apple Posted May 8, 2008 Posted May 8, 2008 BeaC napisał(a):mam tylko jedno takie z ostatniego spacerowania:loveu::loveu::loveu: http://img262.imageshack.us/img262/2540/0208819183ce1.jpg Już skomentowałam ta fotę na naszej-klasie;) Nie bede się powtarzać:diabloti: Witaj piękna:loveu: Quote
BeaC Posted May 9, 2008 Author Posted May 9, 2008 witam dzisiaj niemiec mnie nie dopadł.............wziełam i zrzuciłam zaczynamy............. od sexu obojnaczego:crazyeye: dalej ich nie fociłam.....................:oops: bo się wstydałam:oops: moje śliczne baby:loveu:............. jedna lekko brudnawa Quote
BeaC Posted May 9, 2008 Author Posted May 9, 2008 bagienka oooooooooooo jak mi pięknie w tej zieleni tradycyjnie na spacerach spotykamy jakieś zwierze, tym razem to był koziołek...ale że mój aparatos szału nie robi:cool1: to zdjęcie ............ tylko takie Quote
BeaC Posted May 9, 2008 Author Posted May 9, 2008 koziołeczka ujęcie 2 pola spacerowe i z drugiej strony Quote
apple Posted May 9, 2008 Posted May 9, 2008 Bossszzz ta twoja Lujka to jest dopiero wodnik szuwarek:evil_lol: http://img127.imageshack.us/img127/9463/img0025editedsg8.jpg Witaj Piękna:loveu: Quote
BeaC Posted May 9, 2008 Author Posted May 9, 2008 [quote name='apple']Bossszzz ta twoja Lujka to jest dopiero wodnik szuwarek:evil_lol: http://img127.imageshack.us/img127/9463/img0025editedsg8.jpg Witaj Piękna:loveu: hej lala:razz::razz::razz: ale jaki piękny z niej szuwarek:loveu: wlaza a mnie nie pomozeeeeee:placz: aktualnie moja tapeta:loveu::loveu::loveu: Quote
apple Posted May 9, 2008 Posted May 9, 2008 BEATA! nie szalej z tymi fotami tak:mad: Bo kompleksy mam:placz: Quote
BeaC Posted May 9, 2008 Author Posted May 9, 2008 [quote name='apple']BEATA! nie szalej z tymi fotami tak:mad: Bo kompleksy mam:placz: nie krzycz!!!! widze:crazyeye::crazyeye: masz jeszcze:diabloti::diabloti::diabloti: a teraz zdjecia makabryczne:diabloti::diabloti::diabloti: moja kochana Miecia Mazeluna.....zlapala takiego mysza:crazyeye::crazyeye::crazyeye: KONIEC:diabloti::diabloti::diabloti: Quote
apple Posted May 9, 2008 Posted May 9, 2008 Jessso usuń te mordercze foty bo jak wpadnie Żonkilowa to zawału dostanie:roll::evil_lol: Quote
BeaC Posted May 9, 2008 Author Posted May 9, 2008 [quote name='apple']Jessso usuń te mordercze foty bo jak wpadnie Żonkilowa to zawału dostanie:roll::evil_lol: special napisałam że to MYSZ a nie SZCZUR:diabloti:.............. chociaż w pierwszej chwili tak pomyślałam..........wielka ta mysz...ale ryj miała zdecydowanie mysi............. na fotce już go nie ma:diabloti::diabloti::diabloti: a Kwiatka niech nie patrzy:eviltong::eviltong: Quote
jonQuilla Posted May 9, 2008 Posted May 9, 2008 witam :loveu::loveu::multi: od samego rana takie zdjęcia mi tu pokazujesz? :) grzeszące ślimaki morderczego kota psa o twarzy mordercy samotną sarenkę http://img329.imageshack.us/img329/2923/img0045editedwk9.jpg Ty ją wybielaczem polałaś? ;) :evil_lol::evil_lol::evil_lol: nie dostałam zawału....ale widok przerażający.....fe kicia !!! :roll::roll: Quote
bonita Posted May 9, 2008 Posted May 9, 2008 WoW ! Jaki myszor wielki , wygląduje jak mały sciurek :evil_lol: http://img301.imageshack.us/img301/9217/img0096editeduq7.jpg Moja Merol też takiego kiedyś upolowała :cool3:, a kotkiem nie była:eviltong::evil_lol: Szczerze powiedziawszy, to bardzo mi się Wasze plenery wiosenne podobają i muszę z przykrością stwierdzić:roll:, że Macie równie ładnie jak my:diabloti::evil_lol: Pozdrowienia dla całej Beowej rodzinki:loveu: Quote
BeaC Posted May 9, 2008 Author Posted May 9, 2008 [quote name='jonQuilla']witam :loveu::loveu::multi: od samego rana takie zdjęcia mi tu pokazujesz? :) grzeszące ślimaki morderczego kota psa o twarzy mordercy samotną sarenkę http://img329.imageshack.us/img329/2923/img0045editedwk9.jpg Ty ją wybielaczem polałaś? ;) :evil_lol::evil_lol::evil_lol: nie............... i nawet jej nie piorę.......... samo jakoś odpada brud nie dostałam zawału....ale widok przerażający.....fe kicia !!! :roll::roll: wiesz jakbyś na wsiowie mieszkała............... to byś Fe nie mówiła a kicia TEŻ coż z życia musi mieć:diabloti::diabloti::diabloti: [quote name='bonita']WoW ! Jaki myszor wielki , wygląduje jak mały sciurek :evil_lol: myszol patrzyłam na ryja http://img301.imageshack.us/img301/9217/img0096editeduq7.jpg Moja Merol też takiego kiedyś upolowała :cool3:, a kotkiem nie była:eviltong::evil_lol: Szczerze powiedziawszy, to bardzo mi się Wasze plenery wiosenne podobają i muszę z przykrością stwierdzić:roll:, że Macie równie ładnie jak my:diabloti::evil_lol: Pozdrowienia dla całej Beowej rodzinki:loveu: dzięki za pozdrowienia............. kotki Też pozdrowić???:razz::razz::razz: a Pięknie mamy pięknie...................:loveu::loveu::loveu: Quote
jonQuilla Posted May 9, 2008 Posted May 9, 2008 [quote name='BeaC']wiesz jakbyś na wsiowie mieszkała............... to byś Fe nie mówiła a kicia TEŻ coż z życia musi mieć:diabloti::diabloti::diabloti: ale ten szczur miał rodzine ;) :evil_lol::evil_lol::evil_lol: kiedyś miałam myszy w mieszkaniu i kicia też miał coś z życia :eviltong::eviltong: szczuromaniak ze mnie też chyba nie najlepszy bo kurka uważam że nie ma nic złego w tępieniu gryzoni :oops::oops::oops: Quote
BeaC Posted May 9, 2008 Author Posted May 9, 2008 [quote name='jonQuilla']ale ten szczur miał rodzine ;) :evil_lol::evil_lol::evil_lol: kiedyś miałam myszy w mieszkaniu i kicia też miał coś z życia :eviltong::eviltong: szczuromaniak ze mnie też chyba nie najlepszy bo kurka uważam że nie ma nic złego w tępieniu gryzoni :oops::oops::oops: Dzonkillka to był samiec............... one nie otrzymują kontaktu z ............rodzina.......... :razz::razz::razz: a co do szczurków w domu....też miałam 3............. Quote
groszek83 Posted May 9, 2008 Posted May 9, 2008 A ona tą mysz zjadła?Bo moje zosawiają nam w prezencie przed drzwiami lub w kuchni na środku podłogi:roll: Takie ekstra prezzenciki:shake: pozdrówka Quote
jonQuilla Posted May 9, 2008 Posted May 9, 2008 [quote name='BeaC']Dzonkillka to był samiec............... one nie otrzymują kontaktu z ............rodzina.......... :razz::razz::razz: a co do szczurków w domu....też miałam 3............. no ale jakąś tam rodzinę miał :eviltong::eviltong: :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
BeaC Posted May 9, 2008 Author Posted May 9, 2008 [quote name='groszek83']A ona tą mysz zjadła?Bo moje zosawiają nam w prezencie przed drzwiami lub w kuchni na środku podłogi:roll: Takie ekstra prezzenciki:shake: pozdrówka Hejka zieloniutka Tak Miećka pomimo że wychowała się w mieście od zawsze polowała i to co upoluje............... zjada wcześniej tą myszę podtykała mojemu synowi pod głowę jak spał obudził się z suwenirkiem na poduszce:razz::razz::razz: natomiast mloda Zmora upoluje bawi się zamęczy i ......... zostawia [quote name='jonQuilla'] no ale jakąś tam rodzinę miał :eviltong::eviltong: :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: samiec................ rodzinę?? chyba żartujesz:diabloti::diabloti::diabloti: Quote
jonQuilla Posted May 9, 2008 Posted May 9, 2008 [quote name='BeaC'] samiec................ rodzinę?? chyba żartujesz:diabloti::diabloti::diabloti: nie miał syna, córki, żony i kochanki? ;) to co z niego za obywatel :evil_lol::evil_lol::evil_lol: wydaje mi sie że tego nie sprawdziłaś ;) :diabloti: :evil_lol::eviltong: Quote
apple Posted May 10, 2008 Posted May 10, 2008 Przyszłam sprawdzic czy nie kłamiesz że pracujesz:roll::diabloti: Quote
BeaC Posted May 10, 2008 Author Posted May 10, 2008 [quote name='apple']Przyszłam sprawdzic czy nie kłamiesz że pracujesz:roll::diabloti: :helo::helo::helo: jestem Quote
Recommended Posts