Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic]A co to wodne korytarze...Lusia wpadla i nie mogła wyjsć:razz::diabloti:
http://img291.imageshack.us/img291/4601/img0007editedbq7.jpg

Witaj Beatrycze:loveu:[/FONT]

Witaj dzapko

jak to nie mogła......nie chciała:razz:

...................ufo???:roll:

nowa radocha...... .Lujki.........ona jednak ma coś z wiewióry, uwielbia drzewa mogą być ............poziome nie koniecznie te pionowe

czasami nie umie zejść:razz: franca wejść to wejdzie ale zejść........

raz tak zeskoczyła a było wysoko że szurnęła pyskiem o glebę bo łapy się jej ugięły................nie raczyła nawet tego zauważyć........ podbiegła do następnej kupy drewna:angryy::angryy::angryy:

• Replies 6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='BoJa']Fajna Lusia -Pokojowa Leśniczyna:loveu:

Hej BOTy:razz::diabloti::diabloti:

no taka z niej puszczańska dziewica:diabloti::diabloti:

[quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]Witam :loveu::multi:

widzę że tutaj jak na koncercie życzeń --> mówisz i masz :)

super zdjęcia
a tutaj Luśka jak komandos przedziera się przez jakieś takie wojenne ścieżki
http://img168.imageshack.us/img168/7951/img0008editeddo0.jpg :evil_lol::evil_lol:
[/FONT]

witaj...........marudziłyście więc przyniosłam:eviltong::eviltong:

a Lujka lubi spacery w terenie im trudniejszy tym lepiej...............

w pogoni za sarenka( oczywiście dałam fory sarnie, coby Luśka przez przypadek jej nie dopadła, ino se trochę pobiegała) wpadła w dół przekopyrtneła sie kołami do góry wstała nawet sie nie otzrepała tylko pobiegla dalej.......:diabloti::diabloti::diabloti:

Posted

[FONT=Arial]fajne macie te tereny spacerkowe... nie to co my przez gąszcze butelek, śmieci, czajników, odkurzaczy, śpiworów..... etc :cool1:

znaczy że byłam tu i widziałam fotencje :loveu:
[/FONT]

Posted

[quote name='Alicja']:multi:[FONT=Arial]:multi::multi:yupiiiii
fotaski są ....jakie fajniste :multi::multi::multi:

doberek :loveu:
[/FONT]

doberek AluR.:loveu:...........a fotaski .......takie jak zwykle:cool3:

w tą niedziele idę sama na spacer więc pójdę do parku........... zmienię trochę teren:eviltong:

[quote name='clockwork'][FONT=Arial]fajne macie te tereny spacerkowe... nie to co my przez gąszcze butelek, śmieci, czajników, odkurzaczy, śpiworów..... etc :cool1:

znaczy że byłam tu i widziałam fotencje :loveu:
[/FONT]

Madzia , zawsze możesz .............sama obaczyć te nasze tereny, zwłaszcza że coraz cieplej jest, nie trzeba wody nosić psom........ a i Lujka narzazie samiuteńka jest( nie licząc dwóch kotek, ale te sie przemykaj i umieją postępować z psem)

znaczy się..............zapraszam Cię do mła:diabloti::diabloti::diabloti:

Posted

[quote name='BeaC']doberek AluR.:loveu:...........a fotaski .......takie jak zwykle:cool3:

w tą niedziele idę sama na spacer więc pójdę do parku........... zmienię trochę teren:eviltong:

[FONT=Arial]no to liczę , że się kiedyś razem na tego psacera wybierzemy ;)[/FONT]

Madzia , zawsze możesz .............sama obaczyć te nasze tereny, zwłaszcza że coraz cieplej jest, nie trzeba wody nosić psom........ a i Lujka narzazie samiuteńka jest( nie licząc dwóch kotek, ale te sie przemykaj i umieją postępować z psem)

[FONT=Arial]jak się Klockowe dadzą skusić to zapakujemy się razem do autka ;)[/FONT]

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial]jak się Klockowe dadzą skusić to zapakujemy się razem do autka ;)[/FONT]

no to się dogadajcie (którego piesa wziąć:cool3::cool3::cool3:) i na ognisko zapraszam............:multi::multi::multi:

grila nie robię...................za dużo gałęzi mam do spalenia:razz:

Posted

[quote name='BeaC']

Madzia , zawsze możesz .............
[FONT=Arial]
jesooo... myslałam że każesz mi posprzatac ten burdel w naszym lasku :mdleje:
[/FONT]

sama obaczyć te nasze tereny, zwłaszcza że coraz cieplej jest, nie trzeba wody nosić psom........ a i Lujka narzazie samiuteńka jest( nie licząc dwóch kotek, ale te sie przemykaj i umieją postępować z psem)

[FONT=Arial]:multi::multi: mam zaproszenie!!! :multi::multi: ale nie mam:
-czasu
-auta-
-niani do psa-jakby Rycefskie jechali z łozim

życie jest okrutne i złe..... wieczny brak czasu, jak czas jest to milion innych współczynników koliduje z planami :mdleje:

ale moooże kiedyś :razz::razz:
[/FONT]

[quote name='Alicja'][FONT=Arial]jak się Klockowe dadzą skusić to zapakujemy się razem do autka ;)[/FONT]
[FONT=Arial]skuszam sie :grins:[/FONT]

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial]:multi::multi: mam zaproszenie!!! :multi::multi: ale nie mam:
-czasu
-auta-

życie jest okrutne i złe..... wieczny brak czasu, jak czas jest to milion innych współczynników koliduje z planami :mdleje:

[/FONT]

czyli co???

masz ten czas???
:cool3::cool3::cool3:............bo transporta już masz......... a co do piesów.........

czemu nie nauczyłyście ich lubić sięęęęe:placz::placz::placz:

Posted

[quote name='BeaC']czyli co???

masz ten czas???
:cool3::cool3::cool3:............bo transporta już masz......... a co do piesów.........

[FONT=Arial]na razie nie mówie ani tak ani nie....

może jak już bede na bezrobociu- czyli za 3 tyg :placz::placz: to jakoś lepiej poorganizuje sobie to wszystko
na razie mam sajgon w pracy, w domu, w głowie, w zyciu.... ale zamierzam wyjść z tego, ino jak już bede na bezrobociu :grins:
[/FONT]

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial]:multi::multi: mam zaproszenie!!! :multi::multi: ale nie mam:
-czasu
-auta-

[/FONT]

[quote name='BeaC']czyli co???

masz ten czas???

[quote name='clockwork'][FONT=Arial]na razie nie mówie ani tak ani nie....

może jak już bede na bezrobociu- czyli za 3 tyg :placz::placz: to jakoś lepiej poorganizuje sobie to wszystko
na razie mam sajgon w pracy, w domu, w głowie, w zyciu.... ale zamierzam wyjść z tego, ino jak już bede na bezrobociu :grins:
[/FONT]

[FONT=Arial]No wiec :grins: .....MY proponujemy wyjazda w maju .....na majówkę :evil_lol::evil_lol::evil_lol:...tak że transporta macie ;)...a Bea najazd :multi:;)[/FONT]

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial]No wiec :grins: .....MY proponujemy wyjazda w maju .....na majówkę :evil_lol::evil_lol::evil_lol:...tak że transporta macie ;)...a Bea najazd :multi:;)[/FONT]

[FONT=Arial]skonsultuję się z moim utrzymywaczem pijawek i dam znaka :loveu:[/FONT]

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial]skonsultuję się z moim utrzymywaczem pijawek i dam znaka :loveu:[/FONT]

[FONT=Arial]konsultuj owocnie :razz::loveu:niech zgra terminy ....i niech odstawi te pijawki :diabloti:co za dużo to niezdrowo :mad:;)[/FONT]

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial]konsultuj owocnie :razz::loveu:niech zgra terminy ....i niech odstawi te pijawki :diabloti:co za dużo to niezdrowo :mad:;)[/FONT]
[FONT=Arial]
ale pijawki to ja i reszta zwierzy.. tamta pijawka poszła juz wpiz.du:diabloti:
a Pawcio jest żywicielem :grins: i mus skonsultować wyjaździk z Panem :evil_lol::evil_lol:
[/FONT]

Posted

[quote name='clockwork']
ale pijawki to ja i reszta zwierzy.. tamta pijawka poszła juz wpiz.du:diabloti:
a Pawcio jest żywicielem :grins: i mus skonsultować wyjaździk z Panem :evil_lol::evil_lol:

aaaa TE Pijaweczki :loveu::loveu:........te to lubiamy ;)....a Pawcio niech se zgra termina z Panem C. i potem ruszamy