BeaC Posted June 4, 2008 Author Posted June 4, 2008 witam wszystkie babki baaardzo serdecznie wiadomość dla Klocworkowej............... Luska będzie wczoraj Zuza powróciła szczęśliwie z zielonej szkoły i oddała mi aparat:eviltong::eviltong::eviltong: więc teraz już mogę robić zdjęcia bo mam czym:diabloti: MIećka moja nie wróciła:-(:-(:-(..............myślałam że jak deszcz popada to przygoni ją do domu:-( nic z tego:placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz: Quote
kwiatek82 Posted June 4, 2008 Posted June 4, 2008 No to czekamy na nowe zdjęcia Luśki :razz: Miećka wróci ... trzymam kciuki ! a kiedy odbieracie szczeniolka ? rany jak ten czas leci - u nas minęły już 2 tyg jak mamy Unke :) świat zawirował ale pomału wychodzimy na prostą :diabloti: Quote
apple Posted June 4, 2008 Posted June 4, 2008 [quote name='BeaC']witam wszystkie babki baaardzo serdecznie wiadomość dla Klocworkowej............... Luska będzie wczoraj Zuza powróciła szczęśliwie z zielonej szkoły i oddała mi aparat:eviltong::eviltong::eviltong: więc teraz już mogę robić zdjęcia bo mam czym:diabloti: MIećka moja nie wróciła:-(:-(:-(..............myślałam że jak deszcz popada to przygoni ją do domu:-( nic z tego:placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz:Pewnie poszła na chłopy:diabloti::diabloti::diabloti:, nic się nie martw - wróci powsinoga jedna:evil_lol: czeee dawaj kawe i te foty Luśki- czekam Quote
BeaC Posted June 4, 2008 Author Posted June 4, 2008 [quote name='kwiatek82']No to czekamy na nowe zdjęcia Luśki :razz: Miećka wróci ... trzymam kciuki ! a kiedy odbieracie szczeniolka ? rany jak ten czas leci - u nas minęły już 2 tyg jak mamy Unke :) świat zawirował ale pomału wychodzimy na prostą :diabloti: no.............. my odbierzemy szkrabolka 14 lipca bo jedziemy na Masters of Rock 10-13 lipca:diabloti::diabloti::diabloti: i moja mama jakby miała: Zuzke, Kamila 2 psy pod opieka:razz::razz::razz: chyba by osiwiała zwłaszca że ona się ................trochę:razz: Luśki boi:cool3: Quote
kwiatek82 Posted June 4, 2008 Posted June 4, 2008 [quote name='BeaC']no.............. my odbierzemy szkrabolka 14 lipca Oo w naszą 1 rocznice ślubu :loveu: [quote name='BeaC'] zwłaszca że ona się ................trochę:razz: Luśki boi:cool3: moja teściówka też sie boi dużych psiaków , Unke mizia ale pewnie jakby Unka od razu była duża to by się jej bała ! ;) Quote
Kiłi Posted June 4, 2008 Posted June 4, 2008 Halo Luśkowe potfory:razz: Oj czekakanie na foty maleństwa jest najlepsze:loveu: Quote
Vectra Posted June 4, 2008 Posted June 4, 2008 [quote name='BeaC'] MIećka moja nie wróciła:-(:-(:-(..............myślałam że jak deszcz popada to przygoni ją do domu:-( nic z tego:placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz: Wróci :cool3: mojego nie ma nieraz ze dwa - trzy dni i wraca :p Może wlazła komu do jakieś komórki i siedzi bida , mój siedział u sąsiada w składziku na drewno :evil_lol: sąsiad otworzył składzik i wystrzeliło takie cuś z głośnym MIAUUUUUUUUUUUUU :diabloti: Quote
BeaC Posted June 4, 2008 Author Posted June 4, 2008 [quote name='Kiłi']Halo Luśkowe potfory:razz: Oj czekakanie na foty maleństwa jest najlepsze:loveu: heja........Umowe:diabloti: .Topsowe i czasami też Mańkowe:razz: [quote name='Vectra']Wróci mojego nie ma nieraz ze dwa - trzy dni i wraca :p Może wlazła komu do jakieś komórki i siedzi bida , mój siedział u sąsiada w składziku na drewno :evil_lol: sąsiad otworzył składzik i wystrzeliło takie cuś z głośnym MIAUUUUUUUUUUUUU :diabloti: ale Vectra.......... jej:-( nie ma już 8 dni to do niej nie podobne2-3-4 dni to norma ona se zapoluje ale jak pada ZAWSZE wraca a wczoraj padało i jej nie ma:-( jak se gdzieś siedzi u kogoś.............trudno byle by jej się coś nie stało a może się wyprowadziła?? ona tak nienawidzi Lusi:cool1: Quote
BeaC Posted June 4, 2008 Author Posted June 4, 2008 [quote name='apple']:obrazic::obrazic::obrazic: a tam nie fochaj sie no przeoczylam Cię ale witalam wszystkie :razz::razz::razz: cho na Quote
apple Posted June 4, 2008 Posted June 4, 2008 [quote name='BeaC'] a tam nie fochaj sie no przeoczylam Cię ale witalam wszystkie :razz::razz::razz: cho na No nie wiem:roll: No dobra Quote
BeaC Posted June 4, 2008 Author Posted June 4, 2008 [quote name='apple']No nie wiem:roll: No dobra no patrz jaka ona niezdecydowana:razz::razz: :calus: Quote
apple Posted June 4, 2008 Posted June 4, 2008 [quote name='BeaC']no patrz jaka ona niezdecydowana:razz::razz: :calus: No cała ja- a twoja kawka tak kusząco pachnie:calus: Quote
gops Posted June 4, 2008 Posted June 4, 2008 hej :razz: czekamy na foty szczeniorka i na jego przybycie :diabloti: Quote
BeaC Posted June 5, 2008 Author Posted June 5, 2008 [quote name='gops']hej czekamy na foty szczeniorka i na jego przybycie szczeniorek przybędzie za półtora miesiąca.... więc żeby nie było dzisiaj moja Luś:loveu: [quote name='evaxon'] przyszłam i ja na kawa RAZ dla Effci:loveu: wczorajsze spacerowanie..................za kościołem:razz::diabloti: trochę stawków Quote
apple Posted June 5, 2008 Posted June 5, 2008 Ale tam masz piekne te tereny- zazdraszczam:roll: http://img337.imageshack.us/img337/8896/img0005editedlq5.jpg BUZIOL:loveu: Quote
apple Posted June 5, 2008 Posted June 5, 2008 Bossszzz ta tez pływa- dlaczemu mój pies nie pływa:placz: http://img401.imageshack.us/img401/811/img0007editediq5.jpg Quote
BeaC Posted June 5, 2008 Author Posted June 5, 2008 [quote name='apple']Ale tam masz piekne te tereny- zazdraszczam:roll: http://img337.imageshack.us/img337/8896/img0005editedlq5.jpg BUZIOL:loveu: za buziol dzięki...........a tereny no i owszem piękne są........ Quote
BeaC Posted June 5, 2008 Author Posted June 5, 2008 takie lekko zamazane bo w pędzie ale jaka mina z noskiem:razz: w trawie tradycyjnie..............na maluśkich patyczkach Quote
BeaC Posted June 5, 2008 Author Posted June 5, 2008 od strony doop:razz: stoimy se na ................patyczku:cool3: niunia sama:crazyeye: trafia do autka.....i grzecznie czeka i to wszystko nie licząc tych, które dogo mi zjadło ale ja nie mam aż takiej cierpliwości:angryy: Quote
apple Posted June 5, 2008 Posted June 5, 2008 [quote name='BeaC'] od strony doop:razz: stoimy se na ................patyczku:cool3: niunia sama:crazyeye: trafia do autka.....i grzecznie czeka i to wszystko nie licząc tych, które dogo mi zjadło ale ja nie mam aż takiej cierpliwości:angryy: Bea Dogo ci zjada bo mozna tylko 5 fotek na posta a w sumie 10 emotów, img i i innych na 1 post:roll: No zgrabną masz poope Bea:evil_lol: http://img519.imageshack.us/img519/1972/img0027editedmf4.jpg Quote
BeaC Posted June 5, 2008 Author Posted June 5, 2008 to to ja wiem..................czytać umiem jakbyś nie widziała to..............nie mam prawie emot:angryy::angryy::angryy: pytanie?: co IM przeszkadzały emoty??? :diabloti::diabloti::diabloti: Quote
Alicja Posted June 5, 2008 Posted June 5, 2008 wpadłam na kafff widziałam Multitaplę :grins: i pływającą Luśkę :multi::multi::multi: sprawdzam emoty :cool1::cool1::cool1::cool1::cool1::cool1::cool1::cool1::cool1::cool1: Quote
Recommended Posts