BeaC Posted April 10, 2008 Author Posted April 10, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]A co to wodne korytarze...Lusia wpadla i nie mogła wyjsć:razz::diabloti: http://img291.imageshack.us/img291/4601/img0007editedbq7.jpg Witaj Beatrycze:loveu:[/FONT] Witaj dzapko jak to nie mogła......nie chciała:razz: ...................ufo???:roll: nowa radocha...... .Lujki.........ona jednak ma coś z wiewióry, uwielbia drzewa mogą być ............poziome nie koniecznie te pionowe czasami nie umie zejść:razz: franca wejść to wejdzie ale zejść........ raz tak zeskoczyła a było wysoko że szurnęła pyskiem o glebę bo łapy się jej ugięły................nie raczyła nawet tego zauważyć........ podbiegła do następnej kupy drewna:angryy::angryy::angryy: Quote
BeaC Posted April 10, 2008 Author Posted April 10, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Uuuuuuuuuu cięzko pod górkę....cięzko :diabloti::evil_lol:;) http://img147.imageshack.us/img147/5678/img0015editedzx2.jpg [/FONT] właśnie że nie .........ona tak ze pięćdziesiąt razy tam i z powrotem i ostatnie DWA:diabloti: zdjęcia i moje kwiatki.......................co już przekwitły za to są inne Quote
apple Posted April 10, 2008 Posted April 10, 2008 [FONT=Century Gothic]Odważnik z niej:evil_lol: http://img292.imageshack.us/img292/4086/img0024editedjl4.jpg[/FONT] Quote
BeaC Posted April 10, 2008 Author Posted April 10, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Odważnik z niej:evil_lol: http://img292.imageshack.us/img292/4086/img0024editedjl4.jpg[/FONT] chyba raczej głupota:angryy: wali potem na łeb na szyje z takiej kupy drewna............. a nie waży 5 kg....jest ciężka i masywna...........:angryy::angryy::angryy: jeszcze se coś zrobi:mad: Quote
jonQuilla Posted April 10, 2008 Posted April 10, 2008 [FONT=Georgia]Witam :loveu::multi: widzę że tutaj jak na koncercie życzeń --> mówisz i masz :) super zdjęcia a tutaj Luśka jak komandos przedziera się przez jakieś takie wojenne ścieżki http://img168.imageshack.us/img168/7951/img0008editeddo0.jpg :evil_lol::evil_lol:[/FONT] Quote
BeaC Posted April 10, 2008 Author Posted April 10, 2008 [quote name='BoJa']Fajna Lusia -Pokojowa Leśniczyna:loveu: Hej BOTy:razz::diabloti::diabloti: no taka z niej puszczańska dziewica:diabloti::diabloti: [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]Witam :loveu::multi: widzę że tutaj jak na koncercie życzeń --> mówisz i masz :) super zdjęcia a tutaj Luśka jak komandos przedziera się przez jakieś takie wojenne ścieżki http://img168.imageshack.us/img168/7951/img0008editeddo0.jpg :evil_lol::evil_lol:[/FONT] witaj...........marudziłyście więc przyniosłam:eviltong::eviltong: a Lujka lubi spacery w terenie im trudniejszy tym lepiej............... w pogoni za sarenka( oczywiście dałam fory sarnie, coby Luśka przez przypadek jej nie dopadła, ino se trochę pobiegała) wpadła w dół przekopyrtneła sie kołami do góry wstała nawet sie nie otzrepała tylko pobiegla dalej.......:diabloti::diabloti::diabloti: Quote
emdziolek Posted April 10, 2008 Posted April 10, 2008 Alululocha Bea ea ea ea eatko:loveu::evil_lol: Widziałam foty Lusinkowe:multi: Bulek - wiewiórek:evil_lol: http://img292.imageshack.us/img292/4086/img0024editedjl4.jpg:loveu: Buziaczkuje:loveu: Quote
BeaC Posted April 10, 2008 Author Posted April 10, 2008 [quote name='emdziolek']Alululocha Bea ea ea ea eatko:loveu::evil_lol: Widziałam foty Lusinkowe:multi: Bulek - wiewiórek:evil_lol: http://img292.imageshack.us/img292/4086/img0024editedjl4.jpg:loveu: Buziaczkuje:loveu: witanko...............za buziaczki dziękuję:loveu::loveu::loveu: Quote
Alicja Posted April 10, 2008 Posted April 10, 2008 :multi:[FONT=Arial]:multi::multi:yupiiiii fotaski są ....jakie fajniste :multi::multi::multi: doberek :loveu:[/FONT] Quote
clockwork Posted April 10, 2008 Posted April 10, 2008 [FONT=Arial]fajne macie te tereny spacerkowe... nie to co my przez gąszcze butelek, śmieci, czajników, odkurzaczy, śpiworów..... etc :cool1: znaczy że byłam tu i widziałam fotencje :loveu:[/FONT] Quote
BeaC Posted April 10, 2008 Author Posted April 10, 2008 [quote name='Alicja']:multi:[FONT=Arial]:multi::multi:yupiiiii fotaski są ....jakie fajniste :multi::multi::multi: doberek :loveu:[/FONT] doberek AluR.:loveu:...........a fotaski .......takie jak zwykle:cool3: w tą niedziele idę sama na spacer więc pójdę do parku........... zmienię trochę teren:eviltong: [quote name='clockwork'][FONT=Arial]fajne macie te tereny spacerkowe... nie to co my przez gąszcze butelek, śmieci, czajników, odkurzaczy, śpiworów..... etc :cool1: znaczy że byłam tu i widziałam fotencje :loveu:[/FONT] Madzia , zawsze możesz .............sama obaczyć te nasze tereny, zwłaszcza że coraz cieplej jest, nie trzeba wody nosić psom........ a i Lujka narzazie samiuteńka jest( nie licząc dwóch kotek, ale te sie przemykaj i umieją postępować z psem) znaczy się..............zapraszam Cię do mła:diabloti::diabloti::diabloti: Quote
Alicja Posted April 10, 2008 Posted April 10, 2008 [quote name='BeaC']doberek AluR.:loveu:...........a fotaski .......takie jak zwykle:cool3: w tą niedziele idę sama na spacer więc pójdę do parku........... zmienię trochę teren:eviltong: [FONT=Arial]no to liczę , że się kiedyś razem na tego psacera wybierzemy ;)[/FONT] Madzia , zawsze możesz .............sama obaczyć te nasze tereny, zwłaszcza że coraz cieplej jest, nie trzeba wody nosić psom........ a i Lujka narzazie samiuteńka jest( nie licząc dwóch kotek, ale te sie przemykaj i umieją postępować z psem) znaczy się..............zapraszam Cię do mła:diabloti::diabloti::diabloti: [FONT=Arial]jak się Klockowe dadzą skusić to zapakujemy się razem do autka ;)[/FONT] Quote
BeaC Posted April 10, 2008 Author Posted April 10, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial]jak się Klockowe dadzą skusić to zapakujemy się razem do autka ;)[/FONT] no to się dogadajcie (którego piesa wziąć:cool3::cool3::cool3:) i na ognisko zapraszam............:multi::multi::multi: grila nie robię...................za dużo gałęzi mam do spalenia:razz: Quote
clockwork Posted April 10, 2008 Posted April 10, 2008 [quote name='BeaC'] Madzia , zawsze możesz ............. [FONT=Arial] jesooo... myslałam że każesz mi posprzatac ten burdel w naszym lasku :mdleje: [/FONT] sama obaczyć te nasze tereny, zwłaszcza że coraz cieplej jest, nie trzeba wody nosić psom........ a i Lujka narzazie samiuteńka jest( nie licząc dwóch kotek, ale te sie przemykaj i umieją postępować z psem) znaczy się..............zapraszam Cię do mła:diabloti::diabloti::diabloti: [FONT=Arial]:multi::multi: mam zaproszenie!!! :multi::multi: ale nie mam: -czasu -auta- -niani do psa-jakby Rycefskie jechali z łozim życie jest okrutne i złe..... wieczny brak czasu, jak czas jest to milion innych współczynników koliduje z planami :mdleje: ale moooże kiedyś :razz::razz:[/FONT] [quote name='Alicja'][FONT=Arial]jak się Klockowe dadzą skusić to zapakujemy się razem do autka ;)[/FONT] [FONT=Arial]skuszam sie :grins:[/FONT] Quote
BeaC Posted April 10, 2008 Author Posted April 10, 2008 [quote name='clockwork'][FONT=Arial]:multi::multi: mam zaproszenie!!! :multi::multi: ale nie mam: -czasu -auta- -niani do psa-jakby Rycefskie jechali z łozim życie jest okrutne i złe..... wieczny brak czasu, jak czas jest to milion innych współczynników koliduje z planami :mdleje: ale moooże kiedyś :razz::razz:[/FONT] [FONT=Arial]skuszam sie :grins:[/FONT] czyli co??? masz ten czas??? :cool3::cool3::cool3:............bo transporta już masz......... a co do piesów......... czemu nie nauczyłyście ich lubić sięęęęe:placz::placz::placz: Quote
clockwork Posted April 10, 2008 Posted April 10, 2008 [quote name='BeaC']czyli co??? masz ten czas??? :cool3::cool3::cool3:............bo transporta już masz......... a co do piesów......... czemu nie nauczyłyście ich lubić sięęęęe:placz::placz::placz: [FONT=Arial]na razie nie mówie ani tak ani nie.... może jak już bede na bezrobociu- czyli za 3 tyg :placz::placz: to jakoś lepiej poorganizuje sobie to wszystko na razie mam sajgon w pracy, w domu, w głowie, w zyciu.... ale zamierzam wyjść z tego, ino jak już bede na bezrobociu :grins:[/FONT] Quote
Alicja Posted April 10, 2008 Posted April 10, 2008 [quote name='clockwork'][FONT=Arial]:multi::multi: mam zaproszenie!!! :multi::multi: ale nie mam: -czasu -auta- -niani do psa-jakby Rycefskie jechali z łozim życie jest okrutne i złe..... wieczny brak czasu, jak czas jest to milion innych współczynników koliduje z planami :mdleje: ale moooże kiedyś :razz::razz:[/FONT] [FONT=Arial]skuszam sie :grins:[/FONT] [quote name='BeaC']czyli co??? masz ten czas??? :cool3::cool3::cool3:............bo transporta już masz......... a co do piesów......... czemu nie nauczyłyście ich lubić sięęęęe:placz::placz::placz: [quote name='clockwork'][FONT=Arial]na razie nie mówie ani tak ani nie.... może jak już bede na bezrobociu- czyli za 3 tyg :placz::placz: to jakoś lepiej poorganizuje sobie to wszystko na razie mam sajgon w pracy, w domu, w głowie, w zyciu.... ale zamierzam wyjść z tego, ino jak już bede na bezrobociu :grins:[/FONT] [FONT=Arial]No wiec :grins: .....MY proponujemy wyjazda w maju .....na majówkę :evil_lol::evil_lol::evil_lol:...tak że transporta macie ;)...a Bea najazd :multi:;)[/FONT] Quote
clockwork Posted April 10, 2008 Posted April 10, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial]No wiec :grins: .....MY proponujemy wyjazda w maju .....na majówkę :evil_lol::evil_lol::evil_lol:...tak że transporta macie ;)...a Bea najazd :multi:;)[/FONT] [FONT=Arial]skonsultuję się z moim utrzymywaczem pijawek i dam znaka :loveu:[/FONT] Quote
Alicja Posted April 10, 2008 Posted April 10, 2008 [quote name='clockwork'][FONT=Arial]skonsultuję się z moim utrzymywaczem pijawek i dam znaka :loveu:[/FONT] [FONT=Arial]konsultuj owocnie :razz::loveu:niech zgra terminy ....i niech odstawi te pijawki :diabloti:co za dużo to niezdrowo :mad:;)[/FONT] Quote
clockwork Posted April 10, 2008 Posted April 10, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial]konsultuj owocnie :razz::loveu:niech zgra terminy ....i niech odstawi te pijawki :diabloti:co za dużo to niezdrowo :mad:;)[/FONT] [FONT=Arial] ale pijawki to ja i reszta zwierzy.. tamta pijawka poszła juz wpiz.du:diabloti: a Pawcio jest żywicielem :grins: i mus skonsultować wyjaździk z Panem :evil_lol::evil_lol:[/FONT] Quote
Alicja Posted April 10, 2008 Posted April 10, 2008 [quote name='clockwork'] ale pijawki to ja i reszta zwierzy.. tamta pijawka poszła juz wpiz.du:diabloti: a Pawcio jest żywicielem :grins: i mus skonsultować wyjaździk z Panem :evil_lol::evil_lol: aaaa TE Pijaweczki :loveu::loveu:........te to lubiamy ;)....a Pawcio niech se zgra termina z Panem C. i potem ruszamy Quote
apple Posted April 11, 2008 Posted April 11, 2008 Bea jakies peple ci sie tu zagnieździly:diabloti: Quote
Recommended Posts