BeaC Posted June 25, 2008 Author Posted June 25, 2008 [quote name='Bullila.nl']A ja to se mysle ze nie bedzie zastanawiania nad tym z kreska na czole a jakby co to moze ja sie zastanowie jakby go nikt nie chcial [quote name='Bullila.nl']Ha, i nie wie co odpisac.... hmmmmmmmmm pewnie że nie będzie zastanawiania zaliczkowany, klatkę mu kupiłam i takie tam:razz::razz::razz: za dużo już wydałam żeby się teraz wycofać:razz::razz::razz: a nie odpowiada , bo śpi.............. kochana ja codziennie wstaję o 5. 15 więc ta pora to mój środek nocy:cool1: zresztą o tej porze komp jest okupowany .dzieciarnia w końcu ma wakacje:angryy: Quote
BeaC Posted June 25, 2008 Author Posted June 25, 2008 [quote name='evaxon']witam w ten piekny poranek Cie :loveu: i Vice wersa:loveu::loveu::loveu: a co ty tak z rana już klikasz??/ Quote
apple Posted June 25, 2008 Posted June 25, 2008 [FONT=Century Gothic]Czeeee Bea ja juz na wakacjach:loveu:[/FONT] Quote
Alicja Posted June 25, 2008 Posted June 25, 2008 [FONT=Arial]:hand: przyszłam Ci pomachać [/FONT] Quote
BeaC Posted June 25, 2008 Author Posted June 25, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Czeeee Bea ja juz na wakacjach[/FONT] :angryy::angryy::angryy: pojawiła się żeby wk...ć [quote name='Alicja'][FONT=Arial]:hand: przyszłam Ci pomachać [/FONT] faaaaaaaaaaaaajnie masz czas?? to se machaj Quote
apple Posted June 25, 2008 Posted June 25, 2008 [quote name='BeaC']:angryy::angryy::angryy: pojawiła się żeby wk...ć [FONT=Century Gothic]Nooooooooooooo:diabloti::loveu:[/FONT] Quote
furciaczek Posted June 25, 2008 Posted June 25, 2008 [quote name='BeaC']:angryy::angryy::angryy: pojawiła się żeby wk...ć Jak tu sympatycznie:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
BeaC Posted June 25, 2008 Author Posted June 25, 2008 [quote name='furciaczek']Jak tu sympatycznie:evil_lol::evil_lol::evil_lol: prawda???:razz::razz::razz: Quote
furciaczek Posted June 25, 2008 Posted June 25, 2008 [quote name='BeaC']prawda???:razz::razz::razz: Az pysk sie smieje:evil_lol: Quote
Bullila.nl Posted June 25, 2008 Posted June 25, 2008 [quote name='BeaC']hmmmmmmmmm pewnie że nie będzie zastanawiania zaliczkowany, klatkę mu kupiłam i takie tam:razz::razz::razz: duzo osob chwali klatke ,ja tez kupilam ale Bullit i tak wychowal sie bez.... za dużo już wydałam żeby się teraz wycofać:razz::razz::razz: a nie odpowiada , bo śpi.............. kochana ja codziennie wstaję o 5. 15 więc ta pora to mój środek nocy:cool1: zresztą o tej porze komp jest okupowany .dzieciarnia w końcu ma wakacje:angryy: 5 rano to srodek nocy:roll: Dzien dobry:p Quote
BeaC Posted June 25, 2008 Author Posted June 25, 2008 [quote name='furciaczek']Az pysk sie smieje:evil_lol: witaj:multi: [quote name='Bullila.nl']5 rano to srodek nocy:roll: Dzien dobry:p he he he dla kogo środek nocy a dla mnie rano a dobry dobry.....jeszcze parę dni i urlop wzięłam go special for młody Quote
e.v.a Posted June 25, 2008 Posted June 25, 2008 [quote name='BeaC']i Vice wersa:loveu::loveu::loveu: a co ty tak z rana już klikasz??/ a bo se wstanełam wczesniej bom musiala umyc glowe przed praca i tak se siadłam przed kompeczka:razz: Quote
jamnicze Posted June 25, 2008 Posted June 25, 2008 doberek, co rusz tu zaglądam ale zdjęć ni ma :shake: Quote
BeaC Posted June 25, 2008 Author Posted June 25, 2008 [quote name='evaxon']a bo se wstanełam wczesniej bom musiala umyc glowe przed praca i tak se siadłam przed kompeczka:razz: acha:cool3::cool3::cool3: [quote name='jamnicze']doberek, co rusz tu zaglądam ale zdjęć ni ma :shake: a wróć sie no kochana......sa fotki i to kilka-naście:lol: Quote
Vectra Posted June 25, 2008 Posted June 25, 2008 Przyszłam Ci powiedzieć dzień dobry :diabloti: Quote
BeaC Posted June 26, 2008 Author Posted June 26, 2008 [quote name='Vectra']Przyszłam Ci powiedzieć dzień dobry :diabloti: aaaaaaaaaaa teraz Ja Ci mogę odpowiedzieć dzień dobryyyyyyyyyyyyy bardzo:diabloti::diabloti::diabloti: Quote
apple Posted June 26, 2008 Posted June 26, 2008 [FONT=Century Gothic]Labowicze witają pracusiów:diabloti::loveu:[/FONT] Quote
BeaC Posted June 26, 2008 Author Posted June 26, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Labowicze witają pracusiów:diabloti::loveu:[/FONT] .....to dlaczemu tak wcześnie wstajesz??:razz::razz::diabloti: Quote
apple Posted June 26, 2008 Posted June 26, 2008 [quote name='BeaC'].....to dlaczemu tak wcześnie wstajesz??:razz::razz::diabloti:[FONT=Century Gothic]yyyyyyyyyyyyyy.................bo słonko tak mocno świeci że sie nie chce spać:diabloti:[/FONT] Quote
Alicja Posted June 26, 2008 Posted June 26, 2008 [FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:dawa już z małym na home cześć :multi:[/FONT] Quote
Recommended Posts