 30, 2008 [quote name='jamnicze']widzę, że Ancymonek pręgowany jest, a wcześniej mi się czarny wydawał śliczny http://img511.imageshack.us/img511/3166/044gu1.jpg ano taki preguskowaty jest troszkę po mamusi [quote name='Vectra']jakie niewinne te oka http://img174.imageshack.us/img174/5529/056ku5.jpg jeszcze dwa tygodnie jeszcze niewinnne a potem oczy powiedzą" co by tu jeszcze spier.lić":diabloti: [quote name='Alicja'][FONT=Arial]i Bea nie dychnie [/FONT] wiedziałam że na Alicję:diabloti: zawsze można liczyć [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]toć 14 lipca już wkrótce nie mogę się doczekać....jest piękny [/FONT] no już niezadługo :crazyeye: [quote name='evaxon']łaaaaaaaaaaa uroczy no uroczyyyy [quote name='Bullila.nl']Maluch slodzinka/niewiniatko......dobrze sie zapowiada.. Cos sie kreska zmniejsza na lepetynce jejku babeczki......bo zapeszycie czerwone muszę mu koniecznie sparawić na oduroki:diabloti: [quote name='Tengusia']klusiek sliczniusi klusiek alez ja ci zazdroszczem nie zazdraszczaj.........a klusiek jak to klusiek wszystkie kluśko-kreciki sa słodkie:loveu: Quote
emdziolek Posted June 30, 2008 Posted June 30, 2008 Cze Młodsza:diabloti: Przyszłam:cool1: Poczęstujesz mnie Kaffff??:razz: Quote
Bullila.nl Posted June 30, 2008 Posted June 30, 2008 Chyba bez czerwonej obrozy sie nie obedzie:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Dzien dobry:p Quote
Alicja Posted June 30, 2008 Posted June 30, 2008 [FONT=Arial]koniecznie cosik czerwonego ;) Berek :multi::multi::multi:[/FONT] Quote
BeaC Posted July 1, 2008 Author Posted July 1, 2008 [quote name='emdziolek']Cze Młodsza Przyszłam Poczęstujesz mnie Kaffff?? Kaff Ci u mnie dostatek................... [quote name='Bullila.nl']Chyba bez czerwonej obrozy sie nie obedzie Dzien dobry [quote name='Alicja'][FONT=Arial]koniecznie cosik czerwonego Berek [/FONT] no.............. właściwie czerwony może być mój ulubiony jeden z wielu:diabloti: [quote name='Vectra']różowe , różowe Vectra...róż dla faceta:crazyeye::crazyeye::crazyeye: nie przesadzasz:razz: a moja Luśka kochana wczoraj nauczyła się przynosić piłkę.... wiem że dla Was to żadna rewelacja .............. ale ona nigdy nie przynosiła:multi::multi::multi: Quote
e.v.a Posted July 1, 2008 Posted July 1, 2008 [quote name='BeaC'] a moja Luśka kochana wczoraj nauczyła się przynosić piłkę.... wiem że dla Was to żadna rewelacja .............. ale ona nigdy nie przynosiła:multi::multi::multi: :multi::multi::multi::evil_lol: a jak dlugo sie uczyla?? 2 lata? 3??:evil_lol: Quote
BoJa2 Posted July 1, 2008 Posted July 1, 2008 Czesc - przyszłam w (s)pokoju napić sie kawusi i pozazdraszczać Klucha:loveu::loveu: Quote
BeaC Posted July 1, 2008 Author Posted July 1, 2008 [quote name='evaxon'] a jak dlugo sie uczyla?? 2 lata? 3??:evil_lol: no za 12 dni kończy 3 lata.......... a uczyła się trochę a potem se odpusciłam jej ulubioną zabawa jest podpierniczyć cos( poduszke, klapka, czapkę itp) i uciekasz a ty ją gonisz:cool1: i wczoraj:crazyeye::crazyeye::crazyeye: sama z siebie zaczeła przynosić:crazyeye: eeeeeeeee to chyba z upału tak jej sie w e łbie poprzewracało:razz: [quote name='BoJa']Czesc - przyszłam w (s)pokoju napić sie kawusi i pozazdraszczać Klucha a siadaj na ławie na trawie i pij może mrożoną wolisz?? a kluchę pozazdraszaj za 2 tygodnie jak już u mnie będzie:diabloti: Quote
BoJa2 Posted July 1, 2008 Posted July 1, 2008 [quote name='BeaC'] a siadaj na ławie na trawie i pij może mrożoną wolisz?? a kluchę pozazdraszaj za 2 tygodnie jak już u mnie będzie:diabloti: Po powrocie ze psaceru stwierdzam,że wolę MROŻONĄ kawusie - masz jeszcze???? A Klucha se już natentychmiast pozazdraszczam:p;) Quote
Vectra Posted July 1, 2008 Posted July 1, 2008 No to BRAWA dla Leji , że się nauczyła :multi: Jak nie rewelacja ? jak nie rewelacja. Normalnie piwo trzeba wypić :) Quote
BeaC Posted July 1, 2008 Author Posted July 1, 2008 [quote name='BoJa']Po powrocie ze psaceru stwierdzam,że wolę MROŻONĄ kawusie - masz jeszcze???? A Klucha se już natentychmiast pozazdraszczam:p;) kawusia special for You [quote name='Vectra']No to BRAWA dla Leji , że się nauczyła :multi: Jak nie rewelacja ? jak nie rewelacja. Normalnie piwo trzeba wypić :) no jak wrócę do domu i z pieseczkiem się podzielę................. ona BARDZO lubi pifko:razz: i wczoraj wieczorkiem byli my się przekąpać za kosciołem wziełam ze sobą sąsiadkę, co to mieszka na wsi już ponad 40 lat i NIGDY:crazyeye::crazyeye::crazyeye: tam nie była Quote
Alicja Posted July 1, 2008 Posted July 1, 2008 [FONT=Arial]otwarłam se piff na okoliczność ;):multi::multi::multi:[/FONT] Quote
BeaC Posted July 1, 2008 Author Posted July 1, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial]otwarłam se piff na okoliczność ;):multi::multi::multi:[/FONT] a może na okoliczność .................pierwszego dnia w pracy:diabloti: nie liczy się............... dzisiaj nie chce przynosić:cool1: Quote
Vectra Posted July 2, 2008 Posted July 2, 2008 eeee , nie poddawaj się , nauczy się .... przecież to bull :diabloti: musi by po jej myśli :evilbat: Moje czasem też mają chwile , że nie oddają ... bo chcą se pomemlac ..... to se pomemlają i potem przynoszą .... Wiesz , że już tylko niecały tydzień ? :multi: Quote
Recommended Posts