Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='BeaC']brzuch umiejętnie ukryty w trawie...............coby nikt nie zarzucił że gruba:diabloti::diabloti::diabloti:

wrzucaj foty po retuszu i nikt nie osmieli sie nic powiedziec:razz::evil_lol: Moja mam też ma ogródkowego fioła już z tone ziemi kupiła w sobie tylko wiadomym celu:roll:

Posted

[quote name='emdziolek']http://img292.imageshack.us/img292/5567/img0325ll0.jpg

Słodkie śpiochy:loveu:

Witanko mła Beatko:loveu:

cze......no słodkie

Luśka skorzystała z pościelonego łóżka

[quote name='groszek83']wrzucaj foty po retuszu i nikt nie osmieli sie nic powiedziec:razz::evil_lol: Moja mam też ma ogródkowego fioła już z tone ziemi kupiła w sobie tylko wiadomym celu:roll:

a tam jeszcze troche i nie trzeba będzie retuszu.....:eviltong::eviltong::eviltong:

rozumiem twoja mam:razz: ja ziemi nie kupuje..............mam swoja ale .......rozorałam ją:diabloti:

ciebie też już posiałam............. w wersji jadalnej i .............pachnącej:eviltong:

[quote name='jonQuilla']ale Zuzia miała ochronę i opiekunkę w trakcie choroby :loveu::loveu::loveu:
też taką chcę :) :eviltong::eviltong:

lepiej być zdrowym..............a Lujki nie oddam

masz swoją Salse:eviltong::eviltong::eviltong:

Posted

[quote name='BeaC']

rozumiem twoja mam:razz: ja ziemi nie kupuje..............mam swoja ale .......rozorałam ją:diabloti:

ciebie też już posiałam............. w wersji jadalnej i .............pachnącej:eviltong:

Ale ona też ma swoją tylko zakłada gratis ogródki w całym domu i na tarasie:roll:
I mówisz że niedługo zakwitne:eek:

Posted

Cześć jabłkowita:multi::multi::multi:

nareszcie ktoś zauważył że ona jest wielka:razz::razz::razz: a nie gruba:razz::razz::razz:

:diabloti:

Posted

[quote name='groszek83']Ale ona też ma swoją tylko zakłada gratis ogródki w całym domu i na tarasie:roll:
I mówisz że niedługo zakwitne:eek:

a taka to ja nie jestem na tarasie nie mam nic...............bo taras wychodzi na ogród.i jest równo z trawą:loveu::loveu::loveu:

kwiatki doniczkowe tez mam..........:loveu::loveu::loveu:

zakwitniesz jak się ociepli to gdzieś w maju a potem Cię ZJEM:diabloti::diabloti::diabloti:

Posted

[quote name='BeaC']Cześć jabłkowita:multi::multi::multi:

nareszcie ktoś zauważył że ona jest wielka:razz::razz::razz: a nie gruba:razz::razz::razz:

:diabloti:
:eviltong::eviltong::eviltong:

Posted

Bea , skoro na Luśke nie działa nic typu light , spróbuj ją na wysokoenergetyczną karmę przestawić .... Ja Lalke po tym ostatnim worku Light mam zamiar tak przetegesować ..
I zobaczymy czy spadnie , podobno to działa :hmmmm:

a i weź no staffika :diabloti: schudnie na bank Lusilda ;)

Posted

[quote name='apple']Nooooooooooooooooo:razz:

coooooooooooooooooooooo:crazyeye::crazyeye::crazyeye:

[quote name='agbar']o ja ciem w mordem...:crazyeye:uciekam...tu siem jedzom:roll::evil_lol:

tyś nie zielona.........:diabloti:

[quote name='Vectra']Bea , skoro na Luśke nie działa nic typu light , spróbuj ją na wysokoenergetyczną karmę przestawić .... Ja Lalke po tym ostatnim worku Light mam zamiar tak przetegesować ..
I zobaczymy czy spadnie , podobno to działa :hmmmm:

a i weź no staffika :diabloti: schudnie na bank Lusilda ;)

no toż biorę przecież...............myślę że koniec czerwca początek lipca( mam lipiec cały wolny)

i nie zapeszam ale ...............chudnie, bo sie ciepło zrobiło i więcej dupalonem rusza..............zaczynam wyczuwać...........kręgosłup:eviltong::eviltong::eviltong: ale brzucho nadal wisi.......:cool1:

Posted

witaneczko :multi::multi::multi:

A ja wam cosik powiem ......popatrzcie na Lugera , popatrzcie na inne bullki na barfie :cool1:....to wszystko takie baryłeczki jak Luska :roll::razz:

co do karmy wysokoenergetycznej to racja dajesz mniej a power większy ;)

Posted

[quote name='Alicja']witaneczko :multi::multi::multi:

A ja wam cosik powiem ......popatrzcie na Lugera , popatrzcie na inne bullki na barfie :cool1:....to wszystko takie baryłeczki jak Luska :roll::razz:

co do karmy wysokoenergetycznej to racja dajesz mniej a power większy ;)

bo generalnie to Luska jest na barfie ale odkąd odchudzam ja to dostaje kości i surowizny minimalnie (np jedną szyjkę indycza albo pół szkieletu z kurczaka.......... a wcześniej dostawała pól kg dziennie) a resztę jak jest głodna to suchym niech zapycha.......... zwłaszcza że nie lubi suchego........

mnie się bardziej podobają bulki pełniejsze:loveu: ale Luśka przez zimę za dużo przybrała na wadze.........
a nie chce też........ żeby wyglądała jak pit-bull jak to niektóre bulteriery:eviltong:

już bym zapomniała Cie powitać All:loveu::loveu::loveu:

Posted

[quote name='apple']Noooo groszek:eviltong:

Witaj buszujaca w Dogo:eviltong::loveu:

witaj Aple

ja tylko tak na chwilkę:evil_lol:

Posted

dobryyyyyyyyyyyyyyyyyyyy:hand:...kurde ja ten barf tak podtucza to ja moze Dilikowi zmienie diete..bo jak patrze na tego szkieletora to mi slabo....

Posted

[quote name='jonQuilla']hejo dziewczęta :multi::loveu:

macie Wy troszkę słońca odsprzedać? :)

helooo słońce było.........:cool1::cool1::cool1:
ale sie zmyło:placz::placz::placz:

[quote name='agbar']dobryyyyyyyyyyyyyyyyyyyy:hand:...kurde ja ten barf tak podtucza to ja moze Dilikowi zmienie diete..bo jak patrze na tego szkieletora to mi slabo....

hej i jak tutaj dogodzić moja za gruba twój za chudy

może je razem zmielimy i zrobimy dwa w sam raz:diabloti::diabloti::diabloti:

ale barf to fakt robi masę...........i jest zdrowy:razz::razz::razz:

Posted

[quote name='BeaC']helooo słońce było.........:cool1::cool1::cool1:
ale sie zmyło:placz::placz::placz:

hej i jak tutaj dogodzić moja za gruba twój za chudy

może je razem zmielimy i zrobimy dwa w sam raz:diabloti::diabloti::diabloti:

ale barf to fakt robi masę...........i jest zdrowy:razz::razz::razz:

mielimy:multi:gdzie i kiedy?:evil_lol:

Posted

[quote name='BeaC']helooo słońce było.........:cool1::cool1::cool1: